Herkesin cuması mübarek olsun,yeni senemiz tüm müslüman alemine hayırlar güzellikler getirsin,kaderlerimiz ve kısmetlerimiz hakkımızda hayırlı olur inşallah,1 ocağa gireceğimiz gün kızıma bir adım daha yaklaşmış olucam,önümde sadece 1 ay kalmış olacak,onun dışında yılbaşı hiç bişey anlam ifade etmiyo bana,sıradan bigün,sadece dua ediyorum herşey hayırlı olsun diye.
bugün kızımın hareketleri normal seyrinde,moralim iyi,birazdan kalkıp evi dip köşe temizlicem,yarın annem ve kızkardeşim gelebilir,gerçi gelmeselerde temizlik yapacaktım heryer gözüme batmaya başlamıştı,Allah kolaylık versin bakalım temizlik sonrası ne halde olucam:)
geçmişe biraz baktımda herkes süslenmeye gitmiş ne işş:)[/QUOTE
Hepimize hayır ve güzellik getirir bebeklerimizi kucagımıza saglıklı mutlu alırız inşallah...bak canım demekki senin psikolojinden etkilenmiş kızın sen içini ferah tut kızın için herşey yoluna girer inşallah fazla da temizlik yapma bak sen yorulunca kızında yorulur
Günaydın kızlar kimsecikler yok bugün uzun zamandır açılış yapmıyordum bu sabah ben yapıyım bari.
Dün akşam çok feciydim ben ağrılarım ve kasılmalarım oldu gece hep sanırım yalancı sancıydı bugünde biraz var aslında geçmezse eğer dr.gidip konuşucam.
Birde yürürken sürekli vajinama sancı giriyor yolun ortasında yürürken kalıyorum.Dr.o zaman hemen dinlen kendinide çok yorma dedi ama daha 2 hafta iznimin başlamasınada inş.o zamana kadar idare edebilirim durumu
kızlar 2 gün hastanede yattım.dün çıktım.idrar yolu enfeksiyonu.dr fitil verdiacaba zararlımıki bu fitil 3 gün kullan dedi birde ilaç.şu dertden bir kurtulsam agrıdan sancıdan duramıyorum.2 serum yedim gene.ogluşumda benim yüzümden acı çekiyor.fitil zararlı diye kullanmamıştım.sabah denedim.kullanan varmı.vajinadan koydum
ayy kızımın odası geldii çok heyecanlıyımm bakalım nasıl olcak..
günaydın güzell annelerr nasılsınız bu sancılar artık iyice bunaltmaya başladı her yanım acıyor akşam oturup ağladım koltuktan kalkamadım kilitlenip kaldım bide bu halimle eşim hiç sormadan misafir çağırdı gelenler bana bişey yaptırmazda ben misafirliğe bile gitsem 1 saat geçmeden başka odaya uzanya gidiyorum ona ayrı bi sinirlendim ben eşşek başıyım fikir almak aklına gelmiyor beyfendinin
Canım erkeklerin bir çoğunda bu huy var sanırım haber vermeden birilerini davet etme.Benim eşimde aynısını yapıyordu ilk zamanlarda söyleye söyleye şimdi alıştı.Onlara sorsan ne varki ne olacak abartıyorsun derler.Üzme kendini bebiş te üzülmesin canım.
sudenurr canım çok geçmiş olsun bu iltihaplar geçmiyecek galiba fitilinide aksatma doktorun vrdiyse kullan canım belki rahatlatır azıcık
bi yılı daha deviriyoruz bu sene hepsinden daha özel bişzler için inş bundan sonrada bebişlerimizle eşlerimizle ailemizle daha özel nice yıllar geçiririz
Benim için de aynı canım evli olarak ilk çocuksuz olarak son yılbaşım.Ben de daha 10 aylık evliyim. Ben de süslenicem azıcık :)))duşumu aldım birzdan kuaföre giderim..
evli olarak ilk, çocuksuz son yılbaşım :}
benim için çok önemli azcık süslenmek lazım bu göbekle ne kadar süslenilirse :}
Çok sevindim burcucum bütün aile bir arada olacaksınız....mutlu yıllar....Günaydın hanımlar, hepinize önce sağlık ve mutluluk sonra başarı ve bol kazanç dolu bir yıl diliyorum,
Dün akşam eşim geldi, şu an kağanla lego oynuyorlar
birazdan kağan uyuyup uyandıktan sonra dışarı çıkıcaz gezmek için, bu günü değerlendirelim
Akşam ailecek evdeyiz, evimizi süsledik balonlar şişirdik ufak bide süslü ağacımız var, annem harıl harıl yeni yıl sofrası hazırlıyor... ptt takılıcaz, [ ilk defa duyanlar için P-ijama- T-erlik- T-elevizyon ]
Bu arada telefonum geldi kızlar, samsung monte, çok beğendim
Ne güzel görmüşsün kızını.Sağlıklı olması çok güzel kilo sonra da alır.günaydın güzel anneler herkese huzurlu mutlu seneler
kızımı gördüm bu gün yüzünü kapatmıştım ama dudaklarını gördümmm yavrumun nst de biraz sancılarımız çıktı doktorumuz artık son aydayız üç şeye dikkat et dedi hareketi,suyu,nst sonuçların önemli bizim için dedi kızım olduğundanda haraketli son aylarda aslında bu kadar olmaz ama seninki baya hareketli ve canını yakabilir dedii
kızımın duruşu baş aşağı doğum şeklini almış normal doğumu bekleriz dedi eğer sen sezeryan istemezsen dedi bende istemiyorum dedim
nefes alma problemimden bahsettim son aylarda olabilir birde kansızlık problemi olanlarda daha fazla görülebiliyor dedi ilaçlarımı düzenli almamı ve biraz yüksekte yatmamı söyledi tabi ben geceleri nöbet tuttuğum için nerde uyumak :))
birde bebişim 2500gr 45 cm dedi ama biraz ufak bi bebek ama sağlığı iyi gerisi önemli değil dediii
herkese slmlar ve sevdiklerinizle,bebişlerimizle geçireceğimiz güzel bi yıl diliyorum
bugun gataya gittim sertleşmelrim için nst ye bağladılar ilk kez. kızım ilk 10 dak döndü döndü sonra uyuyuverdi prensesimsola yattım çikolata yedim banamısın demedi 30 dak daha yattım benim de uykum geldi hemşire "oo anne kız uyuyosunuz maşallah" dedi baktık uyanmıcak kaldırdılar bişi yok dedi dr ultrasona girdim herşeyi iimiş bebeşimin ben 2 hastaneye gidiyorum kilo ve ölçüler arasında çok fark var ya kafam karışıyo ama sağlıklı dediler ya o yeter 2 hafta sonra çağırdı tekrar
bu arada dedim akıntım ve kaşıntım var dr dedi ki normal bu haftalarda olur ee pomat felan verseydin yok gerek yok normal dedi dumur oldumneyse ben kendi dr.umu arayıp sormuştum ilaç ism vermişti kullanıyodum zaten
sonra tetanoz aşısını sordum herkes oluyomuş dedim gerek yok eskiden evde doğuruyolarmış şimdi gerek yok dedi ama istersen sağlık ocağında yaptırabilirsin kesinlikle yaptırma demem dedi haftaya kendi dr uma randevum var ona da sorarım ok derse yaptırım bari
sordum canım kendisi tatilde de arayıp sordum ne alayım die pomat verdi 1 kez sürdüm geçti hemen bugun dr a da teyit etmek için sordum ama dumur etti benibuarada sen nasılsın nasıl gidiyo?
Herkesin cuması mübarek olsun,yeni senemiz tüm müslüman alemine hayırlar güzellikler getirsin,kaderlerimiz ve kısmetlerimiz hakkımızda hayırlı olur inşallah,1 ocağa gireceğimiz gün kızıma bir adım daha yaklaşmış olucam,önümde sadece 1 ay kalmış olacak,onun dışında yılbaşı hiç bişey anlam ifade etmiyo bana,sıradan bigün,sadece dua ediyorum herşey hayırlı olsun diye.
bugün kızımın hareketleri normal seyrinde,moralim iyi,birazdan kalkıp evi dip köşe temizlicem,yarın annem ve kızkardeşim gelebilir,gerçi gelmeselerde temizlik yapacaktım heryer gözüme batmaya başlamıştı,Allah kolaylık versin bakalım temizlik sonrası ne halde olucam:)
geçmişe biraz baktımda herkes süslenmeye gitmiş ne işş:)[/QUOTE
Hepimize hayır ve güzellik getirir bebeklerimizi kucagımıza saglıklı mutlu alırız inşallah...bak canım demekki senin psikolojinden etkilenmiş kızın sen içini ferah tut kızın için herşey yoluna girer inşallah fazla da temizlik yapma bak sen yorulunca kızında yorulur
yookk mavişim yoookk,intikamımı alacam,bi doğsun dötüsüne dötüsüne şaplatıcam,dün beni psikopata bağladı:)
bu gece benim sağ bacağım ağrıdı durdu,belimle beraber,zaten el parmaklarım ve bileğim her gece burkulmuş gibi ağrıyıp duruyodu,bi bu eksikti
Benim için de aynı canım evli olarak ilk çocuksuz olarak son yılbaşım.Ben de daha 10 aylık evliyim. Ben de süslenicem azıcık :)))
bu arada sevgili eşimi şikayet ediim yine
biz daha beşik felan almadık saolsun hep erteliyo kocacım bi sürü eksiğimiz var daha yarın gidip alcaktık.ben yine netten bakarken hepsiburada da beğendiğim bi park yatak %50 indirimdeydi kocamı yormayım (haftaya sınavları var) netten yapalım gezmeyelim die alıncak herşeyi hepsiburada da yaptım o akşam gelince bakıp onay vercek sadece indirimde son 1 gün yazıyo acele ediyom bende baya şey sadece 210 felan tuttu kargo bedeli de yok 12 taksit de var ooohhh seviniyom eşime yük olmıcaz die! akşam söyledim hiiç tınlamıyo bak diyom son gün yazıyo tamam tamam alırız diyo sonra bi arkadaşı aradı oraya gitti 12de geldi bende uyumuşum biraz kalktım hemen nete girdim spettekilerin olmuş fiyatı 360indirim bitmiş gözünaydın deyip sinir olup yattım hiç oralı olmadı tühh yaa kaçırdık falan diyo kalktı yattı boğazlayıvercektim orda naparsa yapsın artık ağzımı açmıcam kızım erken gelirse de nerden alırsa alsın yaptım listeyi
günaydın güzel anneler herkese huzurlu mutlu seneler
kızımı gördüm bu gün yüzünü kapatmıştım ama dudaklarını gördümmm yavrumun nst de biraz sancılarımız çıktı doktorumuz artık son aydayız üç şeye dikkat et dedi hareketi,suyu,nst sonuçların önemli bizim için dedi kızım olduğundanda haraketli son aylarda aslında bu kadar olmaz ama seninki baya hareketli ve canını yakabilir dedii
kızımın duruşu baş aşağı doğum şeklini almış normal doğumu bekleriz dedi eğer sen sezeryan istemezsen dedi bende istemiyorum dedim
nefes alma problemimden bahsettim son aylarda olabilir birde kansızlık problemi olanlarda daha fazla görülebiliyor dedi ilaçlarımı düzenli almamı ve biraz yüksekte yatmamı söyledi tabi ben geceleri nöbet tuttuğum için nerde uyumak :))
birde bebişim 2500gr 45 cm dedi ama biraz ufak bi bebek ama sağlığı iyi gerisi önemli değil dediii
Canım telaş yapma bendede oluyor öyle ağrılar helede uzun süreli oturup kalkınca adım atamıyorum.son haftalarımız artık normal sanırım telaş yapmadan dayanıcaz.Çok öptük sizi....
bu arada sevgili eşimi şikayet ediim yine
biz daha beşik felan almadık saolsun hep erteliyo kocacım bi sürü eksiğimiz var daha yarın gidip alcaktık.ben yine netten bakarken hepsiburada da beğendiğim bi park yatak %50 indirimdeydi kocamı yormayım (haftaya sınavları var) netten yapalım gezmeyelim die alıncak herşeyi hepsiburada da yaptım o akşam gelince bakıp onay vercek sadece indirimde son 1 gün yazıyo acele ediyom bende baya şey sadece 210 felan tuttu kargo bedeli de yok 12 taksit de var ooohhh seviniyom eşime yük olmıcaz die! akşam söyledim hiiç tınlamıyo bak diyom son gün yazıyo tamam tamam alırız diyo sonra bi arkadaşı aradı oraya gitti 12de geldi bende uyumuşum biraz kalktım hemen nete girdim spettekilerin olmuş fiyatı 360indirim bitmiş gözünaydın deyip sinir olup yattım hiç oralı olmadı tühh yaa kaçırdık falan diyo kalktı yattı boğazlayıvercektim orda naparsa yapsın artık ağzımı açmıcam kızım erken gelirse de nerden alırsa alsın yaptım listeyi
canım hala derslere devammı ediyorsun ben sene başından beri almıyorum kimseyi hamilelikte çekemem dedim iyikide öyle yapmışım.Maddi olarak çok yararı oluyordu ama ben çok yoruluyordum seni çok iyi anlıyorum bu vakte kadar iyi bile getirmişsin.
iyi olmuş demekki bişey varmış yani pek bi rahat gördüm o dr. beyigeçmiş olsun canım
ben de idare eder canım kasılmalarım agrılarım oluyor ara ara 2 hafta sonra yine gitcem nst ye gircem işte ama bebegim kilosu biraz az çıktı işte onun dışında iyiyiz 2.160 çıktı :18:
yookk mavişim yoookk,intikamımı alacam,bi doğsun dötüsüne dötüsüne şaplatıcam,dün beni psikopata bağladı:)
bu gece benim sağ bacağım ağrıdı durdu,belimle beraber,zaten el parmaklarım ve bileğim her gece burkulmuş gibi ağrıyıp duruyodu,bi bu eksikti
zaten bi dogsunlar yok vurcam yok ısırcam diye diye suruyoz doguncada hiç bişey yapmaya kıyamayız ki kuzucuklara :)) ya benimde belim ellerim bileklerim nasıl uyusuyo incinmiş gibi agrıyo niye acaba anlamıyorum arıza verip duruyoruz:2:
az değil canım kurabiyenin kilosu normal yanialır son haftalarda ii beslen sen moralini yüksek tut gelişimi haftasıyla uyumluysa yeter
uyumlu dedi ama 3 kilo olarak dogarmı bilmem yani
ben de kendimi besi ye cekicem bu ay bende şişerim ama bebegimede yarasın bari şeker yüzünden diyet yapıyorum ya ondan oldu diye üzüldüm
daha 1 ayın var önünde,bu kiloda kalmaz,3 kg olur yada 3 kgya yakın bi kiloda olur,2500,3500 arası doğan bebekler normalmiş,ama sen iyi beslen bu ay,sıkı ye,bide boyu nasıl? mavi %100 olan meyve sularından tüket
doktor her muayenede benim miniğin boyunun uzunluğundan bahsediyor,46 cm di pzt muayenede,hatta şaşırdı doğana kadar 50 cmin çok üstünde olur dedi,,ben bunu şuna bağlıyorum,hamile kaldığım ilk günlerden beri hergün 1lt orjinal meyve suyu tükettim,abartmıyorum,daha 1 gün aksattığım yok,aşırı meyve suyu tüketiyorum,1 ayda 1 ay,sende bi dene
Dur mavi meyve suyu tüketme:) şekermi var sende,gerçi pek bi bilgim yok ama şekeri olanlar meyve suyu içebiliyormu?,aman şekeri etkiliyosa boşver içme,yeni farkettim şeker diyeti yaptığını:)
benimkinin boyunu söylemiyor dr hep bende unutuyorum 2 hafta sonra soracam merak ediyorum sadece demişti ama bacakları uzun boyuda uzun olcak demişti okadar. ya benim hamilelik biraz sıkıntılı geçti yiyip içemedim 6 ay sonra da şeker çıktı hayırlısı olsun napalım ama bu ara biraz süt meyve suyu içecem ne edeyim kilo alsın az daha
aman herşey yasak ot gibi yaşıyoz 2 aydır :))) ben biraz delecem o yasakları amma :))
doktorum bana hiç yasak koymadı,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı,hatta ızgaralar mangallar tüket ye iç diyo ne iyi doktorum var dimi:) önerilerini dinledim ve hamilelik boyunca 10 kg almışım şimdilerde varile döndüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?