2011 Şubat Anneleri

Herkese merhabalar hanımlar. Bende gecikmeli olarak yeni katıldım, Şubat annesi olmak için dua edenlerdenim.(Sat 11 Mayıs) Erken doğum riskimden dolayı. Artık bol bol evde vakit geçirmek durumunda olduğum içinde sık sık takip ediyorum siteyi. Bu arada merak ettiğim bir konuda aranızda göğüs ucu için şimdiden bişiyler yapanlar varmı acaba?

hoşgeldin aramıza
ben haftada 2 kez vazelin sürüyorum canım

ahhh canııımm benim için bol bol içine çek Eskişehirimin havasını
iyi eğlenceler şimdiden

yeni yıldasizxdeyiz o zaman) bizim bir ağacımız bile yok.
nasıl sevinmiştir eylül, bu yılbaşı ona yaradı desene
ağaç, süsler, balık... öp güzel kızını benim için canım

ah keşke yakında olsakta beraber geçirşek ne güzel olurdu
evet eylül çılgına döndü çok sevindi bizde hayatımızda ilkkez böyle bişey yaptık kızımdan çok biz heyecanlandık süslerken

nurcum valla benim 15 dakika ara ile olduğu da oldu 1 saatte 5 kere falan oldu hemen koştuk hastaneye sancı çıkmadı kaça keere böyle olunca artık fazla takmamaya çalışıyorum çünkü kafaya taktıkça daha çok oluyo galiba ben nidilat diye bi ilaç kullanıyorum haftada bir de iğne oluyorum bol bol yatıyorum bende açılma değilde kısalma dedikleri var en son ölçümde 3cm di 6 ocakta kontrolüm var umarım daha da kısalmamıştır o kısaldıkça doğum yaklaşıyomuş benim haftamda küçük allah yardım etsin inşallah 36 37. haftaları görürüz sanada çok geçmiş olsun kafaya takmamaya çalış sertleşme ile birlikte bel ve kasık ağrısı oluyosa ve ritmikse yinede dr a gitmekte yarar var

kızlar az önce tuğba (too_be) den msj aldım
nstye bağlamışlar bebişin kalp atışlarında düzensizlik çıkmış bide hareketleri azalmış dünden beri hastanede yatıyormuş doğurusam hbr veririm dedi:) sizlerinde haberiniz olsun

Hayırlısı olsun yaa.kaçıncı haftasında biliyormusun gözde ?

34+2 olmuş bugün neyse 8 ay bitmiş inş birraz daha durur küçük hanım

ayyy..inşallah ya..hayırlısıyla kurtulsun inşallah

ay kıyamamm ya....minik hanım biraz daha sabreder inş...Rabbim hem tuğbayı hem kızını korusun inş...

kızlar ben kaçtım tuğbadan hbr gelince bende size koştum
fatmagülü izliyim bari dizi manyağı oldum bu ara :))

slm bayanlar iyi akşamlar bende şubat annesi olacam kısmetse (sat 23 mayıs) ben geceleri uyuyamıyorum uykum çok bölünüyor 31. haftadayım haftaya dra gidecem çok merak ediyorum doğum iznine nezaman çıkacağım belli olacak

arkadaşlar önemsiz değildir bence tetanoz aşısı çünkü ben 2 doz vuruldum sağlık ocağındaki hemşire son dozunuz mayıs ayında doğumdan sonra dedi yani dogumdan sonra bile devam ediyor.. bir sorun isterseniz

bir de merak ettiğim ettiğim bişi var.?????
benim gögüslerim çok büyüdü önceye göre ama pek sert değiller ve ucu yok. ucu olmadan bebeğim nasıl emecek yoksa doğumdan sonra emmeye başlayınca o da değişecek mi yada bişeyler yapmak lazım mı?

hoşgeldin canım ben uyarırım da erken doğum olur die bişi yapmıyorum doğumdan hemen sonra lansinoh kullanmayı düşünüyorum

ayy canım benim hayırlısı olsun inş kendi ve bebeği hakkında

sen de hoşgeldin canım biz adımızı uykusuzlar klubu falan mı yapsak hepimiz aynı dertten muzdaribiz merak etme

canım ben tam bilmiyorum ama geçen bi arkadaş sormuştu burda silikon meme uçlarıyla gayet ii emzirebiliyomuşsun internetten yinede bi araştır bence

şerbet takımımızzz

ayy nurr ne güzel olmuş bunlarrr süper valla kırmızı beyazda ayrı bir güzel durmuş.bak kimsede yoktu kırmızı ilk sen yaptın orjinal olmuş valla çok beğendimm

canım ilk gidişim diil her ay gidiyoruz nerdeyse başka yerlere giderken falan uğruyoruz 1 gece kalıyoruz.daha önce gezmiştim bende çok seviyorum eskişehiri.gezersek bu gidişte çekerim bol bol

bende düzenli olmasada vazelin sürüyorum.johnson's baby markasıda.birde banyoda heryerime bebe yağı sürüyorum

ayy canım yaa sıradaki tuğbamı yoksaa.inşallah hayırlısıyla sağlıkla alır kucağına.haberdar etsin bizi mutlakaaa

ahhh ahhh bendede bol miktarda göğüz ucu var maşallah böyle biberon ağzı gibii ama gel gelelim göğüs yooookkkkk hala bekliyorum büyüyecek diyeeee

ayy eşim kurtlar vadisi seyrediyo.bebeği öldürdüler mezar sahnesi var ayy nasıll üzüldümm yaaaaaa.öfff babasıda girdi mezara benide gömün diyoo üşür o diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…