2011 Şubat Anneleri

ee olsun o kadar kıymetimizi anlarlar artıkın

valla bizimde herhangi bir yasağımız yok doktorda bir sıkıntı olmaz demişti.ama benim eşim kendini tuhaf hissediyormuş.biri bizi gözetliyor gibime geliyor diyor .karnım büyüdükten sonrada bende korkar oldum zaten.

valla 30 lu haftalara geçtiğimizden beri kardeş kardeş uyuyoruz

biz 7. ayda sezonu kapattık şekerimm ölümüne kankayız şu sıralarr.

slm kızlar ben geldim.
valla 10 daydı randevu ancak gelebildik.
rahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş dinlenince.dr çok sevindi :) ama kaynanamı erkenden çağırmış olduk.
kızım 6 günde 120 gr almış 2220 gr olmuş:) bide yüzünü ilk defa bu kadar net gösterdi ama 4 boyutlu ultrasonda diildik aksi gibi
esniyodu minişim ayyy suratıda annesi gibi yusyuvarlak toparlak bişi olmuş yirim ben onu yir:))
nst ye girdim açtım 40 dk fazla oynamadı git bişler ye gel dedi sonra baya çoştu küçük hanım.
açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürdüm bakalım sonuç ne çıkcak??
dr beklediğimden çok ii dedi normalde haftaya çağırırım diye düşünüyodum ama 2 hafta sonra gel tabi aksi bi durum olmazsa dedi.12 ocakta diğer randevumuz
ondan sonrada artık doğum şekli falan netleşir sanırım.ayy ozaman 37. hafta olcak belki çatı muayensi yaparmı ki
benden hbrler bu kadar geçmişi okuyamdım birazdan arkadaşlar gelcek hemen size hbr veriyim dedim merak edersiniz diye.
kızım önce erken gelmeye niyetliydi ya baktı ananesi şubata doğru ancak toparlancak bari dedi ananemi üzmiyimde bekliyim :) akıllı kızım benim.
bu arada nst ye bağlandığımızda eşim annemi aradı kızımın kalp atışlarını dinletti güm güm moral olsun diye.annemde çok şükür iyiye gidiyo sanırım bi iki gün içinde taburcu olur

Başları biraz sıkıntılı geçmiş ama olsun bebişte sende iyi olda kg verirsin nasılsa doğumdan sonra bende 13.kg da kaldım inş.bundan sonra almam gerçi bu ay 500gr vermişim gözüktü pek sevindim :))

ee olsun o kadar kıymetimizi anlarlar artıkın

Orası kesin canım ama yazık adamlarada bazen üzülüyorum ama elden ne gelir mecbur bekliycekler doğumdan sonrasına kadar

valla arkadaşlar bu yasaklar en çok benim eşime geldi galiba başından beri yasak arada 1-2 kaçamak oldu o kadar :))

maşallah cnm umaycığa
annenin iyiye gtmesine de çok sevindim inşallah bi an önce sağlığına kavuşup taburcu olur

şükür canım herşey yolundaymış

gözün aydın canım inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırsın kendine ve kızına iyi bak

Bende aslında korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok diyorlar :))
Şaka bir yana doğum sonuna kadar ilişkiye girmek bir tehlike yoksa eğer doğumu kolaylaştırıyormuş öyle duymuştum bir arkadaşımda bunu denemiş anlatınca inanmamıştım ama dr.tavsiye etmiş bir sorununuz yok ilişkiye devam edin doğum daha kolay olur diye

Maşallah canım kocaman olmuş minik hanım.Nst'ye tok girdiğinde hareketleri daha çok hızlı oluyor bana pazar günü ebe demişti tok girersen daha iyi anlarız hareketlerini diye...
bu arada geçmiş olsun canım annen hasta sanırım allah acil şifalar versin

kızlar bu arada normal doğumdan ne kadar sonra başlanabilio tekrar biiliomusunuz?
sezeryandan daha uzun bi süre gerekiodr heralde:44:

gözdecim çok geçmiş olsun bu arada, annen rahatsızmış çok üzüldüm. benim anneciğimde 2 hafta önce ameliyat oldu menüsküs yırtılmasından sizinki gibi ağır birşey değildi ama yine de çok kötü oluyor insan. zaten hassasız bide insan anneciğine hiç kıyamıyo onu böle yatakta güçsüz görmeye dayanamıyo. bir daha yaşatmasın allahım ne bize nede başkalarına. ama çok şükür düzelmiş bebişinle senin güzel günlerinide görecek inşallah tekrar geçmiş olsun..

kızlar bu arada normal doğumdan ne kadar sonra başlanabilio tekrar biiliomusunuz?
sezeryandan daha uzun bi süre gerekiodr heralde:44:

40 çıkana kadar çoğu dr bildiğim kadarıyla izin vermiyor.Kasım annelerindede okumuştum 40 gün bekleyin demişler ama arada kaçamak yapan olmuşmudur bilemem tabi :))
Ama sendeki bu acele nedir böyle canım yaaa bize bunları dr.lar zaten doğumdan sonra anlatıcaklar kontrole gittikçe

çok teşekkür ederim kızlar valla ne yalan sööliyim bi ara kaybedicem onu bile diye düşündüm ama çok şükür iyiye gidiyo herşey

merak ediorum napiimbide benm 2 dr da ketum biraz bu konuda ben de sormaya çekiniorm.
25. haftada bi kere yasak ddi o kadar,başka hiç bişi sylemedi btn hamilelik boynca yaww

lohusa halinde kadının az miktarda yada çok miktarda kanaması varsa ilişkiye girilmişse önce tevbe edilip sonra sadaka verilmesi gerekir,kan olsun olmasın o 40 günü tamamlayıp sonrasında ilişkiye girmek en güzeliymiş.rahim ve beden 40 günde kendini toparlamış oluyor,40 günlük dönem bir nevi kadının rahiminin dinlenme dönemi

kızlar ben kararsız kaldım bi fikir verseniz yaaa

ben şimdi şerbet takımı yapıcamda.bardaklarına karar veremedim

ayaklı kadehleremi yapayım yoksa geniş viski bardaklarınamı bi fikir verirmisiniz

Gözdecim inş.bir an önce sağlığına kavuşur canım annen bak ne güzel toparlamış kendini torununun kalp atışını duymak onada çok iyi gelmiştir eminim.Annenin sağlığına kavuştuğunda güzel haberlerini bekliyoruz senden

merak ediorum napiimbide benm 2 dr da ketum biraz bu konuda ben de sormaya çekiniorm.
25. haftada bi kere yasak ddi o kadar,başka hiç bişi sylemedi btn hamilelik boynca yaww

hmmmm 25.haftada yasak dediyse vardır bir bildiği diycem ama sen neden sormadın bir daha dr.bey neden böyle dediniz bir sorun mu var diye.
Gerçi erkek dr.la bunları sormak biraz daha zor oluyor insan utanıyor gerçi ben bayan dr.bile kendim sormamıştım o söylemişti bana ilişkiye devam edebilirsiniz bir sorun yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…