kızlar cuma gunu 32.haftam doluyor raporu actırıcam ama kendı hastanemın ssk ıle anlasması olmadıgı ıcın o veremıyor ben ssk ıle anlasmalı farklı ozel bır hastaneden alabılırmıyım bu raporu?
bırde yanımda bırsey goturmem gerekıyormu kendı hastanemden dosya fılan almama gerek varmı?
hoşgeldinnnn...mide yanmaları hepimizin sıkıntısı..be rennie duo kullanıyorum..çok memnunum tatlım..tadı da o kadar kötü değil..selam güzel anneler vee tatlı bebişleri bu çiçekler oğlumdan anneler ve prenseslerine
herkes iyidir umarım biz dün oğlumla işe gelmedik tatil yaptıkartık bu günden sonrada gelmeyecegizz
bu mide yanmasından nefret ediyorum yaaa gaviscon içtiğimde geçiyo ama onunda tadi midemi bulandırıyo ama yapacak bişey yok maleseff.
yeni yılda neler yapacaksınız planınız varmı kızlar
ben bütün sevdiklerimi evimde aırmalamk istiyorum ama bi yandanda cesaret edemiyorum cok cabuk yoruluyorum ne yapsam bilemedim yaa :26:
Benim kızım bugün pek oynak teyzeleri sabahtan beri pek kıpır kıpırız sürekli geziyoruz geçen günkü yorgunluğunu attı galiba prenses
Benim oğluşumda durgun bu ara
Kıpır kıpır hallerini özledim valla
aynen canım ,hallederizler bir anda ''eyvah ne yapcaz'' a dönüyor :))Günaydın baby_s bu eşler hep biz bişey diyince hele dur daha erken hallederiz diyip kenara çekiliyolar önce sonra böyle olunca panikliyolar
canım biliyorum ama aynı işlevde farklı markalar varmı diye sırf markaya para vermeyelimen iyisi braun diye biliyorum ama ben almadım daha alırsam braun kulaktan ölçerini almayı düşünüyorum
kötü olmuş canım ya bende bir kere giysem diye aldım pazardan uygun fiyata ama iyiymiş benimiki.Günaydın kızlar dün evde yoktum geçmişi anca bitirebildim :) uykusuz ve yorgun bir geceden sonra birde sabah acıkıp uyanmak beni deli ediyor ama işte oğlumun acıktığını düşününce mecburen fırlıyorum yataktan
mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum hepinizee
hastane çantamı hazırlıycam ama gecelik bulamadığım için bekletiyodum dün en son umudum pazara bakayım dedim ve tam istediğim gibi bir geceliği 5 tl ye sabahlıklı başka bir takımıda 10 tl ye buldum uçarak aldım tabi ne kadar ucuz diye :) hava hafif karardığı için orda tam bakamadım eve gelince ne göriyim ikiside defolu arkalarında küçük delik var çok üzüldüm çok beğenmiştim haftaya geri götürücemmemlekette gecelik yok kızlar bulamıyorum :)
ne güzel canım ya sevil teyzesi gibi aktif olacak desene :)) benim kızım hiç öyle değil zavallaının suyu az diye sanırımBenim kızım bugün pek oynak teyzeleri sabahtan beri pek kıpır kıpırız sürekli geziyoruz geçen günkü yorgunluğunu attı galiba prenses
Geçen hafta neler yaşadığımı bir ben biliyorum çok korkmuştum ama eski formuna kavuştu kuzucum şimdi.
Seninkide dinlenme moduna geçmiş olmasın sakın.Benimki geçen hafta annesi evde olunca oda duruldu ama iş hayatını seviyor bu çocuk kesin anlaşıldı :))
aynen canım ,hallederizler bir anda ''eyvah ne yapcaz'' a dönüyor :))
canım biliyorum ama aynı işlevde farklı markalar varmı diye sırf markaya para vermeyelim(
kötü olmuş canım ya bende bir kere giysem diye aldım pazardan uygun fiyata ama iyiymiş benimiki.
ne güzel canım ya sevil teyzesi gibi aktif olacak desene :)) benim kızım hiç öyle değil zavallaının suyu az diye sanırım(
Kızlar hamilelik 9 aydan uzun olmuyo mu,
Benim doğum şubat 13e denk geliyodu,
Haftasını baz alsan 8 ayı geçtik,
Ama şubata kadar saysan daha var
Nası oluyo bu acep :26:
Öyle deme canım ya geçen hafta benimkide malum tık yoktu her birşeyde nstye gidiyordum ama şu anda çok iyi maşallah belki seninde öyledir.
Dr.kontrolüne gidiyorsun dimi sık sık.Bak bizim gülşahında suyu azdı perşembe terkardan ayrıntılıya girecek aman ihmal etme sende sakın
Arada bir kıpırtısı olmasa bende korkarım kesin,
Sürekli dua ediyorum bende sağsalim kucağımıza almayı nasip et Allahım diye,
Tedirginim artık, ama normaldir herhalde.
Hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah
biliyorum canım beni bir ara 3 günde bir çağırdılar çapadan.sonra iyi olduğumu düşünüp iki haftayya çıkardılar .yeterliymiş ama uzun zamandır aynı pozisyonda kızım normal diyor doktorlar.suyun az olması çok riskli hatta bu konuda ben sürekli kızları uyarıyorum buse ilk sorduğunda hemen başka doktora git demiştim o ara doğum yaptı zaten.gebelik zehirlenmesinin belirtilerinden biri de tansiyonla beraber suyun az olması...ben onların tahlillerini felan hep yaptırdım şimdi idare ediyoruz dikkatli bir şekilde :)))
canım haftasını baz alma çünkü aylar 30-31 çekiyo..hafta 7 gün...28 yapıyo..
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
genellikle yukarıdaki gibi hesaplanıyo..ama ben de o yanılgıya çok düşüyorum..:)))
kaç aylık diye soranlara haftasını söylüyorum.:)))
Benim kızım bugün pek oynak teyzeleri sabahtan beri pek kıpır kıpırız sürekli geziyoruz geçen günkü yorgunluğunu attı galiba prenses
canım haftasını baz alma çünkü aylar 30-31 çekiyo..hafta 7 gün...28 yapıyo..
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
genellikle yukarıdaki gibi hesaplanıyo..ama ben de o yanılgıya çok düşüyorum..:)))
kaç aylık diye soranlara haftasını söylüyorum.:)))
Bende sürekli senin gibiydim geçen hafta ama hissetmediğim her anda dr.gittim şükür ki iyiymiş.
Ama kontroller haftada 1 indi.Seninde aklında kalmasın ama git bir nstye gir için rahat etsin
selam kızlar..nasılsınız..uzun zamandırf msj yazamadım size..bu aralar nete pek giremiyorum annem ve küçük kardeşim geldi..doğuma kadar bendeler..dün raporumu aldım..bugün işe gitmemek çok güzerl bir duyguydu:)))))))
doğumlar erken oldukça bende korkmaya başladım bizimki de erken gelirse diye..henüz 1600 gr o nedenle kalabildiği kadar kalır inşallah..
sizler neler yapıyorsunuz..umarım bebişler iidir..kontrolümüze 2 hafta var ..özledim kızımızı..
bu arada ben 32+6 yım
öpüyorum hepinizi..
slm herkese....Canım ya oynasın annesi hazır yeri biraz daha rahatken.Benim kızım da öyle bugün.Canım kızım ya şimdiden sözümü dinledi Annecim Dayının düğününü atlatalım ondan sonra istediğin kadar tepikle anneni istediğin kadar rahtsız et dedim Canım kızım beni anlamış gibi 2-3 gün sakin davrandı bende rahatça kardeşimin düğününü yaptım eve geldik başladı tepikler :)))) İstediği kadar tepiklesin artık
Geçen hafta normalden fazla kasık ağrım var diye aradım dr'umu.
Hemen en yakın hastaneden idrar kültürü ve tahlili yaptır dedi,
İlişkiyi de kesiyoruz dedi.
Gittim o hastanede nst'ye aldılar,
Bol bol oynamış dedi kağıdı elime verdi ordaki doktor.
Ama iri bi bebek, doğuma kadar 4 kg olur dedi
İnşallah fazla kilolu olmazda normal doğum yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?