2011 Şubat Anneleri

Kizlarrr dualariniz için çok tsk ederim
Yengem henuz hastanede 1 saat once aradigimda 6 cm acilmis demin aradim doguma hazirliyorlarmis
Kuzum ya bi kurtulsaydi sag selim yavrusuyla beraber
Biraz olsun dogum nasil gerceklesiyor gördüm kizlar
O bele vurulan igneden tirstim biraz ayy o igneden sonra bir hos oldum babam geldi aldi beni eve getirdi çokta yorulmustum zaten kasilmalarim falan olunca dedim ben eve gidiyorum
Gelirken babamla kizima maxicosi aldim
Evde herkeste bi telas bi heyecan sormayinnn
Dua edin nolur kizlar Allah yardimcisi olsun hepimizin
Bi kaç saate kadar insallah ilk yigenim dogacak
Onlar gelmeden once mertin odasini temizlicem
Odayi normal sicaklikta yapicam belki gece gelirlerse
Off çok yazdim heyecanim icime sigmiyor
Evde bi kardeslerimle ben kaldim hepsi gitti

kızlar birşey sorcam ama utanıyorum doktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:

valla ben bugun sordumm..cinselliğe dikkat dedi..başka konulara geçti..ben de sonradan topladım csareti cinsellik yasak mı yoksa sınırlı mı dedim..oda 35.haftaya kadar haftada 1 olabilir, sonra yasak dedi:))))

sürmelicim hayırlısıyla ve kolayca gelir inş mert bebek Allah hepimize kolay doğumlar versin!!

ayyy canım inş çabucak doğurur kaç saattir hastanede allah güç kuvvet versin ki mert bebek bi avazda annesinin kollarına gelsin sende çok kaptırma işlere kendini kasılmaların varmış dikkat et

allah bir avazda kurtarsın inşlhhh
sağlıkla gelsin bebecik

taktm kafaya zaten bidaki kontrolde sorucam
hem doğumu fln da kolaylaştırıyosa devam edelim yazık kocama yaw
şifa niyetine ne diim
oğlan zaten rahat vermio içerde de

şifa niyetine miii
bize dr devam dedi ama ben kendimi rahat hisssetmiyorum kii...kocaman göbekkk..

kizlaarr yarim saat sonra basliyorlar doguma oh ohhh hersey yolundaymis =)

kızlar yanlış okumuyorumm dimi.... 3.bebişimiz mi buuuuu......aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....noluyo amaa...hoşgeldin kaann..hayırlı olsunnnpınar

slm kızlar sizleri takip ediyorum ama yazacak vakti pek bulamıyorum.bende 35 haftalık hamileyim sezeryan olacam 38 de kendi istegimle sizin fikriniz ne.?

hoş geldin çağlayancım tatilin iyi geçmesine sevindim dinlenmişşsin bebişine sölle beklesin azcık dahaa

geçmişi ancak bitirebildimmm...

bugun oğluşun kontrolü vardı..ama o kadar yoğunduki doktorum..2 tane doğum oldu ben beklerken..2 saaat bekledimm.... benimle beraber bekleyen annelerle dertleştik..

muayeneye girdim..doktorum çok tatlı..yemek bile yiyememiş garibim..karşılıklı simit yedik..oğluş 1700 gr olmuş..saçları baya gür benim paşanın..42 cm olmuşş..gelişimi haftasıyla uyumlu..kafası 1 hafta büyük..suyu iyiymiş..pozisyonu 1 aydır aynı..sağ yanıma dayamış ayacıklarını...siz beni öyle korkuttunuz kii erken doğumlar filann..riskim var mı dedim..hayır dedi..rahatladımm:)ama dikkatli ol demeyi de ihmal etmedi..raporumu haftaya alıcam..bi dahaki kontrolümü de 3 hafta sonraya gün verdi..
öyle işte..benden bu kadar..bide bugun renkli göremedim oğlumu..dr.un probu bozulmuşş...şansa bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…