2011 Şubat Anneleri

kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))

canım bence biran önce hızlansan iyi olur herşeyi normal giden arkadaşlar bile bir anda doğum yaptık diya geliyor bebeklerin ne yapıcağı hiç belli olmuyor canları ne zaman isterlerse geliryorlar drların beklediği tarihi beklemiyorlar

canım bildiğim kadarıyla kadın doğum drları her tür ilacı yazabilyo tansiyona ilacı bile yani anneler için kolaylık olsun diye snırım ordan oraya gitmeyelim diye sen kendi drunla görş bence önce

sağol canım bende kendi druma gidiyim o zaman hem vesileyle oğluşumu görmüş olurum

Evet cnm çok haklısın bu hafta sonu cumartesi kıyafet eksiklerini tamamlayalım,pazar günde yatağını ve dolabını halledip,kıyafetlerini yıkamaya başlayalım dedim ama yine bir kısmı olmayacak.Çünkü cumartesi gün işyerinde nöbetciyim ((Kıyafetlerini tamamlama ve yıkama işi bir sonraki haftaya mecburen kalacak

Ateş ölçer almak aklımda yoktu bile,
Ama chiccoda görmüştüm kulaktan ölçüm yapan bi ateş ölçer.
Alan arkadaşlar, öneriniz varmı

ben bir iki hemşire arkadaşa sordumda...öyle kulaktan alından ölcen concon bişi alma dediler.eski civalılar en sağlıklısıymış...hatta popodan ölçersin daha sağlam dediler.bende almadım..bakalım netcez doğunca kuzularımız:18:

herkese merhaba geçmişi okudum ancak bitti. Saat 1 gibi kargomuz geldi gittigidiyordan bebek şekeri ve bebek sepeti siparişi vermiştim. Fotoğraf makinamın pili bitmiş. netten bulup ekliycem şimdi

nasıl kızlar. bebek sepeti mavi puset ve kelebeklerde büyük boy mavi. Ben kurdelasını it's a boy olanlardan istedim.Sepeti resimdekinden daha güzel yapmışlar. Pusetin tutma kısmında kocaman bir emzik asılıydı kurdelayla

kızlar yaa bişi sorcam burda geçenlerde çok konuşuluyodu da benim sıkıntım yoktu
2 gündür akıntım çoğaldı ve kaşıntım var sık sık çamaşır değiştiryorum, temizliğine dikkat ediyorum ama yok çok kaşınıyo haftaya görcem dr umu o zamana kadar napabilirim bebeşime aldığım pudradan sürdüm gece rahatladım ama bi zararı olur diye de bi daha kullanamdım ne dersiniz? siz napmıştınız? :44:

benimkide nöbetçi hafta sonu...bende ağlarım senle canım merak etme bizde ananesi ve kızımla girecez 2011e allah sağlık versinde böyle girelim gerçi... 2 senedir yeterince hareketli kutlamıştık..hamiş olunca otur oturduğun yerde dedi galiba allah seneye bebişlerimiz ve kocişlerimizle sağlıklı zayıf ve huzurlu gireriz inş

Banada bir arkadaşım kulaktan ölçen i hediye alacaktı.Ablama sordum hiç ama hiç gerek yok iki çocuktada klasiği kullandım yeterli dedi.Bunun üzerine ben de buhar makinası aldırdım :)))

cok guzeller canım benımde puset aynısı mavı olandan bende uzun tahta cubuklu pelus tavsanlar aldım ellerınden mavı hasırdan sepet tutuyorlar o sepetın ıcıne renk renk cıkolatalı sekerler yerlestırıcem..

canım pudra kullanmak kadınlar için zararlı diye biliyorum hatta kız bebeklerde de kullanılmıyor,deneyimli bir arkadaşı söyledi,ph dengesini bozuyormuş,bol su iç bence...

canım dr fitil veriyor geçiyor evde temiz tutmaktan başka bişey yapamıyoruz dr a git biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…