2011 Şubat Anneleri

midem berbat yaa gaviscon içiyom fayda etmedi 5 saattir cekiyorum şu reflümü neyse

mamiii şekerleri sordum bir kaç tane gösterdi lavantalı mıknatıslıı 1.25 den başlıyo dedi 1.50 1.75 falan gidiyoo bebeğine göre hazırları

ben bebeklerin birini 40 kr şa birini 60 kr şa aldım.3 tane 10 metre hoşgeldin bebek yazılı kurdele aldım

toplamda 58 lirayla çıktık

hımm sagol canım iyi ya fiyatlar bende hazır alıyım bari şekerleri

sepetle kapı süsü nü kendim yapcam malzemeleri ordan alabilirim ozaman yarın dr gitcem ordan gidebilirsem giderim ulus a bakayım

canım bu ikili yada üçlü testin sonucumu.pek bişi anlamadım ama 1860 da 1 çıkmış galiba buda gayet düşük bir ihtimal.benimki eğer bu test oysa 150 de 1 çıkmıştı ordan hesap et yani

hımm sagol canım iyi ya fiyatlar bende hazır alıyım bari şekerleri

sepetle kapı süsü nü kendim yapcam malzemeleri ordan alabilirim ozaman yarın dr gitcem ordan gidebilirsem giderim ulus a bakayım

bak hiç aklıma gelmedi keşke biz giderken senide götürseydik yaaa.aslında gelirsen ayarlayabilirim gündüz bende zaten çıkrıkçılardan tül alacaktım tel kırma için iki seferdir alamıyorummm kapalı oluyo.

sagolasın canım düşünmen yeter eger ben yarın gidemezsem bi gün gündüz ayarlayıp ikimiz gidelim
fazla gezmeyiz yorulmayız da

aslında bende yazarken düşündüm,burdaki hamişler bu testleri falan geçmişler artık.bende yanlız kaldığımı hissetim.

:) ben test sonucumu hiç görmedimm..doktor çok düşük risk var dedi..oranını bile hatırlamıyorum..normal dedi..bende üstünde durmadım..pozitif yaklaşıyorum bu konulara:)))sende sıkma canını..

sagolasın canım düşünmen yeter eger ben yarın gidemezsem bi gün gündüz ayarlayıp ikimiz gidelim
fazla gezmeyiz yorulmayız da

yok zaten ben minibüsle gidemem artıkın gezemem zatenn artıkın yoruluyom.eskiden olsa girmedik dükkan bırakmazdım.bizim arabayla ailemizin şöförü kaynım götürür işi olmazsa. sağolsun gideceğim yere artık o götürüyo osmanlı iş merkezinin oraya inince bile yukarı çıkamaz oldum arıyom beni götür diyee sağolsun yetişiyo hemen

güzel dedi,ne bi açıklama ne başka bişi,yaşım 33 ister istemez korkutuyo buda beni.

amaannn iyi dediyse hiçç takmaaa.üçlü bile yaptırma bence zaten yaş 33 otomatikman riskli çıkar.bende çıktı 3lü riskli.bide üstüne amniyosentez yaptım Allahıma şükür hiç bişi çıkmadı.

bu testlerde insanı strese sokmaktan başka bişiiye yaramıyo heee

ayhh aklıma geldi cinlendim ne ağlamıştım yaaaa yazık bana

ohh sen işin kolayını bulmusun gez gez çağır :)))

yarın randevum var dr gitcem ama hala uyuyamadım midem berbat ya şimdi şişeyi kafaya dikcem haaa

ohh sen işin kolayını bulmusun gez gez çağır :)))

sus sus artıkın çıkamıyorum ama hem canım istemiyo hemde yoruluyorum

ama yarın işte aşağı eğlenceye gidiyim diyorum lastikli fırfırla hastane çantamda eksik kalan donları alayım diyom sonrada evde uğraşıp dururum şekerdi çikolataydı derken zaman geçer.

iyi düşünmüşsün canım eksikler kalmasın valla ne olcagı belli olmuyor işte bende hastabeziyle gögüs kremi alcam baska eksik yok gibi
şeker çikolata eglenceli iş ama zaman gecer işte

kızlar bu hafta bimde müzikli hacıyatmaz var 10 liraya arkadaşımda vardı bebeği çok oynadı onla çok güzel bişii haberiniz olsun

Son düzenleme:
kızlar saat iki olmuş bana normal bir saat gibi geliyor artık .bu düzensiz uyku bebişlerimizi etkilermi acaba.zamankavramı iyice şaştı bende .eskiden kimse olmuyordu bu saatte artık çoğaldık biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…