Mrb arkadaşlar
Geçmişi biraz okuyabildim ne güzel telaşlardasınız.Ben herhalde yılın en large annesi seçileceğim:)Ne bebeğin kıyafetlerini alıp tamamladım,ne yıkadım,ne yatağını ne de dolabını kurduk.Ne olacak bu halim ???
canım bildiğim kadarıyla kadın doğum drları her tür ilacı yazabilyo tansiyona ilacı bile yani anneler için kolaylık olsun diye snırım ordan oraya gitmeyelim diye sen kendi drunla görş bence önce
canım bence biran önce hızlansan iyi olur herşeyi normal giden arkadaşlar bile bir anda doğum yaptık diya geliyor bebeklerin ne yapıcağı hiç belli olmuyor canları ne zaman isterlerse geliryorlar drların beklediği tarihi beklemiyorlar
sağol canım bende kendi druma gidiyim o zaman hem vesileyle oğluşumu görmüş olurum
Ateş ölçer almak aklımda yoktu bile,
Ama chiccoda görmüştüm kulaktan ölçüm yapan bi ateş ölçer.
Alan arkadaşlar, öneriniz varmı
kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))
kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))
yok canım ben fundaya gidiyorum..erkan byii sonradan duydum ama doktor değiştirmedimm.sendemi kocaelindesinn..melocumda erkana gidiyomuşş:))
Eki Görüntüle 120699 Eki Görüntüle 120698
nasıl kızlar. bebek sepeti mavi puset ve kelebeklerde büyük boy mavi. Ben kurdelasını it's a boy olanlardan istedim.Sepeti resimdekinden daha güzel yapmışlar. Pusetin tutma kısmında kocaman bir emzik asılıydı kurdelayla
nasıl kızlar. bebek sepeti mavi puset ve kelebeklerde büyük boy mavi. Ben kurdelasını it's a boy olanlardan istedim.Sepeti resimdekinden daha güzel yapmışlar. Pusetin tutma kısmında kocaman bir emzik asılıydı kurdelayla
benimkide nöbetçi hafta sonu...bende ağlarım senle canım merak etmeben de haftaya alıcam raporumu..doktoruma ektradan bişey gerekiyomu dedim oda muayene sırası almana gerek yok sen gelemezsen eşin gelsin ben yazarım dedi..ama vizite kağıdı istiyo hastaneden dedi..alcaz artıkın vizite kağıdını muhasebeden:)sen farklı bir hastaneye gitceksen herhangibir kadın doğumcudan sıra alıp raporunu da alabilirisin:))
hoşgeldinnnn...mide yanmaları hepimizin sıkıntısı..be rennie duo kullanıyorum..çok memnunum tatlım..tadı da o kadar kötü değil..
ben yılbaşında imkanım olsa arkadaşlarımı davet ederdimm..hazırlıkları yavaş yavaş yapardım koçişle..zaten onlar geldikten sonra beni yormazlardı ikramda filan..ama herkesss çok uzakta((((eşimde gece görevinde olacak... ((((ben ağlamıyımda kimler ağlasınnnn.....oğluşumla başbaşayız bizzzz
ben bir iki hemşire arkadaşa sordumda...öyle kulaktan alından ölcen concon bişi alma dediler.eski civalılar en sağlıklısıymış...hatta popodan ölçersin daha sağlam dediler.bende almadım..bakalım netcez doğunca kuzularımız:18:
kızlar yaa bişi sorcam burda geçenlerde çok konuşuluyodu da benim sıkıntım yoktu
2 gündür akıntım çoğaldı ve kaşıntım var sık sık çamaşır değiştiryorum, temizliğine dikkat ediyorum ama yok çok kaşınıyo haftaya görcem dr umu o zamana kadar napabilirim bebeşime aldığım pudradan sürdüm gece rahatladım ama bi zararı olur diye de bi daha kullanamdım ne dersiniz? siz napmıştınız? :44:
kızlar yaa bişi sorcam burda geçenlerde çok konuşuluyodu da benim sıkıntım yoktu
2 gündür akıntım çoğaldı ve kaşıntım var sık sık çamaşır değiştiryorum, temizliğine dikkat ediyorum ama yok çok kaşınıyo haftaya görcem dr umu o zamana kadar napabilirim bebeşime aldığım pudradan sürdüm gece rahatladım ama bi zararı olur diye de bi daha kullanamdım ne dersiniz? siz napmıştınız? :44:
canım dr fitil veriyor geçiyor evde temiz tutmaktan başka bişey yapamıyoruz dr a git biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?