2011 Şubat Anneleri

40 günü biliorum da dikişler iyileşiomu ki tam olarak 40 günde acaba. ben daha uzun bi süre gerekir die düşünmüştüm

sadece 2 seçenekmi var? limonata bardakları kullansan olmazmı,hani şu uzun ince limonata bardakları varya şerbetede yakışır hani,onlardan kullansan,sadece fikir benimki

ay evet cnm utanıorum ya
bi de o zamandan beri nerdeyse hiç yanlız gidemedik kontrollere annem fln takılıo hep peşimize ben de görcem die
onun yanında bizde bişi soramıoruz

ay evet cnm utanıorum ya
bi de o zamandan beri nerdeyse hiç yanlız gidemedik kontrollere annem fln takılıo hep peşimize ben de görcem die
onun yanında bizde bişi soramıoruz

Seni çok iyi anlıyorum canım.Dr bize hiç bir sorun yok ilişkiye devam edebilirsiniz dediğinde annemde yanımdaydı çok utanmıştım ama dr bir kere söylemiş oldu bile ne yapacaksın.Ama sen dr.arayıpta sorabilirsin aslında bu konuyu devam edebilirmiyiz diye dr.odasından tam çıkarken sen en son çıkıpta sorabilirsin devam mı tamam mı diye :))

gözdecimm maşallah kızçene annesini üzmüyor artık annecinde toparlanıyor torununu kalp atışınıda duymuş ne moral olmuştur şimdi ona daha bi çabuk toparlıyacak kendini inş

sadece 2 seçenekmi var? limonata bardakları kullansan olmazmı,hani şu uzun ince limonata bardakları varya şerbetede yakışır hani,onlardan kullansan,sadece fikir benimki

var olmazmıı.rakı bardakları diyede geçiyor var var envayi çeşit bardak var bendeee ondan karar veremiyorum zaten.olanlar bunlar yaaa çıkamadım içinden

rengide mavi

bununda mavisinden

taktm kafaya zaten bidaki kontrolde sorucam
hem doğumu fln da kolaylaştırıyosa devam edelim yazık kocama yaw
şifa niyetine ne diim
oğlan zaten rahat vermio içerde de

ilk resimdeki brdak şerbet için daha hoş olur bence sende bardak çanak hastasısın sanırımm :))))))

merhaba kızlar okuldan geldim uzunca bir süre geçmişe baktım.
seda bence kadeh daha güzel

biz kocişle ilk test gününden beri kankayız
okuldan yorgun geliyorum.canım hiçbişey yapmak istemiyor

şu mavi olan varya onun renksiz olanları var,taşlı pullu falanda oluyor,kristalde olanları var,desenli olanları var,bence bu bardağın modeli hoş,yakışır şerbete,ne rakı bardağı ne viski ne kadeh ıı ıhh

oyy kızlar ben gdp ütülerimi yapiim daha kocamla pazara çıkcz gelince:)
kendinize iyi bakın bebişlere de

merhaba kızlar okuldan geldim uzunca bir süre geçmişe baktım.
seda bence kadeh daha güzel

biz kocişle ilk test gününden beri kankayız
okuldan yorgun geliyorum.canım hiçbişey yapmak istemiyor

Hoşgeldin canım artık iyice yorucu olmaya başladı herşey dimi.Bende iki gündür gidip geliyorum ama şimdiden sıkıldım sabahtan beridir sıkıldım sıkıldım deyip duruyorum evde olmak gibisi yokmuş gerçekten evdeki anneler evinizin kıymetini bilin

aynen canım geçen hafta sen yoktun bende evdeydim raporluydum ne güzel ya...yavaş yavaş az az işleri yap dinlen di mi?bu sabah çalışabilir raporumu verdim 5 hafta daha mahkum,karneyi verene kadar
Ya ben bu ara çok çabuk acıkır oldum niyeki

aynen canım,öğlen koca porsiyon hamsi 2 koca tabak salatayı yedim az önce de helva canım çekti ve süt içtim kola bardağıyla

ayy bende öğlen prosiyonumu yedim şuan midem kazınmaya başladı hiç olmazdı noluo bana

aaa sendemi çıktın izne canım ne güzel.Bende çok güzel dinlendim evimi topladım kızım için hazırlıkları yaptım çamaşırlarını yıkadım ütüyede başladım ama henüz bitiremedim o kadar minicikler ki yap yap bitmiyorlar :))
5 haftacık daha allah kurtarsın canım senide benimde son 3 hafta rapor alıp gene gidip dinlensem mi diye düşünmüyor değilim daha 2 gün oldu ama tatil çok iyi geldi bana

Afiyet olsun yediklerin minik hanıma yarasın :)))

ayhhh karar veremedim.artıkın napimm yaparım sırayla takarımm hepsine hangisinde güzel duruyo bakarım artıkın,

sevimli sorma ev tabak ve kase kaynıyor.kırılmıyolarda maşallahh yenilerinide alamıyorumm

bende yemek yapıorumm yakmayayım gideyimde başında durayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…