2011 Şubat Anneleri

nurcum bende bi kitap var ordan takip ediyom hafta hafta şimdi baktım 34.hafta için 1650-2900 yazıyo yani senin ki gayet ideal içini ferah tut

bende seni merak etmiştim az önce yazdım hattabebişe sen nasıl oldun boğazların nasıl

Teşekkür ederim canım. Bogazım hala kötü malesef. Öksürmekten gögüz kafesim agrıyor

oyy maşallah kızına canım sezeryan da bu konuda ii ne zaman alcağını biliyosun kuzunu kucağına

Sagol canım. Evet bakalım hangi gün olacak :)

pnrgl kullanıcısından alıntı
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR

Ay şok oldum ya.3. bebegimiz de gelmiş. Maşallah. Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütüsün inşallah.

sürmeli yengen bir avazda kurtulur inşallah. allah yardımcısı olsun.

Nurcum geçmiş olsun. dikkat et kendine...

kızlar hakkımızda hayırlısı diyorum.erkenden gelmeye başladı şubat bebekleri.benim haftam da sizlere göre geri biraz.normal zamanında gelirse bebişim hergün bir doğum sancısı çekecem sanırım :)))

ALLAH analı babalı büyütsünkacıncı haftada doğurdu arkadaş acaba

slm kızlr ben geldim
ayy sinir oldum bugün kayın validemin popo büyütme günü sanırım.
ya akşamın kaçı olmuştu yemek memek yok ortada benim arkadaşım vardı ve eşim annesinin yanında artık annem geldi seni mutfakta görmiycem demişti.sonra artık elim ayağım titremeye başladı eşime sööledim bende saolsun girdi kocacım mutfağa kaynanam hala bizim yanımızda laf dinliyo sanki tövbe tövbe.sonra yemek yedik benim biraz ağrım oldu uzandım inanırmısınız kızlar masa bile toplamadan o da geldi.şimdi yine kocacım topluyo mutfağı bune şimdi anlamadım ben yaaaa...
ya bu kadından bu çocuk nasıl çıkmış merak ediyorum.snuçta keyfimizden çağırmadık ki biz onu çok meraklıyız sanki yüzüne gözüne tibe tibe.bide oturmuş lif örüyo be uyuz bari torununa bi yelek ör bilmem kimin kızı evlencekmiş allahım yaaa
ahh anne ahh aradı erkenden çağırdı şu kadını

haa bide ben drdan geldikten sonra viledayla yerleri sildim o da güzel güzel beni izledi

bu muhabbet bana çokkkkkk tanıdık geldi nedensee...sabret diycem ama ben sabredemiyom kii.....beklentisiz yaşamaya karar veriyorum her seferinde....bu da onlar yokmuş gibi davranmama sebep oluyorr..bu da eşimi üzüyorr...kısır döngüü....bebişler için sabredecez artık..benimkiler gelmedi daha..

kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh

aynen ööle ya tam vaktinde doğarsa benim kız yandım yandım

hehe komedi ya inanamıyorum bütün hepsi aynı bunların biran önce kurtulmanı diliyorum kaynana kabusundan ıyy benimki gelior aklıma sinir bozucu

kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh

canım yaa şimdi face de gördüm.Allahım ne tatlı bişi o öyle yaa sanki yeni doğmuş bebek gibi diil kocaman maşallah kilosu falan da ii galiba. Allahım uzun ömür versin yeğenine.toplamda kaç saat sürdü doğum? ve yengen memnun mu normal doğumdan? ben de normal istiyorum da paylaşırsan deneyimlerinizi sevinirim tekrar tebrik ederim cnm.hala oldun şimdi sıra annelikte

hehe komedi ya inanamıyorum bütün hepsi aynı bunların biran önce kurtulmanı diliyorum kaynana kabusundan ıyy benimki gelior aklıma sinir bozucu

yaa neden bunların hepsi aynı b.. yani kusura bakmayında
erkek annesi olcak arkadaşlar size bişi sorcam içinize kaynana ruhu kaçtımı yani bu sonradanmı ediniliyo yoksa anne karnına düşüncemi oluyo bunu çok merak ediyorum da:))

sürmeli facedeki o yeni doğan mert efendimi
allahım o ne güzel şey ööle allah analı babalı büyütsün hiç bugün doğmuş gibi bakmıyo büyümüş gibi anlamlı anlmalı bakıyo sıpa

oğlum olcek benimde..ama şimdiden bazen aklıma düşüyo..ben oğlumun ve eşinin hayatına kesinlikle karışmam..bana yapılan bunca müdahaleden sonra nefret ettiğim bişeyi başka bir yavruya neden yapıyım...amaannn gözdecim deşme yaramı ya...huy meselesi galiba bu veya bakış acısı..anlayış göstermek için yapılanlara karşı masum cevaplar bulmaya çalışıyorum kendimce..böylelikle katlanabilirim diye ama..aslında kötü niyetli değil, düşünemiyooo...filan gibi...kimi kandırıyorum dimi??

soruyu alayım ben üstüme ya bazı kadınlar cok kıskanç kabrisli oluyor ve tek olmak istiyorlar bu oğullarının hayatı içinde gecerli oluyor bence bu kaynanalık başından beri var oluyor kadının ruhunda.
gelinler rakibe gibi görülüyor anne oğluyla arasında engel istemiyor bi başka kadını oğlunun çok sewip saygı duymasınıda istemiyor.ee geline gelince o da tek olmak ve karşısında sadece onun sözüne inanp dinleyen bir erkek istiyor kendine ait istiyor tipik kadın istekleri belki bende ilerde korkunç bir kaynana olurum ama bu sanırım oğlumun bana verdiği sınırla alakalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…