2011 Şubat Anneleri

Günaydın Güzel Anneler,sabırsızlıkla gelmeyi bekleyen cici bebişler;

Yaşamınızca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep sizlerin olsun.Bebeklerinizle ve tüm sevdiklerinizle MUTLU YILLAR! dilerimmm

En kolay dogumlar sizlerin olsun:))))tabii vaktınde ve saatinde

Günaydın Kızlar,
Hepinize bebeklerinizle birlikte Şeker gibi bir yıl diliyorum

Günaydın kızlar kızımızla beraber hepinize güzel sağlıklı ve bol mutluluklu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyoruz

Canım günaydın çok geçmiş olsun.Fitil'i eğer dr.verdiyse kullan aman ihmal etme.O sonuçta sana iyi geleceği için vermiştir onu.

İnş.canım zamanlarını beklerler bende hergün konuşuyorum lütfen kızım zamanından önce gelme diye ama inş.dinler sözümü.

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorumm.
çağlayancımm dur kıss korkutmaa bizi sevilin dursun durduğu yerdee.
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUNN ŞİMDİDENN.ALLAH'IM SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA VERSİN İNŞALAHHHHHHHHH.

günaydın güzell annelerr nasılsınız bu sancılar artık iyice bunaltmaya başladı her yanım acıyor akşam oturup ağladım koltuktan kalkamadım kilitlenip kaldım bide bu halimle eşim hiç sormadan misafir çağırdı gelenler bana bişey yaptırmazda ben misafirliğe bile gitsem 1 saat geçmeden başka odaya uzanya gidiyorum ona ayrı bi sinirlendim ben eşşek başıyım fikir almak aklına gelmiyor beyfendinin
sudenurr canım çok geçmiş olsun bu iltihaplar geçmiyecek galiba fitilinide aksatma doktorun vrdiyse kullan canım belki rahatlatır azıcık

bi yılı daha deviriyoruz bu sene hepsinden daha özel bişzler için inş bundan sonrada bebişlerimizle eşlerimizle ailemizle daha özel nice yıllar geçiririz

Bizim yeni aldığımız eleman iş buldu kızlar gidiyor iyi mi. Ben bunlara 5 yıl dayandım bu 3 ay dayanamadı güliyim mi ağlıyım mı bilemedim bugün iş görüşmesine gitti.Yılbaşı gününde bize çok güzel bir hediye veriyor

Nurcum gözünaydın canım.Odanız gelmiş.Artık yavaş yavaş hazırlarsın minik hanımın odasını

Tombicim güzel dileklerin için saol canım inş.hepimiz için güzel ve mutlu bir yıl olur.Bebişlerimizle beraber

Yasese zamanı bekle diye sürekli konuşuyorum ama inş.bekler benim güzel kızım hiç olmadı 2 hafta daha dirensin yeticek

Sevimli eşinin yaptığıda hiç olmamış ama artık zaten son zamalarımız biraz daha anlayışlı ve düşünceli davranabilirdi. Ama olmuş artık bir kere bazen nasıl davranacaklarını bilemiyorlar gerçekten.

senin kıymetini anlamışlardır önce doğur doğur dediler şimdide sakın doğurma derlerse şaşırma
valla dün söyledim yeterince ağrım var önemsemiyorsan misafirlerinle yer içersin b enden bişey bekleme ben ağrım yüzünden oturamıyorum gider uyurum sizde keyfinize bakarsınız bukadar basit dedim uzanırken dönerken gözümden yaş akıyor okadar çok ağrım var bide dünden beri bebekte pek hareketsiz

geçmiş olsun kızlar bende bacak ağrısı bel ağrısından uyuyamıyorum. bende bazen kocama sinir oluyorum bu sabah işe gidiyor baktım çok özenli özenli giyinmiş uyuz oldum ya bide dün tartıldım çok kilo almışın bugun çok güvenszim kendime

saol canım sende takma böyle şeyleri aklına getirme canım

Ya ama artık son zamanların olduğunu biliyor neden böyle yapıyorki hiç anlamıyorum bazen bunları ben bizde bu akşam eşimin ailesine gidicez yılbaşı için çağırdılar sanki normal bir insanmışım gibi son zamanlarım rahat değilim artık diyorum ama kime diyorum kimse anlamıyor halimizden bizden başka Tahmin edebiliyorum o ağrıları bende senin gibi yaşıyorum.Dün iş yerinde başladı ne kadar uzansamda dinlesensemde bir türlü geçmek bilmedi.Sanırım doğuma kadar bunlar böyle devam edicek

Sende süslen püslen bugün birazcık dışarı çık canım yada akşam için süslen birazcık öyle çık kocanın karşısına ben önceden pek makyaj yapmazdım yani salmıştım bir aralar ama baktım olmuyor git gide kendimi kötü hissediyorum artık daha bakımlı olmaya çalıştım sende böyle birşeyler yap istersen kendine olan güvenin gelsin azıcık

herkese günaydın burda yağmur vardı kara dönüştü karlı bir yılbaşı bizi bekliyoor sanırım

Belki Lazım Olur Bi Kenarda Bulunsun Diye Yazıyım Dedim..

İbrahim Saraçoğlundan Hem Lezzetli Hem Bol Süt Yapıcı Lohusa Şerbeti Tarifi:

MALZEMELER

Yarım Kilo Lohusa Şekeri
5 Su Bardağı Toz Şeker
15 Tane Karanfil
3-4 Kabuk Tarçın
15-20 Bardak Su

HAZIRLANIŞI:

Büyük Bi Tencereye su, şeker ve lohusa şekeri konulur yarım saat kaynatılır..

Kabuk tarçınlar ve karanfiller bir tülbent içinde tencereye atılarak kaynatmaya devaö edilir. Bir müddet daha kaynatıldıktan sonra süzülerek sıcak ya da soğuk ikram edilebilir.

Hazırlanan şerbet bir şişeye konulup buzdolabında uzun süre saklanabilir.

Servisi sıcak yapacaksanız fincana dövülmüş ceviz koyabilirsiniz..

galiba öyle olucak doğurmadan rahatlamıcaz bu düşüncesizliğinide asla unutmuyacam ben bişeyler yapmak istemediğim için evde olalım kimseyede evdeyiz deme dedim annem bile biz dışarı çıkıcaz sanıyıyor gitmemek için bahane uydurdum kadına böyle yapcağını bilseydim anneme giderdim kadın gidelim diye gözümüze bakıyor söyledim okadar ben evde rahatım istediğimde uzanıyorum kalkıp dolanıyorum ben insanların yanında nasıl rahat edicem bakalım daha aramadım akşamki planı neymiş beyfendinin

doğru diyonuz ben gidim kendie bişiler bakım kaşlarıma şekil verdireyim gelincede banyo yaparım akşam için süslenirim ben gittim hoşçakalın kızlar

günaydın noel anneler

yeni yıla bebişlerimizle girmenin verdiği mutlulukla hepimize sağlıklı,mutlu,hayırlı,veee bbooooolll paralı,dertsiz kedersiz bir yıl diliyorummm...

duşumu aldım birzdan kuaföre giderim..

evli olarak ilk, çocuksuz son yılbaşım :}

benim için çok önemli azcık süslenmek lazım bu göbekle ne kadar süslenilirse :}

Güzeller güzeli anneleree şekerler şekeri bebeişlerimize herkeslere günaydıınnn

Hepinize bir ömür boyu sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu sağlıklı başarı ve huzur dolu yıllar diliyorum arkadaşlar YENİ YILINIZ KUTLUUU OLSUUUN :79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…