bu konuda ne kadar dertliymiş herkes yaaa.birinin sormasını bekliyormuşuz vallahi :))
ama bu konuda en büyük sıkıntıyı eşlerimiz çekiyor galiba ilk 3 yasaktı zaten ne olur ne olmaz diye şimdide son ay yasak doğumdan sonrada bir kırkı çıkana kadar mecbur bekliycekler...
Bu konuda ne kadar dertliymiş herkes yaaa.birinin sormasını bekliyormuşuz vallahi :))
Ama bu konuda en büyük sıkıntıyı eşlerimiz çekiyor galiba ilk 3 yasaktı zaten ne olur ne olmaz diye şimdide son ay yasak doğumdan sonrada bir kırkı çıkana kadar mecbur bekliycekler...
valla 30 lu haftalara geçtiğimizden beri kardeş kardeş uyuyoruz
biz 7. ayda sezonu kapattık şekerimmölümüne kankayız şu sıralarr.
Eskisi kadar sık olmasada haftada bir falan oluyor canım.Yazık onlarada dimi.dr.bana herhangi birşey olmadığı sürece devam edebilirsiniz demişti.Hani suyun gelmesi kanama olmaması dışında
bizimde öyle haftada bir falan ama ben çok kötü hissediyorum kendimi, oğluşuma ayıp ediyormuşuz gibi geliyodediğin gibi çağlayan eşimede kıyamıyorum. kontrolde doktor artık yasak der diye bekledim ama nerdee soramadımda
kilo işim karıştı aslında.hamile kalmadan önce 57 kilodaydım.3 ay spor diyet derken 54 düştüm ve hamile oldugumu öğrendim.3 ay blantılarım oldu 52 kiloya kadar indim.4.aydan sonra kilo almaya baladım.33.haftadayım ve 68 kiloyum.yani 13 kilo falan almış oluyrum canım.
ee olsun o kadar kıymetimizi anlarlar artıkın
slm kızlar ben geldim.
valla 10 daydı randevu ancak gelebildik.
rahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş dinlenince.dr çok sevindi :) ama kaynanamı erkenden çağırmış olduk.
kızım 6 günde 120 gr almış2220 gr olmuş:) bide yüzünü ilk defa bu kadar net gösterdi ama 4 boyutlu ultrasonda diildik aksi gibi
esniyodu minişim ayyy suratıda annesi gibi yusyuvarlak toparlak bişi olmuş yirim ben onu yir:))
nst ye girdim açtım 40 dk fazla oynamadı git bişler ye gel dedi sonra baya çoştu küçük hanım.
açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürdüm bakalım sonuç ne çıkcak??
dr beklediğimden çok ii dedi normalde haftaya çağırırım diye düşünüyodum ama 2 hafta sonra gel tabi aksi bi durum olmazsa dedi.12 ocakta diğer randevumuz
ondan sonrada artık doğum şekli falan netleşir sanırım.ayy ozaman 37. hafta olcak belki çatı muayensi yaparmı ki
benden hbrler bu kadar geçmişi okuyamdım birazdan arkadaşlar gelcek hemen size hbr veriyim dedim merak edersiniz diye.
kızım önce erken gelmeye niyetliydi ya baktı ananesi şubata doğru ancak toparlancak bari dedi ananemi üzmiyimde bekliyim :) akıllı kızım benim.
bu arada nst ye bağlandığımızda eşim annemi aradı kızımın kalp atışlarını dinletti güm güm moral olsun diye.annemde çok şükür iyiye gidiyo sanırım bi iki gün içinde taburcu olur
slm kızlar ben geldim.
rahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş dinlenince.dr çok sevindi :) ama kaynanamı erkenden çağırmış olduk.
kızım 6 günde 120 gr almış2220 gr olmuş:) bide yüzünü ilk defa bu kadar net gösterdi ama 4 boyutlu ultrasonda diildik aksi gibi
esniyodu minişim ayyy suratıda annesi gibi yusyuvarlak toparlak bişi olmuş yirim ben onu yir:))
nst ye girdim açtım 40 dk fazla oynamadı git bişler ye gel dedi sonra baya çoştu küçük hanım.
dr beklediğimden çok ii dedi normalde haftaya çağırırım diye düşünüyodum ama 2 hafta sonra gel tabi aksi bi durum olmazsa dedi.12 ocakta diğer randevumuz
ondan sonrada artık doğum şekli falan netleşir sanırım.ayy ozaman 37. hafta olcak belki çatı muayensi yaparmı ki
benden hbrler bu kadar geçmişi okuyamdım birazdan arkadaşlar gelcek hemen size hbr veriyim dedim merak edersiniz diye.
kızım önce erken gelmeye niyetliydi ya baktı ananesi şubata doğru ancak toparlancak bari dedi ananemi üzmiyimde bekliyim :) akıllı kızım benim.
bu arada nst ye bağlandığımızda eşim annemi aradı kızımın kalp atışlarını dinletti güm güm moral olsun diye.annemde çok şükür iyiye gidiyo sanırım bi iki gün içinde taburcu olur
slm kızlar ben geldim.
Valla 10 daydı randevu ancak gelebildik.
Rahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş dinlenince.dr çok sevindi :) ama kaynanamı erkenden çağırmış olduk.
Kızım 6 günde 120 gr almış2220 gr olmuş:) bide yüzünü ilk defa bu kadar net gösterdi ama 4 boyutlu ultrasonda diildik aksi gibi
Açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürdüm bakalım sonuç ne çıkcak??
Dr beklediğimden çok ii dedi normalde haftaya çağırırım diye düşünüyodum ama 2 hafta sonra gel tabi aksi bi durum olmazsa dedi.12 ocakta diğer randevumuz
ondan sonrada artık doğum şekli falan netleşir sanırım.ayy ozaman 37. Hafta olcak belki çatı muayensi yaparmı ki
Kızım önce erken gelmeye niyetliydi ya baktı ananesi şubata doğru ancak toparlancak bari dedi ananemi üzmiyimde bekliyim :) akıllı kızım benim.
Bu arada nst ye bağlandığımızda eşim annemi aradı kızımın kalp atışlarını dinletti güm güm moral olsun diye.annemde çok şükür iyiye gidiyo sanırım bi iki gün içinde taburcu olur
valla bizimde herhangi bir yasağımız yok doktorda bir sıkıntı olmaz demişti.ama benim eşim kendini tuhaf hissediyormuş.biri bizi gözetliyor gibime geliyor diyor.karnım büyüdükten sonrada bende korkar oldum zaten.
bizimde öyle haftada bir falan ama ben çok kötü hissediyorum kendimi, oğluşuma ayıp ediyormuşuz gibi geliyodediğin gibi çağlayan eşimede kıyamıyorum. kontrolde doktor artık yasak der diye bekledim ama nerdee soramadımda
slm kızlar ben geldim.
kızlar bu arada normal doğumdan ne kadar sonra başlanabilio tekrar biiliomusunuz?
sezeryandan daha uzun bi süre gerekiodr heralde:44:
Bende aslında korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok diyorlar :))
Şaka bir yana doğum sonuna kadar ilişkiye girmek bir tehlike yoksa eğer doğumu kolaylaştırıyormuş öyle duymuştum bir arkadaşımda bunu denemiş anlatınca inanmamıştım ama dr.tavsiye etmiş bir sorununuz yok ilişkiye devam edin doğum daha kolay olur diye
Maşallah canım kocaman olmuş minik hanım.Nst'ye tok girdiğinde hareketleri daha çok hızlı oluyor bana pazar günü ebe demişti tok girersen daha iyi anlarız hareketlerini diye...
bu arada geçmiş olsun canım annen hasta sanırım allah acil şifalar versin
gözdecim çok geçmiş olsun bu arada, annen rahatsızmış çok üzüldüm. benim anneciğimde 2 hafta önce ameliyat oldu menüsküs yırtılmasından sizinki gibi ağır birşey değildi ama yine de çok kötü oluyor insan. zaten hassasız bide insan anneciğine hiç kıyamıyo onu böle yatakta güçsüz görmeye dayanamıyo. bir daha yaşatmasın allahım ne bize nede başkalarına. ama çok şükür düzelmiş bebişinle senin güzel günlerinide görecek inşallah tekrar geçmiş olsun..
40 çıkana kadar çoğu dr bildiğim kadarıyla izin vermiyor.Kasım annelerindede okumuştum 40 gün bekleyin demişler ama arada kaçamak yapan olmuşmudur bilemem tabi :))
Ama sendeki bu acele nedir böyle canım yaaa bize bunları dr.lar zaten doğumdan sonra anlatıcaklar kontrole gittikçe
40 çıkana kadar çoğu dr bildiğim kadarıyla izin vermiyor.Kasım annelerindede okumuştum 40 gün bekleyin demişler ama arada kaçamak yapan olmuşmudur bilemem tabi :))
Ama sendeki bu acele nedir böyle canım yaaa bize bunları dr.lar zaten doğumdan sonra anlatıcaklar kontrole gittikçe
merak ediorum napiimbide benm 2 dr da ketum biraz bu konuda ben de sormaya çekiniorm.
25. haftada bi kere yasak ddi o kadar,başka hiç bişi sylemedi btn hamilelik boynca yaww
kızlar ben kararsız kaldım bi fikir verseniz yaaa
ben şimdi şerbet takımı yapıcamda.bardaklarına karar veremedim
ayaklı kadehleremi yapayım yoksa geniş viski bardaklarınamı bi fikir verirmisiniz
valla arkadaşlar bu yasaklar en çok benim eşime geldi galiba başından beri yasak arada 1-2 kaçamak oldu o kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?