2011 Şubat Anneleri

selam kızlar..
eve yeni gelebildim okuldan,zorunlu veli ziyaretleri vardı oralardaydım 4ayrı eve gittik okulun mahallesinde ama ne muamele...ne hazırlık patlayacağım zannettim eve zor attım kendimi,gelir gelmez ilk işim şekerimi ölçmek oldu ama yemediğim karbonhidrat kalmadı,sağolsun çok misfirperverlerdi.1.saat değerim 145 çıktı ki hiç fena değil yediklerimi yazmıyorum.
sanırım sizde de herşey yolunda .
ağlamaktan bahsetmişiniz ben de de şu oldu:ağlamadan tıkanıp kalıyorum çok üzülüyorum bişeye duygulanıyorum normalde olsa ağlarım ama ağlayamıyorum tuhaf yani
akşama da özel derse öğrencim gelecek ama zorlanıyorum onda da artık

birkaç ay önce ağrılarım çok olduğundan doktora gitmiştim o das vajinal ultrasonla bakmaya çalıştı ve çok zorladı.ben çok korktum .zaten vajinusmuslu biri olarak çok zor atlatıp hamile kalmıştım.doktorumu değiştirdim şimdi yeni doktoruma anlattım doğum yaklaşsın bakalım dedi.o yüzden çok korkuyorum

arkadaşlar ben 33.haftadayım pazartesi kontrolüm var.nst ye alırlar mı.ayrıca ben vajinal muayeneden korktuğum için yapılmasını istemiyorum.ne zaman bu muayene yapılıyor yada yapılmazsa olmaz mı.

bu arada ben de 33.haftamdayım.vajinal muayene doğum öncesi yapılıyor doğumun nasıl,hangi şekilde olacağı belli olması açısından genellikle 37. ya da 38.haftalarda alttan muayene edilerek karar veriliyor normal doğum mu yoksa sezeryan mmı olacağı konusunda tabi bu arada bebişinizin duruşu da çok önemli doğum pozisyonunu alması lazım.sezeryan mı istiyorsunuz?korkmayın cok fazla acı vereceğini sanmıyorum

bu durumda ısler dahada zor bneım ılk aylar kanamalrımdan dolayı cok sık kontrollerım oldu ve hep vajınal muayeneyle baktı dr oyuzden alıstım ama bu catı muayenesı benı korkutuyor nedense gercı bunlara katlanamassak doguma nasıl dayanırız bılmıyorum

benimde ilk zamanlar düşük tehlikem oldugu için alttan muayene ben de olmuştum ama sonra bi daha bakılmadı,doğum yaklaştıkça ben de korkmuyor değilim stresler artmaya başlıyor nerede doğum yapacaksınız?

ok cnm anladın saol bilgi için.bişi daha sorucam.bunun yani hepatit b nin tahlil sonucundaki adı ne? malum orda kısaltmalarla falan yazılıyoya o yüzden soruyorum

kayfa79 arkadaşım sordum ama cvbını da buldum.hepatit b nin tahlildeki adı HbsAg imiş.bnm doktorum hamile kalmadan önce de hemen sonra da yatırmıştı bu testleri sonradan hatırladım toxoplazma,kızamık vs bakmıştı.geçmiş olsun cnm ama çok dert etmene gerk yok aşısı varmış onun.bebeğe yapılıyomuşAllahın izniyle bişicik olmaz sıkma canını ok

ok cnm anladın saol bilgi için.bişi daha sorucam.bunun yani hepatit b nin tahlil sonucundaki adı ne? malum orda kısaltmalarla falan yazılıyoya o yüzden soruyorum

Son düzenleme:

sağol teşekkürler.testlerinin yapılmasına sevindim.

canım benimki de bakmıştı ama ayrı bi test deil o toxoplazma,rubellayla beraber bakılıyo bana da hiç hepatit geçirmemişin sarılık olan eve girme demişti ama benim 2 dr um da(farklı 2 hastanede) aşı yapımına karşı ne tetanoz ne hepatit kaç kere sordum kesinlikle yaptırmıyırum dediler

bu muayenelerden korktuğum için sezeryan istiyorum.alttan muayene zor mu onu da bilmiyorum ama vaji ultrasondan soınra gözüm korktu.

benim de 2 dr da tetanoz aşısı yaptır demedi hiç aşıda olmadım

oğlunu emanet edecek güvendiğin kimse yok mu çiçek? 2 gececik,gözün arkada kalır ama sonrasında yanında olacaksın. şimdiden dert etme bunları kendine

çok sevindim annenin taburcu olmasına, gözün aydın

allah analı babalı büyütsün nesli, kaç haftalık doğdu bebek? iyi di mi durumları?

Son düzenleme:

hepatit aşısı hamileyken yapılmıyor ama tetanozun yapılması gerek diye biliyorum benim 2 tane yapıldı.bu ameliyatta mikrop kapılması durumuna karşı yapılıyormuş.yine sormanızı tavsiye ederim

cnm merhaba yazın dikkatimikti bende tetonoşısı olmadım ve şimdi acaba diyorum bişi olurmu vicdanım rahatsız oldu korkmuş geçiştirmiştim şimdide zaman geçti zaten sende mi vurulmadın banada doktorum evde falan doğum olursa die vurul diyorum demişti acil durumlar için ama hastanede gerek olmaz demişti bende hep erteledim işte buarada bnmde ilk ayda bakılmış hb tahlili yapılmış çok şükür

ayy kızlarr ne uyumuşum ne uyumuşummmmm

öğlen yediğim yemekmi ağırmı geldi yoksa koca bi bardak ayran üstüne 1 saat sonra sütmü beni uyuttu naptı öğlenden beri uyuyorum baygın gibi.yyeni kalktım yemek yaptımm anca yanii

okumaddım daha önceki sayfaları herkes iyidir inşallah

bende tek kendim sanıyodum olmayan ya bu tetonoz aşısını neyse sizide okuyunca biraz rahatladım illa ol demedi banada doktorum yani bi zorunluluk yok
hastanelerde strilize ediliyo zaten ayy hayırlısyla bi doğursakk bebişlerde sağlıklagelseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…