2011 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler,
Bu akşam pc yi açtım fakat geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı, pc açık kağanla takıldık,ne zaman geçmişe göz atmaya kalksam kayu aç diye aynen peşimden geldi,pc ye ortakçı kağan :)) her gün beni biraz daha fazla güldürebilen yegane varlık oğlum :))) neler yaptı neler, şarkılar söyledi, kovalamaç saklambaç oynadı vs.. bir sürü sey,akşamın büyük çoğunluğunda ahşap bloklarla takıldık, kağanın hoşuna gider diye ufak yapay bir çam ağacı ve süsler almıştım onu süsledik, bizim yılbaşı bu sene baya renkli geçeceğe benziyor
Ona kadar sayabiliyordu artık 12 ve 18 demeyide öğrendi, 118 18 diye bir şarkı varya onu söylüyor, on şekiiiiiiş on şekiiiiiiş diye, aynı zamandada etrafında dönüyor, canım benim
Diğer bebeğimin ise hareketlerini az hissettim bugün, tüm gün hareket halinde olmama yordum, yarın fırsat bulabilirsem yakındaki hastaneye gidicem bi nst çeker dr sanırım, hareket var ama bir hafta öncesine nispeten az

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bakıyorum herkes gece nöbetindeymiş....bende uyuyamadım adam gibi ama pcyi açsaydım sabahı ederdik galiba kızımlaa döne döne, su içe, terliye ve wcye gide gele sabahı ettim...uyuz oldum kendime...herkesmi böyle acep... yaah böyle işte kıslar...geçmii okuyemde uykum açılsın bari...bide gıygıy mozart açtım zaten kızım dinlesin diye...sıktı baydı amma...iş arkadaşlarım isyan edesiye kadar açık kalsın...nasılsa çok dayanamazlar öpüyorum sizi

erkanamı gidiyosun arkaşım sen dr aç susuz tatlı ve yoğun deyip bide çok bekledik deyince drum aklıma geldi niyeyse...çok şeker adam ya.. allah işini gücünü rast getirsin

kızlar birşey sorcam ama utanıyorum doktora soramadım size sorayım barii. kocişlerle ilişkiye devam mı yoksa ara verdiniz mi? :26:

bizdede sorun yoktu bin şükür...ama eşim 5. aydan beri çok korkuyo..ama yazık kıyamıyorum..52: arada fatmagülün suçu ne yapıyorum kocişime hahaakendim için bişi istiyosam namerdim:

kızlar cuma gunu 32.haftam doluyor raporu actırıcam ama kendı hastanemın ssk ıle anlasması olmadıgı ıcın o veremıyor ben ssk ıle anlasmalı farklı ozel bır hastaneden alabılırmıyım bu raporu?
bırde yanımda bırsey goturmem gerekıyormu kendı hastanemden dosya fılan almama gerek varmı?

Kızlar cevap verıcek yokmu

Bu seneki bebeklerimiz ne kadar aceleci böyle 3.bebişimizde gelmiş ama bu seneki oğlanlar bizim kızlardan hızlı çıktı galiba allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın olsun

Geçmiş olsun canım aman ihmal etme iyikide gitmişsin bak bugün dr.
O alttan muayeni bende sevmiyorum ama seninkini sanırım farklı birşeyle yapmışlar.
Güzel haberlerini bekliyoruz inş.beste kızımız zamanından önce gelmez.

Çok geçmiş olsun nurcum bu seneki bebişlerin bu hızlığı nedir böyle.Güzel kızın inş.bekler zamanıda erken gelmez.Bu arada dr.tavsiyelerini harfiyen uygulada kızımız biraz daha beklesin içerde

hoş geldin çağlayancım tatilin iyi geçmesine sevindim dinlenmişşsin bebişine sölle beklesin azcık dahaa

Hoşbulduk canım.Hergün konuşuyorum annecim acele etme zamanını bekle diye ama inş.bekler güzel kızım
Sen nasılsın oğluşum nasıl

Maşallah kocaman olmuş oğluşun canım

Bu fikre en çok benim eşim sevinir galiba garibim bıktı artık kızıyla ve benle uğraşmaktan hergün bir derdimiz bir sıkıntımız çıkıyor açılsında bir topik onlarda bizim gibi dertlerini paylaşsınlar bari

Maşallah canım kocaman bebişin

ya kızlar benim minik kızım 2100 gr olmuş...eşim taktı kilosu düşük diye ama doktorumuz öle bişi demedi...ama benimde içime şüphe düştü düşük mü?

Kg gayet iyi canım drda eğer düşük demediyse hiç canını sıkma benim kızımda 2.040dı son kontrolümüzde

Artık doğum günleri alınmaya başlamış aman aman hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bakalım minik kızımız bu arada maşallah canım

kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh

Gözünüzaydın canım beklenen doğum gerçekleşti sonunda kgda çok güzelmiş allah analı babalı büyütsün

İkiside çok güzel süslenmiş hallerinide bekliyoruz :))

Ben onu on şekiiişş diyen dillerini yiyim maşallah canım yaaa senin için çok güzel bir hayat arkadaşı oluyor büyüdükçe.
Bebişinin hareketleri azaldıysa git canım hemen dr.aman hiç ihmal etme bak bende önemsemedim ama kontroller 1 aydan 1 haftaya düşüverdi aniden.

Günaydın canım benimde gecelerim senden hiç farksız değil merak etme :))

Günaydın canım.Başka bir özelden alabilirmisin bilmiyorum ama devlet hastaneleri veriyor diye biliyorum istersen devletten al randevu ve oraya git.Herhangi birşey istemeden benden gerçi kendi dr.gitmiştim ama dr.sorsan bunu sana söyler aslında bir dosya götürmeme gerek varmı diye.

Günaydın güzel anneler gene yarı baygın yarı uygulu bir gece geçirdim artık uykuya dalmada çok büyük sorun yaşıyorum.Uyuyomuyorum uyanıkmıyım onu bile anlamıyorum.Eşim gene hasta oldu gene diyorum çünkü bu sene ben kendimi toparladım hiç hasta olmadım nerdeyse ama çok sık hasta oluyor hiç atamıyor galiba üzerinden bu grip virusunu...
Artık çok yoruluyorum hem ona bak hem kendime bakmaya çalış yorucu olmaya başladı ama 3 haftam kaldı son zamanlarım artık evde olunca daha rahat olucam kesin.

Ben bu pazartesi raporumu aldım kızlar,
Normalde doktorum gazi hastanesinde,
Ama ben bilgi hastanesinden aldım.
22 tl ücret verip hastanenin dr muayene oldum.
Dr raporunu da yazalım artık deyince tamam dedim.
Sigortanda ki soyadın evlilik soyadınsa başka bişeye gerek yok.
Ama ben yaklaşık 1 yıldır evli olduğumdan değişmemiştim.
Önce soyadı değişikliği yaptırdım ssk'dan.

ben normalde sskmı hıc kullanmıyorum oyuzden bılmıyorum hangı soyadı var bıde cuyuma gunu benım tam 32. hafta oluyor bu sure yeterlımı yoksa 32+1 fılanmı olmak gerekıyor acaba?

ben normalde sskmı hıc kullanmıyorum oyuzden bılmıyorum hangı soyadı var bıde cuyuma gunu benım tam 32. hafta oluyor bu sure yeterlımı yoksa 32+1 fılanmı olmak gerekıyor acaba?

Canım eğer ssk evlenmeden önce başladıysa ve sonra soyadı değişikliğine dair bi işlem yapmadıysan eski soyadın vardır hala. SSK kartına bir bak istersen, sigorta sicil numaran da lazım olacak zaten.
Ayrıca raporun için 32 hafta yeterli oluyo, raporu iş yerine teslim ettikten sorada 1 ay geçince Asgari ücretin %80'ini ssk ödicek 4 ay boyunca.

günaydın kızlarr

dün gece yine hiç uyuyamadım saat 4te yattım.bir sıcak bastı gece boyunca bir ateş bir sıkıntıı dört dolandım evin içinde.pcyi açmadım.tv seyrettim bişiler yedim yazık oğluş uyuyodu onuda uyandırdım oda benle nöbet tuttu.yatağa girdim çıktım eşimide uyandırdımm.pööfff bu geceler beni mahvediyo

Geceler çok kötü gerçekten, bende uyuyomuyum uyanıkmıyım anlamıyorum çoğunlukla.
Birde kasılmalar oluyo, uyanıyorum gece boyunca.
Her gece hayırlısıyla çabucak geçsin şu zaman diye dua ediyorum artık.
Çok zor oluyor dinlenememek.

bizde kışsa sıcak yazınsa soğuk verilir ben o yüzden cam fincana süsledim şubatın soğunda sıcak sıcak tarçınlı bol fındıklı ben bayılırım şerbete

bizde o şerbet süt arttırmak için de kullanılır..lohusa kadına içirilir ve kilo aldırmadan sütü artarmış kadının...inşallah şifa niyetine kızlar...

Hepimiz gece nöbetleri tutuyoruz demekki o sıcak basmalarıda bendede var feci şekilde utanmasam iş yerine yazlık birşey giyip gidicem çünkü insanlar üşüdükçe ben terliyorum soba falan yansın hiç istemiyorum yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…