- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
olurmu kıssss bu yıl bebişlerimizin yılıbu seneki yılbaşı bana hiç bişey ifade etmiyor gibime geliyor sanki :))
canım benim ya kötü olmuş tabi böyle bişeye tanık olmanaman sen dikkat et yine desllmm kızlar bn geldimm iki gündür ege üniversitesinde yatıyordum biraz önce cıktımm allahıma şükür bişimiz yokk yalancı doğum dedilerr iltihap tedaviside gördümmm cok kötü geceler geçirdimm çünkü doğumhanenin içinde yatrdılar dakka başı biri doğurdu hele 29 haftalık biri geldi hmn doğuma aldılar bnde ordaydım yatrmışlar masaya dikiş atıolardı ayy psikolojimm cok bozulduuu onları gördükten sonra doğurmak istemiyorummm
ne güzel yaa...bu günler aslında toplanmak için bahaneden başka bişey değil.aslında banada öyle geliyo.zaten sevmem öyle yılbaşıydı sevgilier günüydü geriyo beniii
geçen seneki yıl başı geldi aklıma
rahmetli babacım vardı bizde.annem vardı.kayınpederleri çağırmıştım.hep beraber yemek yemiştik.tombala oynamıştık.babam da eğlenmişti.son yılbaşısıymışherkese küçükte olsa bi hediye almıştım.
1 yılda neler neler değişiyor kimileri gidiyor kimileri geliyor.hayatta herşey insan içinn.
canım sen dikkat et artık yaaa..ben geldimmmmmmmmm
ama ağrıdan ölüyom...kızımın odası geldi mobilyaları yerleştirdik...
yatağımız yoktu bi de kızımın odasına bi çekyat alalım istiyorduk...eşim gece nöbetteyken orda yatarım diye...onlara bakalım diye çıktık....ama ben çokk yoruldum....
bellonada bi kanape beğendim....
yatak için yatağa baktık 165 tl
işbir yatağa baktık yaylı yataklara 125 yaysız yataklara 185 dedi...ama orda bi kutu gördü eşim bu ürünler işbir yatak için çinde özel olarak üretilmiştir yazıyordu....çin malı diye içimize sinmedi...almadık yanı...
bi de bi yerde yaylı bi yatak sorduk 50 tl dedi...
karar veremedikk haliylede alamadık...olan bana oldu....anladım ben artık eski ben değilim
bak şimdi yaaaa.doktor sana mutfaga gidebilirsin bi tek diyo sen maşallah ankarayı dolaşmışsınn.sus hiç yoruldum demeişlerinide bitirebilse barii
ayyy ben çok merak ettim ama odayı bir ara fotolarını koysanda görsek
senin kız pek şanslı yaaa annesi kızı iiçin neler neler yapıyo babasıda tabikiii
ben geldimmmmmmmmm
yatağımız yoktu bi de kızımın odasına bi çekyat alalım istiyorduk...eşim gece nöbetteyken orda yatarım diye...onlara bakalım diye çıktık....ama ben çokk yoruldum....
işbir yatağa baktık yaylı yataklara 125 yaysız yataklara 185 dedi...ama orda bi kutu gördü eşim bu ürünler işbir yatak için çinde özel olarak üretilmiştir yazıyordu....çin malı diye içimize sinmedi...almadık yanı...
karar veremedikk haliylede alamadık...olan bana oldu....anladım ben artık eski ben değilim
aslında banada öyle geliyo.zaten sevmem öyle yılbaşıydı sevgilier günüydü geriyo beniii
geçen seneki yıl başı geldi aklıma
rahmetli babacım vardı bizde.annem vardı.kayınpederleri çağırmıştım.hep beraber yemek yemiştik.tombala oynamıştık.babam da eğlenmişti.son yılbaşısıymışherkese küçükte olsa bi hediye almıştım.
1 yılda neler neler değişiyor kimileri gidiyor kimileri geliyor.hayatta herşey insan içinn.
sağol dilerim_lal :) hacıyatmazın fiyatı ne peki bimde?
bimde fiyatı 10 lira canım
bu sefer gerçekten beni gidi ben oldu yanı...ay seda teyzesi eksiklerimiz bitse koycaz fotolarınıda inş en kısa zamanda tamamlarız artık....öle tahmin ediyorum biz bitircez hazırlıkları minik kız gelcek
yavaş yavaş nurcumm hepsi olur inşlallahh.kısmetiyle geliyor minişler Rabbim güzel talihler yazsın
ben geldimmmmmmmmm
Canım babana Allah rahmet eylesinsana eşine oğluna ailene uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
nur_45 ben daha beşik filan almadım bana iyi değil evde boş beşik dediler aklıma girdiler almıyorum ama sizi ve alanları gördükçe boş bir inanış olduğunu anlıyorum ocakta bende sipariş vericem ama daha sonra eve getirttircem.
doktorum bana hiç yasak koymadı,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı,hatta ızgaralar mangallar tüket ye iç diyo ne iyi doktorum var dimi:) önerilerini dinledim ve hamilelik boyunca 10 kg almışım şimdilerde varile döndüm:)
sağol canım aminn inşallahh.cümlemize inşallahh.babamı kaybettiğimizde ben hamileymişim meğerse.rabbim ailemizden bir erkek aldı bir erkek verdi.doğumuda babamın doğum gününde denk geliyor babamda şubat doğumluydu.
en datlı doktor benim doktoorbinşükür şeker meker çıkmadı bende...hatta hamilelik öncesi hipoglisemi krizine giriyodum, reaktif hipoglisemi vardı bende hatta 1 sene glifor kullandım..şükür hamilelikte düzeldi...kuzum bana iyi geldi...böyle olunca homidi gırtlak yedim...dünyanın kilosunu aldım.zaten tombiştim...71le kalmış 84 olmuşum...hatta geçen ay 4kğ birden aldım adamcağız olsun benim karımda dahiliye dru ama 30 kğ almıştı olsun sağlığınız iyi olsunda dedi... çok dattlı adam yaa
Allah Çocuklarımıza Uzun Sağlıklı Ömür Versin İnşallah, Dedeleri Gibi Yiğit,Delikanlı,Ahlaklı Olsunlar İnşallah..
Benimde Kayınpederim Vefat Etti Oğlum Onun Adıyla Yaşıycak..
Offf Nasıl Ağlamak Geldi İçimden.. Zor Tutuyorum Kendimi
Allah ımmm bunuda yeni duyuyorum.bakalım daha neler duyucam.çok kızıyorum hamile kadınları bu tür şeylerle doldurup korkutanlara.ben kesinlikle inanmıyorum ama etkileniyorum.lütfen yaa hamile insanlara bu tür şeyler söylenmesinnn
vay be ne süper dr bende 76 hamile kaldım şimdi utanıyorum yazamıcamhep hamile kalmadan önce kullandığım parloderle klomenin sucu öff
en datlı doktor benim doktoorbinşükür şeker meker çıkmadı bende...hatta hamilelik öncesi hipoglisemi krizine giriyodum, reaktif hipoglisemi vardı bende hatta 1 sene glifor kullandım..şükür hamilelikte düzeldi...kuzum bana iyi geldi...böyle olunca homidi gırtlak yedim...dünyanın kilosunu aldım.zaten tombiştim...71le kalmış 84 olmuşum...hatta geçen ay 4kğ birden aldım adamcağız olsun benim karımda dahiliye dru ama 30 kğ almıştı olsun sağlığınız iyi olsunda dedi... çok dattlı adam yaa
evet yaa insan gerşekten etkileniyo bende sinir oluyorum banada hamileyken saç kestirme bebeğin ömrü kısalırmış dedilersaçma biliyorum ama insan yinede etkileniyo kestirmedim ama saçlarım zıvanadan çıktı ocak 15 der demez gidip kestirip boyatıcam bi güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?