iyigünlerrr hanımlar sonunda kaçgündür korkum olan idrar kültürünü yaptırdım salı günü çıkıcakmış bakalım sonuç ne olucak ondan sonrada ya oğluma kavuşucam yada uygun bi ilaç tedavisi olucamış ama çok yüksek bi doz kullanma taraftarı değil çünü daha geçen hafta 1 grlık bi antibiyotik bitirdik 3 haftada 2kutu antibiyotik kullandık artık hakkımızda hayırlısı
Ben bi bebek odası aldım,
Ama odanın beşiği çok büyük,
Kendi odamızda 1 yaşına kadar yatırabileceğim küçük bi beşik bakınıyodum.
O yüzden ekledim kızlar.
Sizce o beşikte 1 yaşına kadar yatabilirmi ?
iyigünlerrr hanımlar sonunda kaçgündür korkum olan idrar kültürünü yaptırdım salı günü çıkıcakmış bakalım sonuç ne olucak ondan sonrada ya oğluma kavuşucam yada uygun bi ilaç tedavisi olucamış ama çok yüksek bi doz kullanma taraftarı değil çünü daha geçen hafta 1 grlık bi antibiyotik bitirdik 3 haftada 2kutu antibiyotik kullandık artık hakkımızda hayırlısı
selam kızlar oğluşumla biz geldik en sonunda biraz geçmişi okuduk boğazlarım hala çok acıyor yutkunamıyorum yapmdım denemediğim şey kalmadı dr gidicem yarın sizler nasılsınız bebişler nasıl
pınar canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün maşallah3. bebeğimizde gelmiş 36-37. haftada benim oğlumda sağlıkla gelir inşallah çok özledim onu koklamak istiyorum artık pıtırcığımı
gülşahcım nurcum çok geçmiş olsun ikinizde inşallah biraz daha bekler bebişleriniz dikkat edin kendinize
sürmelicim gözünüz aydın canım hoşgeldi mert bebek yengende iyidir umarım allah analı babalı büyütsün
gözdecim kayınvalidene sinir oldumonun için ben kayınvalidemin yanımda kalmasını hiç istemiyorum aynı senin yaşadıklarını yaşıycam fazlasıyla biliyorum sana sabirlar diliyorum canım
O yüzden ekledim kızlar.
Allah kavuştursun canım gerçekten öyle huzur veriyor sesleri.. inşallah bizler de onlar gibi iyi birer anne olabiliriz..
annenin işi baya çokmuş hem abinin hem senin ohh torunlar ard arda ;}
O yüzden ekledim kızlar.
İnş.sonuçların temiz çıkar canım.Ve oğluşta zamanından önce gelmez inş.
Canım sen hastamıydın ben bir haftadır yokum çok geçmiş olsun.Şimdi daha iyisindir umarım.
1 yaşına kadar yatarmı bilmiyorum ama ablamınkiler en fazla 6-7 ay arası yatmışlardı canım sonra park yatağa geçiş yaptılar
aahh gözde ahh diyorum sadece...Allah kimseyi kimseeye muhtaç etmesin,ev ev üstüne OLMUYOR,benim de canıım okadar sıkkın ki anlatamam..slm kızlr ben geldim
ayy sinir oldum bugün kayın validemin popo büyütme günü sanırım.
ya akşamın kaçı olmuştu yemek memek yok ortada benim arkadaşım vardı ve eşim annesinin yanında artık annem geldi seni mutfakta görmiycem demişti.sonra artık elim ayağım titremeye başladı eşime sööledim bende saolsun girdi kocacım mutfağa kaynanam hala bizim yanımızda laf dinliyo sanki tövbe tövbe.sonra yemek yedik benim biraz ağrım oldu uzandım inanırmısınız kızlar masa bile toplamadan o da geldi.şimdi yine kocacım topluyo mutfağı bune şimdi anlamadım ben yaaaa...
ya bu kadından bu çocuk nasıl çıkmış merak ediyorum.snuçta keyfimizden çağırmadık ki biz onu çok meraklıyız sanki yüzüne gözüne tibe tibe.bide oturmuş lif örüyo be uyuz bari torununa bi yelek ör bilmem kimin kızı evlencekmiş allahım yaaa
ahh anne ahh aradı erkenden çağırdı şu kadını
canım inşallah sonuçların çok temiz çıkar bende çok ilaç kullanma taraftarı değilim birde çok ağır ilaçlar sonuçta onları kullanmak zorunda kalırsanda bence bebeğini kucağına alman en iyisi tabiki canım gelişiminide tamamladıysa
canım o sepetlerde 6 ay yatabiliyorlar diye biliyorum ben onun için bende ondan almadım
İnş.sonuçların temiz çıkar canım.Ve oğluşta zamanından önce gelmez inş.
Canım sen hastamıydın ben bir haftadır yokum çok geçmiş olsun.Şimdi daha iyisindir umarım.
1 yaşına kadar yatarmı bilmiyorum ama ablamınkiler en fazla 6-7 ay arası yatmışlardı canım sonra park yatağa geçiş yaptılar
oo canım annemin maşallahı var izmirdeki abimin 2.bebeği oldu 50 günlük annem onun 40ını çıkardı aydına gitti 1.5 yaşında o da sonrada şubat 1 benim yanımda olcakcanım annem yaa torunlar yaşlanmama bile izin vermiyo diyo
umarım bişi çıkmaz canım hayırlısı olsun senin ve oğlunun hakkında
ben o beşikleri 6 aya kadar kullanıyolar diye biliyorum canım olmadı almadan sorarsın 0-12 aylık diye
canım ben bunu kipadan aldım çok uygundu fiyatı içinde çikolata meyve suyu falan bi sürü şey vardı üstünde de koca bi tül hepsini 14,90 a aldık
saol canım inş doktorumuz öyle dedi en son 2 kiloya yakındı 35 haftanı bitiririz dedi çok yoğun ilaç kullanmaktansa bebekte 2,5 kilo olur ozamana kadar dedi hayırlısı bakalımm sanada geçmiş olsun doktora gitmeyi aksatma
çok sağol canım inşallah yarın bende gidicemde iltihabı kurutmak için antibiyotik vericek kesin hiç kullanmakta istemiyorum ama biran önce kendimide toparlamam gerekiyor bakalım
çok sağol çağlayancım 1 haftadır boğazlarım çok kötü herşeyi denedim ama geçmedi artık yarın dr gidicem sanırım iyice iltihap doldu vücudum atamıyorum sende özlettin kendini sen yokken seni andık buralarda çok merak ettik ya eve bi net al doğum yapınca nasıl haberleşicez seninle iyice dinlenmişsindir umarım evde umay kızımız nasıl
saol canım benimde temennim bu inş zamanında gelir paşam sancım olmasa çok korkmuyacam iltihap yüzünden çok sancı çekiyorum bakalım hayırlısı artık
çok sağol canım inşallah yarın bende gidicemde iltihabı kurutmak için antibiyotik vericek kesin hiç kullanmakta istemiyorum ama biran önce kendimide toparlamam gerekiyor bakalım
aahh gözde ahh diyorum sadece...Allah kimseyi kimseeye muhtaç etmesin,ev ev üstüne OLMUYOR,benim de canıım okadar sıkkın ki anlatamam..
yatıp kalkıp dua ediyorum ,dünya durdukça annem babam da dursun diye...kendi annen kendi baban bambaşka ooooof oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..........................
saol esracım iyiyim çok şükür annemin sesi iyi geldikçe ben daha iyi oluyorum.bugün sabah o kadar iyidiki annemin sesi tamamen atlaştmış çok şükür.canım birkaç gündür çok iyi gördüm seni maşallah allah daim etsin
canım eğer bi iltihap varsa bebeğe antibiyotikten daha zararlı o yüzden endişe etme ben kaç kutu antibiyotik bitirdim hatırlamıyorumm bile
hiçç dert etme ben 16 haftalıkken 2 kutu antibiyotik içtim dr lar uygun olanını verio hem iltihap erken doğum riskini arttırıyor haberin olsun
Ahh canım ya çok geçmiş olsun bu dönemde tüm hastalıkları zor atlatıyoruz dimi.İnş.bir an önce toparlarsın kendini bende sizleri çok özledim ve merak ettim canım ama doğum olana kadar alıcaz inş.bir net eve şu anda araştırmasını yapıyoruz eşimle içimize sineni alıcaz.
İyi canm oda geçen hafta pek bir durgundu ama bugün çok atağız maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor.
Hayırlısı canım artık bir bekleseler 36.-37.haftalarına kadar çok çok iyi olacak
kızlar antibiyotikte sanırım rekor bendedir her kanamada 1 kutu hop mideye bi kaç kere de damardan ööle olunca haddi hesabı yok valla ama ben druma çok güveniyorum mutlaka kar zarar hesabı yapıyolardır.napalım artık olcak o kadar
sağolun kızlar içimi rahatladınız ya gidiyim kullanıyım bari biran önce iyileşiyim ki oğlumu doğurabiliyim şuan hiç doğum yapacak gücüm bile kalmadı
çok sağol canım artık çok dikkat edip hasta olmamız gerekiyor gerçekten çok zor atlatıyoruz ağır geçiyor maşallahumay hanıma yerim ben onu cilveli bişey olucak galiba
ben kendi drumama gitsem acaba dahiliyeye gitmeyi düşünüyodum ama kendi drda yazar ilaç dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?