2011 Şubat Anneleri

Canım telaş yapma bendede oluyor öyle ağrılar helede uzun süreli oturup kalkınca adım atamıyorum.son haftalarımız artık normal sanırım telaş yapmadan dayanıcaz.Çok öptük sizi....

Ben de hamileliğim boyunca 2 kere kullandım o fitillerde bir zararı olmaz bence öyle olsa dr vermez.Kullandıktan sonra bayağa rahatlatıyor ama.Hiç korkmadan kullan ben gece yatarken koyuyordum sabaha kadar akmadan kalsın içeride diye çünkü kalkar kalkmaz içeride kalanlar akıyor.Faydasını görürüsün canım telaş yapma.

ayy kızımın odası geldii çok heyecanlıyımm bakalım nasıl olcak..

Ay canım ne güzel sağlıklı güzel günler geçirsin kızın odasında inşallah.

İnşallah canımmmm.HEpimiz için.

duşumu aldım birzdan kuaföre giderim..

evli olarak ilk, çocuksuz son yılbaşım :}

benim için çok önemli azcık süslenmek lazım bu göbekle ne kadar süslenilirse :}
Benim için de aynı canım evli olarak ilk çocuksuz olarak son yılbaşım.Ben de daha 10 aylık evliyim. Ben de süslenicem azıcık :)))

Çok sevindim burcucum bütün aile bir arada olacaksınız....mutlu yıllar....

Ne güzel görmüşsün kızını.Sağlıklı olması çok güzel kilo sonra da alır.

Minik yaramaz dr u görünce canı uyumak istemiş.Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.Bu akıntı ve kaşıntı hepimiz de var doğumdan sonra geçecek inşallah.

sordum canım kendisi tatilde de arayıp sordum ne alayım die pomat verdi 1 kez sürdüm geçti hemen bugun dr a da teyit etmek için sordum ama dumur etti beni buarada sen nasılsın nasıl gidiyo?

iyi olmuş demekki bişey varmış yani pek bi rahat gördüm o dr. beyi geçmiş olsun canım
ben de idare eder canım kasılmalarım agrılarım oluyor ara ara 2 hafta sonra yine gitcem nst ye gircem işte ama bebegim kilosu biraz az çıktı işte onun dışında iyiyiz 2.160 çıktı :18:

HEPİNİZE MUTLU HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜZEL BİR YIL DİLİYORUM.yENİ YILIN BİZE EN GÜZEL HEDİYESİ YAVRULARIMIZ OLACAK İNŞALLAH BİR DAHAKİ YILBAŞINDA YAVRULARIMIZLA KUTLAYACAĞIZ YENİ YILLARIMIZI.KIZIMLA HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ KOCAMAAAANNNNNN ÖPÜYORUZ

MUTLUUUUU YILLLAAAAAARRRRRRRRRR

bu arada sevgili eşimi şikayet ediim yine
biz daha beşik felan almadık saolsun hep erteliyo kocacım bi sürü eksiğimiz var daha yarın gidip alcaktık.ben yine netten bakarken hepsiburada da beğendiğim bi park yatak %50 indirimdeydi kocamı yormayım (haftaya sınavları var) netten yapalım gezmeyelim die alıncak herşeyi hepsiburada da yaptım o akşam gelince bakıp onay vercek sadece indirimde son 1 gün yazıyo acele ediyom bende baya şey sadece 210 felan tuttu kargo bedeli de yok 12 taksit de var ooohhh seviniyom eşime yük olmıcaz die! akşam söyledim hiiç tınlamıyo bak diyom son gün yazıyo tamam tamam alırız diyo sonra bi arkadaşı aradı oraya gitti 12de geldi bende uyumuşum biraz kalktım hemen nete girdim spettekilerin olmuş fiyatı 360 indirim bitmiş gözünaydın deyip sinir olup yattım hiç oralı olmadı tühh yaa kaçırdık falan diyo kalktı yattı boğazlayıvercektim orda naparsa yapsın artık ağzımı açmıcam kızım erken gelirse de nerden alırsa alsın yaptım listeyi

ahh canım erkekler böyle ya bende anlamıyorum bu kadar hissiz sorumsuz olmayı nasıl beceriyorlar bide ben becerebilsem keşke onlar hamile olsaydıda biz böyle davransaydık diyorum bazen bizimki de şunu alalım desem şuraya gidelim desem öff pöff deyip duruyor aman hangi birini anlatayayım bunlar böyle işte koca 8 ay geçti 1-2 kez hevesli konusmustur hazırlıklar hakkında

Kızını görmüşsün neslicim gözünaydın maşallah büyümüştü kızçe doğuma kadar 3kg olur annesi sen kızına iyi bakıyorsun zaten.

Canım telaş yapma bendede oluyor öyle ağrılar helede uzun süreli oturup kalkınca adım atamıyorum.son haftalarımız artık normal sanırım telaş yapmadan dayanıcaz.Çok öptük sizi....

Ahh canım telaş yapmamak mümkünmü helede bu aralar geldi gelicek diye aklım çıkıyor.Hergün yeni biri doğurdum diycek diye korka korka açıyorum sayfaları.İnş.bekler minişler zamanlarını bizde kızımla sizi öpüyoruz teyzesi

Ahh canım ya hepsi aynı bunların nasılsa takmamaya çalış kafanı.Aslında sen alsaydın keşke onu beklemeden indirim bitmeden.Ben eşime diyorum bunları bunları beğendim indirimde alıyım mı diyorum al diyor.Hani hiç ne aldın fiyatı ne kadar diye sormuyor hesap kitap işini ben götürdüğüm için :))
Bu arada kızını görmüşsün ama seninkide benimki gibi uykucu sanırım uyumak istediği zaman ne yapsan uyanmıyor.
Tatlılı şeylerde bu durumda hiç bir işe yaramıyor :))

canım yok,paralı olanları zaten ben de baştan almadım bu çok yakın aile dostumuzun oğlu 7.sınıf hiperaktif+dikkat dağınıklığı olan ama müthiş zeki bi çocuk 2 haftadır ders yapamamıştık hemen fenden 5 yanlış yapmış normalde 1yanlışı falan olurdu.ben de kıyamadım çok zorlanıyorum ama bırakamadım da bakalım ne kadar daha sürecek

az değil canım kurabiyenin kilosu normal yani alır son haftalarda ii beslen sen moralini yüksek tut gelişimi haftasıyla uyumluysa yeter

az değil canım kurabiyenin kilosu normal yani alır son haftalarda ii beslen sen moralini yüksek tut gelişimi haftasıyla uyumluysa yeter

uyumlu dedi ama 3 kilo olarak dogarmı bilmem yani

ben de kendimi besi ye cekicem bu ay bende şişerim ama bebegimede yarasın bari şeker yüzünden diyet yapıyorum ya ondan oldu diye üzüldüm

Herkese selam kızlar mutlu bir cuma gününden merhaba... 2011 bana bebişimi getirecek onun sevinciyle doluyum ,bir hafta sonu tatiline ulaşmanın çoşkusu birde işyerindeki son 3 haftamın coşkusu ile doluyum Çok çoşkun gördüm kendimi.Şimdi sıcak bir çorba yapıcam kendime kızımla içicez sonra ranıza katılırız tekrardan.
Sizleri bilmem ama ben eski üzeri simli yeni yıl kartlarını çooooook özledim....

Son düzenleme:
uyumlu dedi ama 3 kilo olarak dogarmı bilmem yani

ben de kendimi besi ye cekicem bu ay bende şişerim ama bebegimede yarasın bari şeker yüzünden diyet yapıyorum ya ondan oldu diye üzüldüm

daha 1 ayın var önünde,bu kiloda kalmaz,3 kg olur yada 3 kgya yakın bi kiloda olur,2500,3500 arası doğan bebekler normalmiş,ama sen iyi beslen bu ay,sıkı ye,bide boyu nasıl? mavi %100 olan meyve sularından tüket
doktor her muayenede benim miniğin boyunun uzunluğundan bahsediyor,46 cm di pzt muayenede,hatta şaşırdı doğana kadar 50 cmin çok üstünde olur dedi,,ben bunu şuna bağlıyorum,hamile kaldığım ilk günlerden beri hergün 1lt orjinal meyve suyu tükettim,abartmıyorum,daha 1 gün aksattığım yok,aşırı meyve suyu tüketiyorum,1 ayda 1 ay,sende bi dene

Dur mavi meyve suyu tüketme:) şekermi var sende,gerçi pek bi bilgim yok ama şekeri olanlar meyve suyu içebiliyormu?,aman şekeri etkiliyosa boşver içme,yeni farkettim şeker diyeti yaptığını:)

benimkinin boyunu söylemiyor dr hep bende unutuyorum 2 hafta sonra soracam merak ediyorum sadece demişti ama bacakları uzun boyuda uzun olcak demişti okadar. ya benim hamilelik biraz sıkıntılı geçti yiyip içemedim 6 ay sonra da şeker çıktı hayırlısı olsun napalım ama bu ara biraz süt meyve suyu içecem ne edeyim kilo alsın az daha
Dur mavi meyve suyu tüketme:) şekermi var sende,gerçi pek bi bilgim yok ama şekeri olanlar meyve suyu içebiliyormu?,aman şekeri etkiliyosa boşver içme,yeni farkettim şeker diyeti yaptığını:)

aman herşey yasak ot gibi yaşıyoz 2 aydır :))) ben biraz delecem o yasakları amma :))

doktorum bana hiç yasak koymadı,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı,hatta ızgaralar mangallar tüket ye iç diyo ne iyi doktorum var dimi:) önerilerini dinledim ve hamilelik boyunca 10 kg almışım şimdilerde varile döndüm:)

iyiymiş senin dr :)) olsun canım 10 kilo verirsin ben kilo dan korkmuyorum çünkü genellikle veriyorlar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…