aynen ya...ara ara vazgeçiyorum ama demiyorum kimseye sonra cesaret geliyor
mrb arkadaşlar bende böyle ördek gibi 2ayda bikere bi çıkıp bi kayboluyorum ama bende takipteyim çok şey öğreniyorum sizdenyarın kontrolum var geçmişleri okurken gördüm pelviks mi öyle bi ölçüm yapılıyomuş acaba nası oluyo nası bi kontrol vajinal mi ben 33+0 ım bugün
kızlar bugün sadece okuyabiliyorum sizi
arkadşaım geldi kızımın şekerlerini yaptık.silikonumuz bitti ama malesef yemekten sonra alışverişmerkezine gidip silikon aldık o kadarcık bile yürümek yordu beni.
şimdi de mete başlıycak ya gidip şu şeytan eliye kızıyım azcık :))
annemi yarın taburcu edebiliriz aslında ama 1 gün daha tutlım her ihtimale kaşı demişler prş taburcu olcakmış inş.
sürmeli gözünüz aydın canım şu saate almışsındır inş güzel hbri
nur sanada geçmiş olsun dikkat et canım kendine
nesli valla benim kız gelmekten vazgeçti sanırım.rahim ağzı uzunluğu tekrar 3 cm olmuş bu 2 hafta için erken doğum riski yok dedi dr amca akıllı kızım ananesini bekliyo:))
babane eline doğmam ben dedi sanırım.
bu arada kızlar annem iyilşmiş iyice nerden anladım biliyomusunuz çok güldüm valla:))
benim annem 51 yaşında ama hiç göstermez acaip süslü bakımlı bi kadındır.hep 38 yaşındayım der:)
bugün telde bana diyoki bana artık anne deme bende şok oldum önce
nediyo acaba diye
kan verenlerin çoğu benim ve kardeşlerimin arkadaşıydı saolsunlar artık damarlarımdaki kan 25 yaşında ben senden gencim demzmi
ayyy ne güldüm yaaa bide mutlu oldum kendine gelmiş diye
zaten bana anane demesin umay nenede olmaz ya şenoş desin(ki adı şenay) yada neneyi değiştirip nünü falan yapalım yaşlandığım belli olmasın diyodu :))
ooo süper vallaa..çok sevindim canımm anneciğinin iyileşmesinee..yoksa şenoş mu demeliyimmm
canım hayırlı olsun bebişin.Umarım sağlığı iyidir sonra bize detayı verirsin.kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
mrb arkadaşlar nasılsınız...
dün kızımın sepetini almaya diye gittik sonra süslemesini falan yaptık işimizi hallettik ordan kızılaya markete gidelim dedik....ben alışverişe başlamadan önce bi lavaboya gireyim dedim bi baktım çamaşırımda çok ince çizgi şeklinde lekelenme olmuş...çok korktum tabi eşim hemen ara doktoru dedi ben aramıcaktım normaldir diye eşimin ısrarı üzerine aradım...doktorumuza hemen gel dedi...şok oldum hemen çıktık marketten acaip trafik vardı ben eve uğrayalım dedim eşim yok olmaz dedi doğruu hastaneye...
neyse normal muayeyi yaptı rahim ağzı kapalı,suyu iyi,bebiş iyi 2100 gr olmuş...bi nst ye gönderelim dedi...hemşireyle birlikte çıktık nsteye sonra hemşire baktı hiçç bişi yok seni hemen gönderir dedi bende sevindim...amaa doktorumuz doğuma gitmişti gelince baktı düzenli sancın var alttan muayene etmem lazım dedi açılmanın olup olmadığını anlamak için...ben başladım ağlamaya yaptırmam diye(öncesinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı alttan muayene korkulu rüyam)
bu gece yaıtcaz gözetim altında olcaksın dedi....akşam 3 tane,sabaha karşı 1 tane,gündüze 3 tane olmak üzre serum tedavisine başladılar...serum verip arkasından nstye bağladılar sancıların devam edip etmediğini görmek için...ilk nstede sancı çıktı ama diğerlerinde sancım yok denecek kadar azdı...sancıda şu karnımızda olan sertleşmelermiş kızlar...benim hiç ağrım sızım yok diyorum meğer o kasılmalarmış....
sabah çıkcam diye çok sevinmiştim amaa sabah yine arttı sancılar anca akşam üstü çıkabildim...sabah baya sşiddetliydi birde iğne yedim...
2 hafta sonra kontrole çağırdı...bu süre zarfında şiddetli yatak istirahati verdi..basit şeyler dışında çok ayakta kalkmıcaksın,mutfağa gidip bişiler alabilirsin bunun gibi basit şeyleri yapabilirsin dedi.. 2 hafta daha bebeği tutmaya çalışalım dedi...birde magnezyım verdi sabah akşam içilcek...
hastanemizin odalarını görmüş oldum...çok memnun kaldım hemşirler filan çok ilgililer...çok yardımcı oldular saolsunlar...nazımı çektiler yani ama doğuma geldiğinde seni güleryüzlü görmek istiyoruz diye istekte bulundular....
yattağım süre zarfında 2 doğuma şahit oldum...gece bi bayan normal doğum yaptı...doğum odasına giderken" geliyooo" diye bağırıyordu....odaya aldılar bi çığlık duydum sonra hemen kulağımı kapattım 5 dakka geçti geçmedi "gözünüz aydın"dediler ailesin...
bugünde bi sezeyan oldu bebişin ağmala sesini duyana kadar doğum olduğunu anlamadım...
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim... çok dikkat etmemiz lazım kızlar...
deniz sen de mi kocaelidesin hangi hastaneden bahsediyosun doktorun kim?fiyatları okuyunca dank ettide
evet canım kocaelindeyim..konak hastanesine gidiyorum ben..doktorum funda hanım...ben de derince araştırma hastanesinin dibinde oturuyorum..60 evlerde..şu anda arabamız olmadığı için acil bi durumda devlet hastanesine başvurmayı planlıyorum..sen hangi hastaneye gidiyosun??
kızlar bugün sadece okuyabiliyorum sizi
arkadşaım geldi kızımın şekerlerini yaptık.silikonumuz bitti ama malesef yemekten sonra alışverişmerkezine gidip silikon aldık o kadarcık bile yürümek yordu beni.
şimdi de mete başlıycak ya gidip şu şeytan eliye kızıyım azcık :))
annemi yarın taburcu edebiliriz aslında ama 1 gün daha tutlım her ihtimale kaşı demişler prş taburcu olcakmış inş.
sürmeli gözünüz aydın canım şu saate almışsındır inş güzel hbri
nur sanada geçmiş olsun dikkat et canım kendine
nesli valla benim kız gelmekten vazgeçti sanırım.rahim ağzı uzunluğu tekrar 3 cm olmuş bu 2 hafta için erken doğum riski yok dedi dr amca akıllı kızım ananesini bekliyo:))
babane eline doğmam ben dedi sanırım.
bu arada kızlar annem iyilşmiş iyice nerden anladım biliyomusunuz çok güldüm valla:))
benim annem 51 yaşında ama hiç göstermez acaip süslü bakımlı bi kadındır.hep 38 yaşındayım der:)
bugün telde bana diyoki bana artık anne deme bende şok oldum önce
nediyo acaba diye
kan verenlerin çoğu benim ve kardeşlerimin arkadaşıydı saolsunlar artık damarlarımdaki kan 25 yaşında ben senden gencim demzmi
ayyy ne güldüm yaaa bide mutlu oldum kendine gelmiş diye
zaten bana anane demesin umay nenede olmaz ya şenoş desin(ki adı şenay) yada neneyi değiştirip nünü falan yapalım yaşlandığım belli olmasın diyodu :))
çok güzeldi yaa karnım ağrıdı burda gülmekten sen arada yap böyle şeyler gene moralimiz düzelsin sedacım...
Anne karnında muhabbetler :)
1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.
2.-içme su sigarayı kadın ya boğulacağım burada.
3.(ikizler konuşmaktadır..)
- Allah kurtarsın kardeş..
- eyvallah..
4.-şafak 210, şafak 209, şafak 208....
5.-icme su viskiyi kardeşim ya. 7 aylık bebeği sarhoş ettiniz..
6.ikizler
- ben çıkıyorum Melis,10 dakikaya kadar dönmezsem polis çağır
7.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin
- eşek zeki..ne olarak geleceksin..30 yaşında mı çıkacaksın oradan..
8.- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bir hesap yapsak..9*30+10..hım 280 gün..ya nasıl dayanıcam ben burada o kadar..eğelendirecek de bir şey yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkacağım buradan..hey yo liii laa lii
- pollyanna bir susar mısın? uyumaya çalışıyorum!
9. ihihihi onlar beni beklerken barbie bebeğimi yollicam önden..dumur olsunlar ihihihi
10.Yahya Kemal Beyatlı doğmak üzere..
- artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
11.william Shakspeare doğmak üzere bu sefer de..bu biraz daha önce oluyo tabi..
- çıkmak mı,çıkmamak mı..işte bütün mesele;
çıkıyom anasını satiim
12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! dur ben bunu bir ısırayım...
13.- ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı oğlan mı...
14. şampiyonlar ligi maçı var içeride sen burada ütü yapıyorsun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..
15.bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu böyle ip gibi , şöyle afilili bisi taktiricam ,, daraldım zaten burada.
kızlar şu hasta bezi denen şeyi nasıl alcaz ya kiloya göremi oluyor acaba?
slm kızlar ben geldim.
valla 10 daydı randevu ancak gelebildik.
rahim ağzı uzunluğu 3 cm olmuş dinlenince.dr çok sevindi :) ama kaynanamı erkenden çağırmış olduk.
kızım 6 günde 120 gr almış2220 gr olmuş:) bide yüzünü ilk defa bu kadar net gösterdi ama 4 boyutlu ultrasonda diildik aksi gibi
esniyodu minişim ayyy suratıda annesi gibi yusyuvarlak toparlak bişi olmuş yirim ben onu yir:))
nst ye girdim açtım 40 dk fazla oynamadı git bişler ye gel dedi sonra baya çoştu küçük hanım.
açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürdüm bakalım sonuç ne çıkcak??
dr beklediğimden çok ii dedi normalde haftaya çağırırım diye düşünüyodum ama 2 hafta sonra gel tabi aksi bi durum olmazsa dedi.12 ocakta diğer randevumuz
ondan sonrada artık doğum şekli falan netleşir sanırım.ayy ozaman 37. hafta olcak belki çatı muayensi yaparmı ki
benden hbrler bu kadar geçmişi okuyamdım birazdan arkadaşlar gelcek hemen size hbr veriyim dedim merak edersiniz diye.
kızım önce erken gelmeye niyetliydi ya baktı ananesi şubata doğru ancak toparlancak bari dedi ananemi üzmiyimde bekliyim :) akıllı kızım benim.
bu arada nst ye bağlandığımızda eşim annemi aradı kızımın kalp atışlarını dinletti güm güm moral olsun diye.annemde çok şükür iyiye gidiyo sanırım bi iki gün içinde taburcu olur
kimse gideceğime üzülmüyo demekki
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
slmmm kızlarrr ben geldimm sabahtan beri hastanedeyizz busefer topun agzındaki benim sanırım ilk kendi doktruma gittim tekrar bi muane etti suyumazalmış gene hemn ayrıntılya girdik onun sonucuna göre hmen üniersiteye sevkimiz yapıldıı allahım allhımm ordada bir muane yatıracklar die cok korktumm alttan muanne ettilerr canım ok yandıı resmn kıvrandımm persembe gününe ayrıntılı ultrosyona giricem gün verdiler perşembe gününe kadr su gelirse hmn gidiem tekrar
mrb arkadaşlar nasılsınız...
dün kızımın sepetini almaya diye gittik sonra süslemesini falan yaptık işimizi hallettik ordan kızılaya markete gidelim dedik....ben alışverişe başlamadan önce bi lavaboya gireyim dedim bi baktım çamaşırımda çok ince çizgi şeklinde lekelenme olmuş...çok korktum tabi eşim hemen ara doktoru dedi ben aramıcaktım normaldir diye eşimin ısrarı üzerine aradım...doktorumuza hemen gel dedi...şok oldum hemen çıktık marketten acaip trafik vardı ben eve uğrayalım dedim eşim yok olmaz dedi doğruu hastaneye...
neyse normal muayeyi yaptı rahim ağzı kapalı,suyu iyi,bebiş iyi 2100 gr olmuş...bi nst ye gönderelim dedi...hemşireyle birlikte çıktık nsteye sonra hemşire baktı hiçç bişi yok seni hemen gönderir dedi bende sevindim...amaa doktorumuz doğuma gitmişti gelince baktı düzenli sancın var alttan muayene etmem lazım dedi açılmanın olup olmadığını anlamak için...ben başladım ağlamaya yaptırmam diye(öncesinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı alttan muayene korkulu rüyam)
bu gece yaıtcaz gözetim altında olcaksın dedi....akşam 3 tane,sabaha karşı 1 tane,gündüze 3 tane olmak üzre serum tedavisine başladılar...serum verip arkasından nstye bağladılar sancıların devam edip etmediğini görmek için...ilk nstede sancı çıktı ama diğerlerinde sancım yok denecek kadar azdı...sancıda şu karnımızda olan sertleşmelermiş kızlar...benim hiç ağrım sızım yok diyorum meğer o kasılmalarmış....
sabah çıkcam diye çok sevinmiştim amaa sabah yine arttı sancılar anca akşam üstü çıkabildim...sabah baya sşiddetliydi birde iğne yedim...
2 hafta sonra kontrole çağırdı...bu süre zarfında şiddetli yatak istirahati verdi..basit şeyler dışında çok ayakta kalkmıcaksın,mutfağa gidip bişiler alabilirsin bunun gibi basit şeyleri yapabilirsin dedi.. 2 hafta daha bebeği tutmaya çalışalım dedi...birde magnezyım verdi sabah akşam içilcek...
hastanemizin odalarını görmüş oldum...çok memnun kaldım hemşirler filan çok ilgililer...çok yardımcı oldular saolsunlar...nazımı çektiler yani ama doğuma geldiğinde seni güleryüzlü görmek istiyoruz diye istekte bulundular....
yattağım süre zarfında 2 doğuma şahit oldum...gece bi bayan normal doğum yaptı...doğum odasına giderken" geliyooo" diye bağırıyordu....odaya aldılar bi çığlık duydum sonra hemen kulağımı kapattım 5 dakka geçti geçmedi "gözünüz aydın"dediler ailesin...
bugünde bi sezeyan oldu bebişin ağmala sesini duyana kadar doğum olduğunu anlamadım...
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim... çok dikkat etmemiz lazım kızlar...
Kizlarrr dualariniz için çok tsk ederim
Yengem henuz hastanede 1 saat once aradigimda 6 cm acilmis demin aradim doguma hazirliyorlarmis
Kuzum ya bi kurtulsaydi sag selim yavrusuyla beraber
Biraz olsun dogum nasil gerceklesiyor gördüm kizlar
O bele vurulan igneden tirstim biraz ayy o igneden sonra bir hos oldum babam geldi aldi beni eve getirdi çokta yorulmustum zaten kasilmalarim falan olunca dedim ben eve gidiyorum
Gelirken babamla kizima maxicosi aldim
Evde herkeste bi telas bi heyecan sormayinnn
Dua edin nolur kizlar Allah yardimcisi olsun hepimizin
Bi kaç saate kadar insallah ilk yigenim dogacak
Onlar gelmeden once mertin odasini temizlicem
Odayi normal sicaklikta yapicam belki gece gelirlerse
Off çok yazdim heyecanim icime sigmiyor
Evde bi kardeslerimle ben kaldim hepsi gitti
kizlaarr yarim saat sonra basliyorlar doguma oh ohhh hersey yolundaymis =)
geçmişi ancak bitirebildimmm...
bugun oğluşun kontrolü vardı..ama o kadar yoğunduki doktorum..2 tane doğum oldu ben beklerken..2 saaat bekledimm.... benimle beraber bekleyen annelerle dertleştik..
muayeneye girdim..doktorum çok tatlı..yemek bile yiyememiş garibim..karşılıklı simit yedik..oğluş 1700 gr olmuş..saçları baya gür benim paşanın..42 cm olmuşş..gelişimi haftasıyla uyumlu..kafası 1 hafta büyük..suyu iyiymiş..pozisyonu 1 aydır aynı..sağ yanıma dayamış ayacıklarını...siz beni öyle korkuttunuz kii erken doğumlar filann..riskim var mı dedim..hayır dedi..rahatladımm:)ama dikkatli ol demeyi de ihmal etmedi..raporumu haftaya alıcam..bi dahaki kontrolümü de 3 hafta sonraya gün verdi..
öyle işte..benden bu kadar..bide bugun renkli göremedim oğlumu..dr.un probu bozulmuşş...şansa bakk
ben de konak hastanesine gidiyorum canım
doktorum erkan bey canım,aynı zamanda prof.semih özerene de gidiyorum.ama doğumu konakta yapıcam fiyatı yazınca anladım zaten
kızlar bu arada kocamın kocalarınıza selamı var
2011 şubat babaları toiğini kuracakmış buraya,eşlerinizi de davet ediyor.
dertlerini paylaşacakmış,benimki bugün az mızıkladı,çok sinirliydi falan diye
çok yaşa sen emi) hep böyle möesajlar senden geliyor sevdacım, çok hoşşş
canım ben dia'dan aldım, vitality diye bir markanın.orta ve büyük diye bedenleri vardı
orta aldım, bel ölçüsüne göre 80-120 cm arasıymış, zaten doğum yapmıuş olucaz çok büyük almaya gerek yok diye düşündüm. bu arada normal doğumda kurtarıcı oluyormuş, pedler falan yetmiyormuş.
canım güzel haberlerine çok sevindim adaşım anneciğin torununu kucağına alınca eskisinden daha da sağlıklı olacak eminim.
nesli gitmeeeee
allah analı babalı büyütsün, maşallah üçüncü bebeişimiz de geldi.
ve erkenci bebeklerin hepsi de erkek)) oyyy korktum kızlar, erkek anaları aman dikkat sırada kim var bakalım
çok geçmiş olsun canım, inşallah suyun falan gelmez perşembeye kadar dayanır yavrun
geçmiş olsun Nurcum, demekki en ufak şeyi önemsemek lazım artık. dikkat et kendine
allah yardımcısı olsun sürmelicim, az kaldı kurtuluyor. darısı bizlere
gözün aydın deniz güzel geçmiş kontrolün. oğluna da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?