Günaydın Kızlar,
Hepinize bebeklerinizle birlikte Şeker gibi bir yıl diliyorum
herkese günaydın şimdiden mutlu yıllar diliyorum benim için bu yılbaşı mutsuz geçecek çünkü eşimden çok uzaktayım...doğum için ailemin yanına geldim eşlerinizle beraberseniz değerini bilin ...
günaydın arkadaşlar bugün hepimiz mutlu olalım çünkü yeni bir seneye giriyoruz bu sene bebişlerimiz bizim yanımızda olucaklar ben böyle düşünerek bu gecenin iyi olmasını ümit ediyorum çünkü bizde kocişimle uzakta olucaz bu gece hemde çok uzakta o çalışmak zorunda malesef ama olsun herşeye rağmen oğlum karnımda bundan mutlu olabilirki ?hepinize hayırlı bir sene diliyorum mutlu olun hemde çok çok çok öpüyorum herkesi
kızlar 2 gün hastanede yattım.dün çıktım.idrar yolu enfeksiyonu.dr fitil verdiacaba zararlımıki bu fitil 3 gün kullan dedi birde ilaç.şu dertden bir kurtulsam agrıdan sancıdan duramıyorum.2 serum yedim gene.ogluşumda benim yüzümden acı çekiyor.fitil zararlı diye kullanmamıştım.sabah denedim.kullanan varmı.vajinadan koydum
canım bikaç şeye birden üzülmüşsün sen üzülünce kızında üzülmüştür....uslu uslu duruyordur...birde haftaları ilerlediği için kocaman oldular malum hareket alanları kısıtlandı o yüzden çok fazla hissetmememiz normalmiş...sıkma canını içini ferah tut....
ahh kıyamamm...Rabbim acil şifalar versin biran önce iyileşsin size gülücükler saçsın inş...
geçmiş olsun canım artık bıdıklarda gelmeye hazırlanıyorlar galiba bizimde gözümüz saatte malum riskimizde var 2 hafta daha sabret kızım diye konuşuyorum inş...
günaydınn...bebişlerimizle ve kocalarımızla geçirceğimiz nice güzel yıllara inş
çok geçmiş olsun... fitil konusunda bi bilgim yok maalesef.
ayy kızımın odası geldii çok heyecanlıyımm bakalım nasıl olcak..
Bizim yeni aldığımız eleman iş buldu kızlar gidiyor iyi mi. Ben bunlara 5 yıl dayandım bu 3 ay dayanamadı güliyim mi ağlıyım mı bilemedim bugün iş görüşmesine gitti.Yılbaşı gününde bize çok güzel bir hediye veriyor
Nurcum gözünaydın canım.Odanız gelmiş.Artık yavaş yavaş hazırlarsın minik hanımın odasını
Tombicim güzel dileklerin için saol canım inş.hepimiz için güzel ve mutlu bir yıl olur.Bebişlerimizle beraber
Yasese zamanı bekle diye sürekli konuşuyorum ama inş.bekler benim güzel kızım hiç olmadı 2 hafta daha dirensin yeticek
Sevimli eşinin yaptığıda hiç olmamış ama artık zaten son zamalarımız biraz daha anlayışlı ve düşünceli davranabilirdi. Ama olmuş artık bir kere bazen nasıl davranacaklarını bilemiyorlar gerçekten.
günaydın güzell annelerr nasılsınız bu sancılar artık iyice bunaltmaya başladı her yanım acıyor akşam oturup ağladım koltuktan kalkamadım kilitlenip kaldım bide bu halimle eşim hiç sormadan misafir çağırdı gelenler bana bişey yaptırmazda ben misafirliğe bile gitsem 1 saat geçmeden başka odaya uzanya gidiyorum ona ayrı bi sinirlendim ben eşşek başıyım fikir almak aklına gelmiyor beyfendinin
sudenurr canım çok geçmiş olsun bu iltihaplar geçmiyecek galiba fitilinide aksatma doktorun vrdiyse kullan canım belki rahatlatır azıcık
bi yılı daha deviriyoruz bu sene hepsinden daha özel bişzler için inş bundan sonrada bebişlerimizle eşlerimizle ailemizle daha özel nice yıllar geçiririz
geçmiş olsun kızlar bende bacak ağrısı bel ağrısından uyuyamıyorum. bende bazen kocama sinir oluyorum bu sabah işe gidiyor baktım çok özenli özenli giyinmiş uyuz oldum ya bide dün tartıldım çok kilo almışın bugun çok güvenszim kendime
senin kıymetini anlamışlardır önce doğur doğur dediler şimdide sakın doğurma derlerse şaşırma
valla dün söyledim yeterince ağrım var önemsemiyorsan misafirlerinle yer içersin benden bişey bekleme ben ağrım yüzünden oturamıyorum gider uyurum sizde keyfinize bakarsınız bukadar basit dedim uzanırken dönerken gözümden yaş akıyor okadar çok ağrım var bide dünden beri bebekte pek hareketsiz
geçmiş olsun kızlar bende bacak ağrısı bel ağrısından uyuyamıyorum. bende bazen kocama sinir oluyorum bu sabah işe gidiyor baktım çok özenli özenli giyinmiş uyuz oldum ya bide dün tartıldım çok kilo almışın bugun çok güvenszim kendime
herkese günaydın burda yağmur vardı kara dönüştü karlı bir yılbaşı bizi bekliyoor sanırım
Ya ama artık son zamanların olduğunu biliyor neden böyle yapıyorki hiç anlamıyorum bazen bunları ben bizde bu akşam eşimin ailesine gidicez yılbaşı için çağırdılar sanki normal bir insanmışım gibi son zamanlarım rahat değilim artık diyorum ama kime diyorum kimse anlamıyor halimizden bizden başka Tahmin edebiliyorum o ağrıları bende senin gibi yaşıyorum.Dün iş yerinde başladı ne kadar uzansamda dinlesensemde bir türlü geçmek bilmedi.Sanırım doğuma kadar bunlar böyle devam edicek
Sende süslen püslen bugün birazcık dışarı çık canım yada akşam için süslen birazcık öyle çık kocanın karşısına ben önceden pek makyaj yapmazdım yani salmıştım bir aralar ama baktım olmuyor git gide kendimi kötü hissediyorum artık daha bakımlı olmaya çalıştım sende böyle birşeyler yap istersen kendine olan güvenin gelsin azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?