2011 Şubat Anneleri

patladım sıkıntıdan yaaaa tv de bişe yok internet sıkıyo zaten çok aşırı oturamıyorum tek başına otur oturrr bunaldımmmmmmmmm aylardır evin içinde yalnızım yaaa

patladım sıkıntıdan yaaaa tv de bişe yok internet sıkıyo zaten çok aşırı oturamıyorum tek başına otur oturrr bunaldımmmmmmmmm aylardır evin içinde yalnızım yaaa

aynen sendeki durumun aynısı bende de var saçma sapan evlilik programlarından baska bişe yok tv de

önemli olan bebeklerinizi saglıkla kucagımıza almak moralinizi bozmayın kilo için aman baska sıkıntımı yok ben hiç düşünmüyorum

doğru diyosun ama işte gecen sene filinta gibiyken şimdi böle olunca belki kolay zayıflanır bebişlerin peşinde koşturunca tek umudum bu valla:))

saçımı bende kestirmedim ciğerede ellemiom hehe (hastalıklı bir ruh hali çiziom sanırım)

exex doğurcaz artık karar verin bence afilli bi isim olsun böle.

tühh o kadar yorulmana degseymis keske bence sen cıkma bu ara canım madem istiharat dedi dr kalkma nolur nolmaz
sorma canım ya...neyseki çekyatı beğendim,yatağıda olmazsa yataşın ki alalım diye düşünüyorum bi daha ben gitmem eşim alır gelir....

ayy sinirlerimm zıpzıp zıplamış durumda eşim almış aline laptopunu anneciğiyle kızımın odasına halı bakıyo beni tınlayan yokkk

ayy sinirlerimm zıpzıp zıplamış durumda eşim almış aline laptopunu anneciğiyle kızımın odasına halı bakıyo beni tınlayan yokkk

heves etmişler demekki baksınlar bakalım.sen bak kendine sıkma canını boş şeyler için bırak kendi hallerine değmiyor çünkü olan bize oluyor

slm kızlar herkes iyidir umarım

valla bana da çok söylediler.erken daha dediler falan ama iyi ki de almışım herşeyimi.şimdi 1 aydan fazladır evdeyim.dışarı çıkmak yasak almamış olsaydım eğer hiç gezip dolaşamadan ilk bulduğumu almak zorunda kalacaktım.ama ben aylar önce gezdim dolaştım,babasıyla gittik aldık odasını,giysilerini falan ohh hatta arkadaşlarım falan iyiki de almışsın erkenden bak şimdi doktor yasakladı ayakta fazla durmayı diyolar :) o hesaba bakarsak Allah korusun doğduktan sonra kaybedilen bebekler var Allahım hiçbirimize acısını yaşatmasın yavrularımızın..

ayyy kızlar koltukta sızmış kalmışım ne tatlı bi uykuydu ööle kayınvalidemde beni aramış kaç kez evi aramış eşimin cebi derken ortalığı ayağa kaldırmış 2 dak uyumuştum yani

yaa kızlar siz yemek işini napıyosunuz ben sabah yaptım yaptım sonra hiç halim kalmıyo bi çorba bi salata geçiştiriyorum napim duramıyorum 4 ten sonra ayakta hemen sertleşiyo karnım üzülüyorum eşime de

merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
allahım kızım sana emanet,sen kızımı koru

gözünaydın canım....minik bebekler süpriz yapıyorlar şubata bebiş kalmıcak galibamaşallah sanada bebişinedeinş sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz....

canım gözün aydın Allahım tez zamanda evinize dönmeyi nasip etsin,yeni yıla bebeğinle giriyorsun ne güzel

canlarrrrr
hepinizin yeni yılı kutlu olsun
yeni yıl size ve ailenize mutluluk,para ve sağlık getirsin
akşama misafirim var giremem yazıp çıkayım dedim
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu arada sen nasılsın ağrın falan varmı? doğumun nasıl geçti,heyecanlandınmı,birazcık anlatsana

canım gözün aydın Allahım tez zamanda evinize dönmeyi nasip etsin,yeni yıla bebeğinle giriyorsun ne güzel
saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…