ailelerimizleee nice güzel yıllara inş...yeni gelen yıl hepimize sağlık huzur bereketli paralar getirsin inş...Günaydın Güzel Anneler,sabırsızlıkla gelmeyi bekleyen cici bebişler;
Yaşamınızca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep sizlerin olsun.Bebeklerinizle ve tüm sevdiklerinizle MUTLU YILLAR! dilerimmm
En kolay dogumlar sizlerin olsun:))))tabii vaktınde ve saatinde
canım senin,miniğinin ve aileninde yeni yılı kutlu,mutlu,huzurlu olsun inş...yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorumm.
çağlayancımm dur kıss korkutmaa bizi sevilin dursun durduğu yerdee.
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUNN ŞİMDİDENN.ALLAH'IM SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA VERSİN İNŞALAHHHHHHHHH.
son zamanlar artık herkese bol sabırlar diliyorum....Bizim yeni aldığımız eleman iş buldu kızlar gidiyor iyi mi. Ben bunlara 5 yıl dayandım bu 3 ay dayanamadı güliyim mi ağlıyım mı bilemedim bugün iş görüşmesine gitti.Yılbaşı gününde bize çok güzel bir hediye veriyor
Nurcum gözünaydın canım.Odanız gelmiş.Artık yavaş yavaş hazırlarsın minik hanımın odasını
Tombicim güzel dileklerin için saol canım inş.hepimiz için güzel ve mutlu bir yıl olur.Bebişlerimizle beraber
inş canım şimdi yerleştirdi kayınvalidem ve eşim öğeleden sonrada dolaplarını yerleştiririz tam süper olur ini...
Yasese zamanı bekle diye sürekli konuşuyorum ama inş.bekler benim güzel kızım hiç olmadı 2 hafta daha dirensin yeticek
inş beklerlerr yerlerinde minik bıdıklar...
Sevimli eşinin yaptığıda hiç olmamış ama artık zaten son zamalarımız biraz daha anlayışlı ve düşünceli davranabilirdi. Ama olmuş artık bir kere bazen nasıl davranacaklarını bilemiyorlar gerçekten.
inş canım yerleşsin hemen koycam fotolarınıgozunuz aydın canım fotoları beklerız:26:
Günaydın hanımlar, hepinize önce sağlık ve mutluluk sonra başarı ve bol kazanç dolu bir yıl diliyorum,
Dün akşam eşim geldi, şu an kağanla lego oynuyorlar
birazdan kağan uyuyup uyandıktan sonra dışarı çıkıcaz gezmek için, bu günü değerlendirelim
Akşam ailecek evdeyiz, evimizi süsledik balonlar şişirdik ufak bide süslü ağacımız var, annem harıl harıl yeni yıl sofrası hazırlıyor... ptt takılıcaz, [ ilk defa duyanlar için P-ijama- T-erlik- T-elevizyon ]
Bu arada telefonum geldi kızlar, samsung monte, çok beğendim
Günaydın hanımlar, hepinize önce sağlık ve mutluluk sonra başarı ve bol kazanç dolu bir yıl diliyorum,
Dün akşam eşim geldi, şu an kağanla lego oynuyorlar
birazdan kağan uyuyup uyandıktan sonra dışarı çıkıcaz gezmek için, bu günü değerlendirelim
Akşam ailecek evdeyiz, evimizi süsledik balonlar şişirdik ufak bide süslü ağacımız var, annem harıl harıl yeni yıl sofrası hazırlıyor... ptt takılıcaz, [ ilk defa duyanlar için P-ijama- T-erlik- T-elevizyon ]
Bu arada telefonum geldi kızlar, samsung monte, çok beğendim
Mrb arkadaşlar.
Hepinizin yeni yılını kutlar bebişlerinizle birlikte sağlıklı,mutlu ve de huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.
Topiğe resim eklemek istiyorum ama nasıl?
Yardımcı olursanız sevinirim
günaydın güzel anneler herkese huzurlu mutlu seneler
kızımı gördüm bu gün yüzünü kapatmıştım ama dudaklarını gördümmm yavrumun nst de biraz sancılarımız çıktı doktorumuz artık son aydayız üç şeye dikkat et dedi hareketi,suyu,nst sonuçların önemli bizim için dedi kızım olduğundanda haraketli son aylarda aslında bu kadar olmaz ama seninki baya hareketli ve canını yakabilir dedii
kızımın duruşu baş aşağı doğum şeklini almış normal doğumu bekleriz dedi eğer sen sezeryan istemezsen dedi bende istemiyorum dedim
nefes alma problemimden bahsettim son aylarda olabilir birde kansızlık problemi olanlarda daha fazla görülebiliyor dedi ilaçlarımı düzenli almamı ve biraz yüksekte yatmamı söyledi tabi ben geceleri nöbet tuttuğum için nerde uyumak :))
birde bebişim 2500gr 45 cm dedi ama biraz ufak bi bebek ama sağlığı iyi gerisi önemli değil dediii
Günaydın kızlar kimsecikler yok bugün uzun zamandır açılış yapmıyordum bu sabah ben yapıyım bari.
Dün akşam çok feciydim ben ağrılarım ve kasılmalarım oldu gece hep sanırım yalancı sancıydı bugünde biraz var aslında geçmezse eğer dr.gidip konuşucam.
Birde yürürken sürekli vajinama sancı giriyor yolun ortasında yürürken kalıyorum.Dr.o zaman hemen dinlen kendinide çok yorma dedi ama daha 2 hafta iznimin başlamasınada inş.o zamana kadar idare edebilirim durumu
kızlar 2 gün hastanede yattım.dün çıktım.idrar yolu enfeksiyonu.dr fitil verdiacaba zararlımıki bu fitil 3 gün kullan dedi birde ilaç.şu dertden bir kurtulsam agrıdan sancıdan duramıyorum.2 serum yedim gene.ogluşumda benim yüzümden acı çekiyor.fitil zararlı diye kullanmamıştım.sabah denedim.kullanan varmı.vajinadan koydum
ayy kızımın odası geldii çok heyecanlıyımm bakalım nasıl olcak..
kızımı gördüm bu gün yüzünü kapatmıştım ama dudaklarını gördümmm yavrumun nst de biraz sancılarımız çıktı doktorumuz artık son aydayız üç şeye dikkat et dedi hareketi,suyu,nst sonuçların önemli bizim için dedi kızım olduğundanda haraketli son aylarda aslında bu kadar olmaz ama seninki baya hareketli ve canını yakabilir dedii
kızımın duruşu baş aşağı doğum şeklini almış normal doğumu bekleriz dedi eğer sen sezeryan istemezsen dedi bende istemiyorum dedim
nefes alma problemimden bahsettim son aylarda olabilir birde kansızlık problemi olanlarda daha fazla görülebiliyor dedi ilaçlarımı düzenli almamı ve biraz yüksekte yatmamı söyledi tabi ben geceleri nöbet tuttuğum için nerde uyumak :))
birde bebişim 2500gr 45 cm dedi ama biraz ufak bi bebek ama sağlığı iyi gerisi önemli değil dediii
çok saol cnm cevabın için bende senin gibi kafama taktım ne zamandır hem vakti geçirdim hemde aklımda işte acaba die
neyse dediğin gibi bnm doktorumda hastanede olcaksın zaten ister ol ister olma demişti aşının mutlak faydası var am geçirdim işte bi kere bidahaki kontorlde sölicem doktorada olmadığımı uff artık bende takmasam ii olcak zaten herşeyi takar oldum gecede rüyamda doğum yaptığımı daha doğrusu yapamadığımı gördüm bi korkuyla uyandım hayırlısyla o günleri bi atlatsak
şerbet takımımızzz
Herkese merhabalar hanımlar. Bende gecikmeli olarak yeni katıldım, Şubat annesi olmak için dua edenlerdenim.(Sat 11 Mayıs) Erken doğum riskimden dolayı. Artık bol bol evde vakit geçirmek durumunda olduğum içinde sık sık takip ediyorum siteyi. Bu arada merak ettiğim bir konuda aranızda göğüs ucu için şimdiden bişiyler yapanlar varmı acaba?
Hayırlı akşamlar kızlar
öyle ağlayasım varki,çok gerginim,2 gündür kızımın hareketlerinde azalma var,canavar gibi oynayan bebek çok nadir hareket eder oldu,arada çok küçük dokunuşları var hissettiriyo kendini hepsi bu,psikolojim bozuldu gece uyanıp uyanıp bebeğin hareketlerini takip etmekten,acaba oynuyomu diye,sanki karnım boş hamile değil gibiyim,ve karnım yumuşak,ya acaba diyorumki,ben bu eve 2 aydır taşındım,doğalgazlı,fakat diğer evde ocak için tüp kullanıyordum,bu eve taşınıncada tüpüm bitsinde ocağı öyle doğalgaza bağlim dedim,ve dün tüp bitti,doğalgaza bağlarken mutfak baya bi gaz koktu ve ben bu gazı soludum,ondan olabilirmi diye düşüne düşüne deliricem,bir sürü tatlı ekşi bişeyler yedim hareketlensin diye,sadece çok minik dokunuyor bence yeterli değil çünkü aşırı hareketliydi ya offfff,yarına kadar takip edicem değişiklik olmazsa yarın hemen hastaneye gidicem,eşimde bir rahattki sormayın,kızım uyuyor düzelir deyip duruyor
bide atv de şu uyuz kurtlar vadisi başladı hepten gerildim başımı alıp gitmek istiyorum
sadece oda değil,eşim iş yaptığı yerden ödeme alamıyor,it herif gece gündüz çağırdı çalışması için,eşim gece 2 lere kadar çalıştı,işi bitirdi alacağa geldi sıra telefonunu kapamış açmıyor pislik herif,3 haftadır sallayıp duruyor,ödemelerimizin günleri geçmeye başladı,deliricem ya,Allahım
herkese mrb aranıza yeni katıldım ve geç kaldığımı anladım,bende 2011 şubat annesi olucam allah izin verirse,6 şubat olarak görünüyor doğumum şu an 35. haftadayım ve sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum ve hatta bekliyoruz,allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inş.hepinize şimdiden sağlıklı rahat doğumlar diliyorum,şimdiden yeni yılınız size sağlık mutluluk huzur vede yeni bir bebiş getirsin
geçmiş olsun kızlar bende bacak ağrısı bel ağrısından uyuyamıyorum. bende bazen kocama sinir oluyorum bu sabah işe gidiyor baktım çok özenli özenli giyinmiş uyuz oldum ya bide dün tartıldım çok kilo almışın bugun çok güvenszim kendime
herkese slmlar ve sevdiklerinizle,bebişlerimizle geçireceğimiz güzel bi yıl diliyorum
bugun gataya gittim sertleşmelrim için nst ye bağladılar ilk kez. kızım ilk 10 dak döndü döndü sonra uyuyuverdi prensesimsola yattım çikolata yedim banamısın demedi 30 dak daha yattım benim de uykum geldi hemşire "oo anne kız uyuyosunuz maşallah" dedi baktık uyanmıcak kaldırdılar bişi yok dedi dr ultrasona girdim herşeyi iimiş bebeşimin ben 2 hastaneye gidiyorum kilo ve ölçüler arasında çok fark var ya kafam karışıyo ama sağlıklı dediler ya o yeter 2 hafta sonra çağırdı tekrar
bu arada dedim akıntım ve kaşıntım var dr dedi ki normal bu haftalarda olur ee pomat felan verseydin yok gerek yok normal dedi dumur oldumneyse ben kendi dr.umu arayıp sormuştum ilaç ism vermişti kullanıyodum zaten
sonra tetanoz aşısını sordum herkes oluyomuş dedim gerek yok eskiden evde doğuruyolarmış şimdi gerek yok dedi ama istersen sağlık ocağında yaptırabilirsin kesinlikle yaptırma demem dedi haftaya kendi dr uma randevum var ona da sorarım ok derse yaptırım bari
gözünaydın canım iyiymiş kızın maşallah akıntı bendede var ama kaşıntı yok akıntı normal ama kaşıntı normal degil nasıl dr muş :))) sen en iyisi kendi dr na sor canım
herkese slmlar ve sevdiklerinizle,bebişlerimizle geçireceğimiz güzel bi yıl diliyorum
bugun gataya gittim sertleşmelrim için nst ye bağladılar ilk kez. kızım ilk 10 dak döndü döndü sonra uyuyuverdi prensesimsola yattım çikolata yedim banamısın demedi 30 dak daha yattım benim de uykum geldi hemşire "oo anne kız uyuyosunuz maşallah" dedi baktık uyanmıcak kaldırdılar bişi yok dedi dr ultrasona girdim herşeyi iimiş bebeşimin ben 2 hastaneye gidiyorum kilo ve ölçüler arasında çok fark var ya kafam karışıyo ama sağlıklı dediler ya o yeter 2 hafta sonra çağırdı tekrar
bu arada dedim akıntım ve kaşıntım var dr dedi ki normal bu haftalarda olur ee pomat felan verseydin yok gerek yok normal dedi dumur oldumneyse ben kendi dr.umu arayıp sormuştum ilaç ism vermişti kullanıyodum zaten
sonra tetanoz aşısını sordum herkes oluyomuş dedim gerek yok eskiden evde doğuruyolarmış şimdi gerek yok dedi ama istersen sağlık ocağında yaptırabilirsin kesinlikle yaptırma demem dedi haftaya kendi dr uma randevum var ona da sorarım ok derse yaptırım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?