2011 Şubat Anneleri

slmmm kızlarrr ben geldimm sabahtan beri hastanedeyizz busefer topun agzındaki benim sanırım ilk kendi doktruma gittim tekrar bi muane etti suyumazalmış gene hemn ayrıntılya girdik onun sonucuna göre hmen üniersiteye sevkimiz yapıldıı allahım allhımm ordada bir muane yatıracklar die cok korktumm alttan muanne ettilerr canım ok yandıı resmn kıvrandımm persembe gününe ayrıntılı ultrosyona giricem gün verdiler perşembe gününe kadr su gelirse hmn gidiem tekrar

aaa geçmiş olsun canım bak seni okuyunca bende korktum yaa aynı sıkıntılar var seninle çünkü ayy inşallah bişey çıkmaz da bekler kızın biraz daha

nur burda yazar zatende geçmişe bakıyormuş ben sizi meraktan kurtarayım o ayrıntıları yazar

ayyy az daha nurda doğuruyomuş valla.2 gündür hastanedeymiş hafif bir kanaması olmuş.7 serum yemiş sancısı çıkmış.ama Allahtan durdurmuşlar.doktor 2 hafta daha bekleyelim demiş.yatak istirahati vermiş.şarjı yokmuş o yüzden ulaşamamışım.

geçmiş olsun diyrum tekrar.bir kaç hafta daha sık dişiniii.ayy bu bebekler çok aceleci çıktıı

bencede kadeh daha şık ama siz şerbeti sıcak vermiycenizmi bu bardaklarada soğuk meşrubatlar güzel oluyor

canımmm geçmişş olsunn.senin kızdamı çıkıcamda çıkıcam diyenlerdenn..şubatıı beklemiyolar bari 2011 i beklesin yaramazlarrr.

hayırlı olsun canım bebeşin ve sen saglıklısındır umarım

geçmiş olsun canımcım ay bu bebeklerin derdi ne duramıyorlar
rahat rahat yeerlerinde neyse canım inşlhhh bir sıkıntı olmaz bol bol su iç ve dinlen dikkat et
kendine

nasıl ya bende pazartesi gitcem olmazsa yatırcam demişti doktor böle bişeylerimi kastetti aceba ay korktum vallahi canım ya sanada çok geçmiş olsun

inan şerbet konusunda hiiççç bir fikrim yok ne içtim ne yaptım.soğuk olur diye düşünüyordum ben meyve suyu gibi

bizde kışsa sıcak yazınsa soğuk verilir ben o yüzden cam fincana süsledim şubatın soğunda sıcak sıcak tarçınlı bol fındıklı ben bayılırım şerbete

aaa bi doğum daha kaç haftalıktı acaba??
hatta 4. geliyomuş nerdeyse sürmelinin sıra yine şaştı:))
bu arada sürmeli deşiken yengesi doğum yaptı sanırım ses seda yok

hayırlı, uğurlu olsun oğluşunuz canım, çok geçmiş olsun. darısı bizim başımıza inşallahh vakti gelince tabii resmini bekliyoruz kaanın en yakın zamanda...

benim oğlan içerde bir dolanıyorkii sormayın gitsin.elini kolunu gördüm resmen.heyecanladı galiba herkes geliyo ben burda kaldım diye yok oğlum yoookkkkk kimse gelmiyo bak onlarda uslu uslu duruyoo ikna ettim.kızlar oğluma kötü örnek oluyosunuz erken erken doğuracam demeyin lütfenn

ayyyyyyyy kız bu erkekler ne sabırsızz.Allahım süperr yaaa.gözün aydınn canım kokusunu içine çek bol boll.Allahım bize de zamanında kokusunu duymayı nasip etsinn.

nurcum geçmiş olsunn. inşallah tez zamanda düzelirsiniz.

gülşah aradım telin kapalıı.deminden beride yazmışmışın diye geçmişi okurken sen yeni yazmışın yakalayamadım seni. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…