selam kızlar lcw waikiki gittim hamile kıyafetleri yine aynıydı bende normal tişörtlerin büyük bedenli olanlarında aldım bi kaçtane denedim durdum soydum çıkardım sonunda yakışan 2 3 tane buldum aldım bayada ucuzlardı sevindirdim kendimi akşama giyicem kuaföre ugradım kasıma gözüme şekil verdirdim süslenme püslenme işim bittii:)
Herkese selam kızlar mutlu bir cuma gününden merhaba... 2011 bana bebişimi getirecek onun sevinciyle doluyum ,bir hafta sonu tatiline ulaşmanın çoşkusu birde işyerindeki son 3 haftamın coşkusu ile doluyumÇok çoşkun gördüm kendimi.Şimdi sıcak bir çorba yapıcam kendime kızımla içicez sonra ranıza katılırız tekrardan.
Sizleri bilmem ama ben eski üzeri simli yeni yıl kartlarını çooooook özledim....
selam kızlar ben geldiimmm
bime gittimm bimde çok güzel ışıklı müzikli hacıyatmaz oyuncak varr.benim arkadaşımda vardıı kızı epey oynadııı çokda sağlam oda bimden almış daha önce hemde 10 lira mağazada bakmıştım 25 liraaydı aldım ben sizede tavsiye ederim.1 de gitmiştim epey vardır
haftayada katı meyve sıkacağı var 35 liraya inşallah yetişirsem onuda alıcam
neyse işte gittim hazır pasta tabanlarından aldım 2 tane krem şanti falan tembel işi hemen iki katlı bi pasta yaptım.malum akşama kayınvalidemlerdeyiz yemeğe elimiz boş gitmeyelim kocaman süper bi pasta oldu 10 liraya falan maloldu.hazır alsak şimdi iki katlı bi pasta diye çok para isterlerbende cimrileştimmi neeyyy
daha ütü yapıcam çantamı hazırlıcam banyo yapcam ama yoruldum az dinleneyim didim
siz nasılsınız bakalımm
selam kızlar ben geldiimmm
bime gittimm bimde çok güzel ışıklı müzikli hacıyatmaz oyuncak varr.benim arkadaşımda vardıı kızı epey oynadııı çokda sağlam oda bimden almış daha önce hemde 10 lira mağazada bakmıştım 25 liraaydı aldım ben sizede tavsiye ederim.1 de gitmiştim epey vardır
haftayada katı meyve sıkacağı var 35 liraya inşallah yetişirsem onuda alıcam
neyse işte gittim hazır pasta tabanlarından aldım 2 tane krem şanti falan tembel işi hemen iki katlı bi pasta yaptım.malum akşama kayınvalidemlerdeyiz yemeğe elimiz boş gitmeyelim kocaman süper bi pasta oldu 10 liraya falan maloldu.hazır alsak şimdi iki katlı bi pasta diye çok para isterlerbende cimrileştimmi neeyyy
daha ütü yapıcam çantamı hazırlıcam banyo yapcam ama yoruldum az dinleneyim didim
siz nasılsınız bakalımm
sllmm kızlar bn geldimm iki gündür ege üniversitesinde yatıyordum biraz önce cıktımm allahıma şükür bişimiz yokk yalancı doğum dedilerr iltihap tedaviside gördümmm cok kötü geceler geçirdimm çünkü doğumhanenin içinde yatrdılar dakka başı biri doğurdu hele 29 haftalık biri geldi hmn doğuma aldılar bnde ordaydım yatrmışlar masaya dikiş atıolardı ayy psikolojimm cok bozulduuu onları gördükten sonra doğurmak istemiyorummm
bu seneki yılbaşı bana hiç bişey ifade etmiyor gibime geliyor sanki :))
sllmm kızlar bn geldimm iki gündür ege üniversitesinde yatıyordum biraz önce cıktımm allahıma şükür bişimiz yokk yalancı doğum dedilerr iltihap tedaviside gördümmm cok kötü geceler geçirdimm çünkü doğumhanenin içinde yatrdılar dakka başı biri doğurdu hele 29 haftalık biri geldi hmn doğuma aldılar bnde ordaydım yatrmışlar masaya dikiş atıolardı ayy psikolojimm cok bozulduuu onları gördükten sonra doğurmak istemiyorummm
canım şimdi pasta çekti :))) ütü yaptım bebişimin bazı kıyafetlerini yıkamıştım anca ütüledim çok yoruldm valla bu hacyatmaz çıngırakmı katı meyve sıkıcagına bi bakarım bende
aslında banada öyle geliyo.zaten sevmem öyle yılbaşıydı sevgilier günüydü geriyo beniii
geçen seneki yıl başı geldi aklıma
rahmetli babacım vardı bizde.annem vardı.kayınpederleri çağırmıştım.hep beraber yemek yemiştik.tombala oynamıştık.babam da eğlenmişti.son yılbaşısıymışherkese küçükte olsa bi hediye almıştım.
1 yılda neler neler değişiyor kimileri gidiyor kimileri geliyor.hayatta herşey insan içinn.
ben geldimmmmmmmmm
ama ağrıdan ölüyom...kızımın odası geldi mobilyaları yerleştirdik...
yatağımız yoktu bi de kızımın odasına bi çekyat alalım istiyorduk...eşim gece nöbetteyken orda yatarım diye...onlara bakalım diye çıktık....ama ben çokk yoruldum....
bellonada bi kanape beğendim....
yatak için yatağa baktık 165 tl
işbir yatağa baktık yaylı yataklara 125 yaysız yataklara 185 dedi...ama orda bi kutu gördü eşim bu ürünler işbir yatak için çinde özel olarak üretilmiştir yazıyordu....çin malı diye içimize sinmedi...almadık yanı...
bi de bi yerde yaylı bi yatak sorduk 50 tl dedi...
karar veremedikk haliylede alamadık...olan bana oldu....anladım ben artık eski ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?