midem berbat yaa gaviscon içiyom fayda etmedi 5 saattir cekiyorum şu reflümü neyse
neden kimse yorum yapmıyo(
mamiii şekerleri sordum bir kaç tane gösterdi lavantalı mıknatıslıı 1.25 den başlıyo dedi 1.50 1.75 falan gidiyoo bebeğine göre hazırları
ben bebeklerin birini 40 kr şa birini 60 kr şa aldım.3 tane 10 metre hoşgeldin bebek yazılı kurdele aldım
toplamda 58 lirayla çıktık
kızlar merhaba,bugün aldığım tes sonuçlarını yorumlayabilecek arkadaşlar lütfen bi yorum yapın.
sonucu noktasına dokunmadan aynen yazıyorum.tecrubeli anne adayları yorumlarınızı bekliyorum..
CLINICAL RESULTS
Assay Results MoM
PAPP-A 429.00 ng/mL 0,57
TBhCG(1) 49.0 IU/ml 0,54
NT 1,5 mm 1,47
Risk Assessment (at term)
Osb:
Down Syndrome 1:1860
Age alone 1:561
Equivalent Age Risk < 15.0
Trisomy 18/13 1:16300
ınterpretation*
DOWN SYNDROME Screen Negative
The risk of Down syndrome is LESS than the screening cut-off.THIS A SCREENING TEST.CAN NOT BE USED FOR DIAGNOSTIC PURPOSE.CHROMOSOMAL ANALYSIS IS
RECOMMENDED FOR DIAGNOSIS OF FETAL CHROMOSOMAL ANARMALIES.
TRISOMY 18/13 Scereen negative
The risk of trisomy 18 is less than the screening cut-off.
hımm sagol canım iyi ya fiyatlar bende hazır alıyım bari şekerleri
sepetle kapı süsü nü kendim yapcam malzemeleri ordan alabilirim ozaman yarın dr gitcem ordan gidebilirsem giderim ulus a bakayım
ikili test sonucum.nette araştırdım biraz aynı sonucu göremeyince telaşlandım.
sanırım herkes geçmişi okuyo:))ben de bazı konularda tek başıma konuşuyomuşum gibi oluyorum...
bak hiç aklıma gelmedi keşke biz giderken senide götürseydik yaaa.aslında gelirsen ayarlayabilirim gündüz bende zaten çıkrıkçılardan tül alacaktım tel kırma için iki seferdir alamıyorummm kapalı oluyo.
doktorun bişi demedimi
bence risk yok yani çok düşük 1860 da 1 yani çok düşük bir ihtimal
aslında bende yazarken düşündüm,burdaki hamişler bu testleri falan geçmişler artık.bende yanlız kaldığımı hissetim.
sagolasın canım düşünmen yeter eger ben yarın gidemezsem bi gün gündüz ayarlayıp ikimiz gidelim
fazla gezmeyiz yorulmayız da
güzel dedi,ne bi açıklama ne başka bişi,yaşım 33 ister istemez korkutuyo buda beni.
yok zaten ben minibüsle gidemem artıkın gezemem zatenn artıkın yoruluyom.eskiden olsa girmedik dükkan bırakmazdım.bizim arabayla ailemizin şöförü kaynım götürür işi olmazsa.sağolsun gideceğim yere artık o götürüyo osmanlı iş merkezinin oraya inince bile yukarı çıkamaz oldum arıyom beni götür diyee sağolsun yetişiyo hemen
ohh sen işin kolayını bulmusun gez gez çağır :)))
sus sus artıkın çıkamıyorum ama hem canım istemiyo hemde yoruluyorum
ama yarın işte aşağı eğlenceye gidiyim diyorum lastikli fırfırla hastane çantamda eksik kalan donları alayım diyomsonrada evde uğraşıp dururum şekerdi çikolataydı derken zaman geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?