valla arkadaşlar bu yasaklar en çok benim eşime geldi galiba başından beri yasak arada 1-2 kaçamak oldu o kadar :))
kızlar bu arada normal doğumdan ne kadar sonra başlanabilio tekrar biiliomusunuz?
sezeryandan daha uzun bi süre gerekiodr heralde:44:
merhaba kızlar okuldan geldim uzunca bir süre geçmişe baktım.
seda bence kadeh daha güzel
biz kocişle ilk test gününden beri kankayız
okuldan yorgun geliyorum.canım hiçbişey yapmak istemiyor
seninki bizimkinin yanında ohoooo biz garibim hep yasaktı hala yasak hiç delemedik o yasağı bide doğumdan sonrası var canım benim düz duvara tırmanacak yakındaama doktorumuz her kontrolde ilk onu söylüyo bi kontroldede unutmazmı insan
ben 40 ı çıkana kadar olmaması gerektiğini biliyorum
hoşgeldin canımmm
kızlar bu arada sizin şu yazdıklarınızı okurken altıma edicem galiba sizi okumaktan gidemiyorum ya az bişe yazmayın hemen gidip geleyimm
seninki bizimkinin yanında ohoooo biz garibim hep yasaktı hala yasak hiç delemedik o yasağı bide doğumdan sonrası var canım benim düz duvara tırmanacak yakındaama doktorumuz her kontrolde ilk onu söylüyo bi kontroldede unutmazmı insan
ben 40 ı çıkana kadar olmaması gerektiğini biliyorum
hoşgeldin canımmm
kızlar bu arada sizin şu yazdıklarınızı okurken altıma edicem galiba sizi okumaktan gidemiyorum ya az bişe yazmayın hemen gidip geleyimm
kızlar ben kararsız kaldım bi fikir verseniz yaaa
ben şimdi şerbet takımı yapıcamda.bardaklarına karar veremedim
ayaklı kadehleremi yapayım yoksa geniş viski bardaklarınamı bi fikir verirmisiniz
hangi yazılanlardan bahsedion şeker
kızlar birşey sorcam ama utanıyorumdoktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:
kimse gideceğime üzülmüyo demekki
kimse gideceğime üzülmüyo demekki
Evet ya benimde evde netim yok izne ayrılınca nasıl olucak bilmiyorum valla. Tel'imde internet mevcut ama ekran klavye filan başka bir olay.
Kızlar şimdi çıkışta perde seçmeye gidiyorum. Bana söyleceğiniz varmı şöyle yap böyle yap gibi. Kolay temizlenir sade bişiy var kafamda? Ne dersiniz?
yimeeemii yaptık herşeyimi hazırladım geldiimmm
aaa nur gelmişş çekecem onun kulaklarını nerdesin kız telefonunda kapalı merak ettimm
eşim gelince hiç içeri gelmeden koşa koşa ulusa gidicez artıkın şu şeker malzemelerini alalımda bitsin.sordum 7 buçuğa kadar açıkmış zatende bekleriz dediler.eşimin bu gayretinden dolayı tebrik ediyorum sabah beri nasıl gidelim napalım diye kafa yoruyo.kızıyodum ona hjiç ilgili diilsin diyee.
surmelinin yengesi doğum yaptımı acaba
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
ohh yemekler hazır ne güzel.))
açıkmış demek suluhan iyi bari halledersin ne güzel hazır şeker var mı orada seda bi bakıversen fiyatları falan bana bi zahmet söyle canım ne güzel işte eşin fedakarlık yapıyor daha nasıl ilgilensin
bizimki bana nasıl gidersen git dedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?