erkanamı gidiyosun arkaşım sengeçmişi ancak bitirebildimmm...
bugun oğluşun kontrolü vardı..ama o kadar yoğunduki doktorum..2 tane doğum oldu ben beklerken..2 saaat bekledimm.... benimle beraber bekleyen annelerle dertleştik..
muayeneye girdim..doktorum çok tatlı..yemek bile yiyememiş garibim..karşılıklı simit yedik..oğluş 1700 gr olmuş..saçları baya gür benim paşanın..42 cm olmuşş..gelişimi haftasıyla uyumlu..kafası 1 hafta büyük..suyu iyiymiş..pozisyonu 1 aydır aynı..sağ yanıma dayamış ayacıklarını...siz beni öyle korkuttunuz kii erken doğumlar filann..riskim var mı dedim..hayır dedi..rahatladımm:)ama dikkatli ol demeyi de ihmal etmedi..raporumu haftaya alıcam..bi dahaki kontrolümü de 3 hafta sonraya gün verdi..
öyle işte..benden bu kadar..bide bugun renkli göremedim oğlumu..dr.un probu bozulmuşş...şansa bakk
kızlar birşey sorcam ama utanıyorumdoktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:
kızlar cuma gunu 32.haftam doluyor raporu actırıcam ama kendı hastanemın ssk ıle anlasması olmadıgı ıcın o veremıyor ben ssk ıle anlasmalı farklı ozel bır hastaneden alabılırmıyım bu raporu?
bırde yanımda bırsey goturmem gerekıyormu kendı hastanemden dosya fılan almama gerek varmı?
kızlar 2 şubatta gelecek olan bebişimiz erkenci geldi.KAANIMIZ YANIMIZDA ŞİMDİ;UMARIM SİZLERDE SAĞLIKLI Bİ SEKILDE BULUSURSUNUZ BEBİŞLERNİZE;AMA ZAMANINDA OLUR İNŞ HERKESE HOŞÇAKALIN DİKİŞLER FENA DURAMIYORUM IYI AKSAMLAR
slmmm kızlarrr ben geldimm sabahtan beri hastanedeyizz busefer topun agzındaki benim sanırım ilk kendi doktruma gittim tekrar bi muane etti suyumazalmış gene hemn ayrıntılya girdik onun sonucuna göre hmen üniersiteye sevkimiz yapıldıı allahım allhımm ordada bir muane yatıracklar die cok korktumm alttan muanne ettilerr canım ok yandıı resmn kıvrandımm persembe gününe ayrıntılı ultrosyona giricem gün verdiler perşembe gününe kadr su gelirse hmn gidiem tekrar
mrb arkadaşlar nasılsınız...
dün kızımın sepetini almaya diye gittik sonra süslemesini falan yaptık işimizi hallettik ordan kızılaya markete gidelim dedik....ben alışverişe başlamadan önce bi lavaboya gireyim dedim bi baktım çamaşırımda çok ince çizgi şeklinde lekelenme olmuş...çok korktum tabi eşim hemen ara doktoru dedi ben aramıcaktım normaldir diye eşimin ısrarı üzerine aradım...doktorumuza hemen gel dedi...şok oldum hemen çıktık marketten acaip trafik vardı ben eve uğrayalım dedim eşim yok olmaz dedi doğruu hastaneye...
neyse normal muayeyi yaptı rahim ağzı kapalı,suyu iyi,bebiş iyi 2100 gr olmuş...bi nst ye gönderelim dedi...hemşireyle birlikte çıktık nsteye sonra hemşire baktı hiçç bişi yok seni hemen gönderir dedi bende sevindim...amaa doktorumuz doğuma gitmişti gelince baktı düzenli sancın var alttan muayene etmem lazım dedi açılmanın olup olmadığını anlamak için...ben başladım ağlamaya yaptırmam diye(öncesinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı alttan muayene korkulu rüyam)
bu gece yaıtcaz gözetim altında olcaksın dedi....akşam 3 tane,sabaha karşı 1 tane,gündüze 3 tane olmak üzre serum tedavisine başladılar...serum verip arkasından nstye bağladılar sancıların devam edip etmediğini görmek için...ilk nstede sancı çıktı ama diğerlerinde sancım yok denecek kadar azdı...sancıda şu karnımızda olan sertleşmelermiş kızlar...benim hiç ağrım sızım yok diyorum meğer o kasılmalarmış....
sabah çıkcam diye çok sevinmiştim amaa sabah yine arttı sancılar anca akşam üstü çıkabildim...sabah baya sşiddetliydi birde iğne yedim...
2 hafta sonra kontrole çağırdı...bu süre zarfında şiddetli yatak istirahati verdi..basit şeyler dışında çok ayakta kalkmıcaksın,mutfağa gidip bişiler alabilirsin bunun gibi basit şeyleri yapabilirsin dedi.. 2 hafta daha bebeği tutmaya çalışalım dedi...birde magnezyım verdi sabah akşam içilcek...
hastanemizin odalarını görmüş oldum...çok memnun kaldım hemşirler filan çok ilgililer...çok yardımcı oldular saolsunlar...nazımı çektiler yani ama doğuma geldiğinde seni güleryüzlü görmek istiyoruz diye istekte bulundular....
yattağım süre zarfında 2 doğuma şahit oldum...gece bi bayan normal doğum yaptı...doğum odasına giderken" geliyooo" diye bağırıyordu....odaya aldılar bi çığlık duydum sonra hemen kulağımı kapattım 5 dakka geçti geçmedi "gözünüz aydın"dediler ailesin...
bugünde bi sezeyan oldu bebişin ağmala sesini duyana kadar doğum olduğunu anlamadım...
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim... çok dikkat etmemiz lazım kızlar...
hoş geldin çağlayancım tatilin iyi geçmesine sevindim dinlenmişşsin bebişine sölle beklesin azcık dahaa
geçmişi ancak bitirebildimmm...
bugun oğluşun kontrolü vardı..ama o kadar yoğunduki doktorum..2 tane doğum oldu ben beklerken..2 saaat bekledimm.... benimle beraber bekleyen annelerle dertleştik..
muayeneye girdim..doktorum çok tatlı..yemek bile yiyememiş garibim..karşılıklı simit yedik..oğluş 1700 gr olmuş..saçları baya gür benim paşanın..42 cm olmuşş..gelişimi haftasıyla uyumlu..kafası 1 hafta büyük..suyu iyiymiş..pozisyonu 1 aydır aynı..sağ yanıma dayamış ayacıklarını...siz beni öyle korkuttunuz kii erken doğumlar filann..riskim var mı dedim..hayır dedi..rahatladımm:)ama dikkatli ol demeyi de ihmal etmedi..raporumu haftaya alıcam..bi dahaki kontrolümü de 3 hafta sonraya gün verdi..
öyle işte..benden bu kadar..bide bugun renkli göremedim oğlumu..dr.un probu bozulmuşş...şansa bakk
kızlar bu arada kocamın kocalarınıza selamı var
2011 şubat babaları toiğini kuracakmış buraya,eşlerinizi de davet ediyor.
dertlerini paylaşacakmış,benimki bugün az mızıkladı,çok sinirliydi falan diye
Selam arkadaşlar Nasılsınız?
Bizim bugün görüş günümüzdü ya yine göremedim oğlumun yüzünüü2600 gr olmuş boyuda 49 cm bu sefer doğum zamanını söyler dedim ama söylemedi 2 hafta önden gidiyo dedi acaba doğumda sezeryan olursa 2 hafta öncemi olacak çok merak ediyomm
ya kızlar benim minik kızım 2100 gr olmuş...eşim taktı kilosu düşük diye ama doktorumuz öle bişi demedi...ama benimde içime şüphe düştü düşük mü?
Herkese iyi geceler.
Bugün kontrolümüz vardı. Daha dogrusu doktorum son kez 4 boyutluda bakalım demişti.
Ay çok güzeldi ya. Melegim iyice büyümüş. :) 2450 gr. olmuş.
10 Ocakta tekrar gidecegim ve artık dogum öncesi iznim başlamış olacak.Doktorum 20-21-24 Ocak, bu üç günden birinde alacagım dedi. Genel cerrahla konuşup onun da uygun oldugu gün kızımıza kavuşacagız inşallah :)
kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
kızlar bunlar bebek çikolatası için birde lohusa takımı için aldığım bebikler.yarında geri kalan fırfırdı kurdeleydi onları alıp yapıcam işallahh bakın bakim bebikleri beğencekmisiniz?
birinci çikolata için ikinci şerbet takımı için
Kızlar iyi geceler,
Bu akşam pc yi açtım fakat geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı, pc açık kağanla takıldık,ne zaman geçmişe göz atmaya kalksam kayu aç diye aynen peşimden geldi,pc ye ortakçı kağan :)) her gün beni biraz daha fazla güldürebilen yegane varlık oğlum:))) neler yaptı neler, şarkılar söyledi, kovalamaç saklambaç oynadı vs.. bir sürü sey,akşamın büyük çoğunluğunda ahşap bloklarla takıldık, kağanın hoşuna gider diye ufak yapay bir çam ağacı ve süsler almıştım onu süsledik, bizim yılbaşı bu sene baya renkli geçeceğe benziyor
Ona kadar sayabiliyordu artık 12 ve 18 demeyide öğrendi, 118 18 diye bir şarkı varya onu söylüyor, on şekiiiiiiş on şekiiiiiiş diye, aynı zamandada etrafında dönüyor, canım benim
Diğer bebeğimin ise hareketlerini az hissettim bugün, tüm gün hareket halinde olmama yordum, yarın fırsat bulabilirsem yakındaki hastaneye gidicem bi nst çeker dr sanırım, hareket var ama bir hafta öncesine nispeten az
günaydın kızlar
bakıyorum herkes gece nöbetindeymiş....bende uyuyamadım adam gibi ama pcyi açsaydım sabahı ederdik galiba kızımlaadöne döne, su içe, terliye ve wcye gide gele sabahı ettim...uyuz oldum kendime...herkesmi böyle acep... yaah böyle işte kıslar...geçmii okuyemde uykum açılsın bari...bide gıygıy mozart açtım zaten kızım dinlesin diye...sıktı baydı amma...iş arkadaşlarım isyan edesiye kadar açık kalsın...nasılsa çok dayanamazlar öpüyorum sizi
kızlar cuma gunu 32.haftam doluyor raporu actırıcam ama kendı hastanemın ssk ıle anlasması olmadıgı ıcın o veremıyor ben ssk ıle anlasmalı farklı ozel bır hastaneden alabılırmıyım bu raporu?
bırde yanımda bırsey goturmem gerekıyormu kendı hastanemden dosya fılan almama gerek varmı?
ben normalde sskmı hıc kullanmıyorum oyuzden bılmıyorum hangı soyadı var bıde cuyuma gunu benım tam 32. hafta oluyor bu sure yeterlımı yoksa 32+1 fılanmı olmak gerekıyor acaba?Ben bu pazartesi raporumu aldım kızlar,
Normalde doktorum gazi hastanesinde,
Ama ben bilgi hastanesinden aldım.
22 tl ücret verip hastanenin dr muayene oldum.
Dr raporunu da yazalım artık deyince tamam dedim.
Sigortanda ki soyadın evlilik soyadınsa başka bişeye gerek yok.
Ama ben yaklaşık 1 yıldır evli olduğumdan değişmemiştim.
Önce soyadı değişikliği yaptırdım ssk'dan.
ben normalde sskmı hıc kullanmıyorum oyuzden bılmıyorum hangı soyadı var bıde cuyuma gunu benım tam 32. hafta oluyor bu sure yeterlımı yoksa 32+1 fılanmı olmak gerekıyor acaba?
bizde kışsa sıcak yazınsa soğuk verilir ben o yüzden cam fincana süsledim şubatın soğunda sıcak sıcak tarçınlı bol fındıklı ben bayılırım şerbete
günaydın kızlarr
dün gece yine hiç uyuyamadım saat 4te yattım.bir sıcak bastı gece boyunca bir ateş bir sıkıntıı dört dolandım evin içinde.pcyi açmadım.tv seyrettim bişiler yedim yazık oğluş uyuyodu onuda uyandırdım oda benle nöbet tuttu.yatağa girdim çıktım eşimide uyandırdımm.pööfff bu geceler beni mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?