2011 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler
geçmişi okuyamadım henüz
umarım hepiniz çok iyisinizdir
bebişlerde iyidir inşallah
güzel ve sağlıklı birgün diliyorum hepinize

Benim kızım bugün pek oynak teyzeleri sabahtan beri pek kıpır kıpırız sürekli geziyoruz geçen günkü yorgunluğunu attı galiba prenses

ben de haftaya alıcam raporumu..doktoruma ektradan bişey gerekiyomu dedim oda muayene sırası almana gerek yok sen gelemezsen eşin gelsin ben yazarım dedi..ama vizite kağıdı istiyo hastaneden dedi..alcaz artıkın vizite kağıdını muhasebeden:)sen farklı bir hastaneye gitceksen herhangibir kadın doğumcudan sıra alıp raporunu da alabilirisin:))

hoşgeldinnnn...mide yanmaları hepimizin sıkıntısı..be rennie duo kullanıyorum..çok memnunum tatlım..tadı da o kadar kötü değil..

ben yılbaşında imkanım olsa arkadaşlarımı davet ederdimm..hazırlıkları yavaş yavaş yapardım koçişle..zaten onlar geldikten sonra beni yormazlardı ikramda filan..ama herkesss çok uzakta ((((eşimde gece görevinde olacak...((((ben ağlamıyımda kimler ağlasınnnn.....oğluşumla başbaşayız bizzzz

günaydınn kızlarrr.ben gene daldımmm direkt:))dün gece koltukta uyuyakalmışım..eşimde yoktu...dört gibi uyandımmm..tuvalet saatimm..aaaa heryerim tutulmuşşş:)))

Benim oğluşumda durgun bu ara
Kıpır kıpır hallerini özledim valla

Geçen hafta neler yaşadığımı bir ben biliyorum çok korkmuştum ama eski formuna kavuştu kuzucum şimdi.
Seninkide dinlenme moduna geçmiş olmasın sakın.Benimki geçen hafta annesi evde olunca oda duruldu ama iş hayatını seviyor bu çocuk kesin anlaşıldı :))

Günaydın baby_s bu eşler hep biz bişey diyince hele dur daha erken hallederiz diyip kenara çekiliyolar önce sonra böyle olunca panikliyolar
aynen canım ,hallederizler bir anda ''eyvah ne yapcaz'' a dönüyor :))
en iyisi braun diye biliyorum ama ben almadım daha alırsam braun kulaktan ölçerini almayı düşünüyorum
canım biliyorum ama aynı işlevde farklı markalar varmı diye sırf markaya para vermeyelim (
kötü olmuş canım ya bende bir kere giysem diye aldım pazardan uygun fiyata ama iyiymiş benimiki.

Benim kızım bugün pek oynak teyzeleri sabahtan beri pek kıpır kıpırız sürekli geziyoruz geçen günkü yorgunluğunu attı galiba prenses
ne güzel canım ya sevil teyzesi gibi aktif olacak desene :)) benim kızım hiç öyle değil zavallaının suyu az diye sanırım (

Arada bir kıpırtısı olmasa bende korkarım kesin,
Sürekli dua ediyorum bende sağsalim kucağımıza almayı nasip et Allahım diye,
Tedirginim artık, ama normaldir herhalde.
Hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Öyle deme canım ya geçen hafta benimkide malum tık yoktu her birşeyde nstye gidiyordum ama şu anda çok iyi maşallah belki seninde öyledir.
Dr.kontrolüne gidiyorsun dimi sık sık.Bak bizim gülşahında suyu azdı perşembe terkardan ayrıntılıya girecek aman ihmal etme sende sakın

Kızlar hamilelik 9 aydan uzun olmuyo mu,
Benim doğum şubat 13e denk geliyodu,
Haftasını baz alsan 8 ayı geçtik,
Ama şubata kadar saysan daha var
Nası oluyo bu acep :26:

canım haftasını baz alma çünkü aylar 30-31 çekiyo..hafta 7 gün...28 yapıyo..
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

genellikle yukarıdaki gibi hesaplanıyo..ama ben de o yanılgıya çok düşüyorum..:)))
kaç aylık diye soranlara haftasını söylüyorum.:)))

biliyorum canım beni bir ara 3 günde bir çağırdılar çapadan.sonra iyi olduğumu düşünüp iki haftayya çıkardılar .yeterliymiş ama uzun zamandır aynı pozisyonda kızım normal diyor doktorlar.suyun az olması çok riskli hatta bu konuda ben sürekli kızları uyarıyorum buse ilk sorduğunda hemen başka doktora git demiştim o ara doğum yaptı zaten.gebelik zehirlenmesinin belirtilerinden biri de tansiyonla beraber suyun az olması...ben onların tahlillerini felan hep yaptırdım şimdi idare ediyoruz dikkatli bir şekilde :)))

Bende sürekli senin gibiydim geçen hafta ama hissetmediğim her anda dr.gittim şükür ki iyiymiş.
Ama kontroller haftada 1 indi.Seninde aklında kalmasın ama git bir nstye gir için rahat etsin

Aman ihmal etme canım bu seneki bebeklerin hepsi çok erkenci dün akşam annemde söyledi çevremdeki komşuların bebekleri hep zamanından önce geliyor dikkat et kızım sende diyor dedim bende anne ben dikkat ediyorumda sevil'e bağlı herşey inş.Sağlıcakla zamanında gelir tüm bebeklerimiz.

ben her sorana hafta söylüyorum valla benim durumumu bi bilseniz öyle komikkki evliliğimin 2. haftası hamile kaldım 8 aylık evliyim 8 aylık hamileyim :} o yüzden sorana sadece hafta söylüyorum 32. haftamdayım :}

selam kızlar..nasılsınız..uzun zamandırf msj yazamadım size..bu aralar nete pek giremiyorum annem ve küçük kardeşim geldi..doğuma kadar bendeler..dün raporumu aldım..bugün işe gitmemek çok güzerl bir duyguydu:)))))))
doğumlar erken oldukça bende korkmaya başladım bizimki de erken gelirse diye..henüz 1600 gr o nedenle kalabildiği kadar kalır inşallah..

sizler neler yapıyorsunuz..umarım bebişler iidir..kontrolümüze 2 hafta var ..özledim kızımızı..
bu arada ben 32+6 yım
öpüyorum hepinizi..

slm herkese....Canım ya oynasın annesi hazır yeri biraz daha rahatken.Benim kızım da öyle bugün.Canım kızım ya şimdiden sözümü dinledi Annecim Dayının düğününü atlatalım ondan sonra istediğin kadar tepikle anneni istediğin kadar rahtsız et dedim Canım kızım beni anlamış gibi 2-3 gün sakin davrandı bende rahatça kardeşimin düğününü yaptım eve geldik başladı tepikler :)))) İstediği kadar tepiklesin artık

Bak işte bu tablo iyi oldu,
Mantığım almıyodu çünkü
Saol tatlım bilgi için.

Bende sürekli senin gibiydim geçen hafta ama hissetmediğim her anda dr.gittim şükür ki iyiymiş.
Ama kontroller haftada 1 indi.Seninde aklında kalmasın ama git bir nstye gir için rahat etsin

Geçen hafta normalden fazla kasık ağrım var diye aradım dr'umu.
Hemen en yakın hastaneden idrar kültürü ve tahlili yaptır dedi,
İlişkiyi de kesiyoruz dedi.
Gittim o hastanede nst'ye aldılar,
Bol bol oynamış dedi kağıdı elime verdi ordaki doktor.
Ama iri bi bebek, doğuma kadar 4 kg olur dedi
İnşallah fazla kilolu olmazda normal doğum yapabilirim

Ayyy izin gibisi yok dimi.Gözün aydın canım bu arada annen ve kardeşin gelmiş ne güzel hep bir arada olacaksınız doğuma kadar canında sıkılmaz evde.

Hoşgeldin canım sonunda yaptınız demekki dayının düğününü sende bir ohhh çekmişsindir artık.Sıkıntılar koşturmalar bitti.
Hareket etmemesindense hareket etsin ben razıyım canım ya..
Dr.kontrolünüz ne zaman bu hafta gidiyormusunuz bende cumartesi yada pazartesi tekrardan gidicem haftada 1 düştük artık

Maşallah canım.Çok iyi bakıyorsun demekki bebişine bak kocaman olmuş :))
Zaten hep bu nst'de deli gibi oynuyorlar çok hareketli çıkıyorlar pazar günü benimkide nst'ye girince coşmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…