- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
benim evim otogarın orda yani konağa çok yakın doktorumda çok iyi hastaneyi gezmedim bilemiyorum canım,ama orda doğum yapanlar çok memnun.evet 3-4 gün var aramızda.aaa..ne kadar hoşş..kimbilir koridorda beraberce beklemişizdirrrrerkan bey için çok övgüler duydumm..ama sonradan dr değiştirmek istemedim...eşimin mesai arkadaşalrından biri tavsiye etti bize funda hanımı..
ben karar veremiyorum yaa..bugun sıram geç gelince hastaneyi gezdim baya..boş bi odaya girdim kokuyodu tuvalet resmen..araba almaı düşünüyoruz ama 2 aydır beceremedik kendimize göre bi tane bulamadık..bende burdan konağa nası giderim die düşünüyorum..hani suyum gelirse..acil olursa..senaryolar doluyo kafama....doğru dürüst bi akrabamız da yok burda...
günlerimizde aynı nerdeyse seninle:))
güzel fikir bence hemen uygulamaya geçsin :))
tüüü elektrikler gittii öyle bir geçer zamankiyi seyrediyodum yaa
allahtan pc laptop nette vınn
teşekkür ederim canım...benim aklım burda kaldı ama telefonumun şarjı bitti o yüzden haber veremedim...nur geçmiş olsun canım dikkat et artık sende,daha hassas ol bundan sonra,hepimiz merak ettik seni
teşekkür ederim canım...umarım şu 2 haftayı kazasız belasız geçiririz....gülşah ve nur geçmiş olsun canımm dikkat edin kendinize ha geyret biraz daha dursun bebişleriniz
bilmiyorum ki canım....çok yorulmamıştım ama dün....ya neden olmuş çok mu yorduydun kendini yoksa
teşekkür ederim canım hakkaten bu senenin bebişleri çok tezcanlı olcak galiba....tekrar çok geçmiş olsun canımm çok dikkat et kendine bu bebikler çok aceleci şubata kimse kalmıyacak sanırım
canım sanada çokk geçmiş olsun....ayy cnmm allh koly doğumlar ersinn cok zor bn bugün cogu işlmlerim doğumhanede yapıldıı sancı cekenleri gördüktn sonraaa tırsttımm yanii
teşekkür ederim gözdecim...ayrıca annenin iyi olmasına çokk sevindim inş hayırlsıyla taburcuda olur...kızlar bugün sadece okuyabiliyorum sizi
arkadşaım geldi kızımın şekerlerini yaptık.silikonumuz bitti ama malesef yemekten sonra alışverişmerkezine gidip silikon aldık o kadarcık bile yürümek yordu beni.
şimdi de mete başlıycak ya gidip şu şeytan eliye kızıyım azcık :))
annemi yarın taburcu edebiliriz aslında ama 1 gün daha tutlım her ihtimale kaşı demişler prş taburcu olcakmış inş.
sürmeli gözünüz aydın canım şu saate almışsındır inş güzel hbri
nur sanada geçmiş olsun dikkat et canım kendine
nesli valla benim kız gelmekten vazgeçti sanırım.rahim ağzı uzunluğu tekrar 3 cm olmuş bu 2 hafta için erken doğum riski yok dedi dr amca akıllı kızım ananesini bekliyo:))
babane eline doğmam ben dedi sanırım.
bu arada kızlar annem iyilşmiş iyice nerden anladım biliyomusunuz çok güldüm valla:))
benim annem 51 yaşında ama hiç göstermez acaip süslü bakımlı bi kadındır.hep 38 yaşındayım der:)
bugün telde bana diyoki bana artık anne deme bende şok oldum önce
nediyo acaba diye
kan verenlerin çoğu benim ve kardeşlerimin arkadaşıydı saolsunlar artık damarlarımdaki kan 25 yaşında ben senden gencim demzmi
ayyy ne güldüm yaaa bide mutlu oldum kendine gelmiş diye
zaten bana anane demesin umay nenede olmaz ya şenoş desin(ki adı şenay) yada neneyi değiştirip nünü falan yapalım yaşlandığım belli olmasın diyodu :))
teşekkür ederim buketcim....inş benim şu 2 haftayı sorunsuz hallederim...allah razı olsun dualara karşılıklı olsun inş...canım hayırlı olsun bebişin.Umarım sağlığı iyidir sonra bize detayı verirsin.
canım çok geçmiş olsun.Benimde erken doğum durumum var allahtan nstde hiç sancı çıkmadı banada magnezyum verdi.inş. şu 35. haftayıda tamamlarsak içişm rahat olacak. Dua edicem sanada.
teşekkür ederim şenaycım gerçekten dediğin gibi çok temkinli olmak lazım....çok yaşa sen emi) hep böyle möesajlar senden geliyor sevdacım, çok hoşşş
canım ben dia'dan aldım, vitality diye bir markanın.orta ve büyük diye bedenleri vardı
orta aldım, bel ölçüsüne göre 80-120 cm arasıymış, zaten doğum yapmıuş olucaz çok büyük almaya gerek yok diye düşündüm. bu arada normal doğumda kurtarıcı oluyormuş, pedler falan yetmiyormuş.
canım güzel haberlerine çok sevindim adaşım anneciğin torununu kucağına alınca eskisinden daha da sağlıklı olacak eminim.
nesli gitmeeeee
allah analı babalı büyütsün, maşallah üçüncü bebeişimiz de geldi.
ve erkenci bebeklerin hepsi de erkek)) oyyy korktum kızlar, erkek anaları aman dikkat sırada kim var bakalım
çok geçmiş olsun canım, inşallah suyun falan gelmez perşembeye kadar dayanır yavrun
geçmiş olsun Nurcum, demekki en ufak şeyi önemsemek lazım artık. dikkat et kendine
allah yardımcısı olsun sürmelicim, az kaldı kurtuluyor. darısı bizlere
gözün aydın deniz güzel geçmiş kontrolün. oğluna da maşallah
benim evim otogarın orda yani konağa çok yakın doktorumda çok iyi hastaneyi gezmedim bilemiyorum canım,ama orda doğum yapanlar çok memnun.evet 3-4 gün var aramızda.
nerelisiniz aslen ailen falan nerde ben manisalıyım
ben trabzonluyum canımm..eşim de bolulu..eşimin tayini sebebiyle burdayız..konakta doğum yapıpta pişman olan duymadım ben de..herkes çok memnun..hemşire arkadaşlarım da var benim orda..ama bana çok uzak..durum belirliycek yanii..kafamda netleştiremedim...benim ablamda manisada şu anda..senin memlekette..oraya gelin verdik..:)))
kızlar bu arada kocamın kocalarınıza selamı var
2011 şubat babaları toiğini kuracakmış buraya,eşlerinizi de davet ediyor.
dertlerini paylaşacakmış,benimki bugün az mızıkladı,çok sinirliydi falan diye
aynı durumdayız canım ben sordum ama o demek değil dedi yani kilolu olması ile aynı anlama gelmiyor dediSelam arkadaşlar Nasılsınız?
Bizim bugün görüş günümüzdü ya yine göremedim oğlumun yüzünüü2600 gr olmuş boyuda 49 cm bu sefer doğum zamanını söyler dedim ama söylemedi 2 hafta önden gidiyo dedi acaba doğumda sezeryan olursa 2 hafta öncemi olacak çok merak ediyomm
benimki bayıldı bu fikre kesin lazım böyle bi topik diyozaten hergün olan biteni öğreniyo benden ben anlatıyom garibim oda dinliyo yabancılık çekmez yanii...
ya kızlar benim minik kızım 2100 gr olmuş...eşim taktı kilosu düşük diye ama doktorumuz öle bişi demedi...ama benimde içime şüphe düştü düşük mü?
ULTRASON KAĞIDINDA YAZAR CANIM ordan baksana
ya kızlar benim minik kızım 2100 gr olmuş...eşim taktı kilosu düşük diye ama doktorumuz öle bişi demedi...ama benimde içime şüphe düştü düşük mü?
hayır canım o değerin hangi haftayla uyumlu olduğu yazıyor dikka AUA mı ne gibi bir kısaltması varnormalden az olup olmadığımı ultrason kağıdında yazıyor...
doktor 2100gr dedi eşime az geldi ama doktor az falan demedi ben onu sormak istedim
Herkese iyi geceler.
Bugün kontrolümüz vardı. Daha dogrusu doktorum son kez 4 boyutluda bakalım demişti.
Ay çok güzeldi ya. Melegim iyice büyümüş. :) 2450 gr. olmuş.
10 Ocakta tekrar gidecegim ve artık dogum öncesi iznim başlamış olacak.Doktorum 20-21-24 Ocak, bu üç günden birinde alacagım dedi. Genel cerrahla konuşup onun da uygun oldugu gün kızımıza kavuşacagız inşallah :)
Herkese iyi geceler.
Bugün kontrolümüz vardı. Daha dogrusu doktorum son kez 4 boyutluda bakalım demişti.
Ay çok güzeldi ya. Melegim iyice büyümüş. :) 2450 gr. olmuş.
10 Ocakta tekrar gidecegim ve artık dogum öncesi iznim başlamış olacak.Doktorum 20-21-24 Ocak, bu üç günden birinde alacagım dedi. Genel cerrahla konuşup onun da uygun oldugu gün kızımıza kavuşacagız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?