kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
günaydın kızlar hava kötü tam ayılamadım daha :)) eşimde getirmiş bilgisayarı önüme koyuyor kızlara bakarsın diye sabah sabah çok güldüm.arkadaşının bebeği oldu yeni ateşi çok yükselmiş.onu görünce panikledi. sor bakalım hangi ateş ölçerden alacağımızı diyor :))
midem berbat yaa gaviscon içiyom fayda etmedi 5 saattir cekiyorum şu reflümü neyse
günaydın kızlar
bakıyorum herkes gece nöbetindeymiş....bende uyuyamadım adam gibi ama pcyi açsaydım sabahı ederdik galiba kızımlaadöne döne, su içe, terliye ve wcye gide gele sabahı ettim...uyuz oldum kendime...herkesmi böyle acep... yaah böyle işte kıslar...geçmii okuyemde uykum açılsın bari...bide gıygıy mozart açtım zaten kızım dinlesin diye...sıktı baydı amma...iş arkadaşlarım isyan edesiye kadar açık kalsın...nasılsa çok dayanamazlar öpüyorum sizi
canım gerekli bu kulaktan ölçenler hem suyu da ölçüyor.sütü felan da hem de bebk uyurken ölçülüyor.marka ne kadar önemlidir bilemedim ben de :))
Ateş ölçer almak aklımda yoktu bile,
Ama chiccoda görmüştüm kulaktan ölçüm yapan bi ateş ölçer.
Alan arkadaşlar, öneriniz varmı
günaydın kızlar hava kötü tam ayılamadım daha :)) eşimde getirmiş bilgisayarı önüme koyuyor kızlara bakarsın diye sabah sabah çok güldüm.arkadaşının bebeği oldu yeni ateşi çok yükselmiş.onu görünce panikledi. sor bakalım hangi ateş ölçerden alacağımızı diyor :))
canım gerekli bu kulaktan ölçenler hem suyu da ölçüyor.sütü felan da hem de bebk uyurken ölçülüyor.marka ne kadar önemlidir bilemedim ben de :))
selam güzel anneler vee tatlı bebişleri bu çiçekler oğlumdan anneler ve prenseslerine
herkes iyidir umarım biz dün oğlumla işe gelmedik tatil yaptıkartık bu günden sonrada gelmeyecegizz
bu mide yanmasından nefret ediyorum yaaa gaviscon içtiğimde geçiyo ama onunda tadi midemi bulandırıyo ama yapacak bişey yok maleseff.
yeni yılda neler yapacaksınız planınız varmı kızlar
ben bütün sevdiklerimi evimde aırmalamk istiyorum ama bi yandanda cesaret edemiyorum cok cabuk yoruluyorum ne yapsam bilemedim yaa :26:
selam güzel anneler vee tatlı bebişleri bu çiçekler oğlumdan anneler ve prenseslerine
herkes iyidir umarım biz dün oğlumla işe gelmedik tatil yaptıkartık bu günden sonrada gelmeyecegizz
bu mide yanmasından nefret ediyorum yaaa gaviscon içtiğimde geçiyo ama onunda tadi midemi bulandırıyo ama yapacak bişey yok maleseff.
yeni yılda neler yapacaksınız planınız varmı kızlar
ben bütün sevdiklerimi evimde aırmalamk istiyorum ama bi yandanda cesaret edemiyorum cok cabuk yoruluyorum ne yapsam bilemedim yaa :26:
Günaydın canım nasılsın oğluş nasıl.
izne mi ayrılıyorsun yoksa temellimi iş hayatına veda ediyorsun.
Canım bence kendini boşa yorma,
Sevdiklerinizden birinin evine misafirliğe gidin
Bende niyetlendim ama eğilmesi doğrulması bile eziyet bize,
Yazık sanada bebişine de
anammm caglayann arkadaşımmm gelmişş ben dün yoktum ya görmedim senii
biz iyiyiz ama oğlum biraz zayıftı mide yanmasından sanırım pek beslenemiyo artık dogunca beslicez
sadece izne ayrılıyorum ama ihtiyac olursa yine öğleden sonra felan gelirim eleman da aldık telefonla halletmeye calısıcaz işleri
sen nasılsın tatil nasıldı evde olmak gibisi yok dimi biraz canı sıkılıyo insanın ama yinede iş mi ev mi deseler tabikide ev, sıcacık yatak ve uyku derimm
dimi yaa biri çağırır elbet bu senede cevremdeki herkes birbirinden bekliyo daveti kimse cagırmayacak herkes evinde oturacak sanırım
anammm caglayann arkadaşımmm gelmişş ben dün yoktum ya görmedim senii
biz iyiyiz ama oğlum biraz zayıftı mide yanmasından sanırım pek beslenemiyo artık dogunca beslicez
sadece izne ayrılıyorum ama ihtiyac olursa yine öğleden sonra felan gelirim eleman da aldık telefonla halletmeye calısıcaz işleri
sen nasılsın tatil nasıldı evde olmak gibisi yok dimi biraz canı sıkılıyo insanın ama yinede iş mi ev mi deseler tabikide ev, sıcacık yatak ve uyku derimm
dimi yaa biri çağırır elbet bu senede cevremdeki herkes birbirinden bekliyo daveti kimse cagırmayacak herkes evinde oturacak sanırım
Biz eşimin ailesinin evinde olucaz,
Gelinlik sıfatıyla fazla dinlenemicek olsamda,
Saolsunlar beni çok ayakta tutmuyolar
O yüzden içim rahat,
Sizde bulun biyer, keyfini çıkarın misafirliğin :78:
erkanamı gidiyosun arkaşım sendr aç susuz tatlı ve yoğun deyip bide çok bekledik deyince drum aklıma geldi niyeyse...çok şeker adam ya.. allah işini gücünü rast getirsin
valla en güzeli evde oturcan giycen geceliğini uzancan ohhh başka türlü rahat vermio benimkide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?