2011 Şubat Anneleri

herkesi bi süslenme telaşı aldı :))) belki komik ama bu sene hiç bi özel şey bende heyecan yaratmıyor normalde aylar öncesi başlardım plan yapmaya ama şimdi gelin görünkü hiçbirinin bi anlamıyok şuan tek heyecanım bebeğim :))) kendimi çok hissiz gördüm ne oluyor bana :)

ailelerimizleee nice güzel yıllara inş...yeni gelen yıl hepimize sağlık huzur bereketli paralar getirsin inş...
canım senin,miniğinin ve aileninde yeni yılı kutlu,mutlu,huzurlu olsun inş...
son zamanlar artık herkese bol sabırlar diliyorum....
gozunuz aydın canım fotoları beklerız:26:
inş canım yerleşsin hemen koycam fotolarını

Bu sene için benimde pek bir hazırlığım telaşım yok tek yeni telaşım ailemize katılacak olan minik bebeğim..
İnş. zamanında sağlıkla gelirde bizim bu seneki en güzel hediyemiz olur minik kızım.

Günaydın hanımlar, hepinize önce sağlık ve mutluluk sonra başarı ve bol kazanç dolu bir yıl diliyorum,
Dün akşam eşim geldi, şu an kağanla lego oynuyorlar
birazdan kağan uyuyup uyandıktan sonra dışarı çıkıcaz gezmek için, bu günü değerlendirelim
Akşam ailecek evdeyiz, evimizi süsledik balonlar şişirdik ufak bide süslü ağacımız var, annem harıl harıl yeni yıl sofrası hazırlıyor... ptt takılıcaz, [ ilk defa duyanlar için P-ijama- T-erlik- T-elevizyon ]
Bu arada telefonum geldi kızlar, samsung monte, çok beğendim

telefonun hayırlı olsun güle güle kullan canım

Mrb arkadaşlar.
Hepinizin yeni yılını kutlar bebişlerinizle birlikte sağlıklı,mutlu ve de huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.

Topiğe resim eklemek istiyorum ama nasıl?
Yardımcı olursanız sevinirim

Yılbaşında babanızla beraber olacaksınız ohhh değmesinler bugün kağanın keyfine artık :))
Telefonunda hayırlı olsun güzel günlerde kullan

Mrb mısracım nerelerdesin sen.yoksun uzun zamandır ortalarda :))

Resim için msj yazdığın yerde eklenti ekle var canım.Ordan yükleme yapabilirsin

günaydın güzel anneler herkese huzurlu mutlu seneler

kızımı gördüm bu gün yüzünü kapatmıştım ama dudaklarını gördümmm yavrumun nst de biraz sancılarımız çıktı doktorumuz artık son aydayız üç şeye dikkat et dedi hareketi,suyu,nst sonuçların önemli bizim için dedi kızım olduğundanda haraketli son aylarda aslında bu kadar olmaz ama seninki baya hareketli ve canını yakabilir dedii

kızımın duruşu baş aşağı doğum şeklini almış normal doğumu bekleriz dedi eğer sen sezeryan istemezsen dedi bende istemiyorum dedim

nefes alma problemimden bahsettim son aylarda olabilir birde kansızlık problemi olanlarda daha fazla görülebiliyor dedi ilaçlarımı düzenli almamı ve biraz yüksekte yatmamı söyledi tabi ben geceleri nöbet tuttuğum için nerde uyumak :))

birde bebişim 2500gr 45 cm dedi ama biraz ufak bi bebek ama sağlığı iyi gerisi önemli değil dediii

gözünaydın canım bebişini görmüşsün...maşallah sağlınığınız sıhhatiniz iyi olsunda doğduktan sonrada büyür minişler inş....

selam kızlar ben geldimm

sabah kursa gittim.artık zorlanıyorum.önceden yürüyerek dönerdim artık yürüyemiyorum minibüse biniyorum.neyse haftaya sınav var sonra bitiyor hayırlısıyla.oğlumda bugün derste bi hareketliydiki yanımda oturan arkadaş bile gördüü

dün gecede pek bi hareketliydi yaramaz.hatta karnım eşimin koluna koluna çarpmış oda uyandı dürtüyo oğlum babasını.benimde tam uykum vardııı ne güzel uyuyacam derken eşimin bebek dinleyesi tuttuuu.kalktı kulağını karnıma dayadı falan benim uykuda gittii.tabi bişi demedimm epey bi oynadılar birbirleriyle.sonrada yaa içinde biri seni dürterken uyuyamıyosun böyle dedim oda keşke benimde içimde olsa hareket etsede bende uyuyamasam dedi.ayyyyy bi fena oldummmm çok duygulandımmm

evet artık yavaş yavaş ağrılar sızılar başladı dimi.benim bile yürürken kasıklarım acıyo sanki oraya baskı yapıyo gibi.o an durmak zorunda kalıyorum hakikaten canım acıyoo.sanki aşağı aşağı vuruyo gibi oluyo

canım geçmiş olsunnn.fitil konusunda bi bilgim yuok ama seninki biraz ısrarlı bir enfeksiyon sanırım ihmal etme

ayy kızımın odası geldii çok heyecanlıyımm bakalım nasıl olcak..

ayy gözün aydın fotolarını bekliyoruz heeee unutma

oyy yesinler senin minik kızını maşallahh onaaa kocaman olmuşş

bendende herkese hayırlı yıllar.yeni yılımız bize ve miniklerimize sağlık getirir inşallahh

bu akşam kayınvalidemdeyiz.bende bi pasta yapayım baride iyice elim boş gitmiimm.yardım falan ettiğim yok zaten

ayy hayırlısıyla şu eskişehirede bi gidip geleydikk.gezenti anne babanın gezenti oğlu olacak galiba benimkii 8 aydır gezdiriyorum karnımda doğduğundada isterse yandıkk

takma kafana sende canım içini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle sen dr söyle yeter
şerbet takımımızzz

harika olmuş nur güle güle içsinler :)))

hoşgeldin canım aramıza evde olunca yapcak bişey olmuyor ki burayla vakit geciyor bari :)

ahh canım sen kafana çok şey takmışsın bebeginde etkilenmiştir ondandır hareketsizlik aklına başka bişey gelmesin senin moralin bozuk olunca bebekte etkileniyor tabi ama yine içim rahat etsin dersen git dr bir kontrol ol.

hoşgeldin aramıza canım geç kalmışsın olsun bundan sonra katıl aramıza :)) sanada saglıklı rahat dogumlar diliyorum

Ne güzel yanlız olmadığımı bilmek, aynı uyuz olma durumu bendede var nedense!

herkese slmlar ve sevdiklerinizle,bebişlerimizle geçireceğimiz güzel bi yıl diliyorum
bugun gataya gittim sertleşmelrim için nst ye bağladılar ilk kez. kızım ilk 10 dak döndü döndü sonra uyuyuverdi prensesim sola yattım çikolata yedim banamısın demedi 30 dak daha yattım benim de uykum geldi hemşire "oo anne kız uyuyosunuz maşallah" dedi baktık uyanmıcak kaldırdılar bişi yok dedi dr ultrasona girdim herşeyi iimiş bebeşimin ben 2 hastaneye gidiyorum kilo ve ölçüler arasında çok fark var ya kafam karışıyo ama sağlıklı dediler ya o yeter 2 hafta sonra çağırdı tekrar

bu arada dedim akıntım ve kaşıntım var dr dedi ki normal bu haftalarda olur ee pomat felan verseydin yok gerek yok normal dedi dumur oldum neyse ben kendi dr.umu arayıp sormuştum ilaç ism vermişti kullanıyodum zaten
sonra tetanoz aşısını sordum herkes oluyomuş dedim gerek yok eskiden evde doğuruyolarmış şimdi gerek yok dedi ama istersen sağlık ocağında yaptırabilirsin kesinlikle yaptırma demem dedi haftaya kendi dr uma randevum var ona da sorarım ok derse yaptırım bari

gözünaydın canım iyiymiş kızın maşallah akıntı bendede var ama kaşıntı yok akıntı normal ama kaşıntı normal degil nasıl dr muş :))) sen en iyisi kendi dr na sor canım

Herkesin cuması mübarek olsun,yeni senemiz tüm müslüman alemine hayırlar güzellikler getirsin,kaderlerimiz ve kısmetlerimiz hakkımızda hayırlı olur inşallah,1 ocağa gireceğimiz gün kızıma bir adım daha yaklaşmış olucam,önümde sadece 1 ay kalmış olacak,onun dışında yılbaşı hiç bişey anlam ifade etmiyo bana,sıradan bigün,sadece dua ediyorum herşey hayırlı olsun diye.

bugün kızımın hareketleri normal seyrinde,moralim iyi,birazdan kalkıp evi dip köşe temizlicem,yarın annem ve kızkardeşim gelebilir,gerçi gelmeselerde temizlik yapacaktım heryer gözüme batmaya başlamıştı,Allah kolaylık versin bakalım temizlik sonrası ne halde olucam:)

geçmişe biraz baktımda herkes süslenmeye gitmiş ne işş:)

gözünaydın canım iyiymiş kızın maşallah akıntı bendede var ama kaşıntı yok akıntı normal ama kaşıntı normal degil nasıl dr muş :))) sen en iyisi kendi dr na sor canım

sordum canım kendisi tatilde de arayıp sordum ne alayım die pomat verdi 1 kez sürdüm geçti hemen bugun dr a da teyit etmek için sordum ama dumur etti beni buarada sen nasılsın nasıl gidiyo?

gözün aydın neslii,doktor kilosu için normal dediyse normaldir,yeterki sağlıklı sıhhatli olsun,doğuma kadar 3 kg olur,daha ne olsun,sende bu gidişle normal doğum yaparsın :)

bebeğin iyiymiş şükür,yalnız kaşıntılı akıntıya nasıl normal demiş onu anlamadım,benimde bi doktorum vardı,neyden şikayet etsem herşeye normal diyodu,enerjim boşalıyor kalbimde çarpıntı var diyodum,hemen normal diyodu,baktım olacak gibi değil değiştim doktoru,meğerse kansızlık magnezyum eksikliği her bişey varmış:)

bu arada bende tetanoz aşısı olmadım,hatta forumda herkes oluyodu,bu aşıda neyin nesi diye sordum doktoruma,çünkü ilk defa duymuştum,doktor gerek yok dedi,yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…