- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
canım gözünüz aydın ama beklediğine değmiş maşallah koca adamkizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
canım bir bilgim yok ben de özel hastaneden aldım amakızlar cuma gunu 32.haftam doluyor raporu actırıcam ama kendı hastanemın ssk ıle anlasması olmadıgı ıcın o veremıyor ben ssk ıle anlasmalı farklı ozel bır hastaneden alabılırmıyım bu raporu?
bırde yanımda bırsey goturmem gerekıyormu kendı hastanemden dosya fılan almama gerek varmı?
aynen çağlayancım ateş basması,sıkıntı huzursuzluk derken yorganla boğuşa boğuşa sabahı ediyorum,haftalar ilerledikçe daha zor olacak napalımGünaydın güzel anneler gene yarı baygın yarı uygulu bir gece geçirdim artık uykuya dalmada çok büyük sorun yaşıyorum.Uyuyomuyorum uyanıkmıyım onu bile anlamıyorum.Eşim gene hasta oldu gene diyorum çünkü bu sene ben kendimi toparladım hiç hasta olmadım nerdeyse ama çok sık hasta oluyor hiç atamıyor galiba üzerinden bu grip virusunu...
Artık çok yoruluyorum hem ona bak hem kendime bakmaya çalış yorucu olmaya başladı ama 3 haftam kaldı son zamanlarım artık evde olunca daha rahat olucam kesin.
kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))
kızlar nasılsınız
biz pek iyi değiliz hiç halim yok kızım o kadar haraketliki artık dayanamayıp ağlayacam artık şurda az bi zaman kaldı onuda hayırlısıyla bi atlatsam artık
melocummmmmm seni gördüm iyi oldu sen şimdi daha tecrübelisin şu şeker konusunda bişi sorcam
dün açlık şekerim 73 çıktı nstye bağlandım aç aç kızım oynamayınca çikolata faln ye dedi dr söölemesi ayıp kantinden poğaça hamurundan yapılmış koccaaa bi sandviç şekerli çay ve 1 çikolata yaedim 2 saat sonra 143 çıktı çokmu yükesk ki drlada konuşmadık daha seni görünce bi sorıyım dedim
canım gözünüz aydın ama beklediğine değmiş maşallah koca adam
canım bir bilgim yok ben de özel hastaneden aldım ama
aynen çağlayancım ateş basması,sıkıntı huzursuzluk derken yorganla boğuşa boğuşa sabahı ediyorum,haftalar ilerledikçe daha zor olacak napalım
koptum yaaaa...gözde:)
o geldi buraya ben dedim ayıp değil mi teyze diye ondandır
ne gece uyuyorum nede gündüz durabiliyorum çok kötü belim ağrıo artık ya bende ağlıcam nerdeyse
GÖZDEM yediklerine göre gayet normal.2.saat değerinin diyetle 120yi aşmaması gerekiyor canımsırf karbonhidrata göre iyi çıkmış senin.
ben de artık kasmıyorum öğlen boll kakaolu sıcak sufle yaptım eşimle ikimiz güplettik
esra ben bel ağrısına çözümüü göbeğimi öne çıkarıp kasılarak yürümekte buldum canım sandalyedede öyle oturuyorum kasılmış bir vaziyette o zaman sanırım ağırlık merkezi yerine geliyor rahatlıyorum
bende ööle düşünmüştüm aslında ama seninde bi onayını alıyım dedim:))
çünkü çok açtım ve gözüm bişi görmedi ee dr çikolata falan ye gel diyincede eşim başlarım şekerine demzmi :) ayy benimde canıma minnet bende aynnen güplettim çikolatayı :)) ohh be içim rahatladı valla
ya dün gece belime sancı giriodu sabaha kadar inim inim inledim halada arada düzensiz gelip gidiyor
ayyy bu kıza ne olduböyle yaaa çok hareketlişikayet etmek istemiyorum ama bir yerlerim acıyor artık kasıklarıma ayrı kaburlarıma ayrı baskı kuruyor bu kız günden güne ağırlaştıkça benimde canım acıyor
okuldan geldim kızlar
4 çeşit yemek yaptım bugünün ve yarının yemekleri .artık yapamıyorum eskisi gibi ne yapayım böyle çözüm buldum.
başka işimiz yok gibi yarın 4 veli ziyaretimiz var matematikçi arkadaşla oraya gideceğiz.o yüzden bugünden hazırladım
kıyamam canım yatakta da belimi kavislendiriyorum orda da işe yarıyor canım istersen dene,göbeğini mümkün olduğunca gerinerek öne çıkar
maşallah de annesi nazarlanacak benim kızımın arkadaşı
göbeeeeemm kaşınıyor gidip arkomu süreyim bari
eşim bugün bana markette ne dese beğenirsiniz?
-aşkım aynı hamileler gibi yürüyorsun bacaklarını aça aça ,yanlara sallana sallana..
göbeğim geç çıktı ya,alışamadı bu adam benim hamile oluşuma
aynen bi haftadır geceleri çok terliyorum su gibi oluyorum hasta olcam diye korkuyorum ve bir haftadır inanılmaz ağırlık var tembelleştim uykum arttı falan :S
Resimdeki senin bebişin dimi.Çok güzel ve net çıkmış canım yaa allah bağışlasın
Temizlik demişken evdeyken hergün yapıyordum nerdeyse ama şimdi nerde 15'te bir anca yaparım heralde gene.Çalışırken çok zor oluyor ama evdeyken daha kolay geliyor insana
canım valla ne yalan sööliyim ilk haftalarda dikkat ettim sonra benim diyetisyen tatile çıkcam falan dedi gelmesi ocak ortası o beni tekrar görene kadar doğurum ben dedim.bide eşime sürekli sağlık sektöründe ya çok yüksek diil dedi hakkettende sizin değerlere bakınca benimki düşük bende saldım gitti:)ya o kadar gıdım gıdım diyet yaptım bebeğime iri dediler,doktora dedim neden böyle oluyor ben o kadar dikkat ediyorum diye:şekerli annelerin kaderi bu !!dediği andan beri umursamıyorum bu ara çok da kilo aldım ama ne yapayım vallahi
ayyy bu kıza ne olduböyle yaaa çok hareketlişikayet etmek istemiyorum ama bir yerlerim acıyor artık kasıklarıma ayrı kaburlarıma ayrı baskı kuruyor bu kız günden güne ağırlaştıkça benimde canım acıyor
kıyamam canım yatakta da belimi kavislendiriyorum orda da işe yarıyor canım istersen dene,göbeğini mümkün olduğunca gerinerek öne çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?