kayfa79 arkadaşım sordum ama cvbını da buldum.hepatit b nin tahlildeki adı HbsAg imiş.bnm doktorum hamile kalmadan önce de hemen sonra da yatırmıştı bu testleri sonradan hatırladım toxoplazma,kızamık vs bakmıştı.geçmiş olsun cnm ama çok dert etmene gerk yok aşısı varmış onun.bebeğe yapılıyomuşAllahın izniyle bişicik olmaz sıkma canını ok
benim de 2 dr da tetanoz aşısı yaptır demedi hiç aşıda olmadım
hepatit aşısı hamileyken yapılmıyor ama tetanozun yapılması gerek diye biliyorum benim 2 tane yapıldı.bu ameliyatta mikrop kapılması durumuna karşı yapılıyormuş.yine sormanızı tavsiye ederim
cnm merhaba yazın dikkatimikti bende tetonoşısı olmadım ve şimdi acaba diyorum bişi olurmu vicdanım rahatsız oldu korkmuş geçiştirmiştim şimdide zaman geçti zaten sende mi vurulmadın banada doktorum evde falan doğum olursa die vurul diyorum demişti acil durumlar için ama hastanede gerek olmaz demişti bende hep erteledim işte buarada bnmde ilk ayda bakılmış hb tahlili yapılmış çok şükür
bende tek kendim sanıyodum olmayan ya bu tetonoz aşısını neyse sizide okuyunca biraz rahatladım illa ol demedi banada doktorum yani bi zorunluluk yok
hastanelerde strilize ediliyo zaten ayy hayırlısyla bi doğursakk bebişlerde sağlıklagelseler
merhaba arkadaşlar, ben sayfaya ilk defa yazıyorum allahım kısmet ederse hayırlısıyla ben de şubat başı anne olacağım (sat 1 mayıs) vakit artık çok garip işliyor bazen hemen geçsin istiyorum bazen de korkuyorum ama hep dua ediyorum hayırlısıyla diye. alış veriş yapıyorum, doktora gidiyorum ve her kontrolde acayip heyecanlanıyorum. inşallah bi kızım olacak . bugün ilk nst mizi çektirecektik ama kızım hıçkırığa tutulunca pek olmadı gerçi doktor yeterli gördü ama ben son günlerde iyice evhamlı oldum, herkes hareketlerini sordukça takıntım oldu artık,sizde de aynı şeyler var mı? bebeğim sezaryenle dünyaya gelecek kısmetse, biraz başı iri bi bebekmiş . şuan 35 haftadayız ben 67 kızım 2.600 kiloyuz. allah bizimle birlikte tüm bebek bekleyen annelere hayırlı doğumlar nasip etsin
cnm merhaba yazın dikkatimikti bende tetonoşısı olmadım ve şimdi acaba diyorum bişi olurmu vicdanım rahatsız oldu korkmuş geçiştirmiştim şimdide zaman geçti zaten sende mi vurulmadın banada doktorum evde falan doğum olursa die vurul diyorum demişti acil durumlar için ama hastanede gerek olmaz demişti bende hep erteledim işte buarada bnmde ilk ayda bakılmış hb tahlili yapılmış çok şükür
bende tek kendim sanıyodum olmayan ya bu tetonoz aşısını neyse sizide okuyunca biraz rahatladım illa ol demedi banada doktorum yani bi zorunluluk yok
hastanelerde strilize ediliyo zaten ayy hayırlısyla bi doğursakk bebişlerde sağlıklagelseler
doktorum banda tetonoz aşısı zamanını söyledii.ama illaa olll çok çok gerekli diyemem dedi.olmak istersen yapalım dedi.bende araştırdım illa hamilelerin değil her kadının olması gerekiyormuş.10 yıllık bir koruması varmış.sadece doğum için değil herşey için
gerçi söylediğiniz doğru artık tüm ameliyat sezeryan ortamları steril.buna bir önlem diye düşünülür.olmadı diyede çok fena bi durum yok
merhaba arkadaşlar, ben sayfaya ilk defa yazıyorum allahım kısmet ederse hayırlısıyla ben de şubat başı anne olacağım (sat 1 mayıs) vakit artık çok garip işliyor bazen hemen geçsin istiyorum bazen de korkuyorum ama hep dua ediyorum hayırlısıyla diye. alış veriş yapıyorum, doktora gidiyorum ve her kontrolde acayip heyecanlanıyorum. inşallah bi kızım olacak . bugün ilk nst mizi çektirecektik ama kızım hıçkırığa tutulunca pek olmadı gerçi doktor yeterli gördü ama ben son günlerde iyice evhamlı oldum, herkes hareketlerini sordukça takıntım oldu artık,sizde de aynı şeyler var mı? bebeğim sezaryenle dünyaya gelecek kısmetse, biraz başı iri bi bebekmiş . şuan 35 haftadayız ben 67 kızım 2.600 kiloyuz. allah bizimle birlikte tüm bebek bekleyen annelere hayırlı doğumlar nasip etsin
canım benim ilk dr gerek yok demişti ama ben yinede gittim saglık ocagına ama benim aşıya alerjim var onun için çekindiler yapmakta hastane de ol dr sor dediler dün dr sordum zaten hastanede dogum yapcaksın gerek yok dedi kafana takma dedi. bende 2 haftadır kafama çok takmıştım da...
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum... tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Mutlu yıllar...bebeklerimizle sağlıklı, sakin, mutlu, huzurlu yıllar geçiririz inşallahh...
Eki Görüntüle 121257
şerbet takımımızzz
teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun inş...ellerine sağlık harika olmuşlar yaa
mrb kızlar nasılsınız?ben yatıyorum malum...bugün kasılmalarım oldu ara ara korkuttu ama çok şükür düzenli ve devamlı değil....yattığım yerden şerbet takımımı yaptım cicilerimiz topiğinden bakabilirsin buraya yükleyemedim....yarında odamız gelcek inş...minik kız hepimizi korkuttu herşeyimiz hazır olsun...geçmişi okuyamadım umarım önemli bişi yoktur...
iyi akşamlar kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyiyiz kızımla
ay dün akşam yaprak dökümünün finalinde ağlamaktan helak oldum ama nasıl ağlamak öyle böyle değil hıçkıra hıçkıra çok etkilendim çoookk
sabah bi kalktım gözler acayip şiş okulda herkes soruyor neyin var artık son ayların şişlikler başlamış diyorlar bende evet uyuyamadım düngece rahatsızdım biraz diyorum
halada etkisindeyim ya ne kadar kötü bitti sonu
okuldan geldim çılgın alışveriş yaptık ailecek kızım tutturdu çam ağacı alalım diye bir sürü süs ve ağaç aldık eve gelip süsledik gece lambası gibi yanıyor
2 tanede japon balığı aldık kızıma çok sevindi gidip gidip fanusa sarılıyor
doğuran falan yoktur inşallah kızlar haber verin öyle bir durum olursa ben biliyorsunuz hafta içi çok fazla giremiyorum
bu arada telefonum düştü kırıldı sim kartım bozuldu bütün telefon rehberim gitti annemlerin numarasını bile hatırlamıyorum ya eşimde kayıtlı olmasa mahvoldum ben
durup dururken bir sürü masraf çıktı
pijama aldım kendime bugün fotografları topluca eklicem inşalllah ciciler kızmına haftasonu
şimdilik benden bu kadar
malum geçmişi okuyamadım 150 sayfacık birikmiş
öptüm hepinizi mucakkkkkkkkkk
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum... tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Mutlu yıllar...bebeklerimizle sağlıklı, sakin, mutlu, huzurlu yıllar geçiririz inşallahh...
Eki Görüntüle 121257
canım sanırımm aynı sıkıntıları yaşıyoruz...hangi ilaçları kullanıyorsun...birde açılman var mı senin...bende ok korkuyorum doktorumuz 2 hafta daha dursa iyi olur dedi bi gözüm saatte kaç dakikada oluyo kasılmalar diye...mesela bi oluyo atıyorum sonra 20 dakka sonra oluyo sonra 1 saat sonra oluyo bu düzenli kasılmaya girmiyo demi....selam şubat annişleri umarım herkes iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum bigün kasılmalarım azalıyo ertesi gün fazlalaşıyo artık nstye girmekten usandım kasılmalarla yaşamaya alıştım böyle böyle geçecek günler inşallah ben ilaçlarımı düzenli alıyorum bol bol dinleniyorum bundan sonrası allahın takdiri inşallah zamanından önce gelmez bebişim
bu arada yarn memleketime yani eskişehire gidiyorum 10 gün kadar yokum sakın doğurdum sanmayın haber vereyim dedim oğluşla hergün konuşuyorum 37.hafta olmadan gelmek yok diye gelirsen her gün popişini ısırırım diye tehtit ediyorum umarım tetditlerim işe yarar
bu arada herkesin şimdiden yeni yılı kutlu olsun....yeni yıl hepimize sağlık mutluluk getirir inşallah yeni yılda bebişlerimizide sağlıcakla zamanında kucaklamamız dileğiyle...
bu arada fns sanırım sende eskişehirliydin senin slmını da götüreyim mi esk e
dillerim lal sende yeni yıla esk de girecekmişsin senin adına sevindim daha önce es de bulundun mu orda yeni yıla girdin mi bilmem ama seviceğine eminim...bende 12 de adalarda dolaşıp yeni yıla girmeyi çok isterdim ama maalesef gezmek bana yasak ya ancak araba ile şehir turuna çıkabilirim..sen benim yerimede gez ve foto.mak.götürmeyi ihmal etme foto.çeekecek çok yer bulacaksın sanada şimdiden iyi yolculuklar iyi tatiller
çok güzel olmuş ellerine sağlık nurcum, ayrıca beşiğini de beğendim diğer topikte yazamadım burdan söyleyeyim güle güle kullan hepsini
yeni yıldasizxdeyiz o zaman) bizim bir ağacımız bile yok.
nasıl sevinmiştir eylül, bu yılbaşı ona yaradı desene
ağaç, süsler, balık... öp güzel kızını benim için canım
çok sağol güzel dileklerin için Yasemincim
ben de sana güzel kızınla mutlu bir yıl dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?