2011 Şubat Anneleri

kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
canım gözünüz aydın ama beklediğine değmiş maşallah koca adam
canım bir bilgim yok ben de özel hastaneden aldım ama
aynen çağlayancım ateş basması,sıkıntı huzursuzluk derken yorganla boğuşa boğuşa sabahı ediyorum,haftalar ilerledikçe daha zor olacak napalım
kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))

koptum yaaaa...gözde:)
o geldi buraya ben dedim ayıp değil mi teyze diye ondandır

kızlar nasılsınız

biz pek iyi değiliz hiç halim yok kızım o kadar haraketliki artık dayanamayıp ağlayacam artık şurda az bi zaman kaldı onuda hayırlısıyla bi atlatsam artık

ne gece uyuyorum nede gündüz durabiliyorum çok kötü belim ağrıo artık ya bende ağlıcam nerdeyse

GÖZDEM yediklerine göre gayet normal.2.saat değerinin diyetle 120yi aşmaması gerekiyor canımsırf karbonhidrata göre iyi çıkmış senin.
ben de artık kasmıyorum öğlen boll kakaolu sıcak sufle yaptım eşimle ikimiz güplettik

ayyy saol canıımmmm ben o zaman hergün yollıyım buraya sen ona akıl ver olurmu :)))

ne gece uyuyorum nede gündüz durabiliyorum çok kötü belim ağrıo artık ya bende ağlıcam nerdeyse

esra ben bel ağrısına çözümüü göbeğimi öne çıkarıp kasılarak yürümekte buldum canım sandalyedede öyle oturuyorum kasılmış bir vaziyette o zaman sanırım ağırlık merkezi yerine geliyor rahatlıyorum

bende ööle düşünmüştüm aslında ama seninde bi onayını alıyım dedim:))
çünkü çok açtım ve gözüm bişi görmedi ee dr çikolata falan ye gel diyincede eşim başlarım şekerine demzmi :) ayy benimde canıma minnet bende aynnen güplettim çikolatayı :)) ohh be içim rahatladı valla

okuldan geldim kızlar
4 çeşit yemek yaptım bugünün ve yarının yemekleri .artık yapamıyorum eskisi gibi ne yapayım böyle çözüm buldum.
başka işimiz yok gibi yarın 4 veli ziyaretimiz var matematikçi arkadaşla oraya gideceğiz.o yüzden bugünden hazırladım

ya dün gece belime sancı giriodu sabaha kadar inim inim inledim halada arada düzensiz gelip gidiyor

ya o kadar gıdım gıdım diyet yaptım bebeğime iri dediler,doktora dedim neden böyle oluyor ben o kadar dikkat ediyorum diye:şekerli annelerin kaderi bu !!dediği andan beri umursamıyorum bu ara çok da kilo aldım ama ne yapayım vallahi

ayyy bu kıza ne olduböyle yaaa çok hareketli şikayet etmek istemiyorum ama bir yerlerim acıyor artık kasıklarıma ayrı kaburlarıma ayrı baskı kuruyor bu kız günden güne ağırlaştıkça benimde canım acıyor

ahhh melocum sen gene iyisin 4 çeşit yemek yapmışsın valla hamarat hamişsin.Ben annem olmasa kesin aç kalırım kocacığımla.Allah razı olsun her akşam alıyor yemeğe geç gidiyorsunuz uğraşmayın bu saatten sonra diye

kıyamam canım yatakta da belimi kavislendiriyorum orda da işe yarıyor canım istersen dene,göbeğini mümkün olduğunca gerinerek öne çıkar

Bende böyle yapıyorum yatakta başka türlü uyunmuyor çünkü yoldada gerine gerine senin dediğin gibi göbişimi çıkartarak yürüyorum :))

maşallah de annesi nazarlanacak benim kızımın arkadaşı

Aman canım nazar değmesin bebişlerimize ama bugün çok fazla geldi bana bu hareketlilik geçen hafta alışmışım ya sakin sakin pek bir garipsedim şimdi

göbeeeeemm kaşınıyor gidip arkomu süreyim bari

eşim bugün bana markette ne dese beğenirsiniz?
-aşkım aynı hamileler gibi yürüyorsun bacaklarını aça aça ,yanlara sallana sallana..

göbeğim geç çıktı ya,alışamadı bu adam benim hamile oluşuma

Alışık olmayınca tuhaf gelmiştir canım eşine.

aynen bi haftadır geceleri çok terliyorum su gibi oluyorum hasta olcam diye korkuyorum ve bir haftadır inanılmaz ağırlık var tembelleştim uykum arttı falan :S

Aminn cümlemizinkini teyzesi bu sefer çok net poz verdi oğlum daha güzel çekemedim avatarda çok net değil yoksa herbişeyi belli oğluşumun

canım valla ne yalan sööliyim ilk haftalarda dikkat ettim sonra benim diyetisyen tatile çıkcam falan dedi gelmesi ocak ortası o beni tekrar görene kadar doğurum ben dedim.bide eşime sürekli sağlık sektöründe ya çok yüksek diil dedi hakkettende sizin değerlere bakınca benimki düşük bende saldım gitti:)
hem benim bebiş ööle iride diil daha yeni yeni yakalmaya başladı haftasını.hemde ben ööle çok kilo almadım daha dün 8i tamamlamışım ondan saldım gitti:))

ya bu kızlar inatçı olcak sanırım.
dünde bizimki oynamadı oynamadı dr artık ikinci nstden de çıkarcaktı tam alın size tepik bombardımanı dedi resmen güm güm vuruyo tiremeler gibi oluyo içimde keyfleri ne zaman gelirse hanımların.ama hareket etmesi iyidir herzaman için dedi doktorum oynasın oynasın sevil hanım bak burdan umay da ona karşılık veriyo :)))

kızlar gecende bırı demıstı hanı sırt ustu yatmak ıyı degılmıs dıye ben hep sırt ustu yattıgım ıcın dayanamayıp dru aradım bana sakıncası yok sen rahatsız olmassan yatabılırsın dedı cok sevndımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…