banada fıtıl verdı dr ama kullanamadım duruyor oyle evde gercekten ıse yarıyormu tamamenmı kesıyor azaltıyormu :26:Banada fitil ve krem vermişti geçen ay dr'um.
Kullandıktan sonra azaldı gerçekten.
Ama pudra ile ilgili bi fikrim yok
Uyuyordur annesi uyuyordur oda Bende hergün annemdeyim saolsun akşam yemeklerimizi orda yiyip eve gidiyoruz.
Ben bir arıyım diyorum bakalım hastaneyi o gün çalışacaklarmı eğer çalışacaklarsa gidiyimde bir nst yapıyım gene
banada fıtıl verdı dr ama kullanamadım duruyor oyle evde gercekten ıse yarıyormu tamamenmı kesıyor azaltıyormu :26:
sen bilirsin canım.Ben daha hiç girmedim nts ye artık bu haftadan sonra başlar sanırım.düğün var diye daha erken gidemedim ya...
Biz geçen pazar günü acillik olduk ya ama senin haberin yok dimi.Kızçe hareket etmedi kalktığımdan öğlene kadar ercan bey'de kontrolle 40dk geçince hemen geliyorsun saat kaç olursa olsun dedi.
Geçen haftada pek hareket etmediği zamanlar olmuştu onlara istinaden nst ye girdik.Pazar günüde gittik bu sebeple ama maşallah kızçe oraya girince pek bir tepindi canı gezmek istemiş galiba kızımın o yüzden tedbiri elden bırakmıyorum canım ne olur ne olmaz diye
selam kızlarr;
yaa ben iki gecedir su gibi terliyorum, bi yanıyorum bi üşüyorum ateşimde yok anlamadım bana noluyo :26: daha da kötüsü gece o kadar sancılanıyorum ki uykudan gözümü açıp kalkamıyorumda, tam dalıp uyuyamıyorum da çok kötü oluyo böle gaz sancısı gibi kramp mı yoksa doğuruyomuyum ne bilim bilemedim gündüz sancı mancı yok geceleri oluyo. bi yandanda deli gibi kaşınıyorum göbeğim ve kasıklarım çatlamaktan yol gibi oldu resmen badem yağı falan hikaye banamısın demiyouff şu zaman çabuk geçsede bir an önce doğursak ve rahatlasak hemde bebişlerimizi kucağımıza alsak dimi ama yaa...
bılmeme hıc bı zaman sevemedım fıtıl olayını bu dahada kotusu ustelık oyuzden beklıyor oyle aslınd ıktanecık sey ama ıste..benim kesmisti canım neden kullanmayıp bekletiyosun çekmektense kurtulmak en iyisi
Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize annesi izinli diye güzel kızında seni yormamış annesi çok anlayışlı olacak sanırım bizim kızlar :)))
Birden bir yoğunluk geldi ayy nihayet bitti gibi
aynen bi haftadır geceleri çok terliyorum su gibi oluyorum hasta olcam diye korkuyorum ve bir haftadır inanılmaz ağırlık var tembelleştim uykum arttı falan :S
bende öyleyim zaten elim kolum kalkmıyo gün içinde anca yatağımı toplayıp bide yemek yapabiliyorum onda bile nefes nefese kalıyorum. nefes darlığıda varhep yatmak istiyorum evi en son bir hafta önce süpürmüştüm galiba tozlar uçuşuyoo
Ben bi bebek odası aldım,
Ama odanın beşiği çok büyük,
Kendi odamızda 1 yaşına kadar yatırabileceğim küçük bi beşik bakınıyodum.
O yüzden ekledim kızlar.
Sizce o beşikte 1 yaşına kadar yatabilirmi ?
gozdeati6872260 .!.:canım ben bunu kipadan aldım çok uygundu fiyatı içinde çikolata meyve suyu falan bi sürü şey vardı üstünde de koca bi tül hepsini 14,90 a aldık
kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))
Eki Görüntüle 120699 Eki Görüntüle 120698
nasıl kızlar. bebek sepeti mavi puset ve kelebeklerde büyük boy mavi. Ben kurdelasını it's a boy olanlardan istedim.Sepeti resimdekinden daha güzel yapmışlar. Pusetin tutma kısmında kocaman bir emzik asılıydı kurdelayla
nasıl kızlar. bebek sepeti mavi puset ve kelebeklerde büyük boy mavi. Ben kurdelasını it's a boy olanlardan istedim.Sepeti resimdekinden daha güzel yapmışlar. Pusetin tutma kısmında kocaman bir emzik asılıydı kurdelayla
bende öyleyim zaten elim kolum kalkmıyo gün içinde anca yatağımı toplayıp bide yemek yapabiliyorum onda bile nefes nefese kalıyorum. nefes darlığıda varhep yatmak istiyorum evi en son bir hafta önce süpürmüştüm galiba tozlar uçuşuyoo
Benimkide 2.040 dedi dr.ama 2.500 doğsa bile doğumdan sonra çok çabuk toparlıyorlar kendilerinide dedi.Oda toparlar artık doğumdan sonra annesi kendini.
Banada sorsalar ev mi iş mi diye kesinlikle ev derim.Canı sıkılıyor insanın ama evde olmak gibisi yok ayaklarımı uzatıp istediğim zaman dinlebiliyorum burda nerdeeeee dinlenicen.
Bizimde eleman saolsun beni beklemiş herşeyi sormak için sanırım 3 günden beri çok feciyim buralarda gene bir rapor alıp kaçasım var hani :))
bende anneme kadar gidderim artık sevgili eşiminde bi aktivite yapası yok görende o hamile sanır
Biz eşimin ailesinin evinde olucaz,
Gelinlik sıfatıyla fazla dinlenemicek olsamda,
Saolsunlar beni çok ayakta tutmuyolar
O yüzden içim rahat,
Sizde bulun biyer, keyfini çıkarın misafirliğin :78:
ben de haftaya alıcam raporumu..doktoruma ektradan bişey gerekiyomu dedim oda muayene sırası almana gerek yok sen gelemezsen eşin gelsin ben yazarım dedi..ama vizite kağıdı istiyo hastaneden dedi..alcaz artıkın vizite kağıdını muhasebeden:)sen farklı bir hastaneye gitceksen herhangibir kadın doğumcudan sıra alıp raporunu da alabilirisin:))
hoşgeldinnnn...mide yanmaları hepimizin sıkıntısı..be rennie duo kullanıyorum..çok memnunum tatlım..tadı da o kadar kötü değil..
ben yılbaşında imkanım olsa arkadaşlarımı davet ederdimm..hazırlıkları yavaş yavaş yapardım koçişle..zaten onlar geldikten sonra beni yormazlardı ikramda filan..ama herkesss çok uzakta((((eşimde gece görevinde olacak... ((((ben ağlamıyımda kimler ağlasınnnn.....oğluşumla başbaşayız bizzzz
aynen canım ,hallederizler bir anda ''eyvah ne yapcaz'' a dönüyor :))
canım biliyorum ama aynı işlevde farklı markalar varmı diye sırf markaya para vermeyelim(
kötü olmuş canım ya bende bir kere giysem diye aldım pazardan uygun fiyata ama iyiymiş benimiki.
ne güzel canım ya sevil teyzesi gibi aktif olacak desene :)) benim kızım hiç öyle değil zavallaının suyu az diye sanırım(
Kızlar burayı bir gezin derim.O kadar güzel ve o kadar tatlılarki hepsi....
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/407399-2010-kasim-fistiklarinin-fotograflari-19.html
tünaydın kızlar
ben öğlene kadar uyudum malum daha az vakit geçirizi berbaer diye :))
sonrada bi posta annemle konuştum
sonra kalktım çayı koydum şimdide yanınza koştum.
annem druyla konuşcakmış kendi arabamızla gidersemm lurmu diye belki bi iki hafta sonra babam getirri annemi
Annemle Telefonda Konuştum, Zaten Hep Huzur Verirdi Artık Daha Çok İhtiyacım Oluyor Sesine, Konuşmasına..
Erken Gelmesin Oğlum Daha Çok Zayıf Diyor :}
kızlar yaa bişi sorcam burda geçenlerde çok konuşuluyodu da benim sıkıntım yoktu
2 gündür akıntım çoğaldı ve kaşıntım var sık sık çamaşır değiştiryorum, temizliğine dikkat ediyorum ama yok çok kaşınıyo haftaya görcem dr umu o zamana kadar napabilirim bebeşime aldığım pudradan sürdüm gece rahatladım ama bi zararı olur diye de bi daha kullanamdım ne dersiniz? siz napmıştınız? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?