2011 Şubat Anneleri

canım inşallah sonuçların çok temiz çıkar bende çok ilaç kullanma taraftarı değilim birde çok ağır ilaçlar sonuçta onları kullanmak zorunda kalırsanda bence bebeğini kucağına alman en iyisi tabiki canım gelişiminide tamamladıysa

canım o sepetlerde 6 ay yatabiliyorlar diye biliyorum ben onun için bende ondan almadım

İnş.sonuçların temiz çıkar canım.Ve oğluşta zamanından önce gelmez inş.

Canım sen hastamıydın ben bir haftadır yokum çok geçmiş olsun.Şimdi daha iyisindir umarım.

1 yaşına kadar yatarmı bilmiyorum ama ablamınkiler en fazla 6-7 ay arası yatmışlardı canım sonra park yatağa geçiş yaptılar

Allah kavuştursun canım gerçekten öyle huzur veriyor sesleri.. inşallah bizler de onlar gibi iyi birer anne olabiliriz..

annenin işi baya çokmuş hem abinin hem senin ohh torunlar ard arda ;}

oo canım annemin maşallahı var izmirdeki abimin 2.bebeği oldu 50 günlük annem onun 40ını çıkardı aydına gitti 1.5 yaşında o da sonrada şubat 1 benim yanımda olcak canım annem yaa torunlar yaşlanmama bile izin vermiyo diyo

umarım bişi çıkmaz canım hayırlısı olsun senin ve oğlunun hakkında

ben o beşikleri 6 aya kadar kullanıyolar diye biliyorum canım olmadı almadan sorarsın 0-12 aylık diye

çok sağol çağlayancım 1 haftadır boğazlarım çok kötü herşeyi denedim ama geçmedi artık yarın dr gidicem sanırım iyice iltihap doldu vücudum atamıyorum sende özlettin kendini sen yokken seni andık buralarda çok merak ettik ya eve bi net al doğum yapınca nasıl haberleşicez seninle iyice dinlenmişsindir umarım evde umay kızımız nasıl

aahh gözde ahh diyorum sadece...Allah kimseyi kimseeye muhtaç etmesin,ev ev üstüne OLMUYOR,benim de canıım okadar sıkkın ki anlatamam..
yatıp kalkıp dua ediyorum ,dünya durdukça annem babam da dursun diye...kendi annen kendi baban bambaşka ooooof oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..........................

saol canım inş doktorumuz öyle dedi en son 2 kiloya yakındı 35 haftanı bitiririz dedi çok yoğun ilaç kullanmaktansa bebekte 2,5 kilo olur ozamana kadar dedi hayırlısı bakalımm sanada geçmiş olsun doktora gitmeyi aksatma

buarada herkese selam,nurcum çok geçmiş olsun,minişin sağlıkla zamanında gesin inşallah..
sürrmmelicim gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün...

saol canım benimde temennim bu inş zamanında gelir paşam sancım olmasa çok korkmuyacam iltihap yüzünden çok sancı çekiyorum bakalım hayırlısı artık

saol canım hayırlısı artık hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım miniklerimize

çok sağol canım inşallah yarın bende gidicemde iltihabı kurutmak için antibiyotik vericek kesin hiç kullanmakta istemiyorum ama biran önce kendimide toparlamam gerekiyor bakalım

çok sağol canım inşallah yarın bende gidicemde iltihabı kurutmak için antibiyotik vericek kesin hiç kullanmakta istemiyorum ama biran önce kendimide toparlamam gerekiyor bakalım

canım eğer bi iltihap varsa bebeğe antibiyotikten daha zararlı o yüzden endişe etme ben kaç kutu antibiyotik bitirdim hatırlamıyorumm bile

Ahh canım ya çok geçmiş olsun bu dönemde tüm hastalıkları zor atlatıyoruz dimi.İnş.bir an önce toparlarsın kendini bende sizleri çok özledim ve merak ettim canım ama doğum olana kadar alıcaz inş.bir net eve şu anda araştırmasını yapıyoruz eşimle içimize sineni alıcaz.
İyi canm oda geçen hafta pek bir durgundu ama bugün çok atağız maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor.

saol canım benimde temennim bu inş zamanında gelir paşam sancım olmasa çok korkmuyacam iltihap yüzünden çok sancı çekiyorum bakalım hayırlısı artık

Hayırlısı canım artık bir bekleseler 36.-37.haftalarına kadar çok çok iyi olacak

hiçç dert etme ben 16 haftalıkken 2 kutu antibiyotik içtim dr lar uygun olanını verio hem iltihap erken doğum riskini arttırıyor haberin olsun

sorma canım yaa bide başından beri atışmalar olunca hamilelik döneminde hiç çekilmiyolar.eşimi bu kadar sevmesem valla eve sokasım gelmiyo

canım birkaç gündür çok iyi gördüm seni maşallah allah daim etsin
saol esracım iyiyim çok şükür annemin sesi iyi geldikçe ben daha iyi oluyorum.bugün sabah o kadar iyidiki annemin sesi tamamen atlaştmış çok şükür.

kızlar antibiyotikte sanırım rekor bendedir her kanamada 1 kutu hop mideye bi kaç kere de damardan ööle olunca haddi hesabı yok valla ama ben druma çok güveniyorum mutlaka kar zarar hesabı yapıyolardır.napalım artık olcak o kadar

canım eğer bi iltihap varsa bebeğe antibiyotikten daha zararlı o yüzden endişe etme ben kaç kutu antibiyotik bitirdim hatırlamıyorumm bile

hiçç dert etme ben 16 haftalıkken 2 kutu antibiyotik içtim dr lar uygun olanını verio hem iltihap erken doğum riskini arttırıyor haberin olsun

sağolun kızlar içimi rahatladınız ya gidiyim kullanıyım bari biran önce iyileşiyim ki oğlumu doğurabiliyim şuan hiç doğum yapacak gücüm bile kalmadı

çok sağol canım artık çok dikkat edip hasta olmamız gerekiyor gerçekten çok zor atlatıyoruz ağır geçiyor maşallah umay hanıma yerim ben onu cilveli bişey olucak galiba

ben kendi drumama gitsem acaba dahiliyeye gitmeyi düşünüyodum ama kendi drda yazar ilaç dimi

Mrb arkadaşlar
Geçmişi biraz okuyabildim ne güzel telaşlardasınız.Ben herhalde yılın en large annesi seçileceğim:)Ne bebeğin kıyafetlerini alıp tamamladım,ne yıkadım,ne yatağını ne de dolabını kurduk.Ne olacak bu halim ???

canım bildiğim kadarıyla kadın doğum drları her tür ilacı yazabilyo tansiyona ilacı bile yani anneler için kolaylık olsun diye snırım ordan oraya gitmeyelim diye sen kendi drunla görş bence önce

Kızlar Merhaba,
Okumaktan yazmaya vakit bulamasamda hep buralardayım. Artık eeeeennnn heyecanlı zamanlara geldik lütfen hepimiz çok dikkat edelim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah'ın izniyle. Daha oğlumuzun odasını tamamlayamadık ama olsun. Sağlık olsunda gerisi nasılsa olur. Bütün heyecanlarınızı aynen paylaşıyorum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…