seninde başın sağolsun bebişin adı ne olcak şimdi?
patladım sıkıntıdan yaaaa tv de bişe yok internet sıkıyo zaten çok aşırı oturamıyorum tek başına otur oturrr bunaldımmmmmmmmm aylardır evin içinde yalnızım yaaa
önemli olan bebeklerinizi saglıkla kucagımıza almak moralinizi bozmayın kilo için aman baska sıkıntımı yok ben hiç düşünmüyorum
aynen sendeki durumun aynısı bende de var saçma sapan evlilik programlarından baska bişe yok tv de
sorma canım ya...neyseki çekyatı beğendim,yatağıda olmazsa yataşın ki alalım diye düşünüyorum bi daha ben gitmem eşim alır gelir....tühh o kadar yorulmana degseymis keske bence sen cıkma bu ara canım madem istiharat dedi dr kalkma nolur nolmaz
amin canım inş miniklerimizin talihi güzel olsun....sağol dilerim_lal :) hacıyatmazın fiyatı ne peki bimde?
bimde fiyatı 10 lira canım
yavaş yavaş nurcumm hepsi olur inşlallahh.kısmetiyle geliyor minişler Rabbim güzel talihler yazsın
galiba en mantıklısı o olcak canım....hayırlı olsun kızının odası güzel günlerde uyusun içinde miniğinn :) yatağı bence yataştan başka alma en güzeli yataşınkiler
canım benimkilerde yeni geldi....ben beşiğimizi aldığım gün hastaneye yattım ve şuan erken doğum riskim var ...iyi yaptırmışım yatağımı beşiğimi...işte bugün çıktım 1 buçuk saat anca durabildim dışarda.....bazı şeylere kulak asmamak lazım...büyüklerde tedbirli olmak için sölüyorlar allah korusun bebeğe bişi olursa alınanlara bakılıp daha çok üzülünür diye düşünüyorlar....Rabbim kimseye öyle acı vermesin...nur_45 ben daha beşik filan almadım bana iyi değil evde boş beşik dediler aklıma girdiler almıyorum ama sizi ve alanları gördükçe boş bir inanış olduğunu anlıyorum ocakta bende sipariş vericem ama daha sonra eve getirttircem.
ayy sinirlerimm zıpzıp zıplamış durumda eşim almış aline laptopunu anneciğiyle kızımın odasına halı bakıyo beni tınlayan yokkk
ayy sinirlerimm zıpzıp zıplamış durumda eşim almış aline laptopunu anneciğiyle kızımın odasına halı bakıyo beni tınlayan yokkk
aman analarını görünce dünyaları degişiyor ya bende sinir oluyom böyle durumlara
canım benimkilerde yeni geldi....ben beşiğimizi aldığım gün hastaneye yattım ve şuan erken doğum riskim var ...iyi yaptırmışım yatağımı beşiğimi...işte bugün çıktım 1 buçuk saat anca durabildim dışarda.....bazı şeylere kulak asmamak lazım...büyüklerde tedbirli olmak için sölüyorlar allah korusun bebeğe bişi olursa alınanlara bakılıp daha çok üzülünür diye düşünüyorlar....Rabbim kimseye öyle acı vermesin...
gözünaydın canım....minik bebekler süpriz yapıyorlar şubata bebiş kalmıcak galibamerhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
allahım kızım sana emanet,sen kızımı koru
merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
gözünaydın canım....minik bebekler süpriz yapıyorlar şubata bebiş kalmıcak galibamaşallah sanada bebişinede inş sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz....
merhaba kızlar,
saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorumcanım gözün aydın Allahım tez zamanda evinize dönmeyi nasip etsin,yeni yıla bebeğinle giriyorsun ne güzel
teşekkür ederiz canımallah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?