2011 Şubat Anneleri

bu seneki yılbaşı bana hiç bişey ifade etmiyor gibime geliyor sanki :))
olurmu kıssss bu yıl bebişlerimizin yılı
canım benim ya kötü olmuş tabi böyle bişeye tanık olmanaman sen dikkat et yine de
ne güzel yaa...bu günler aslında toplanmak için bahaneden başka bişey değil.
annem de gelinimizin doğum günü için hazırlık yapmış hindi pişirmiş yemekler,pasta falan almışlar.gelinin ablaları dünürler falan hep birarada sadece kız kardeşim ve ben yokum,keşke olabilseydik
canım sen dikkat et artık yaaa..

sağol dilerim_lal :) hacıyatmazın fiyatı ne peki bimde?

gülşah gecmiş olsun korkunu anlayabiliyorum unuversiteler insanlara biraz denekmiş gibi bakıyor ölüm yok ucunda korkma kardeş doğurup rahatlıcaz hepimiz bozma moralini

bu sefer gerçekten beni gidi ben oldu yanı...ay seda teyzesi eksiklerimiz bitse koycaz fotolarınıda inş en kısa zamanda tamamlarız artık....öle tahmin ediyorum biz bitircez hazırlıkları minik kız gelcek

tühh o kadar yorulmana degseymis keske bence sen cıkma bu ara canım madem istiharat dedi dr kalkma nolur nolmaz

Canım babana Allah rahmet eylesin sana eşine oğluna ailene uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

saolun kızlar bn şimdi yatayımm eşim başımda zaten uykusuzm hiç uyumadımm doğuranların sesini dinlemektenn gözüümden uyku akıorr valla hadi görüşürük öptüm sizi

hayırlı olsun kızının odası güzel günlerde uyusun içinde miniğinn :) yatağı bence yataştan başka alma en güzeli yataşınkiler

nur_45 ben daha beşik filan almadım bana iyi değil evde boş beşik dediler aklıma girdiler almıyorum ama sizi ve alanları gördükçe boş bir inanış olduğunu anlıyorum ocakta bende sipariş vericem ama daha sonra eve getirttircem.

Canım babana Allah rahmet eylesin sana eşine oğluna ailene uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

sağol canım aminn inşallahh.cümlemize inşallahh.babamı kaybettiğimizde ben hamileymişim meğerse.rabbim ailemizden bir erkek aldı bir erkek verdi.doğumuda babamın doğum gününde denk geliyor babamda şubat doğumluydu.

Allah ımmm bunuda yeni duyuyorum.bakalım daha neler duyucam.çok kızıyorum hamile kadınları bu tür şeylerle doldurup korkutanlara.ben kesinlikle inanmıyorum ama etkileniyorum.lütfen yaa hamile insanlara bu tür şeyler söylenmesinnn

Allah Çocuklarımıza Uzun Sağlıklı Ömür Versin İnşallah, Dedeleri Gibi Yiğit,Delikanlı,Ahlaklı Olsunlar İnşallah..

Benimde Kayınpederim Vefat Etti Oğlum Onun Adıyla Yaşıycak..

Offf Nasıl Ağlamak Geldi İçimden.. Zor Tutuyorum Kendimi

en datlı doktor benim doktoor binşükür şeker meker çıkmadı bende...hatta hamilelik öncesi hipoglisemi krizine giriyodum, reaktif hipoglisemi vardı bende hatta 1 sene glifor kullandım..şükür hamilelikte düzeldi...kuzum bana iyi geldi...böyle olunca homidi gırtlak yedim...dünyanın kilosunu aldım.zaten tombiştim...71le kalmış 84 olmuşum...hatta geçen ay 4kğ birden aldım adamcağız olsun benim karımda dahiliye dru ama 30 kğ almıştı olsun sağlığınız iyi olsunda dedi... çok dattlı adam yaa

başın sağolsun çok üzücü gercekten,tesadüfmüdür kadermidir ne kadar ilginç.

vay be ne süper dr bende 76 hamile kaldım şimdi utanıyorum yazamıcam hep hamile kalmadan önce kullandığım parloderle klomenin sucu öff

seninde başın sağolsun bebişin adı ne olcak şimdi?

evet yaa insan gerşekten etkileniyo bende sinir oluyorum banada hamileyken saç kestirme bebeğin ömrü kısalırmış dediler saçma biliyorum ama insan yinede etkileniyo kestirmedim ama saçlarım zıvanadan çıktı ocak 15 der demez gidip kestirip boyatıcam bi güzelll

vay be ne süper dr bende 76 hamile kaldım şimdi utanıyorum yazamıcam hep hamile kalmadan önce kullandığım parloderle klomenin sucu öff

önemli olan bebeklerinizi saglıkla kucagımıza almak moralinizi bozmayın kilo için aman baska sıkıntımı yok ben hiç düşünmüyorum

senin doktorun da mı erkan?:26:

iki kere kestirdim valla hiç duymam inadına kestirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…