2011 Şubat Anneleri

sürmeli gözünüz aydıınn oyy anammm maşallahhh o nasıl güzel yakışıklı bi delikanlı öyleeee ayyy 41 kere maşallahhh

gözdecimm kayınvaliden pek yardımcıymış sana bende çok pis kaynana olacak erkek anası olaraktan öğreneyim sizinkilerdende eksik kalmayayım

ayy canım gözünüz aydın iyiler dimi hadi sıra sende

evt canim iyiler hastanedeler yarin sabah cikacaklar insssallahh

Demi yeni dogmus bebege hic benzemiyor ya çok tatli
3,410 gr dogdu boyunu bilmiyorum
Hic aglamadi ya cok akillli halasi gibi
Etrafa bi bakisi var cocuk $ok olmu$tur kim bunlar böyle diye çünkü baya kalabaliktik halamin ogullari falan esleriyle geldiler ellerinde cicek
Cok guzel bir duygu abim garibim benim yengem her sanci cektiginde oda aglamis kizkardesim anlattida dogumunda yanindaymisti.
Ikisinin gözlerindeki mutlulugu görseniz var yaaaa ayy cok guzel ya Allahim bizede nasip etsin.

sürmeli facedeki o yeni doğan mert efendimi
allahım o ne güzel şey ööle allah analı babalı büyütsün hiç bugün doğmuş gibi bakmıyo büyümüş gibi anlamlı anlmalı bakıyo sıpa

Evet canimmm cok tatli dimiii
Amin insallah darisi bizlere

ben annesidir diyip ağzımı hiç açmıyorum yoksa şimdiye çoktan kapışmıştık bikaç posta
ama artık hamilelikten heralde tahammül edemiycem bide doğumdan sonra şunu yap bunu yap derse bebek için çıldırcam sanırım

haha koptum resmen

ya keşke gelmeseydi sana be güzelim şu hamile halinde seni üzüyor strese sokuyor
siz kendi başınıza atlatırdınız doum macerasını çokta erken damlamış başına baska sehırdenmı geldi sen yine alçak gönüllü ol boşver gelme kaynana oyunlarına sinirlenme seni kötü gelin gibi lanse etmesin oğluna karşı

can sıkıntısı yaaa..aldım elime steteskobu..bebişin kalp atışlarını dinleyeyim dedimm..tık yok benim oğlandaaa...göbeğindeki yağ katmanı engelliyor duymanı diyinnn nooooluurrr....

şu bebişleri bide bz görsekk..yiğitbebeğide, altuğuda göremedim ben..facedeki gruba bişey eklenmiyo ki...şimdide baktım yok bişeyyy..

ben doktorculuk oynamaya devam edeyimmm biraz daha

kızlar bunlar bebek çikolatası için birde lohusa takımı için aldığım bebikler.yarında geri kalan fırfırdı kurdeleydi onları alıp yapıcam işallahh bakın bakim bebikleri beğencekmisiniz?

birinci çikolata için ikinci şerbet takımı için

Eklentiler

• $Görüntü002.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $Görüntü001.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 25

oo sedacım ozaman benimki sana iyi hoca olur:)) acaip iyi gözükür alttan alttan oyar insaın :))

erzincandan geldi canım yaa geride gönderilmez.hep annem yüzünden riskli olunca benim hamilelik ee oda rahatsızlanınca hemen aradı sen git ben gidemiyorum diye ayy sanki herkesin yanında birileri oluyo

çok cicilermiş canım bu arada bende kipadan yılbaşı sepeti aldım hasır içinde epeyde malzeme vardı toplam 14,90 a aldım çok ucuz geldi onun süsliyim diyorum ama fotosunu çekip koyarım önce akıl alcam seda senden nasıl yaparım diye

kızlar ben yatıyorum malum stresli bi gündü hadi öptm hepinizi doğurmayın haaa.
sıkın azcık şeyinizi :) dişinizi yani :) bari 2011 bebeği olsun minişler

bidahaki doğumuna sakın çağırma bişi olmaz zaten bak kocan yapıyor onun yapması gerekenleri internet kullanmayı bile biliyosun Allah korusun 112 die bişi var bilmeyen yok kaynanadan daha çok yardımcı olurlar benimde kaynanam geldi aklıma şimdi öff iyi geceler herkeze tatlı rüyalar.

nedir bu kaynanaların sizden çektiği yauuu (geleceğin kaynanası olaraktan safımı belirlemem lazım dimi ) kadıncağızların ağzı var dili yok

canım benim akıl vermek ne haddime fikir veririm ancakk.hakikatende uyguna almışsın.gerçi yılbaşı bahane bebek sepeti şahanee bende sürahi gördüm şarap takımıydı realde iki kadehle satııyolardı atladım hemen lohusa takımına güzel sürahi olur diye

Aman gozdecim bu halinle takma bosver hepsi Boyle bunlarin benimki de oyle yalniz deilsin yani bu hafta bizdeydi bizimki Ben hic tinlamadim sinirlerim bozulmasin diye ne dediuse he dedim seninki uzakta heralde benimki burda herhafta sonu tepemde az aglatmadi beni hamile hamile :85:

hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıklı büyütsün. sana da geçmiş olsun.

allah sabır versin cnm.. ne denir ki.. kaynanalıkla fln ilgisi yok bence bunun ya insan olamkla ilgisi var..

kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
hayırlı olsun cnm darısı dediğin gbi bizlerin başına,yengene geçmiş olsun.

iyi geceler kızlar hep sizinleyim ama pek yazmıyorum okuması daha zevkli :)bizde 33 haftalık olduk kzımla onu çok merak ediyorum kime benziyecek sağlıklımı olacak diye sona yaklaştıkça içimi endişe ve korku kapladı ya bişey olursa onun tepiklerini hissetmek ki artık tepikten çok dirseğini toğunu gezdiriyo benimki bu arada benim bacağıma çok kram giriyo kasılıyo adım dahi atamıyorum sizdede oluyormu ay hayırlısıyla şu şubat geleydi zaman durdu sanki bebişimi çok merak ediyorum şimdi bile içimde gezintiye çıktı kzuucuğum yeride çok daraldı üzülüyom artık bi çıksada bacaklarını rahat rahat uzatsa artık işallah hepimiz sağlıklılıca kucağımıza alırız bebişlerimzi

kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
gözünüzaydın canım kurtulmuş sağlıkla inş bizde kurtuluruz
off off sen yazdıkça ben de sinir oluyom

hoşgeldinnn
benimde bacaklarıma kramp giriyodu iilk aylarda..beslenemiyodumm..krampla uyanıyodum ve muhteşem bir acı..dr magnezyum verdi..kulladım geçtii..bide bol sütt..artık beslenmeme dikkat ediyorum..mg yumu bıraktım..dr.a içiyom diyom ama..kramplar da geçti..son 2 aydır hiç olmadı:)

bu korkular hepimizde var sanırımm..alcaz bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla:))

merhabalr cnm hoşgeldin:)
kramp malesef bir iki haftadır bende de oluyor,ayağıma bazen de bacağıma giriyor.
magnezyum fln da alıyorum ama pek kar etmio sanırım kramplara,neyse az kaldı artık katlanıcaz..

kızlar merhaba,bugün aldığım tes sonuçlarını yorumlayabilecek arkadaşlar lütfen bi yorum yapın.
sonucu noktasına dokunmadan aynen yazıyorum.tecrubeli anne adayları yorumlarınızı bekliyorum..

CLINICAL RESULTS

Assay Results MoM
PAPP-A 429.00 ng/mL 0,57
TBhCG(1) 49.0 IU/ml 0,54
NT 1,5 mm 1,47

Risk Assessment (at term)

Osb:

Down Syndrome 1:1860
Age alone 1:561
Equivalent Age Risk < 15.0
Trisomy 18/13 1:16300

ınterpretation*

DOWN SYNDROME Screen Negative
The risk of Down syndrome is LESS than the screening cut-off.THIS A SCREENING TEST.CAN NOT BE USED FOR DIAGNOSTIC PURPOSE.CHROMOSOMAL ANALYSIS IS
RECOMMENDED FOR DIAGNOSIS OF FETAL CHROMOSOMAL ANARMALIES.

TRISOMY 18/13 Scereen negative
The risk of trisomy 18 is less than the screening cut-off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…