- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
ayy canım gözünüz aydın iyiler dimi hadi sıra sende
canım yaa şimdi face de gördüm.Allahım ne tatlı bişi o öyleyaa sanki yeni doğmuş bebek gibi diil kocaman maşallah kilosu falan da ii galiba. Allahım uzun ömür versin yeğenine.toplamda kaç saat sürdü doğum? ve yengen memnun mu normal doğumdan? ben de normal istiyorum da paylaşırsan deneyimlerinizi sevinirim tekrar tebrik ederim cnm.hala oldun şimdi sıra annelikte
sürmeli facedeki o yeni doğan mert efendimi
allahım o ne güzel şey ööle allah analı babalı büyütsün hiç bugün doğmuş gibi bakmıyo büyümüş gibi anlamlı anlmalı bakıyo sıpa
sürmeli gözünüz aydıınn oyy anammm maşallahhh o nasıl güzel yakışıklı bi delikanlı öyleeee ayyy 41 kere maşallahhh
gözdecimm kayınvaliden pek yardımcıymış sanabende çok pis kaynana olacak erkek anası olaraktan öğreneyim sizinkilerdende eksik kalmayayım
ben annesidir diyip ağzımı hiç açmıyorum yoksa şimdiye çoktan kapışmıştık bikaç posta
ama artık hamilelikten heralde tahammül edemiycem bide doğumdan sonra şunu yap bunu yap derse bebek için çıldırcam sanırım
sürmeli gözünüz aydıınn oyy anammm maşallahhh o nasıl güzel yakışıklı bi delikanlı öyleeee ayyy 41 kere maşallahhh
gözdecimm kayınvaliden pek yardımcıymış sanabende çok pis kaynana olacak erkek anası olaraktan öğreneyim sizinkilerdende eksik kalmayayım
ya keşke gelmeseydi sana be güzelim şu hamile halinde seni üzüyor strese sokuyor
siz kendi başınıza atlatırdınız doum macerasını çokta erken damlamış başına baska sehırdenmı geldi sen yine alçak gönüllü ol boşver gelme kaynana oyunlarına sinirlenme seni kötü gelin gibi lanse etmesin oğluna karşı
kızlar bunlar bebek çikolatası için birde lohusa takımı için aldığım bebikler.yarında geri kalan fırfırdı kurdeleydi onları alıp yapıcam işallahh bakın bakim bebikleri beğencekmisiniz?
birinci çikolata için ikinci şerbet takımı için
oo sedacım ozaman benimki sana iyi hoca olur:)) acaip iyi gözükür alttan alttan oyar insaın :))
erzincandan geldi canım yaa geride gönderilmez.hep annem yüzünden riskli olunca benim hamilelik ee oda rahatsızlanınca hemen aradı sen git ben gidemiyorum diye ayy sanki herkesin yanında birileri oluyo
çok cicilermiş canım bu arada bende kipadan yılbaşı sepeti aldım hasır içinde epeyde malzeme vardı toplam 14,90 a aldım çok ucuz geldi onun süsliyim diyorum ama fotosunu çekip koyarım önce akıl alcam seda senden nasıl yaparım diye
hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıklı büyütsün. sana da geçmiş olsun.kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
allah sabır versin cnm.. ne denir ki.. kaynanalıkla fln ilgisi yok bence bunun ya insan olamkla ilgisi var..slm kızlr ben geldim
ayy sinir oldum bugün kayın validemin popo büyütme günü sanırım.
ya akşamın kaçı olmuştu yemek memek yok ortada benim arkadaşım vardı ve eşim annesinin yanında artık annem geldi seni mutfakta görmiycem demişti.sonra artık elim ayağım titremeye başladı eşime sööledim bende saolsun girdi kocacım mutfağa kaynanam hala bizim yanımızda laf dinliyo sanki tövbe tövbe.sonra yemek yedik benim biraz ağrım oldu uzandım inanırmısınız kızlar masa bile toplamadan o da geldi.şimdi yine kocacım topluyo mutfağı bune şimdi anlamadım ben yaaaa...
ya bu kadından bu çocuk nasıl çıkmış merak ediyorum.snuçta keyfimizden çağırmadık ki biz onu çok meraklıyız sanki yüzüne gözüne tibe tibe.bide oturmuş lif örüyo be uyuz bari torununa bi yelek ör bilmem kimin kızı evlencekmiş allahım yaaa
ahh anne ahh aradı erkenden çağırdı şu kadını
hayırlı olsun cnm darısı dediğin gbi bizlerin başına,yengene geçmiş olsun.kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
gözünüzaydın canım kurtulmuş sağlıkla inş bizde kurtuluruzkizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
off off sen yazdıkça ben de sinir oluyomben annesidir diyip ağzımı hiç açmıyorum yoksa şimdiye çoktan kapışmıştık bikaç posta
ama artık hamilelikten heralde tahammül edemiycem bide doğumdan sonra şunu yap bunu yap derse bebek için çıldırcam sanırım
kızlar bunlar bebek çikolatası için birde lohusa takımı için aldığım bebikler.yarında geri kalan fırfırdı kurdeleydi onları alıp yapıcam işallahh bakın bakim bebikleri beğencekmisiniz?
çok güzelmiş canım
birinci çikolata için ikinci şerbet takımı için
iyi geceler kızlar hep sizinleyim ama pek yazmıyorum okuması daha zevkli :)bizde 33 haftalık olduk kzımla onu çok merak ediyorum kime benziyecek sağlıklımı olacak diye sona yaklaştıkça içimi endişe ve korku kapladı ya bişey olursa onun tepiklerini hissetmek ki artık tepikten çok dirseğini toğunu gezdiriyo benimki bu arada benim bacağıma çok kram giriyo kasılıyo adım dahi atamıyorum sizdede oluyormu ay hayırlısıyla şu şubat geleydi zaman durdu sanki bebişimi çok merak ediyorum şimdi bile içimde gezintiye çıktı kzuucuğum yeride çok daraldı üzülüyom artık bi çıksada bacaklarını rahat rahat uzatsa artık işallah hepimiz sağlıklılıca kucağımıza alırız bebişlerimzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?