2011 Şubat Anneleri

slm bayanlar bende biraz önce aynı telaşı atlattım kalktığımdan beri kızım hareketliydi kahvaltı yaptım ortalığı topladım geçmişi okurken kızımın hareket etmediğini farkettim dün misafirlerden çok yorulmuşum karnımın içi acıyodu sabah da uzandım hemen ama tık yok hemen gözlerim doldu dua ediyorum kalktım çantamda ultrason için browni vardı nası bi paketi ağzıma attıysam telaşla boğazımda kalmış uzandım soluma kızımı hareket için iknaya başladım bi yandan da ağlıyom neyse kızım uyuyomuş heralde önce 2 minik hareket yaptı sonra döndü de döndü şimdi de koydu ayacıklarını kaburgama al sana anne der gibi eşime de anlatıyom şimdi afferin kzım tekmele anneni haketmiş bida telaş yapmasın diyo
yaaa kızlar yaa hayırlısıyla bi doğsaydı şimdi bişi olcak die ödüm patlıyo sürekli tetikteyim

Aminnnnnnnn canım Aminnnnn

tünaydın kızlar
ben öğlene kadar uyudum malum daha az vakit geçirizi berbaer diye :))
sonrada bi posta annemle konuştum
sonra kalktım çayı koydum şimdide yanınza koştum.
annem druyla konuşcakmış kendi arabamızla gidersemm lurmu diye belki bi iki hafta sonra babam getirri annemi

Annemle Telefonda Konuştum, Zaten Hep Huzur Verirdi Artık Daha Çok İhtiyacım Oluyor Sesine, Konuşmasına..

Erken Gelmesin Oğlum Daha Çok Zayıf Diyor :}

goz[B .!.:
[/B]deati;16871108][URL=http://img821.imageshack.us/i/pict0001nh.jpg/]
[/URL]

bu da dün aldığım yılbaşı sepeti içindekileri hiç önemsemedim bile toplam 14,90 olunca kaptım valla biraz süsliycem şimdi

gözzdeeee süper bişi bu yaaaa nerden aldın bunu çok ve ne kadar

[/[/B .!.:
[/[/B .!.:
[/[/B .!.:
8:NN_16871133]Biraz önce bakındım,
Aklımdaki türde bi beşik buldum,
Sizce nasıl?

Eki Görüntüle 120640

aynısının tıpkısını aldık biz de kızıma.o kadar güzel bişey ki... çok güzel sallanıyo.istemezsen sabitleyebiliyosunda.uyku setide yumuşacık.ayrıca hafif de bişi.odadan odaya rahatça taşınıyo.daha kullanmadık tabi ama ben tavsiye ederim cnm

exex bende hergun hatta bazen günde 2 kez konuşuyom annemle o kadar rahatlıyom ki eşim de kızıyo radyasyon die ama sesi bana huzur veriyo ben anne adayı olunca daha da ii anladım annem şimdi abimin oğluşuna bakıyo aydında yengemin ataması olmamıştı şemdinli de o sömestrda döncek sonra annem buraya inş kızm annemden önce gelmez

gözdecim sepetin güzelmş süsleyince süper olur,annende ii olup gelir biran önce yanına umarım

hazancım biz genelde park yatk aldık 3 yaşına kadar kullanılıyo die ama seninki de çok güzelmiş

buarada çaglayancım hoşgeldin canım yoktum da 2 gündür nasılsın izin yaradı demi

Allah kavuştursun canım gerçekten öyle huzur veriyor sesleri.. inşallah bizler de onlar gibi iyi birer anne olabiliriz..

annenin işi baya çokmuş hem abinin hem senin ohh torunlar ard arda ;}

benim de yazını okurken gözlerim doldu o halini gözümde canlandırınca Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağsalim kucağımıza almaı ve bir ömür yanımızda olmalarını nasip etsin inşallah

Bu aralar bu ufaklıklar bizi pek bir korkutuyor dimi.Ama bek iyiymiş seninkide canım.Çocuklar diyordur içerde bir rahat vermedinizki uyuyalım diye
bak gene başladı benimki kıpır kıpır...

Annenin durumu gitgide iyiye gidiyor canım ne kadar güzel.İnş.en kısa zamanda gelir yanına

[URL=http://img821.imageshack.us/i/pict0001nh.jpg/]
[/URL]

bu da dün aldığım yılbaşı sepeti içindekileri hiç önemsemedim bile toplam 14,90 olunca kaptım valla biraz süsliycem şimdi

Sepet çok güzelmiş :))

Biraz önce bakındım,
Aklımdaki türde bi beşik buldum,
Sizce nasıl?

Eki Görüntüle 120640

Çok güzelmiş bu bebiş benim küçük beşikte bunun sarısından

Hoşbulduk canım.Hemde nasıl şimdi canım hiç çalışmak istemiyor ne yapsamda izin alsam diye düşünüyorum :))

herkese merhaba,midemde bi tiksinti bi bulantı var,bide bugün kızım çok hareketsiz,sadece arada bir minik bi dokunuş hepsi bu,uyuyo heralde:)

anneden yana en şanslı benim heralde haftada 3 gün gidiyorum,yakınımda olduğu için sürekli gidip geliyorum çok şükür,şimdide hazırlanıp çıkıcam pazar yapıcaz,midem delirticek beni off sonra görüşürüz

Evet canım rahatladık.Tabiki hareket etmeleri daha iyi.Bugünleri de özleriz....c.tesi sanırım olmaz çünkü yılbaşı ertesi. ama ben de büyük ihtimal p.tesi giderim...

Uyuyordur annesi uyuyordur oda Bende hergün annemdeyim saolsun akşam yemeklerimizi orda yiyip eve gidiyoruz.
Evet canım rahatladık.Tabiki hareket etmeleri daha iyi.Bugünleri de özleriz....c.tesi sanırım olmaz çünkü yılbaşı ertesi. ama ben de büyük ihtimal p.tesi giderim...

Ben bir arıyım diyorum bakalım hastaneyi o gün çalışacaklarmı eğer çalışacaklarsa gidiyimde bir nst yapıyım gene

iyigünlerrr hanımlar sonunda kaçgündür korkum olan idrar kültürünü yaptırdım salı günü çıkıcakmış bakalım sonuç ne olucak ondan sonrada ya oğluma kavuşucam yada uygun bi ilaç tedavisi olucamış ama çok yüksek bi doz kullanma taraftarı değil çünü daha geçen hafta 1 grlık bi antibiyotik bitirdik 3 haftada 2kutu antibiyotik kullandık artık hakkımızda hayırlısı

selam kızlar oğluşumla biz geldik en sonunda biraz geçmişi okuduk boğazlarım hala çok acıyor yutkunamıyorum yapmdım denemediğim şey kalmadı dr gidicem yarın sizler nasılsınız bebişler nasıl

pınar canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün maşallah 3. bebeğimizde gelmiş 36-37. haftada benim oğlumda sağlıkla gelir inşallah çok özledim onu koklamak istiyorum artık pıtırcığımı

gülşahcım nurcum çok geçmiş olsun ikinizde inşallah biraz daha bekler bebişleriniz dikkat edin kendinize

sürmelicim gözünüz aydın canım hoşgeldi mert bebek yengende iyidir umarım allah analı babalı büyütsün

gözdecim kayınvalidene sinir oldum onun için ben kayınvalidemin yanımda kalmasını hiç istemiyorum aynı senin yaşadıklarını yaşıycam fazlasıyla biliyorum sana sabirlar diliyorum canım

Ben bi bebek odası aldım,
Ama odanın beşiği çok büyük,
Kendi odamızda 1 yaşına kadar yatırabileceğim küçük bi beşik bakınıyodum.
O yüzden ekledim kızlar.
Sizce o beşikte 1 yaşına kadar yatabilirmi ?

canım ben bunu kipadan aldım çok uygundu fiyatı içinde çikolata meyve suyu falan bi sürü şey vardı üstünde de koca bi tül hepsini 14,90 a aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…