sorma canım benim bi misafirin oğluda banyoya girmiş tuvalatin tüm oturma yerine sanki özene bözene oraya denk getirmiş gibi küçük tuvaletini yapmış.Her yer taşmış nasıl sinir oldum anlatamam o an gidip çocuğu parçalamak geldi içimden.Hiçmi tuvalet eğitimi almamış anlamdım çocukta 4. sınıfa gidiyo küçükte değil hani.Artık çamaşır suyuna buladım her yeri temizlerken içim kalktı vallahi ağlayacaktım sinirimden.Çocuklarına bişey yediriyolar ellerini yıkatmak yok kuru peçeteyle sil hoop tamam.
ee bizim 35. haftada bitiyo doğsun bari benim kızım erken gelcem diye o kadar çabaladı gördü babaneyi ayyy ben çıkmıycam bu kadın gitsin diyo sanırım :)))
en azından doğsada onunla oyalansam
kızlar az önce tuğba (too_be) den msj aldım
nstye bağlamışlar bebişin kalp atışlarında düzensizlik çıkmış bide hareketleri azalmış dünden beri hastanede yatıyormuş doğurusam hbr veririm dedi:) sizlerinde haberiniz olsun
Selam kizlar bugun yine kosusturmaca vardi bizde.
Mertim suan hastanede
Yavrum usutmus hizli hizli nefes aliyordu dr antibiyotik verdi oksijen makinesine bagladi. Aksama dogru biz eve giderken nefes almakta zorlaniyordu. Surekli agliordu emmiyorduda.
Saat 8de ziyaretine gittik nefes almasi normale donmus biz gitikten sonra hic aglamamis guzel guzel uyuyordu canim benim yaa gece hic uyumamisti.
Daha yeni durumunu ogrenmek icin aradim.
Misil misil uyuyor dedi hemsire mamasinida içmis 12ye dogru yine antibiyotik verceklermis.
Ayy kizlar bebeklerinize cok dikkat edin kimseyi yanastirmayin. Mutlaka el jeli kullansin herkes.
Dua ediyorum rabbim sifasini versin diyee
herkese mrb aranıza yeni katıldım ve geç kaldığımı anladım,bende 2011 şubat annesi olucam allah izin verirse,6 şubat olarak görünüyor doğumum şu an 35. haftadayım ve sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum ve hatta bekliyoruz,allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inş.hepinize şimdiden sağlıklı rahat doğumlar diliyorum,şimdiden yeni yılınız size sağlık mutluluk huzur vede yeni bir bebiş getirsin
günaydın arkadaşlar bugün hepimiz mutlu olalım çünkü yeni bir seneye giriyoruz bu sene bebişlerimiz bizim yanımızda olucaklar ben böyle düşünerek bu gecenin iyi olmasını ümit ediyorum çünkü bizde kocişimle uzakta olucaz bu gece hemde çok uzakta o çalışmak zorunda malesef ama olsun herşeye rağmen oğlum karnımda bundan mutlu olabilirki ?hepinize hayırlı bir sene diliyorum mutlu olun hemde çok çok çok öpüyorum herkesi
canım bikaç şeye birden üzülmüşsün sen üzülünce kızında üzülmüştür....uslu uslu duruyordur...birde haftaları ilerlediği için kocaman oldular malum hareket alanları kısıtlandı o yüzden çok fazla hissetmememiz normalmiş...sıkma canını içini ferah tut....Hayırlı akşamlar kızlar
öyle ağlayasım varki,çok gerginim,2 gündür kızımın hareketlerinde azalma var,canavar gibi oynayan bebek çok nadir hareket eder oldu,arada çok küçük dokunuşları var hissettiriyo kendini hepsi bu,psikolojim bozuldu gece uyanıp uyanıp bebeğin hareketlerini takip etmekten,acaba oynuyomu diye,sanki karnım boş hamile değil gibiyim,ve karnım yumuşak,ya acaba diyorumki,ben bu eve 2 aydır taşındım,doğalgazlı,fakat diğer evde ocak için tüp kullanıyordum,bu eve taşınıncada tüpüm bitsinde ocağı öyle doğalgaza bağlim dedim,ve dün tüp bitti,doğalgaza bağlarken mutfak baya bi gaz koktu ve ben bu gazı soludum,ondan olabilirmi diye düşüne düşüne deliricem,bir sürü tatlı ekşi bişeyler yedim hareketlensin diye,sadece çok minik dokunuyor bence yeterli değil çünkü aşırı hareketliydi ya offfff,yarına kadar takip edicem değişiklik olmazsa yarın hemen hastaneye gidicem,eşimde bir rahattki sormayın,kızım uyuyor düzelir deyip duruyor
bide atv de şu uyuz kurtlar vadisi başladı hepten gerildim başımı alıp gitmek istiyorum
sadece oda değil,eşim iş yaptığı yerden ödeme alamıyor,it herif gece gündüz çağırdı çalışması için,eşim gece 2 lere kadar çalıştı,işi bitirdi alacağa geldi sıra telefonunu kapamış açmıyor pislik herif,3 haftadır sallayıp duruyor,ödemelerimizin günleri geçmeye başladı,deliricem ya,Allahım
ahh kıyamamm...Rabbim acil şifalar versin biran önce iyileşsin size gülücükler saçsın inş...Selam kizlar bugun yine kosusturmaca vardi bizde.
Mertim suan hastanede
Yavrum usutmus hizli hizli nefes aliyordu dr antibiyotik verdi oksijen makinesine bagladi. Aksama dogru biz eve giderken nefes almakta zorlaniyordu. Surekli agliordu emmiyorduda.
Saat 8de ziyaretine gittik nefes almasi normale donmus biz gitikten sonra hic aglamamis guzel guzel uyuyordu canim benim yaa gece hic uyumamisti.
Daha yeni durumunu ogrenmek icin aradim.
Misil misil uyuyor dedi hemsire mamasinida içmis 12ye dogru yine antibiyotik verceklermis.
Ayy kizlar bebeklerinize cok dikkat edin kimseyi yanastirmayin. Mutlaka el jeli kullansin herkes.
Dua ediyorum rabbim sifasini versin diyee
geçmiş olsun canım artık bıdıklarda gelmeye hazırlanıyorlar galiba bizimde gözümüz saatte malum riskimizde var 2 hafta daha sabret kızım diye konuşuyorum inş...Günaydın kızlar kimsecikler yok bugün uzun zamandır açılış yapmıyordum bu sabah ben yapıyım bari.
Dün akşam çok feciydim ben ağrılarım ve kasılmalarım oldu gece hep sanırım yalancı sancıydı bugünde biraz var aslında geçmezse eğer dr.gidip konuşucam.
Birde yürürken sürekli vajinama sancı giriyor yolun ortasında yürürken kalıyorum.Dr.o zaman hemen dinlen kendinide çok yorma dedi ama daha 2 hafta iznimin başlamasınada inş.o zamana kadar idare edebilirim durumu
Günaydın Kızlar,
Hepinize bebeklerinizle birlikte Şeker gibi bir yıl diliyorum
kızlar 2 gün hastanede yattım.dün çıktım.idrar yolu enfeksiyonu.dr fitil verdiacaba zararlımıki bu fitil 3 gün kullan dedi birde ilaç.şu dertden bir kurtulsam agrıdan sancıdan duramıyorum.2 serum yedim gene.ogluşumda benim yüzümden acı çekiyor.fitil zararlı diye kullanmamıştım.sabah denedim.kullanan varmı.vajinadan koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?