2011 Şubat Anneleri

♥ Yaşamınızca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep sizinle olsun.BEBİŞLERİNİZLE VE TÜM SEVDİKLERİNİZLE BERABER MUTLU YILLAR!

selam kızlar lcw waikiki gittim hamile kıyafetleri yine aynıydı bende normal tişörtlerin büyük bedenli olanlarında aldım bi kaçtane denedim durdum soydum çıkardım sonunda yakışan 2 3 tane buldum aldım bayada ucuzlardı sevindirdim kendimi akşama giyicem kuaföre ugradım kasıma gözüme şekil verdirdim süslenme püslenme işim bittii:)

ohhh canım maşallah ii yapmışın
ben bayadır bişi almıyom kendime hep kızıma hep kızıma vitrinlere bile bakmıyom ama bu aralar çook süsleniyorum önceden komik geliyodu koca göbişle ama şimdi çok yakıştırıyorum süslenmeyi kendime tombik tombik çok tatlı oluyo

selam kızlar ben geldiimmm

bime gittimm bimde çok güzel ışıklı müzikli hacıyatmaz oyuncak varr.benim arkadaşımda vardıı kızı epey oynadııı çokda sağlam oda bimden almış daha önce hemde 10 lira mağazada bakmıştım 25 liraaydı aldım ben sizede tavsiye ederim.1 de gitmiştim epey vardır

haftayada katı meyve sıkacağı var 35 liraya inşallah yetişirsem onuda alıcam

neyse işte gittim hazır pasta tabanlarından aldım 2 tane krem şanti falan tembel işi hemen iki katlı bi pasta yaptım.malum akşama kayınvalidemlerdeyiz yemeğe elimiz boş gitmeyelim kocaman süper bi pasta oldu 10 liraya falan maloldu.hazır alsak şimdi iki katlı bi pasta diye çok para isterler bende cimrileştimmi neeyyy

daha ütü yapıcam çantamı hazırlıcam banyo yapcam ama yoruldum az dinleneyim didim

siz nasılsınız bakalımm

Son düzenleme:

merhaba ne güzel arkadaşları böyle coşkulu şen şakrak görünce bende şenleniyorum
o kartları bende çok severdim haribden ne güzeldi .. mutlu yıllar

sedacım ellerine sağlık
ben de akşam kayınvalideme gideceğim.
haftasonumuz bari bize kalır diyorum.normalde istanbula gidecektik kardeşime ama eşimin dersi var o yüzden vazgeçtik

okuldan gelince güzeelll bir kestirmişim,geldiğimde kadın temizlik yapıyordu gitmiş onu bile duymamışım o kadar yani,ama iyi olmuş dinlenmişim
sizler nasılsınız kızlar tuğbadan falan haber var mıki?

Son düzenleme:

ohh iyi olmuş pasta tabi eli boş gitme cimrileş tabi :)) ogluna cimrileşme sen kaynanaya cimrileş oglunun cicisi hayırlı olsun şekerim

bende çıkıcam birazdan sanmıyorum ama kaldıysa alıcam bi tane :}

canım şimdi pasta çekti :))) ütü yaptım bebişimin bazı kıyafetlerini yıkamıştım anca ütüledim çok yoruldm valla bu hacyatmaz çıngırakmı katı meyve sıkıcagına bi bakarım bende

sllmm kızlar bn geldimm iki gündür ege üniversitesinde yatıyordum biraz önce cıktımm allahıma şükür bişimiz yokk yalancı doğum dedilerr iltihap tedaviside gördümmm cok kötü geceler geçirdimm çünkü doğumhanenin içinde yatrdılar dakka başı biri doğurdu hele 29 haftalık biri geldi hmn doğuma aldılar bnde ordaydım yatrmışlar masaya dikiş atıolardı ayy psikolojimm cok bozulduuu onları gördükten sonra doğurmak istemiyorummm

ayy canım benim yaaa dikkat et kendine psikolojini sağlam tutmaya çalış.. Allahın izniyle güzel rahat geçecek doğumlarımız

bu seneki yılbaşı bana hiç bişey ifade etmiyor gibime geliyor sanki :))

aslında banada öyle geliyo.zaten sevmem öyle yılbaşıydı sevgilier günüydü geriyo beniii

geçen seneki yıl başı geldi aklıma

rahmetli babacım vardı bizde.annem vardı.kayınpederleri çağırmıştım.hep beraber yemek yemiştik.tombala oynamıştık.babam da eğlenmişti.son yılbaşısıymışherkese küçükte olsa bi hediye almıştım.

1 yılda neler neler değişiyor kimileri gidiyor kimileri geliyor.hayatta herşey insan içinn.

çok geçmiş olsun canım ya neyseki kurtulmusun niye dogumhane de yatırdılar etkilenmişindir

canım şimdi pasta çekti :))) ütü yaptım bebişimin bazı kıyafetlerini yıkamıştım anca ütüledim çok yoruldm valla bu hacyatmaz çıngırakmı katı meyve sıkıcagına bi bakarım bende

canım yaa çok pardonnn düşünemedim bi an bende hiç olmuyo ya öyle canınızın isteyebileceğini şeedemedimm gel ben sana yapayım çeşit çeşittt

evet çıngıraklı o halkaların içinde var ses çıkarıyo.kendi müzik çalıyoo hepsi ışıklı yanıp sönüyo

ben geldimmmmmmmmm
ama ağrıdan ölüyom...kızımın odası geldi mobilyaları yerleştirdik...
yatağımız yoktu bi de kızımın odasına bi çekyat alalım istiyorduk...eşim gece nöbetteyken orda yatarım diye...onlara bakalım diye çıktık....ama ben çokk yoruldum....
bellonada bi kanape beğendim....
yatak için yatağa baktık 165 tl
işbir yatağa baktık yaylı yataklara 125 yaysız yataklara 185 dedi...ama orda bi kutu gördü eşim bu ürünler işbir yatak için çinde özel olarak üretilmiştir yazıyordu....çin malı diye içimize sinmedi...almadık yanı...
bi de bi yerde yaylı bi yatak sorduk 50 tl dedi...
karar veremedikk haliylede alamadık...olan bana oldu....anladım ben artık eski ben değilim

ayyy geçmiş olsunn...niye seni görebileceğin bir yerde tutmuşlar yaaaa..etkilenir insann.napalım valla korkunun ecele faydası yok napıcan doğurucaz mecbur

Allah rahmet eylesin canım öyle bir koca yıl neler degisiyor bak şimdi bebeklerimiz karnımızda inşallah yeni yılda onları kucaklıycaz acılarımızı unutcaz inşallah hayırlısı olsun

bak şimdi yaaaa.doktor sana mutfaga gidebilirsin bi tek diyo sen maşallah ankarayı dolaşmışsınn.sus hiç yoruldum deme işlerinide bitirebilse barii

ayyy ben çok merak ettim ama odayı bir ara fotolarını koysanda görsek

senin kız pek şanslı yaaa annesi kızı iiçin neler neler yapıyo babasıda tabikiii

geçmiş olsun canım...insan etkileniyo haklısın benim yattığım gecede bi bayan normal doğum yaptı onun çığlıkları beni mahvetti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…