2011 Şubat Anneleri

aynen ya...ara ara vazgeçiyorum ama demiyorum kimseye sonra cesaret geliyor

evet yaa..o gitgelleri ben de çok yaşıyorumm..bugun doktor normal doğuum olabilir dedi..içim rahatladı mı desemm..ilk kez doğumdan bahsettikk..endişe mi bastı desem...valla karışık duygularr..hakkımızda hayırlısı olsun:))

bende hep takipteyim ama genelde okuyucuyum yazıcı pek olamıyorum.. bugün bebiş görmeye gittim 45 günlük çok tatlıydı. hemen kızıma talip olmaya çalıştılar ama biz ağırdan sattık kendimizi :)

kızlar bugün sadece okuyabiliyorum sizi
arkadşaım geldi kızımın şekerlerini yaptık.silikonumuz bitti ama malesef yemekten sonra alışverişmerkezine gidip silikon aldık o kadarcık bile yürümek yordu beni.
şimdi de mete başlıycak ya gidip şu şeytan eliye kızıyım azcık :))
annemi yarın taburcu edebiliriz aslında ama 1 gün daha tutlım her ihtimale kaşı demişler prş taburcu olcakmış inş.
sürmeli gözünüz aydın canım şu saate almışsındır inş güzel hbri
nur sanada geçmiş olsun dikkat et canım kendine
nesli valla benim kız gelmekten vazgeçti sanırım.rahim ağzı uzunluğu tekrar 3 cm olmuş bu 2 hafta için erken doğum riski yok dedi dr amca akıllı kızım ananesini bekliyo:))
babane eline doğmam ben dedi sanırım.
bu arada kızlar annem iyilşmiş iyice nerden anladım biliyomusunuz çok güldüm valla:))
benim annem 51 yaşında ama hiç göstermez acaip süslü bakımlı bi kadındır.hep 38 yaşındayım der:)
bugün telde bana diyoki bana artık anne deme bende şok oldum önce
nediyo acaba diye
kan verenlerin çoğu benim ve kardeşlerimin arkadaşıydı saolsunlar artık damarlarımdaki kan 25 yaşında ben senden gencim demzmi
ayyy ne güldüm yaaa bide mutlu oldum kendine gelmiş diye
zaten bana anane demesin umay nenede olmaz ya şenoş desin(ki adı şenay) yada neneyi değiştirip nünü falan yapalım yaşlandığım belli olmasın diyodu :))

aa bide bugun hastane fiyatlarını sordum bende ..burdaki fiyatları okuduktan sonraa benimki baya ucuz geldi kulağaa..ocaktan sonra ssklıya normal 750 olacakmış..paket fiyat..testler, doğum, dr, refekatçı filan..ama 1gece 1 gündüz kavramı yok..24 saatt..doğur git kardeşiim der gibi:))) ama benim hastane öyle ektradan bişey vermiyomuş. sordum da doğum çantasını hazırlamak içiçn..yok öyle bir uygulamamız dediler..

ama ben hala yanı başımdaki devlet hastanesinde doğum yapabilirim diyede düşünüyorum..bugun özeldeki odaları filan gezdim..hiç hoşuma gitmedi..oda içindeki lavoboda kokuyodu..bu hafta devlet hastanesini gezecem..bakıyım odaları nasıll..oturur bide gevezelik edrrim...bazı refakatçılarr dünden razılar anlatmaya...

özelden vazgeçemezsem doktorum yüzünden vazgeçemiycem yanii..sezeryan filan derse kararım kesin özel ama..normal doğum için???

ooo süper vallaa..çok sevindim canımm anneciğinin iyileşmesinee..yoksa şenoş mu demeliyimmm

canım hayırlı olsun bebişin.Umarım sağlığı iyidir sonra bize detayı verirsin.

canım çok geçmiş olsun.Benimde erken doğum durumum var allahtan nstde hiç sancı çıkmadı banada magnezyum verdi.inş. şu 35. haftayıda tamamlarsak içişm rahat olacak. Dua edicem sanada.

deniz sen de mi kocaelidesin hangi hastaneden bahsediyosun doktorun kim?fiyatları okuyunca dank ettide

evet canım kocaelindeyim..konak hastanesine gidiyorum ben..doktorum funda hanım...ben de derince araştırma hastanesinin dibinde oturuyorum..60 evlerde..şu anda arabamız olmadığı için acil bi durumda devlet hastanesine başvurmayı planlıyorum..sen hangi hastaneye gidiyosun??

ben de konak hastanesine gidiyorum canım
doktorum erkan bey canım,aynı zamanda prof.semih özerene de gidiyorum.ama doğumu konakta yapıcam fiyatı yazınca anladım zaten

ay ne güzel bak annen iyilesmis komikliklerde yapmis sana genc ruhlu anneannemiz

çok yaşa sen emi) hep böyle möesajlar senden geliyor sevdacım, çok hoşşş

kızlar şu hasta bezi denen şeyi nasıl alcaz ya kiloya göremi oluyor acaba?

canım ben dia'dan aldım, vitality diye bir markanın.orta ve büyük diye bedenleri vardı
orta aldım, bel ölçüsüne göre 80-120 cm arasıymış, zaten doğum yapmıuş olucaz çok büyük almaya gerek yok diye düşündüm. bu arada normal doğumda kurtarıcı oluyormuş, pedler falan yetmiyormuş.

canım güzel haberlerine çok sevindim adaşım anneciğin torununu kucağına alınca eskisinden daha da sağlıklı olacak eminim.

kimse gideceğime üzülmüyo demekki

nesli gitmeeeee

allah analı babalı büyütsün, maşallah üçüncü bebeişimiz de geldi.
ve erkenci bebeklerin hepsi de erkek)) oyyy korktum kızlar, erkek anaları aman dikkat sırada kim var bakalım

çok geçmiş olsun canım, inşallah suyun falan gelmez perşembeye kadar dayanır yavrun

geçmiş olsun Nurcum, demekki en ufak şeyi önemsemek lazım artık. dikkat et kendine

kizlaarr yarim saat sonra basliyorlar doguma oh ohhh hersey yolundaymis =)

allah yardımcısı olsun sürmelicim, az kaldı kurtuluyor. darısı bizlere

gözün aydın deniz güzel geçmiş kontrolün. oğluna da maşallah

kızlar bu arada kocamın kocalarınıza selamı var

2011 şubat babaları toiğini kuracakmış buraya,eşlerinizi de davet ediyor.

dertlerini paylaşacakmış,benimki bugün az mızıkladı,çok sinirliydi falan diye

kızlaarrr ben geldiiimmm

eşimle ulusa suluhana gittik.kapatıyolarmış tamda ben telefonda konuşmuştum bizi bekledi adamcağız...

bebek çikolatalarımız için bebek aldık 100 tane.üzerinde hoşgeldin bebek yazan kurdele aldık 30 mt.gerçi sonra acaba düzmü alsaydım dedim ama aldım bikere

sonra lohusa şerbet takımım için ayrı bir bebek aldım 15 tane falan.

sonra lastikli fırfırlı kurdele alacaktım bardaklar için ama bütün dükkanlar kapalıydı.neyse dedim yarın aşağı eğlenceye inerim ordan alırım hayırlısıyla yarın yaparım belkiimm.

neyse aldık aradan çıktı iyi oldu.çikolatalarını da sonradan alırız diyorum.gerçi eşim çikolatayada eskişehirden alırız belki dedi.cumartesi Allah nasip ederse 2 günlüğüne eskişehire gidicezde.

ben de konak hastanesine gidiyorum canım
doktorum erkan bey canım,aynı zamanda prof.semih özerene de gidiyorum.ama doğumu konakta yapıcam fiyatı yazınca anladım zaten

aaa..ne kadar hoşş..kimbilir koridorda beraberce beklemişizdirrrr erkan bey için çok övgüler duydumm..ama sonradan dr değiştirmek istemedim...eşimin mesai arkadaşalrından biri tavsiye etti bize funda hanımı..
ben karar veremiyorum yaa..bugun sıram geç gelince hastaneyi gezdim baya..boş bi odaya girdim kokuyodu tuvalet resmen..araba almaı düşünüyoruz ama 2 aydır beceremedik kendimize göre bi tane bulamadık..bende burdan konağa nası giderim die düşünüyorum..hani suyum gelirse..acil olursa..senaryolar doluyo kafama....doğru dürüst bi akrabamız da yok burda...
günlerimizde aynı nerdeyse seninle:))

saol tatlımmm:)

sürmelicim umarim sag salim gelmistir bebis dünyaya
ya beni buaralar sabirsizlik tuttu hayirlisiyla dogursaysaydik hepimiz saglicakla

Son düzenleme:

canımm selamını ilettim benimkininde selamıı varrr

fikri çok beğenmiş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…