2011 Şubat Anneleri

dr.randevum haftaya fitil veriyomuş bilyorum daha önce gitmeyim dayanayım demiştim , temiz tutuyorum bol da su içerim zaten normelde de 3e yakın neyse saolun kızlar

sen bilirsin canım.Ben daha hiç girmedim nts ye artık bu haftadan sonra başlar sanırım.düğün var diye daha erken gidemedim ya...

selam kızlarr;
yaa ben iki gecedir su gibi terliyorum, bi yanıyorum bi üşüyorum ateşimde yok anlamadım bana noluyo :26: daha da kötüsü gece o kadar sancılanıyorum ki uykudan gözümü açıp kalkamıyorumda, tam dalıp uyuyamıyorum da çok kötü oluyo böle gaz sancısı gibi kramp mı yoksa doğuruyomuyum ne bilim bilemedim gündüz sancı mancı yok geceleri oluyo. bi yandanda deli gibi kaşınıyorum göbeğim ve kasıklarım çatlamaktan yol gibi oldu resmen badem yağı falan hikaye banamısın demiyo uff şu zaman çabuk geçsede bir an önce doğursak ve rahatlasak hemde bebişlerimizi kucağımıza alsak dimi ama yaa...

sen bilirsin canım.Ben daha hiç girmedim nts ye artık bu haftadan sonra başlar sanırım.düğün var diye daha erken gidemedim ya...

Biz geçen pazar günü acillik olduk ya ama senin haberin yok dimi.Kızçe hareket etmedi kalktığımdan öğlene kadar ercan bey'de kontrolle 40dk geçince hemen geliyorsun saat kaç olursa olsun dedi.
Geçen haftada pek hareket etmediği zamanlar olmuştu onlara istinaden nst ye girdik.Pazar günüde gittik bu sebeple ama maşallah kızçe oraya girince pek bir tepindi canı gezmek istemiş galiba kızımın o yüzden tedbiri elden bırakmıyorum canım ne olur ne olmaz diye

Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize annesi izinli diye güzel kızında seni yormamış annesi çok anlayışlı olacak sanırım bizim kızlar :)))

aynen bi haftadır geceleri çok terliyorum su gibi oluyorum hasta olcam diye korkuyorum ve bir haftadır inanılmaz ağırlık var tembelleştim uykum arttı falan :S

Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize annesi izinli diye güzel kızında seni yormamış annesi çok anlayışlı olacak sanırım bizim kızlar :)))

Yaaa evet canım hiç yormadı ama annesinin ömründen ömür gitti çok şükür bugün eski formumuza kavuştuk...
Birden bir yoğunluk geldi ayy nihayet bitti gibi

ayyy o yoğunluk bendende gitsin lütfennnn yaaa masamda boş bir yer kalmadı

aynen bi haftadır geceleri çok terliyorum su gibi oluyorum hasta olcam diye korkuyorum ve bir haftadır inanılmaz ağırlık var tembelleştim uykum arttı falan :S

bende öyleyim zaten elim kolum kalkmıyo gün içinde anca yatağımı toplayıp bide yemek yapabiliyorum onda bile nefes nefese kalıyorum. nefes darlığıda var hep yatmak istiyorum evi en son bir hafta önce süpürmüştüm galiba tozlar uçuşuyoo

Resimdeki senin bebişin dimi.Çok güzel ve net çıkmış canım yaa allah bağışlasın

Temizlik demişken evdeyken hergün yapıyordum nerdeyse ama şimdi nerde 15'te bir anca yaparım heralde gene.Çalışırken çok zor oluyor ama evdeyken daha kolay geliyor insana

aynen cnm bizde odasını aldık kızımızın ama lohusayken odada geceleri de yatak odasında kullanmak için bişiler arıyoduk bunu görünce atladım ben hemen çok beğendiğim için.dükkan sahibi 12 aya kadar kullanılıyo dedi ama o kadar kullanılırmı bilmiyorum.ama şu normal sepet beşikler gibi küçük diil söyliyim.onlardan çok daha büyük ve derin.onlar 6 aya kadar kullanılıyosa bu 9 ay belki daha da fazla kullanılır bence.bakalım deneyip görücez.

gozdeati6872260 .!.:
canım ben bunu kipadan aldım çok uygundu fiyatı içinde çikolata meyve suyu falan bi sürü şey vardı üstünde de koca bi tül hepsini 14,90 a aldık

ok cok tşkler cnm.akşama hemen götürüyorum kocişi :) bu arada sende süsle de fikir ediniyim bende :))))

kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))

aman dilini ısır cnm nazar değmesin :)))))

süpermiş cnm güle güle kullanın dağıtın şekerlerinizi :)))

buket çok cicler çünkü şekerler benimkinden :))
ama pusette süper bu arada sorması ayıp şekerlerin tanesini kaça yaptırdın

kızlar nasılsınız

biz pek iyi değiliz hiç halim yok kızım o kadar haraketliki artık dayanamayıp ağlayacam artık şurda az bi zaman kaldı onuda hayırlısıyla bi atlatsam artık

bizim bebekler artık ağırlıklarını koymaya başladı galiba :}

elemanları hepsi aynı sanırım artık idare edicez ne yapalım az kaldı artık 38 gün ondan sonra hep evdeyizzz

Biz eşimin ailesinin evinde olucaz,
Gelinlik sıfatıyla fazla dinlenemicek olsamda,
Saolsunlar beni çok ayakta tutmuyolar
O yüzden içim rahat,
Sizde bulun biyer, keyfini çıkarın misafirliğin :78:
bende anneme kadar gidderim artık sevgili eşiminde bi aktivite yapası yok görende o hamile sanır

ayy canım yaa üzmee kendini oğlunda üzülürr:44: bak en azından oğlun seninlee en azından yalnız degilisn

evet haklısın bende o yüzden alamadım baya bi pahalı bence ben arzum marka cubuk şeklinde olan ateşlçöeri var ondan alıcam sanırım hem ucuz hemde kullannalardan şikayet yok bence sende bi bak

gecelikte ayyildiz.com dan aldım indirim vardı hala varmı bilmiyorum 24 tl civarıydı hem kalitelide

çok sevimlilier maşallah yaaa bizde o günleri görürüz inşallah hayırlsıyla

ay inşallah gelirde kurtulursun gözde dua edicem senin için

Annemle Telefonda Konuştum, Zaten Hep Huzur Verirdi Artık Daha Çok İhtiyacım Oluyor Sesine, Konuşmasına..

Erken Gelmesin Oğlum Daha Çok Zayıf Diyor :}

ahh anneler iyiki varsınız inşallajh bizim bebeklerimizde bizim için böyle söylerler

buket süper çok güzel güle gülee kullann

bence hemen gidip bi fitil yazdırmalısın boşu boşuna kaşıntı çekme arkadaşım hiç gerek yok hem bebeginede zararlı bu enfeksiyon

melocummmmmm seni gördüm iyi oldu sen şimdi daha tecrübelisin şu şeker konusunda bişi sorcam
dün açlık şekerim 73 çıktı nstye bağlandım aç aç kızım oynamayınca çikolata faln ye dedi dr söölemesi ayıp kantinden poğaça hamurundan yapılmış koccaaa bi sandviç şekerli çay ve 1 çikolata yaedim 2 saat sonra 143 çıktı çokmu yükesk ki drlada konuşmadık daha seni görünce bi sorıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…