bende seni merak etmiştim az önce yazdım hattabebişe sen nasıl oldun boğazların nasıl
oyy maşallah kızına canımsezeryan da bu konuda ii ne zaman alcağını biliyosun kuzunu kucağına
artık topiğe girmeyen oldu mu doğurdu mu ki diye kıllanmaya başlıyorum
EVRİDİKİ
girmedi 2 gündür iyi mi acaba :26:
pnrgl kullanıcısından alıntı
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
Ay şok oldum ya.3. bebegimiz de gelmiş. Maşallah.Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütüsün inşallah.
sürmeli yengen bir avazda kurtulur inşallah. allah yardımcısı olsun.
Nurcum geçmiş olsun. dikkat et kendine...
slm kızlr ben geldim
ayy sinir oldum bugün kayın validemin popo büyütme günü sanırım.
ya akşamın kaçı olmuştu yemek memek yok ortada benim arkadaşım vardı ve eşim annesinin yanında artık annem geldi seni mutfakta görmiycem demişti.sonra artık elim ayağım titremeye başladı eşime sööledim bende saolsun girdi kocacım mutfağa kaynanam hala bizim yanımızda laf dinliyo sanki tövbe tövbe.sonra yemek yedik benim biraz ağrım oldu uzandım inanırmısınız kızlar masa bile toplamadan o da geldi.şimdi yine kocacım topluyo mutfağı bune şimdi anlamadım ben yaaaa...
ya bu kadından bu çocuk nasıl çıkmış merak ediyorum.snuçta keyfimizden çağırmadık ki biz onu çok meraklıyız sanki yüzüne gözüne tibe tibe.bide oturmuş lif örüyo be uyuz bari torununa bi yelek ör bilmem kimin kızı evlencekmiş allahım yaaa
ahh anne ahh aradı erkenden çağırdı şu kadını
kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
bu muhabbet bana çokkkkkk tanıdık geldi nedensee...sabret diycem ama ben sabredemiyom kii.....beklentisiz yaşamaya karar veriyorum her seferinde....bu da onlar yokmuş gibi davranmama sebep oluyorr..bu da eşimi üzüyorr...kısır döngüü....bebişler için sabredecez artık..benimkiler gelmedi daha..
slm kızlr ben geldim
ayy sinir oldum bugün kayın validemin popo büyütme günü sanırım.
ya akşamın kaçı olmuştu yemek memek yok ortada benim arkadaşım vardı ve eşim annesinin yanında artık annem geldi seni mutfakta görmiycem demişti.sonra artık elim ayağım titremeye başladı eşime sööledim bende saolsun girdi kocacım mutfağa kaynanam hala bizim yanımızda laf dinliyo sanki tövbe tövbe.sonra yemek yedik benim biraz ağrım oldu uzandım inanırmısınız kızlar masa bile toplamadan o da geldi.şimdi yine kocacım topluyo mutfağı bune şimdi anlamadım ben yaaaa...
ya bu kadından bu çocuk nasıl çıkmış merak ediyorum.snuçta keyfimizden çağırmadık ki biz onu çok meraklıyız sanki yüzüne gözüne tibe tibe.bide oturmuş lif örüyo be uyuz bari torununa bi yelek ör bilmem kimin kızı evlencekmiş allahım yaaa
ahh anne ahh aradı erkenden çağırdı şu kadını
kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
hehe komedi ya inanamıyorum bütün hepsi aynı bunların biran önce kurtulmanı diliyorum kaynana kabusundan ıyy benimki gelior aklıma sinir bozucu
yaa neden bunların hepsi aynı b.. yani kusura bakmayında
erkek annesi olcak arkadaşlar size bişi sorcam içinize kaynana ruhu kaçtımı yani bu sonradanmı ediniliyo yoksa anne karnına düşüncemi oluyo bunu çok merak ediyorum da:))
yaa neden bunların hepsi aynı b.. yani kusura bakmayında
erkek annesi olcak arkadaşlar size bişi sorcam içinize kaynana ruhu kaçtımı yani bu sonradanmı ediniliyo yoksa anne karnına düşüncemi oluyo bunu çok merak ediyorum da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?