slm bayanlar bende biraz önce aynı telaşı atlattım kalktığımdan beri kızım hareketliydi kahvaltı yaptım ortalığı topladım geçmişi okurken kızımın hareket etmediğini farkettim dün misafirlerden çok yorulmuşum karnımın içi acıyodu sabah da uzandım hemen ama tık yok hemen gözlerim doldu dua ediyorum kalktım çantamda ultrason için browni vardı nası bi paketi ağzıma attıysam telaşla boğazımda kalmışuzandım soluma kızımı hareket için iknaya başladım bi yandan da ağlıyom neyse kızım uyuyomuş heralde önce 2 minik hareket yaptı sonra döndü de döndü şimdi de koydu ayacıklarını kaburgama al sana anne der gibi eşime de anlatıyom şimdi afferin kzım tekmele anneni haketmiş bida telaş yapmasın diyo
yaaa kızlar yaa hayırlısıyla bi doğsaydı şimdi bişi olcak die ödüm patlıyo sürekli tetikteyim
goz[B .!.:[/B]deati;16871108][URL=http://img821.imageshack.us/i/pict0001nh.jpg/][/URL]
bu da dün aldığım yılbaşı sepeti içindekileri hiç önemsemedim bile toplam 14,90 olunca kaptım valla biraz süsliycem şimdi
[/[/B .!.:COLOR]HaZa
[/[/B .!.:
[/[/B .!.:8:NN_16871133]Biraz önce bakındım,
Aklımdaki türde bi beşik buldum,
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 120640
exex bende hergun hatta bazen günde 2 kez konuşuyom annemle o kadar rahatlıyom ki eşim de kızıyo radyasyon die ama sesi bana huzur veriyo ben anne adayı olunca daha da ii anladım annem şimdi abimin oğluşuna bakıyo aydında yengemin ataması olmamıştı şemdinli de o sömestrda döncek sonra annem buraya inş kızm annemden önce gelmez
gözdecim sepetin güzelmş süsleyince süper olur,annende ii olup gelir biran önce yanına umarım
hazancım biz genelde park yatk aldık 3 yaşına kadar kullanılıyo die ama seninki de çok güzelmiş
buarada çaglayancım hoşgeldin canım yoktum da 2 gündür nasılsın izin yaradı demi
slm bayanlar bende biraz önce aynı telaşı atlattım kalktığımdan beri kızım hareketliydi kahvaltı yaptım ortalığı topladım geçmişi okurken kızımın hareket etmediğini farkettim dün misafirlerden çok yorulmuşum karnımın içi acıyodu sabah da uzandım hemen ama tık yok hemen gözlerim doldu dua ediyorum kalktım çantamda ultrason için browni vardı nası bi paketi ağzıma attıysam telaşla boğazımda kalmışuzandım soluma kızımı hareket için iknaya başladım bi yandan da ağlıyom neyse kızım uyuyomuş heralde önce 2 minik hareket yaptı sonra döndü de döndü şimdi de koydu ayacıklarını kaburgama al sana anne der gibi eşime de anlatıyom şimdi afferin kzım tekmele anneni haketmiş bida telaş yapmasın diyo
yaaa kızlar yaa hayırlısıyla bi doğsaydı şimdi bişi olcak die ödüm patlıyo sürekli tetikteyim
tünaydın kızlar
ben öğlene kadar uyudum malum daha az vakit geçirizi berbaer diye :))
sonrada bi posta annemle konuştum
sonra kalktım çayı koydum şimdide yanınza koştum.
annem druyla konuşcakmış kendi arabamızla gidersemm lurmu diye belki bi iki hafta sonra babam getirri annemi
[URL=http://img821.imageshack.us/i/pict0001nh.jpg/][/URL]
bu da dün aldığım yılbaşı sepeti içindekileri hiç önemsemedim bile toplam 14,90 olunca kaptım valla biraz süsliycem şimdi
exex bende hergun hatta bazen günde 2 kez konuşuyom annemle o kadar rahatlıyom ki eşim de kızıyo radyasyon die ama sesi bana huzur veriyo ben anne adayı olunca daha da ii anladım annem şimdi abimin oğluşuna bakıyo aydında yengemin ataması olmamıştı şemdinli de o sömestrda döncek sonra annem buraya inş kızm annemden önce gelmez
gözdecim sepetin güzelmş süsleyince süper olur,annende ii olup gelir biran önce yanına umarım
hazancım biz genelde park yatk aldık 3 yaşına kadar kullanılıyo die ama seninki de çok güzelmiş
buarada çaglayancım hoşgeldin canım yoktum da 2 gündür nasılsın izin yaradı demi
Ayyy izin gibisi yok dimi.Gözün aydın canım bu arada annen ve kardeşin gelmiş ne güzel hep bir arada olacaksınız doğuma kadar canında sıkılmaz evde.
Hoşgeldin canım sonunda yaptınız demekki dayının düğününü sende bir ohhh çekmişsindir artık.Sıkıntılar koşturmalar bitti.
Hareket etmemesindense hareket etsin ben razıyım canım ya..
Dr.kontrolünüz ne zaman bu hafta gidiyormusunuz bende cumartesi yada pazartesi tekrardan gidicem haftada 1 düştük artık
herkese merhaba,midemde bi tiksinti bi bulantı var,bide bugün kızım çok hareketsiz,sadece arada bir minik bi dokunuş hepsi bu,uyuyo heralde:)
anneden yana en şanslı benim heralde haftada 3 gün gidiyorum,yakınımda olduğu için sürekli gidip geliyorum çok şükür,şimdide hazırlanıp çıkıcam pazar yapıcaz,midem delirticek beni off sonra görüşürüz
Evet canım rahatladık.Tabiki hareket etmeleri daha iyi.Bugünleri de özleriz....c.tesi sanırım olmaz çünkü yılbaşı ertesi. ama ben de büyük ihtimal p.tesi giderim...
gözzdeeee süper bişi bu yaaaa nerden aldın bunu çok ve ne kadar
aynısının tıpkısını aldık biz de kızıma.o kadar güzel bişey ki... çok güzel sallanıyo.istemezsen sabitleyebiliyosunda.uyku setide yumuşacık.ayrıca hafif de bişi.odadan odaya rahatça taşınıyo.daha kullanmadık tabi ama ben tavsiye ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?