2011 Şubat Anneleri

pnrgl canım hem gözünaydın hem geçmiş olsunn bizim paşalarımız pek hızlı kızları kapmak için erken geliyorlar

bendede aynı takıntı var mutfakta her çeşit eşya var bazen ne işe yaradıklarını bile unutuyorum allahtan hamilelikte dışarı çıkıp öyle sokak gezemediğim için alamadım bişiler bide üstüne her gelen bi takımdan kırdı saolsunlar ben senelerdir kıramadım bi gelişte nasıl başarırlar anlamam neyse oğlum doğsunda yazın atarım kendimi çarşı pazara

slm güzel anneler ben geldim
aklım sizdeydi walla 2 gün giremedim ama. ayy kızlar Allah razı olsun kayınvalidemden
ben 1.5 senedir evliyim apartmandakiler sürekli bana gelmek istiyor ama malum çalışınca zor oluyo yazında izmirdeydik artı burda olduğum vakitlerde kusma bulantı vs.. yani bi türlü çağıramadım oturmaya neyse doğumdan önce iiken çağırayım hazır evdeyken dedim bugun geldiler ama heralde tek başıma zor altından kalkarmışım kimse de sen karnı burnunda bi hamilesin doğumdan sonra gelelim ya da kapımı çalıp yardıma ihtiyacın varmı diyen olmadı hatta bugun kimse zahmet edip de dur ben yardım ediyim bile demedi garson gibi hiç oturmadım çok kızdım onlara ne merhametsizlermiş
ama allahtan pazrdan kayınvalidem geldi temizliğime ikramıma herşeyime yardım etti (hiç laf sokmadan) hatta sık sık sen git biraz uzan ben yaparım falan dedi tabii ikram menumu tamamen değiştirdi ama bende sesimi çıkarmadım (ben daha modern değişik şeyler yapcaktım) kavgasız gürültüsüz anlaşıp gittik ama ikimizde çok yorulduk temizliği saolsun dip bucak yaptırdı bu temizlik doğuma götürür seni dedi ohhh artık kızım gelinceye kadar keyfim gıcır

ee sizler neler yaptınız geçmişi okumaya hiç niyetim yok kimbilir ne kadar yazmışınızdır moonsundan sonra doğum yapan yok demi bu arada benim de fazla durmaz heralde daha dr uma söylemedim ama sertleşmelerim ve kasık kramplarım çogaldı haftaya kontrolum :

kızlar hepinize cook tesekkr ederim suyu az olan arkadslar önemsiyinn valla riskli bir durum bugünn alttan muane oldumm bişi soktular cnm okadr cok acıdıkii resmen yatagın çarsafını parçaladımm cok zor duu acıor dediysemde durmadılar offff neysee geçtii şimdi evimdeyim allahıma şükür

aaa birri daha doğum yapmış pnrgl hayırlı olsun canım nasıl ve neden olmuş bilgisi olan var mı iiler şimdi maşallah anladığım kadarıyla kaan bebek ne kadarlık ve kaç kg doğmuş?

sevincim sarjım bitti yaa üşendim kalkıp şarja takmaya

o vajinal ultrason canım karnımıza baktıklarının kalem gibi olanı :)) banada oldu da ordan biliom

kendini sıkınca acı oluyor evet ama sıkmamakta mümkün olmuyorki

aaa birri daha doğum yapmış pnrgl hayırlı olsun canım nasıl ve neden olmuş bilgisi olan var mı iiler şimdi maşallah anladığım kadarıyla kaan bebek ne kadarlık ve kaç kg doğmuş?

söylemedi cnm agrım var dedi cıktı o kadar sonra girerse ögreniriz

kızlar bu arada ben ayın 8 inde izne başlıyorum :92::92: sizsiz ne yapıcam bilmiyorum en iyisi bi tane vınn alayım aslında istemiyordum evde int ama şimdi kendim mecbur kaldımm
hemen al nesli 1hafta kalmış bizi bırakma bak merak ederizz
canım gözün aydın.geçmiş olsun

gülşsh geçmiş olsun çatı muayenesi falan mı yaptılar acaba ya neden öyle oldu:26:

bilmiyoruz canım arkadaş yazmış ama

pnrgl doğum yapmışşşşş şokkk oldum ya ne oluyor bu oğlanlara durun kuzucuklar daha var sizin dünyaya merhaba demenize pnrgl canım çok sevindim allah size bağışlasın miniğinizi

gülşahçok geçmiş olsun bizim bebikler beklemeyecek anlaşıldı dikkat et canım kendinee alttan muayene çok zor geçen cumartesi banada yaptılar normal prop açıtmıyorda makas gibi bişeyle yaptı vee sonrada 5 parmağıyla elini daldırdı aynen bende çarşafları paröalıyacaktımm o günden beri vajinama kramplar giriyo daha doğrusu sürekli bi ağrı var oturunca kitlenip kalıyorumm

nurr canım sanada çok geçmiş olsun dikkat edin bol boll

nur bugün sepetini almaya gidecekti ulıusa.hızını alamadı galibaaa yine dere tepe dolaşıyor heraldeki gelemedi.ayyy cici bici bişi olmuştur şimdi kızının sepeti merak ettimmm gelsede bizede gösterse

bende merak ettim nuru . sedacım haber alırsan haber ver bizede.Bugünmü gidecekti doktora acaba

nuru aradım ama telefonu kapalı :102:

bende mesaj attım açınca rapor gelir nasılsa diyee.bahh merak ettim şimdi 2 gün oldu bugünle

nur_45 nerelerdesin bi beşik almaya gidicez dedin imalatmı yaptınız kız gelemedin

nur gülşah geçmiş olsun kızlar dikkaet edin kendinizeeee

nur du gülşah tı derkenn sıra yoğunlaşıyor galibaaa.varmı arttıraaaannnn

nur_45 geçmiş olsun sana da canım nasıl oldu ya niye olmuş ki? herşey iyi gidiyordu

mrb arkadaşlar nasılsınız...
dün kızımın sepetini almaya diye gittik sonra süslemesini falan yaptık işimizi hallettik ordan kızılaya markete gidelim dedik....ben alışverişe başlamadan önce bi lavaboya gireyim dedim bi baktım çamaşırımda çok ince çizgi şeklinde lekelenme olmuş...çok korktum tabi eşim hemen ara doktoru dedi ben aramıcaktım normaldir diye eşimin ısrarı üzerine aradım...doktorumuza hemen gel dedi...şok oldum hemen çıktık marketten acaip trafik vardı ben eve uğrayalım dedim eşim yok olmaz dedi doğruu hastaneye...
neyse normal muayeyi yaptı rahim ağzı kapalı,suyu iyi,bebiş iyi 2100 gr olmuş...bi nst ye gönderelim dedi...hemşireyle birlikte çıktık nsteye sonra hemşire baktı hiçç bişi yok seni hemen gönderir dedi bende sevindim...amaa doktorumuz doğuma gitmişti gelince baktı düzenli sancın var alttan muayene etmem lazım dedi açılmanın olup olmadığını anlamak için...ben başladım ağlamaya yaptırmam diye(öncesinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı alttan muayene korkulu rüyam)
bu gece yaıtcaz gözetim altında olcaksın dedi....akşam 3 tane,sabaha karşı 1 tane,gündüze 3 tane olmak üzre serum tedavisine başladılar...serum verip arkasından nstye bağladılar sancıların devam edip etmediğini görmek için...ilk nstede sancı çıktı ama diğerlerinde sancım yok denecek kadar azdı...sancıda şu karnımızda olan sertleşmelermiş kızlar...benim hiç ağrım sızım yok diyorum meğer o kasılmalarmış....
sabah çıkcam diye çok sevinmiştim amaa sabah yine arttı sancılar anca akşam üstü çıkabildim...sabah baya sşiddetliydi birde iğne yedim...
2 hafta sonra kontrole çağırdı...bu süre zarfında şiddetli yatak istirahati verdi..basit şeyler dışında çok ayakta kalkmıcaksın,mutfağa gidip bişiler alabilirsin bunun gibi basit şeyleri yapabilirsin dedi.. 2 hafta daha bebeği tutmaya çalışalım dedi...birde magnezyım verdi sabah akşam içilcek...
hastanemizin odalarını görmüş oldum...çok memnun kaldım hemşirler filan çok ilgililer...çok yardımcı oldular saolsunlar...nazımı çektiler yani ama doğuma geldiğinde seni güleryüzlü görmek istiyoruz diye istekte bulundular....
yattağım süre zarfında 2 doğuma şahit oldum...gece bi bayan normal doğum yaptı...doğum odasına giderken" geliyooo" diye bağırıyordu....odaya aldılar bi çığlık duydum sonra hemen kulağımı kapattım 5 dakka geçti geçmedi "gözünüz aydın"dediler ailesin...
bugünde bi sezeyan oldu bebişin ağmala sesini duyana kadar doğum olduğunu anlamadım...
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim... çok dikkat etmemiz lazım kızlar...

nur geçmiş olsun canım dikkat et artık sende,daha hassas ol bundan sonra,hepimiz merak ettik seni

gülşah ve nur geçmiş olsun canımm dikkat edin kendinize ha geyret biraz daha dursun bebişleriniz

Son düzenleme:

ya neden olmuş çok mu yorduydun kendini yoksa

tekrar çok geçmiş olsun canımm çok dikkat et kendine bu bebikler çok aceleci şubata kimse kalmıyacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…