2011 Şubat Anneleri

benim evim otogarın orda yani konağa çok yakın doktorumda çok iyi hastaneyi gezmedim bilemiyorum canım,ama orda doğum yapanlar çok memnun.evet 3-4 gün var aramızda.
nerelisiniz aslen ailen falan nerde ben manisalıyım
güzel fikir bence hemen uygulamaya geçsin :))

söyleyeceğim

tüüü elektrikler gittii öyle bir geçer zamankiyi seyrediyodum yaa

allahtan pc laptop nette vınn

seda burdada akşamüstü 3 kere gitti 15 er dakika arayla şimdi geldi,eşimnde özel dersi vardı gittik hemen karşıdaki elektrikçiden ışıldak aldık 50 tlye
neyseki seninkiler seyyarmış

nur geçmiş olsun canım dikkat et artık sende,daha hassas ol bundan sonra,hepimiz merak ettik seni
teşekkür ederim canım...benim aklım burda kaldı ama telefonumun şarjı bitti o yüzden haber veremedim...
gülşah ve nur geçmiş olsun canımm dikkat edin kendinize ha geyret biraz daha dursun bebişleriniz
teşekkür ederim canım...umarım şu 2 haftayı kazasız belasız geçiririz....
ya neden olmuş çok mu yorduydun kendini yoksa
bilmiyorum ki canım....çok yorulmamıştım ama dün....
tekrar çok geçmiş olsun canımm çok dikkat et kendine bu bebikler çok aceleci şubata kimse kalmıyacak sanırım
teşekkür ederim canım hakkaten bu senenin bebişleri çok tezcanlı olcak galiba....
ayy cnmm allh koly doğumlar ersinn cok zor bn bugün cogu işlmlerim doğumhanede yapıldıı sancı cekenleri gördüktn sonraaa tırsttımm yanii
canım sanada çokk geçmiş olsun....
teşekkür ederim gözdecim...ayrıca annenin iyi olmasına çokk sevindim inş hayırlsıyla taburcuda olur...
teşekkür ederim buketcim....inş benim şu 2 haftayı sorunsuz hallederim...allah razı olsun dualara karşılıklı olsun inş...
teşekkür ederim şenaycım gerçekten dediğin gibi çok temkinli olmak lazım....

artık topiğe girmeyen oldu mu doğurdu mu ki diye kıllanmaya başlıyorum
EVRİDİKİ
girmedi 2 gündür iyi mi acaba :26:

Selam arkadaşlar Nasılsınız?
Bizim bugün görüş günümüzdü ya yine göremedim oğlumun yüzünüü 2600 gr olmuş boyuda 49 cm bu sefer doğum zamanını söyler dedim ama söylemedi 2 hafta önden gidiyo dedi acaba doğumda sezeryan olursa 2 hafta öncemi olacak çok merak ediyomm

benimki bayıldı bu fikre kesin lazım böyle bi topik diyo zaten hergün olan biteni öğreniyo benden ben anlatıyom garibim oda dinliyo yabancılık çekmez yanii...

ikimiz için de hayırlısı olsun denizcim benim haftaya perşembe 1145 de randevum var tekrar

aynı durumdayız canım ben sordum ama o demek değil dedi yani kilolu olması ile aynı anlama gelmiyor dedi
benimki bayıldı bu fikre kesin lazım böyle bi topik diyo zaten hergün olan biteni öğreniyo benden ben anlatıyom garibim oda dinliyo yabancılık çekmez yanii...

benimki de hergün gelince bugün doğuran var mı diye soruyor

ya kızlar benim minik kızım 2100 gr olmuş...eşim taktı kilosu düşük diye ama doktorumuz öle bişi demedi...ama benimde içime şüphe düştü düşük mü?

Herkese iyi geceler.

Bugün kontrolümüz vardı. Daha dogrusu doktorum son kez 4 boyutluda bakalım demişti.

Ay çok güzeldi ya. Melegim iyice büyümüş. :) 2450 gr. olmuş.

10 Ocakta tekrar gidecegim ve artık dogum öncesi iznim başlamış olacak.Doktorum 20-21-24 Ocak, bu üç günden birinde alacagım dedi. Genel cerrahla konuşup onun da uygun oldugu gün kızımıza kavuşacagız inşallah :)

ya kızlar benim minik kızım 2100 gr olmuş...eşim taktı kilosu düşük diye ama doktorumuz öle bişi demedi...ama benimde içime şüphe düştü düşük mü?

maşallah kızına yaaa..kilosu ideal neresi düşük yaa:)) kafanıza takmaya değmez bencee..benim bebem 1700 grcık dahaaa..haftasıyla uyumlu dedi dr..gerisi boşşş

normalden az olup olmadığımı ultrason kağıdında yazıyor...
doktor 2100gr dedi eşime az geldi ama doktor az falan demedi ben onu sormak istedim
hayır canım o değerin hangi haftayla uyumlu olduğu yazıyor dikka AUA mı ne gibi bir kısaltması var

bende seni merak etmiştim az önce yazdım hattabebişe sen nasıl oldun boğazların nasıl

boşuna dert etme canım yaa her bebeğin yapısı farklı oluyo önemli olan baş-karın-bacak boylarının haftasıyla uyumlu olması ayrıca çok da düşük deil kilosu gayet normal sen sıkıntı yapma doğduktan sonra tombiş yaparsın sen onu annesi

oyy maşallah kızına canım sezeryan da bu konuda ii ne zaman alcağını biliyosun kuzunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…