ayy nurr ne güzel olmuş bunlarrr süper valla kırmızı beyazda ayrı bir güzel durmuş.bak kimsede yoktu kırmızı ilk sen yaptın orjinal olmuş valla çok beğendimm
canım ilk gidişim diil her ay gidiyoruz nerdeyse başka yerlere giderken falan uğruyoruz 1 gece kalıyoruz.daha önce gezmiştim bende çok seviyorum eskişehiri.gezersek bu gidişte çekerim bol bol
bende düzenli olmasada vazelin sürüyorum.johnson's baby markasıda.birde banyoda heryerime bebe yağı sürüyorum
ayy canım yaa sıradaki tuğbamı yoksaa.inşallah hayırlısıyla sağlıkla alır kucağına.haberdar etsin bizi mutlakaaa
ahhh ahhh bendede bol miktarda göğüz ucu varmaşallah böyle biberon ağzı gibii ama gel gelelim göğüs yooookkkkk hala bekliyorum büyüyecek diyeeee
ayy eşim kurtlar vadisi seyrediyo.bebeği öldürdüler mezar sahnesi var ayy nasıll üzüldümm yaaaaaa.öfff babasıda girdi mezara benide gömün diyoo üşür o diyooo
Hayırlı akşamlar kızlar
öyle ağlayasım varki,çok gerginim,2 gündür kızımın hareketlerinde azalma var,canavar gibi oynayan bebek çok nadir hareket eder oldu,arada çok küçük dokunuşları var hissettiriyo kendini hepsi bu,psikolojim bozuldu gece uyanıp uyanıp bebeğin hareketlerini takip etmekten,acaba oynuyomu diye,sanki karnım boş hamile değil gibiyim,ve karnım yumuşak,ya acaba diyorumki,ben bu eve 2 aydır taşındım,doğalgazlı,fakat diğer evde ocak için tüp kullanıyordum,bu eve taşınıncada tüpüm bitsinde ocağı öyle doğalgaza bağlim dedim,ve dün tüp bitti,doğalgaza bağlarken mutfak baya bi gaz koktu ve ben bu gazı soludum,ondan olabilirmi diye düşüne düşüne deliricem,bir sürü tatlı ekşi bişeyler yedim hareketlensin diye,sadece çok minik dokunuyor bence yeterli değil çünkü aşırı hareketliydi ya offfff,yarına kadar takip edicem değişiklik olmazsa yarın hemen hastaneye gidicem,eşimde bir rahattki sormayın,kızım uyuyor düzelir deyip duruyor
bide atv de şu uyuz kurtlar vadisi başladı hepten gerildim başımı alıp gitmek istiyorum
sadece oda değil,eşim iş yaptığı yerden ödeme alamıyor,it herif gece gündüz çağırdı çalışması için,eşim gece 2 lere kadar çalıştı,işi bitirdi alacağa geldi sıra telefonunu kapamış açmıyor pislik herif,3 haftadır sallayıp duruyor,ödemelerimizin günleri geçmeye başladı,deliricem ya,Allahım
Hayırlı akşamlar kızlar
öyle ağlayasım varki,çok gerginim,2 gündür kızımın hareketlerinde azalma var,canavar gibi oynayan bebek çok nadir hareket eder oldu,arada çok küçük dokunuşları var hissettiriyo kendini hepsi bu,psikolojim bozuldu gece uyanıp uyanıp bebeğin hareketlerini takip etmekten,acaba oynuyomu diye,sanki karnım boş hamile değil gibiyim,ve karnım yumuşak,ya acaba diyorumki,ben bu eve 2 aydır taşındım,doğalgazlı,fakat diğer evde ocak için tüp kullanıyordum,bu eve taşınıncada tüpüm bitsinde ocağı öyle doğalgaza bağlim dedim,ve dün tüp bitti,doğalgaza bağlarken mutfak baya bi gaz koktu ve ben bu gazı soludum,ondan olabilirmi diye düşüne düşüne deliricem,bir sürü tatlı ekşi bişeyler yedim hareketlensin diye,sadece çok minik dokunuyor bence yeterli değil çünkü aşırı hareketliydi ya offfff,yarına kadar takip edicem değişiklik olmazsa yarın hemen hastaneye gidicem,eşimde bir rahattki sormayın,kızım uyuyor düzelir deyip duruyor
bide atv de şu uyuz kurtlar vadisi başladı hepten gerildim başımı alıp gitmek istiyorum
sadece oda değil,eşim iş yaptığı yerden ödeme alamıyor,it herif gece gündüz çağırdı çalışması için,eşim gece 2 lere kadar çalıştı,işi bitirdi alacağa geldi sıra telefonunu kapamış açmıyor pislik herif,3 haftadır sallayıp duruyor,ödemelerimizin günleri geçmeye başladı,deliricem ya,Allahım
canım yaa çok üzüldüm eşinin işine ualşırsınız bi şekilde adres yada sözleşme falan yok mu sıkma sen canını halledilir Allah bu halde zorda bırakmaz
ben de hareket konusunda çok pinpirikli oldum sürekli takipteyim kıza da rahat vermiyomhayırlısyla bi doğsalardı sağlıkla dönme,sürtünme gibi hareketler yapmıyo mu? benim eşimde kızıp duruyo bana kızımı uytmuyon die tabi taşıyan o diil ki nerden anlasın beni
canım benimm üzülmee..bende çamaşır suyuyla uğraşınca benimkide sakinliyo bende sen gibi düşünüyorum ayy naptım çocuğu bayılttımmıki diyorumm.ne kadar alakalı bilmiyorum ama evet insanın aklına geliyo
sen kendini germe.bikaç konuyla ilgili gerilmişsin belliki buda bebeğine yansımız. oda sakin duruyoo.sen yine için rahat etsin git mutlaka doktora.ama bence bişi yok.benim oğlanda bugün pek nazlı öyle lütfeenn hareket ediyo.ben bile huylanıyorum yani normal ama arada oluyor.senin üzülmenden etkilenmiştir canım yaa kıyamam..bu arada ne tüple uğraşıyorsun sen yaa 7 yıllık eski bir tüpçü olaraktan kızdım şimdi.hastalar hamileler yaşlılar tüple uğraşmaaazzz
ben değil eşim uğraştı tüple,ama orda olup izlediğim için soludum,acaba stresten durgun olabilirmi? dediğin gibi olabilirmi seda,şu sıralar çok gerginim bebeğe yansıyomudurki ya
canım sıkıntılar geldimi üstüste geliyor zaten bende geçen günlerde aynı senin durumundaydım içim sıkıldıkça sıkılmıştı şimdi daha iyiyim Allahtan.Herşey geriyor bizi artık.Bende sürekli misafirliğe gelen çocukların ellerini yıkamdan her yere sürmelerini annelerinin buna bişey dememesine takıyorum bu ara.Eşim abarttığımı söylüyor ama ben abarttığımı düşünmüyorum.bebişin içinde üzülme bazen öyle olabiliyorlar benimki mesela hep böyle pıt pıt hafif dokunuyor çok nadir abartılı hareket ettiği.Ama yinede içine sinmiyorsa çok bariz fark var diyorsan doktora gidip durumuna bir bak bence ne olur ne olmaz.Çoğumuz acemiyiz endişeleniyoruz doğal olarak.Eşinin işini takmanda çok doğal bende iş yerlerinde yapılan haksızlıklra tahammül edemiyorum bu dünya haksızlıklar dünyası olmuş diyorum.Artık işini kötü yapan iyi eleman, eşek gibi çalışanda enayi yerine konuluyor.Ne diyelim bu dünyanın bide öte tarafı var.Hak yiyen yiyene.Bazen insanın eline pompalıyı alıp hepsini tarayası geliyor değilmi?:)Hayırlı akşamlar kızlar
hoşgeldin aramıza canım inş bebişin vaktinde sağlıkla gelir.Göğüs ucum için haftada 1-2 defa yada aklıma geldikçe lasinoh krem sürüyorum bakalım faydasını görecekmiyim.Birde benim göğüs uçlarım çok hassas o yüzden aventin kelebek silikon emzirme uçlarından almayı düşünüyorum.Herkese merhabalar hanımlar. Bende gecikmeli olarak yeni katıldım, Şubat annesi olmak için dua edenlerdenim.(Sat 11 Mayıs) Erken doğum riskimden dolayı. Artık bol bol evde vakit geçirmek durumunda olduğum içinde sık sık takip ediyorum siteyi. Bu arada merak ettiğim bir konuda aranızda göğüs ucu için şimdiden bişiyler yapanlar varmı acaba?
inşallah iyi haberlerini alırız tuğbanın merak ettim bak şimdi.kızlar az önce tuğba (too_be) den msj aldım
nstye bağlamışlar bebişin kalp atışlarında düzensizlik çıkmış bide hareketleri azalmış dünden beri hastanede yatıyormuş doğurusam hbr veririm dedi:) sizlerinde haberiniz olsun
aramıza hoşgeldin yoyemerhaba arkadaşlar, ben sayfaya ilk defa yazıyorum allahım kısmet ederse hayırlısıyla ben de şubat başı anne olacağım (sat 1 mayıs) vakit artık çok garip işliyor bazen hemen geçsin istiyorum bazen de korkuyorum ama hep dua ediyorum hayırlısıyla diye. alış veriş yapıyorum, doktora gidiyorum ve her kontrolde acayip heyecanlanıyorum. inşallah bi kızım olacak . bugün ilk nst mizi çektirecektik ama kızım hıçkırığa tutulunca pek olmadı gerçi doktor yeterli gördü ama ben son günlerde iyice evhamlı oldum, herkes hareketlerini sordukça takıntım oldu artık,sizde de aynı şeyler var mı? bebeğim sezaryenle dünyaya gelecek kısmetse, biraz başı iri bi bebekmiş . şuan 35 haftadayız ben 67 kızım 2.600 kiloyuz. allah bizimle birlikte tüm bebek bekleyen annelere hayırlı doğumlar nasip etsin
canım al benden de o kadar uykucu tombalak oldum çıktım neyse bol bol uyuyalım bebişlere sonra bol bol gece nöbeti tutucaz nasılsa:)ayy kızlarr ne uyumuşum ne uyumuşummmmm
öğlen yediğim yemekmi ağırmı geldi yoksa koca bi bardak ayran üstüne 1 saat sonra sütmü beni uyuttu naptı öğlenden beri uyuyorum baygın gibi.yyeni kalktım yemek yaptımm anca yanii
okumaddım daha önceki sayfaları herkes iyidir inşallah
selam kızlar..
eve yeni gelebildim okuldan,zorunlu veli ziyaretleri vardı oralardaydım 4ayrı eve gittik okulun mahallesinde ama ne muamele...ne hazırlık patlayacağım zannettim eve zor attım kendimi,gelir gelmez ilk işim şekerimi ölçmek oldu ama yemediğim karbonhidrat kalmadı,sağolsun çok misfirperverlerdi.1.saat değerim 145 çıktı ki hiç fena değil yediklerimi yazmıyorum.
sanırım sizde de herşey yolunda .
ağlamaktan bahsetmişiniz ben de de şu oldu:ağlamadan tıkanıp kalıyorum çok üzülüyorum bişeye duygulanıyorum normalde olsa ağlarım ama ağlayamıyorum tuhaf yani
akşama da özel derse öğrencim gelecek ama zorlanıyorum onda da artık
Aynı şeyler bendede oluyor canım normalde çok hızlı yürüyen bir insanım alışkanlığım hala devam ediyor ve yazdığın şeyler birebir bende de oluyor.Aslında biraz yavaşlamamız lazım çünkü hamilelikte nabzın belli bi sayıyı aşması bebek için zararlıymış.Daha yavaş olmalıyız bence...bendede şöyle oluyo kızlar...öğle aramızda fingir fingir gezmeye alışmışız...hala normal insan gibi gezmeye başılyom sonra sağ kaburgamın orda bişiler oluyo kafasımı poposumu bişey baskı yapıyo,taş gibi oluyo karnım.canımı acıtıyo,biraz sonra dönüyo sanırsam geçiyo..veya sol tarafta göbek deliğ hizasında sertleşiyo sanki kafasını çıkaracak.hani çok yürüyünce dalağım şişti derizya onun gibi ağrı oluyo.bi müddet sonra geçiyo...bunların hepsi yürüyüş alışveriş falan sırasında oluyo...kasılma falanmı? kötü bişeymi acaba? dra söylememe gerek varmıki?:18:
canım yani bence ondan etkilenmiştir.kendimden biliyorum.bende gergin olsam böyle sakinliyooo..az içini ferah tut.
demek 7 yıllık tüpçüydün hee:) senin gibi zarif bi hatunu tüplerin içinde hayal edemiyorum,bizimde su dükkanımız vardı orada damacana su satıyodum hehehhe,ne günlerdi,şimdilerdede damacana gibi oldum:)
canım sıkıntılar geldimi üstüste geliyor zaten bende geçen günlerde aynı senin durumundaydım içim sıkıldıkça sıkılmıştı şimdi daha iyiyim Allahtan.Herşey geriyor bizi artık.Bende sürekli misafirliğe gelen çocukların ellerini yıkamdan her yere sürmelerini annelerinin buna bişey dememesine takıyorum bu ara.Eşim abarttığımı söylüyor ama ben abarttığımı düşünmüyorum.bebişin içinde üzülme bazen öyle olabiliyorlar benimki mesela hep böyle pıt pıt hafif dokunuyor çok nadir abartılı hareket ettiği.Ama yinede içine sinmiyorsa çok bariz fark var diyorsan doktora gidip durumuna bir bak bence ne olur ne olmaz.Çoğumuz acemiyiz endişeleniyoruz doğal olarak.Eşinin işini takmanda çok doğal bende iş yerlerinde yapılan haksızlıklra tahammül edemiyorum bu dünya haksızlıklar dünyası olmuş diyorum.Artık işini kötü yapan iyi eleman, eşek gibi çalışanda enayi yerine konuluyor.Ne diyelim bu dünyanın bide öte tarafı var.Hak yiyen yiyene.Bazen insanın eline pompalıyı alıp hepsini tarayası geliyor değilmi?:)
eşim elektirik mühendisi,2 tane firmanın işlerini yürütüyo,fakat o işler belediyeyle hep evrak ve belgeyle olduğu için prosedür geç ilerliyor,iş hemen olmayıncada iş verenden parasını zamanında alamıyor,ek bi iş yapayım diye bir tanıdığının işini aldı,memleketlisi bide,neyse işçi götürdü,yapılacak işi tarif etti,herşeyi çizdi etti elektiriği çekti,işçilere cebinden para verdi,hatta merdivenden düşüp bide ayağını burktu,neyse sıra alacağa geldi herif telefonlarına bakmıyor,adresi falan herşeyi belli,eşim sabrediyor,zaten çok sabırlı ve iyi niyetli,inşallah insafa gelir pislik,ödemeler olduğu gibi duruyo zor sabrediyorum.diğer firmaların işleri yoluna girene kadar buradan alacağı para bizi bu ay idare edecekti ama nerdee
ya benim kızım sürekli döner eder,tekme tokat Allah ne verdiyse,ama dünden beri bi durgunluk var,son 1 saattir biraz daha hareketli,takip ediyorum kendimi inşallah düzelir
sorma canım benim bi misafirin oğluda banyoya girmiş tuvalatin tüm oturma yerine sanki özene bözene oraya denk getirmiş gibi küçük tuvaletini yapmış.Her yer taşmış nasıl sinir oldum anlatamam o an gidip çocuğu parçalamak geldi içimden.Hiçmi tuvalet eğitimi almamış anlamdım çocukta 4. sınıfa gidiyo küçükte değil hani.Artık çamaşır suyuna buladım her yeri temizlerken içim kalktı vallahi ağlayacaktım sinirimden.Çocuklarına bişey yediriyolar ellerini yıkatmak yok kuru peçeteyle sil hoop tamam.çok güzel ifade etmişsin,pompalıyı alıp hepsini taramak,zaten silah almanın önünüde açıyolar kolaylaşacakmış,fena fikir değil,:) halbuki Peygamber efendimiz (a.s) işçinin alnındaki ter kurumadan emeğinin hakkını verin diyor ama nerde kim uyguluyorki.
Ayyy o annelerin çocuklarını umursamama durumlarına bende çok sinir oluyorum,salıyolar veletlerini etrafa,ne yapmış ne etmiş umurlarında değil,geçen banada misafir geldi,3 tane çocuk girmiş lavaboya saatlerce biri afadersin kakasını yapıyor tuvalet kağıdınıda rulosundan çıkarmış parça pinçik etmiş,öteki suyu açmış,etrafı ıslıyor,pis pis gülüyor,diğeride kaka yapanla kavga ediyor kalk ben yapıcam diye,sanki üst üste sı..ç .lar tövbe yaa,görüntüyü gördüm beynime kan gitmedi,yemin ederim hepsini dövesim geldi hırsımdan çatladım,anneleride oturmuş ancak hapur hupur midelerini şişirme derdindeler,neyse sinirlendim yine
Hiç bişiycikler olmaz bende arada çok endişeleniyodum bazen hiç kıpırdamıyo diye ama artık kendime dert etmiycem dedim çünkü bigün sonra tamamen farklı oluyo ve bi aksilik olmadı çok şükür stres olunca kesinlikle etkilendiğine inanıyorum içini ferah tut rahat ol bilki ve tekrarla ki şu anda olabileceği en güvenli yerde emin ol sen rahatlayınca oda başlıycak hareketlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?