2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar

dün dr. gittik şuan herşey iyi gidiyor dedi bir dahaki randevumuzu 15 gün sonra ya verdi artık sıklaşcak görüşmelerimiz nst ye girdim pek bişey çıkmadı kızımıda göremedik sagolsun uyumuş ve elinide yüzüne kapatmıştı kurabiyemi uyandıramadıkta oysa ne heyecanla gitmiştim...
kızlar birde bir bayan gelmişti sancısı varmış dr. da yatışını yaptır dedi başladı hüngür hüngür ağlamaya teselli edeni çoktu ama bende bi garip oldum onu görünce gece olmuştur galiba dogumu da

kızlar ben geldim.
doğurmadım korkmayın:)
öğlene kadar uyudum sonra eşim geldi kahvaltı falan yaptık sonra duşa girdim falan ancak bu saat oldu :)
annem taburcu oldu kızlar.çok şükür dularınıza desteğinize çok teşekkür ederim.
bende kızıma yelek başlamıştım beğenmedim söktüm tekrar başladım gidip onu örcem şimdi öptm hepinizi

gozunuz aydın cok gecmıs olsun canım

Gözdecim annenin taburcu olmasına çok sevindim. Allah şifa versin.
Benimde aklım yarı evde yarı burda açıkcası. Hem evde olup işlerimi yapmak oğlumun eksiklerini filan almak istiyorum. Hem bi yandan da çlaışayım da vakit geçsin istiyorum. Bir tuhaf durum. Sanki zaman kavramı acayip yavaşladı gibi geliyor nerdeyse durucak
Aman ne bilim heyecan sanırım benim ki

kızlar ben geldim dün gece bi arkadaşım doğum yaptı acil sezeryan onu görmeye gitim normalde pazartesi olucaktı sezeryan ama kanaması olmuş hemen almışlar 2400 boncuk gibi bi kız çok tatlıydı maşallah

bendede şöyle oluyo kızlar...öğle aramızda fingir fingir gezmeye alışmışız...hala normal insan gibi gezmeye başılyom sonra sağ kaburgamın orda bişiler oluyo kafasımı poposumu bişey baskı yapıyo,taş gibi oluyo karnım.canımı acıtıyo,biraz sonra dönüyo sanırsam geçiyo..veya sol tarafta göbek deliğ hizasında sertleşiyo sanki kafasını çıkaracak.hani çok yürüyünce dalağım şişti derizya onun gibi ağrı oluyo.bi müddet sonra geçiyo...bunların hepsi yürüyüş alışveriş falan sırasında oluyo...kasılma falanmı? kötü bişeymi acaba? dra söylememe gerek varmıki?:18:

gözdecim çok sevindim annenin taburcu olmasına gözünaydın

ayyy ballı süt içtim de benim fıstık da göbek atıyo içerde

ben galiba tek başıma yazıp duruyom sabahtan beri ne cevap veren var ne yazan çekileyim bari ortalardan

aaa canım ne demek alınganız galiba bugun neslicim maşallah arkadaşının bebişine allah sağlıklı ömürler versin ne kadarlıktı arkadaşın?

Gözünaydın canım annen taburcu olmuş

Ayyy maşallah canım yaa allah sağlıklı uzun ömürler versin

Muhtemelen anlattıkların yorgunluktan oluyor canım çok gezip yorulunca bende yaşıyorum bunlara benzer şeyler.Ama sen genede dr.sor tabi

sağol canım.kilosu dışında benim testlerimde hb pozitif çıktı.normal doğum olamıyormuş o zaman galiba.bu testi yaptırmamış olan varsa yaptırsın mutlaka çok önemli .bebeğin hemen aşılanması gerekiyor doğunca.

Aman sakın doğurma!!! 2011'i bekle :) hamarat hanımın hali de bi başka oluyor.şimdiden eline sağlık canım.

Allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin.Sağlık versin boncuk bebişe :) 2011'i bekleyememiş küçük hanım herhalde.İlla 2010 olucam,büyük olucam demiş :)

ya kızlar yemekten sonra boğazıma benim birşey çörekleniyor yutkunurken falan acayip derecede acıyor.Hani böyle hasta olursunuzda öksürükten sonra bir yanma olur ya onun gibi birşey 3-4 gündür var bu bende ama sebebini anlayamadım daha

arkadaşlar ben 33.haftadayım pazartesi kontrolüm var.nst ye alırlar mı.ayrıca ben vajinal muayeneden korktuğum için yapılmasını istemiyorum.ne zaman bu muayene yapılıyor yada yapılmazsa olmaz mı.

arkadaşlar ben 33.haftadayım pazartesi kontrolüm var.nst ye alırlar mı.ayrıca ben vajinal muayeneden korktuğum için yapılmasını istemiyorum.ne zaman bu muayene yapılıyor yada yapılmazsa olmaz mı.

nst'ye almaları için herhangi bir sancın,ağrın yada bebeğin hareketlerini hissetmemen gibi şeylerin olması gerekiyor.Vajinal muayene olmak istemiyorsanda eğer o zaman sadece sezeryan doğum yap.Bunuda dr.belirt ben sezeryan istiyorum normal istemiyorum diye o zaman muayene yapmazlar

geçmiş olsun cnm da bu hb dediğin ne? yani biraz açıklarmısın? kan idrar tahlili biz de yaptırıyoruz ruyin olarak bu değere de bakıyolar mı acaba? yoksa ayrıca yaptırmak mı lazım? ayy telaş yaptım yaa :18:

yok cnm ya bnm doktorum 2. kez nst ye aldı beni.hiçbir şikayetim yoktu aslında.ama yeni doğum yapan bi arkadaşımdan biliyorum.çünkü o da aynı doktora gidiyodu.bizim doktorun çalışma stili bu demekki.8.aydan itibaren her kontrolden sonra hastaneye çağırıp idrar,kan testi ve nst istiyo.rutin olarak doğuma kadar kontrol amaçlı yapıyo bunu.yani sanırım doktorla alakalı bişi birazda

kızlar temmuz annelerının hepsının dogum hıkayelrını telıme maılle attım servıste okumak ıcın ama korkuyorum okuyuncada sonrada:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…