ayhhh karar veremedim.artıkın napimm yaparım sırayla takarımm hepsine hangisinde güzel duruyo bakarım artıkın,
sevimli sorma ev tabak ve kase kaynıyor.kırılmıyolarda maşallahh yenilerinide alamıyorumm
bende yemek yapıorumm yakmayayım gideyimde başında durayım barii
ayyyyyyyy kız bu erkekler ne sabırsızz.Allahım süperr yaaa.gözün aydınn canım kokusunu içine çek bol boll.Allahım bize de zamanında kokusunu duymayı nasip etsinn.
nurcum geçmiş olsunn.inşallah tez zamanda düzelirsiniz.
gülşah aradım telin kapalıı.deminden beride yazmışmışın diye geçmişi okurken sen yeni yazmışın yakalayamadım seni. :26:
kızlar hepinize cook tesekkr ederim suyu az olan arkadslar önemsiyinn valla riskli bir durum bugünn alttan muane oldumm bişi soktular cnm okadr cok acıdıkii resmen yatagın çarsafını parçaladımm cok zor duu acıor dediysemde durmadılar offff neysee geçtii şimdi evimdeyim allahıma şükür
aaa birri daha doğum yapmış pnrgl hayırlı olsun canımnasıl ve neden olmuş bilgisi olan var mı iiler şimdi maşallah anladığım kadarıyla kaan bebek ne kadarlık ve kaç kg doğmuş?
hemen al nesli 1hafta kalmış bizi bırakma bak merak ederizzkızlar bu arada ben ayın 8 inde izne başlıyorum :92::92: sizsiz ne yapıcam bilmiyorum en iyisi bi tane vınn alayım aslında istemiyordum evde int ama şimdi kendim mecbur kaldımm
canım gözün aydın.geçmiş olsunkızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
slmmm kızlarrr ben geldimm sabahtan beri hastanedeyizz busefer topun agzındaki benim sanırım ilk kendi doktruma gittim tekrar bi muane etti suyumazalmış gene hemn ayrıntılya girdik onun sonucuna göre hmen üniersiteye sevkimiz yapıldıı allahım allhımm ordada bir muane yatıracklar die cok korktumm alttan muanne ettilerr canım ok yandıı resmn kıvrandımm persembe gününe ayrıntılı ultrosyona giricem gün verdiler perşembe gününe kadr su gelirse hmn gidiem tekrar
gülşsh geçmiş olsun çatı muayenesi falan mı yaptılar acaba ya neden öyle oldu:26:kızlar hepinize cook tesekkr ederim suyu az olan arkadslar önemsiyinn valla riskli bir durum bugünn alttan muane oldumm bişi soktular cnm okadr cok acıdıkii resmen yatagın çarsafını parçaladımm cok zor duu acıor dediysemde durmadılar offff neysee geçtii şimdi evimdeyim allahıma şükür
aaa birri daha doğum yapmış pnrgl hayırlı olsun canımnasıl ve neden olmuş bilgisi olan var mı iiler şimdi maşallah anladığım kadarıyla kaan bebek ne kadarlık ve kaç kg doğmuş?
nur bugün sepetini almaya gidecekti ulıusa.hızını alamadı galibaaa yine dere tepe dolaşıyor heraldeki gelemedi.ayyy cici bici bişi olmuştur şimdi kızının sepeti merak ettimmm gelsede bizede gösterse
nur_45 bugün hiç gelmedi ulusa gidip kızının sepetini alacaklardı bak merak ettim.sepetin büyülü havasına kapılıp hala onlamı uğraşıyorki merak ettim
burcuu cum hoşgeldinn.nasılsınız toparlayabildinizmi kendinizi kağancım nasıl
bende merak ettim nuru . sedacım haber alırsan haber ver bizede.Bugünmü gidecekti doktora acaba
nuru aradım ama telefonu kapalı :102:
bende mesaj attım açınca rapor gelir nasılsa diyee.bahh merak ettim şimdi 2 gün oldu bugünle
yimeeemii yaptık herşeyimi hazırladım geldiimmm
aaa nur gelmişş çekecem onun kulaklarını nerdesin kız telefonunda kapalı merak ettimm
eşim gelince hiç içeri gelmeden koşa koşa ulusa gidicez artıkın şu şeker malzemelerini alalımda bitsin.sordum 7 buçuğa kadar açıkmış zatende bekleriz dediler.eşimin bu gayretinden dolayı tebrik ediyorum sabah beri nasıl gidelim napalım diye kafa yoruyo.kızıyodum ona hjiç ilgili diilsin diyee.
nur_45 nerelerdesin bi beşik almaya gidicez dedin imalatmı yaptınız kız gelemedin
nur burda yazar zatende geçmişe bakıyormuş ben sizi meraktan kurtarayım o ayrıntıları yazar
ayyy az daha nurda doğuruyomuş valla.2 gündür hastanedeymiş hafif bir kanaması olmuş.7 serum yemiş sancısı çıkmış.ama Allahtan durdurmuşlar.doktor 2 hafta daha bekleyelim demiş.yatak istirahati vermiş.şarjı yokmuş o yüzden ulaşamamışım.
geçmiş olsun diyrum tekrar.bir kaç hafta daha sık dişiniii.ayy bu bebekler çok aceleci çıktıı
nur gülşah geçmiş olsun kızlar dikkaet edin kendinizeeee
nur du gülşah tı derkenn sıra yoğunlaşıyor galibaaa.varmı arttıraaaannnn
nur_45 geçmiş olsun sana da canım nasıl oldu ya niye olmuş ki? herşey iyi gidiyordu
ayyyyyyyy kız bu erkekler ne sabırsızz.Allahım süperr yaaa.gözün aydınn canım kokusunu içine çek bol boll.Allahım bize de zamanında kokusunu duymayı nasip etsinn.
nurcum geçmiş olsunn.inşallah tez zamanda düzelirsiniz.
gülşah aradım telin kapalıı.deminden beride yazmışmışın diye geçmişi okurken sen yeni yazmışın yakalayamadım seni. :26:
o vajinal ultrason canım karnımıza baktıklarının kalem gibi olanı :)) banada oldu da ordan biliom
kendini sıkınca acı oluyor evet ama sıkmamakta mümkün olmuyorki
mrb arkadaşlar nasılsınız...
dün kızımın sepetini almaya diye gittik sonra süslemesini falan yaptık işimizi hallettik ordan kızılaya markete gidelim dedik....ben alışverişe başlamadan önce bi lavaboya gireyim dedim bi baktım çamaşırımda çok ince çizgi şeklinde lekelenme olmuş...çok korktum tabi eşim hemen ara doktoru dedi ben aramıcaktım normaldir diye eşimin ısrarı üzerine aradım...doktorumuza hemen gel dedi...şok oldum hemen çıktık marketten acaip trafik vardı ben eve uğrayalım dedim eşim yok olmaz dedi doğruu hastaneye...
neyse normal muayeyi yaptı rahim ağzı kapalı,suyu iyi,bebiş iyi 2100 gr olmuş...bi nst ye gönderelim dedi...hemşireyle birlikte çıktık nsteye sonra hemşire baktı hiçç bişi yok seni hemen gönderir dedi bende sevindim...amaa doktorumuz doğuma gitmişti gelince baktı düzenli sancın var alttan muayene etmem lazım dedi açılmanın olup olmadığını anlamak için...ben başladım ağlamaya yaptırmam diye(öncesinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı alttan muayene korkulu rüyam)
bu gece yaıtcaz gözetim altında olcaksın dedi....akşam 3 tane,sabaha karşı 1 tane,gündüze 3 tane olmak üzre serum tedavisine başladılar...serum verip arkasından nstye bağladılar sancıların devam edip etmediğini görmek için...ilk nstede sancı çıktı ama diğerlerinde sancım yok denecek kadar azdı...sancıda şu karnımızda olan sertleşmelermiş kızlar...benim hiç ağrım sızım yok diyorum meğer o kasılmalarmış....
sabah çıkcam diye çok sevinmiştim amaa sabah yine arttı sancılar anca akşam üstü çıkabildim...sabah baya sşiddetliydi birde iğne yedim...
2 hafta sonra kontrole çağırdı...bu süre zarfında şiddetli yatak istirahati verdi..basit şeyler dışında çok ayakta kalkmıcaksın,mutfağa gidip bişiler alabilirsin bunun gibi basit şeyleri yapabilirsin dedi.. 2 hafta daha bebeği tutmaya çalışalım dedi...birde magnezyım verdi sabah akşam içilcek...
hastanemizin odalarını görmüş oldum...çok memnun kaldım hemşirler filan çok ilgililer...çok yardımcı oldular saolsunlar...nazımı çektiler yani ama doğuma geldiğinde seni güleryüzlü görmek istiyoruz diye istekte bulundular....
yattağım süre zarfında 2 doğuma şahit oldum...gece bi bayan normal doğum yaptı...doğum odasına giderken" geliyooo" diye bağırıyordu....odaya aldılar bi çığlık duydum sonra hemen kulağımı kapattım 5 dakka geçti geçmedi "gözünüz aydın"dediler ailesin...
bugünde bi sezeyan oldu bebişin ağmala sesini duyana kadar doğum olduğunu anlamadım...
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim... çok dikkat etmemiz lazım kızlar...
pnrgl doğum yapmışşşşş şokkk oldum ya ne oluyor bu oğlanlara durun kuzucuklar daha var sizin dünyaya merhaba demenize pnrgl canım çok sevindim allah size bağışlasın miniğinizi
gülşahçok geçmiş olsun bizim bebikler beklemeyecek anlaşıldı dikkat et canım kendinee alttan muayene çok zor geçen cumartesi banada yaptılar normal prop açıtmıyorda makas gibi bişeyle yaptı vee sonrada 5 parmağıyla elini daldırdı aynen bende çarşafları paröalıyacaktımm o günden beri vajinama kramplar giriyo daha doğrusu sürekli bi ağrı var oturunca kitlenip kalıyorumm
aynen cnmm suanda yatıyorum yürürkn acıoyor kasıklarımm hiç gözünün yasına bakmadılar acıyor dediysemde sokup sokup cıkardıı
cnmm ondan değil ondan biliorumm bu demir maşa gibi bişidi cok iğrenç bir alet
pnrgl doğum yapmışşşşş şokkk oldum ya ne oluyor bu oğlanlara durun kuzucuklar daha var sizin dünyaya merhaba demenize pnrgl canım çok sevindim allah size bağışlasın miniğinizi
gülşahçok geçmiş olsun bizim bebikler beklemeyecek anlaşıldı dikkat et canım kendinee alttan muayene çok zor geçen cumartesi banada yaptılar normal prop açıtmıyorda makas gibi bişeyle yaptı vee sonrada 5 parmağıyla elini daldırdı aynen bende çarşafları paröalıyacaktımm o günden beri vajinama kramplar giriyo daha doğrusu sürekli bi ağrı var oturunca kitlenip kalıyorumm
aynen cnmm suanda yatıyorum yürürkn acıoyor kasıklarımm hiç gözünün yasına bakmadılar acıyor dediysemde sokup sokup cıkardıı
ayyy o makasın plastiğinide ben yaşadım düşük yaptığımda çok acımıştı o alet yüzünden görünce ben muayene olmucam diye tutturdum zırlasdım ama kar etmedi sonrada elle denedi o daha beterdi bidaha olmasın diye dua ediyorum ama sanırım yine yapıcaklar( ya benim kasıklarım değilde vajinadaki iki kemik çok ağrıyor kitleniyor resmen
dün kızımın sepetini almaya diye gittik sonra süslemesini falan yaptık işimizi hallettik ordan kızılaya markete gidelim dedik....ben alışverişe başlamadan önce bi lavaboya gireyim dedim bi baktım çamaşırımda çok ince çizgi şeklinde lekelenme olmuş...çok korktum tabi eşim hemen ara doktoru dedi ben aramıcaktım normaldir diye eşimin ısrarı üzerine aradım...doktorumuza hemen gel dedi...şok oldum hemen çıktık marketten acaip trafik vardı ben eve uğrayalım dedim eşim yok olmaz dedi doğruu hastaneye...
neyse normal muayeyi yaptı rahim ağzı kapalı,suyu iyi,bebiş iyi 2100 gr olmuş...bi nst ye gönderelim dedi...hemşireyle birlikte çıktık nsteye sonra hemşire baktı hiçç bişi yok seni hemen gönderir dedi bende sevindim...amaa doktorumuz doğuma gitmişti gelince baktı düzenli sancın var alttan muayene etmem lazım dedi açılmanın olup olmadığını anlamak için...ben başladım ağlamaya yaptırmam diye(öncesinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı alttan muayene korkulu rüyam)
bu gece yaıtcaz gözetim altında olcaksın dedi....akşam 3 tane,sabaha karşı 1 tane,gündüze 3 tane olmak üzre serum tedavisine başladılar...serum verip arkasından nstye bağladılar sancıların devam edip etmediğini görmek için...ilk nstede sancı çıktı ama diğerlerinde sancım yok denecek kadar azdı...sancıda şu karnımızda olan sertleşmelermiş kızlar...benim hiç ağrım sızım yok diyorum meğer o kasılmalarmış....
sabah çıkcam diye çok sevinmiştim amaa sabah yine arttı sancılar anca akşam üstü çıkabildim...sabah baya sşiddetliydi birde iğne yedim...
2 hafta sonra kontrole çağırdı...bu süre zarfında şiddetli yatak istirahati verdi..basit şeyler dışında çok ayakta kalkmıcaksın,mutfağa gidip bişiler alabilirsin bunun gibi basit şeyleri yapabilirsin dedi.. 2 hafta daha bebeği tutmaya çalışalım dedi...birde magnezyım verdi sabah akşam içilcek...
hastanemizin odalarını görmüş oldum...çok memnun kaldım hemşirler filan çok ilgililer...çok yardımcı oldular saolsunlar...nazımı çektiler yani ama doğuma geldiğinde seni güleryüzlü görmek istiyoruz diye istekte bulundular....
yattağım süre zarfında 2 doğuma şahit oldum...gece bi bayan normal doğum yaptı...doğum odasına giderken" geliyooo" diye bağırıyordu....odaya aldılar bi çığlık duydum sonra hemen kulağımı kapattım 5 dakka geçti geçmedi "gözünüz aydın"dediler ailesin...
bugünde bi sezeyan oldu bebişin ağmala sesini duyana kadar doğum olduğunu anlamadım...
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim... çok dikkat etmemiz lazım kızlar...
öfff ya içim bi hoş oldu ya dogum nasıl yapcaz:(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?