2011 Şubat Anneleri

başkasının pisliğiyle uğraşmak çok sinir bozucu,seni çok iyi anlıyorum,4. sınıfa giden koca çocuk tuvalet adabı bilmiyor,anneye bak,verdiği eğitim kuru peçeteyle çocuğun ellerini silmesinden belli,tabiki o çocukta gider tuvalet yerine kenarına köşesine işer,sonrada siler kendini selpakla,hoppp oldu bitti,benim evin duvarları 2 aydır boyalı,ama gel görki bir sürü el izi var,siyah siyah parmak izleri,aklıma gelmişken yarın sileyim.

kızlar sizi görmek çok güzel..yazıların bir kısmını okudum..kızım rahat durmuyor yine..o kadar çok sertleşiyor ki sırtını ve kafasının kemiklerini hissediyorum..acaba birşeylerden rahatsız olunca mı böyle oluyorlar..anlamadım:)))
bu arada kızımız hala ters duruyor..sezeryan olacam bu gidişle..hayırlısı olsun artık:))))
bak yine sertleşti..sanki karnımdan fırlayıp çıkacak:)))
hepinizi öpüyorum..ii geceler..size ve bebişlerinize tatlı rüyalar...

ee bizim 35. haftada bitiyo doğsun bari benim kızım erken gelcem diye o kadar çabaladı gördü babaneyi ayyy ben çıkmıycam bu kadın gitsin diyo sanırım :)))
en azından doğsada onunla oyalansam

gözdecim kolay gelsin canım işin hakikaten zor insan evde kim olursa olsun huzursuz oluyo yalnız olmak gibisi yok.Çok iyi niyetli olsa bile gelen bir sürü fikir ayrılıkları oluyo ki bide düşüncesiz biriyse çok zor.Sabır canım sabır....

Selam kizlar bugun yine kosusturmaca vardi bizde.

Mertim suan hastanede

Yavrum usutmus hizli hizli nefes aliyordu dr antibiyotik verdi oksijen makinesine bagladi. Aksama dogru biz eve giderken nefes almakta zorlaniyordu. Surekli agliordu emmiyorduda.

Saat 8de ziyaretine gittik nefes almasi normale donmus biz gitikten sonra hic aglamamis guzel guzel uyuyordu canim benim yaa gece hic uyumamisti.

Daha yeni durumunu ogrenmek icin aradim.

Misil misil uyuyor dedi hemsire mamasinida içmis 12ye dogru yine antibiyotik verceklermis.

Ayy kizlar bebeklerinize cok dikkat edin kimseyi yanastirmayin. Mutlaka el jeli kullansin herkes.

Dua ediyorum rabbim sifasini versin diyee

Off mamo$a bende cok uzuldum.

Allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin

Bugun yengem ve abim kahroldular. Evladini kaybedenlere Allah sabir versin..

inşallah erkenden gelmez bebişi, kızlar bu gidişle şubat annesi kalmayacak topikte.
gözdecim haber alırsan bize de yaz, merak ettim şimdi

iyi geceler kızlar,giremedim bgn annem geldi sbh,ütülerimi yaptı.
akşam yemeğine de biz oraya gittik.

çoooooooooooook mutluyum bgn,kpds açıklandı,72 almışım
yanlız sabah yine afyon yolcusuyum
bitse de kurtulsam artık yaaa
neyse ben yatayım artık kendinize dikkat edin.
bu arada geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
sürmeli çok geçmiş olsn cnm,yeğenine acil şifalar diliyorum,nazar mı değmiş tosuna ne...
neyse tekrar herkese iyi geceler,deliksiz uykular

slm kizlar,
pek giremiyorum erken dogum riski var fazla yürüme egilme kalkma dedi doktorum su bi haftayida atlatsaydim snra dogsada korkmam, esimde durmadan hadi askim dogur artik diyo dövecem bu adami =)
sürmelim gecmis olsun allah sifa versin iste biseyler cikiyo hep insallah toparlar hemen yegenin.
too_be siradaki öyle mi =) rabbim hayirlisini nasip etsin haber alirsan bizede haber et gözdecim.
bizdende simdilik bukadar öpt

merhabalar herkese,nasılsınız? biz iiz allaha şükür kızımla...kaaaaçç gündür giremiyodum,neler olup bittiğini merak ediyorum aslında ama şimdi geçmişi okuyamıycam...umarım doğum yapan yoktur...yada hasta olan falan...

sürmeli kim doğum yaptı cnm?ben girmiyorum da kaç gündür? yeğenin mi yoksa? eğer öyleyse gözünüz aydın...allah uzun ömürler versin...

herkese mrb aranıza yeni katıldım ve geç kaldığımı anladım,bende 2011 şubat annesi olucam allah izin verirse,6 şubat olarak görünüyor doğumum şu an 35. haftadayım ve sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum ve hatta bekliyoruz,allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inş.hepinize şimdiden sağlıklı rahat doğumlar diliyorum,şimdiden yeni yılınız size sağlık mutluluk huzur vede yeni bir bebiş getirsin

mrb cnm hoşgeldin aramıza,ben de geç katılanlardanım...allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize...

Günaydın kızlar kimsecikler yok bugün uzun zamandır açılış yapmıyordum bu sabah ben yapıyım bari.

Dün akşam çok feciydim ben ağrılarım ve kasılmalarım oldu gece hep sanırım yalancı sancıydı bugünde biraz var aslında geçmezse eğer dr.gidip konuşucam.
Birde yürürken sürekli vajinama sancı giriyor yolun ortasında yürürken kalıyorum.Dr.o zaman hemen dinlen kendinide çok yorma dedi ama daha 2 hafta iznimin başlamasınada inş.o zamana kadar idare edebilirim durumu

herkese günaydın şimdiden mutlu yıllar diliyorum benim için bu yılbaşı mutsuz geçecek çünkü eşimden çok uzaktayım...doğum için ailemin yanına geldim eşlerinizle beraberseniz değerini bilin ...

günaydın arkadaşlar bugün hepimiz mutlu olalım çünkü yeni bir seneye giriyoruz bu sene bebişlerimiz bizim yanımızda olucaklar ben böyle düşünerek bu gecenin iyi olmasını ümit ediyorum çünkü bizde kocişimle uzakta olucaz bu gece hemde çok uzakta o çalışmak zorunda malesef ama olsun herşeye rağmen oğlum karnımda bundan mutlu olabilirki ?hepinize hayırlı bir sene diliyorum mutlu olun hemde çok çok çok öpüyorum herkesi

kızlar 2 gün hastanede yattım.dün çıktım.idrar yolu enfeksiyonu.dr fitil verdiacaba zararlımıki bu fitil 3 gün kullan dedi birde ilaç.şu dertden bir kurtulsam agrıdan sancıdan duramıyorum.2 serum yedim gene.ogluşumda benim yüzümden acı çekiyor.fitil zararlı diye kullanmamıştım.sabah denedim.kullanan varmı.vajinadan koydum

aynen benimde eşim çalışmak zorunda ve sadece doğuma yakın gelebilecek. imkanları iyi olsaydı eşimin yanından hiç ayrılmazdım... onu tek başına bırakıp gelmek çok zor oldu...tek tesellim bebeğimle birlikte olmak ve hareketleriyle tekmeleriyle 'ben burdayım annecim yalnız değilsin 'demesi... her şeye rağmen yeni yıl mutlu başlarsa mutlu geçer derler... ben de öyle yapmaya çalışacağım...

canım bikaç şeye birden üzülmüşsün sen üzülünce kızında üzülmüştür....uslu uslu duruyordur...birde haftaları ilerlediği için kocaman oldular malum hareket alanları kısıtlandı o yüzden çok fazla hissetmememiz normalmiş...sıkma canını içini ferah tut....
ahh kıyamamm...Rabbim acil şifalar versin biran önce iyileşsin size gülücükler saçsın inş...
geçmiş olsun canım artık bıdıklarda gelmeye hazırlanıyorlar galiba bizimde gözümüz saatte malum riskimizde var 2 hafta daha sabret kızım diye konuşuyorum inş...
Günaydın Kızlar,
Hepinize bebeklerinizle birlikte Şeker gibi bir yıl diliyorum

günaydınn...bebişlerimizle ve kocalarımızla geçirceğimiz nice güzel yıllara inş

çok geçmiş olsun... fitil konusunda bi bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…