lohusa halinde kadının az miktarda yada çok miktarda kanaması varsa ilişkiye girilmişse önce tevbe edilip sonra sadaka verilmesi gerekir,kan olsun olmasın o 40 günü tamamlayıp sonrasında ilişkiye girmek en güzeliymiş.rahim ve beden 40 günde kendini toparlamış oluyor,40 günlük dönem bir nevi kadının rahiminin dinlenme dönemi
kızlar ben kararsız kaldım bi fikir verseniz yaaa
ben şimdi şerbet takımı yapıcamda.bardaklarına karar veremedim
ayaklı kadehleremi yapayım yoksa geniş viski bardaklarınamı bi fikir verirmisiniz
40 günü biliorum da dikişler iyileşiomu ki tam olarak 40 günde acaba. ben daha uzun bi süre gerekir die düşünmüştüm
ay evet cnm utanıorum yaGözdecim inş.bir an önce sağlığına kavuşur canım annen bak ne güzel toparlamış kendini torununun kalp atışını duymak onada çok iyi gelmiştir eminim.Annenin sağlığına kavuştuğunda güzel haberlerini bekliyoruz senden
hmmmm 25.haftada yasak dediyse vardır bir bildiği diycem ama sen neden sormadın bir daha dr.bey neden böyle dediniz bir sorun mu var diye.
Gerçi erkek dr.la bunları sormak biraz daha zor oluyor insan utanıyor gerçi ben bayan dr.bile kendim sormamıştım o söylemişti bana ilişkiye devam edebilirsiniz bir sorun yok diye
ay evet cnm utanıorum ya
bi de o zamandan beri nerdeyse hiç yanlız gidemedik kontrollere annem fln takılıo hep peşimize ben de görcem die
onun yanında bizde bişi soramıoruz
sadece 2 seçenekmi var? limonata bardakları kullansan olmazmı,hani şu uzun ince limonata bardakları varya şerbetede yakışır hani,onlardan kullansan,sadece fikir benimki
Seni çok iyi anlıyorum canım.Dr bize hiç bir sorun yok ilişkiye devam edebilirsiniz dediğinde annemde yanımdaydı çok utanmıştım ama dr bir kere söylemiş oldu bile ne yapacaksın.Ama sen dr.arayıpta sorabilirsin aslında bu konuyu devam edebilirmiyiz diye dr.odasından tam çıkarken sen en son çıkıpta sorabilirsin devam mı tamam mı diye :))
taktm kafaya zaten bidaki kontrolde sorucam
hem doğumu fln da kolaylaştırıyosa devam edelim yazık kocama yaw
şifa niyetine ne diim
oğlan zaten rahat vermio içerde de
var olmazmıı.rakı bardakları diyede geçiyor var var envayi çeşit bardak var bendeee ondan karar veremiyorum zaten.olanlar bunlar yaaa çıkamadım içinden
rengide mavi
bununda mavisinden
var olmazmıı.rakı bardakları diyede geçiyor var var envayi çeşit bardak var bendeee ondan karar veremiyorum zaten.olanlar bunlar yaaa çıkamadım içinden
rengide mavi
bununda mavisinden
merhaba kızlar okuldan geldim uzunca bir süre geçmişe baktım.
seda bence kadeh daha güzel
biz kocişle ilk test gününden beri kankayız
okuldan yorgun geliyorum.canım hiçbişey yapmak istemiyor
aynen canım geçen hafta sen yoktun bende evdeydim raporluydum ne güzel ya...yavaş yavaş az az işleri yap dinlen di mi?bu sabah çalışabilir raporumu verdim 5 hafta daha mahkum,karneyi verene kadarHoşgeldin canım artık iyice yorucu olmaya başladı herşey dimi.Bende iki gündür gidip geliyorum ama şimdiden sıkıldım sabahtan beridir sıkıldım sıkıldım deyip duruyorum evde olmak gibisi yokmuş gerçekten evdeki anneler evinizin kıymetini bilin
Ya ben bu ara çok çabuk acıkır oldum niyeki
aynen canım geçen hafta sen yoktun bende evdeydim raporluydum ne güzel ya...yavaş yavaş az az işleri yap dinlen di mi?bu sabah çalışabilir raporumu verdim 5 hafta daha mahkum,karneyi verene kadar
aynen canım,öğlen koca porsiyon hamsi 2 koca tabak salatayı yedim az önce de helva canım çekti ve süt içtim kola bardağıyla
aynen canım geçen hafta sen yoktun bende evdeydim raporluydum ne güzel ya...yavaş yavaş az az işleri yap dinlen di mi?bu sabah çalışabilir raporumu verdim 5 hafta daha mahkum,karneyi verene kadar
aynen canım,öğlen koca porsiyon hamsi 2 koca tabak salatayı yedim az önce de helva canım çekti ve süt içtim kola bardağıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?