2011 Şubat Anneleri

ayy çook sevindim cnm Allah sağlık versin ikinize de.inş biranönce kucağına alırsın kızını.tekrar tebrikler

BU ARADA HERKESE İYİ YILLAR DİLİYORUM.BİRDAHAKİ YILBAŞINDA BEBİŞLERİMİZLE OLMAK DİLEĞİYLE

saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum

bi anne başka ne isterki,kavuşma gününede bişey kalmamış,ilknur kaç kiloda doğdu kızın,sen şuan evindemisin

hiç dert etme bebişim küçük diye neslicim, doktorun sağlığı iyi demiş. zaten normal doğum yapacaksan çok iri bebek zorlar, hadi bakalım hayırlısı.

çok geçmiş olsun gülşahcım.

odanı güle güle kullan nurcum. durumun riskliyken yormasana kendini, yatak çekyat nasıl olsa olur.

çok sevindim, allah analı babalı büyütsün. galiba bu 4. bebişimiz. ve ilk kız bebeğimiz diğer 3ü aceleci oğluşlarımızdı.
inşallah en kısa zamanda küvezden çıkarırlar, kucağına alırsın yavrunu

Son düzenleme:
bu arada sen nasılsın ağrın falan varmı? doğumun nasıl geçti,heyecanlandınmı,birazcık anlatsana

doğum hiç beklemediğimiz biranda gerçekleştiği için inanılmaz korku ve heyecan vardı,dizlerim resmen titriyordu,zangır zangır titreyerek ve tabiki ağlayarak girdim doğuma.doğumhanede belime iğne yapmak için anestezi doktoru öne eğil dizlerinden tut dediğinde titremekten dizlerimi tutamadım,bebeğin durumu kötüdür,ciğerleri gelişmemiştir diye çok korkuyordum doğum sırasında hep dua ettim bebeğim için,3-4 dk sonra allaha binlerce şükürler olsunki bebeğim ağlayarak doğdu
bebeğimi hemen küveze aldılar.benimde ağrılarım oldu tabi,tekbaşıma oturamıyor,yatamıyor ve kalkamıyordum.şimdi çok daha iyiyim.ağrılarım azaldı
allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum

çok sewindim Allah analı babalı büyütsün canım :))

sezeryanla doğurdunya sen şimdi ağrın çok oldumu dikişlerden dolayı?

hepinize sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllar diliyoruz kızlar oğlumla beraber

bu arada geçmişi yine okuyamadım afyondan yeni geldm daha çok yoruldum
ilknurgk canm allah bağışlasın ve geçmiş olsun,gözünüz aydın

hoşçakalın kızlar,tekrar mutlu yıllar

Doğum yapan arkadaşlara sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Ben de korkuyorum. çarşamba günü nst de kasılmalar çıktı. oysa ben hiçbir şey hissetmiyorum. Doktor muayene etti, açılma yok dedi. kalp ilacı verdi bana. üstünde gebelikte kullanılmaz yazıyor. baktım nette çok gebeye verilmiş. inşallah haftaya kadar kasılmalar durur yoksa beni yatak bekliyor

canım yaa,kızın ağladığında senin en büyük tesellin olmuştur,çokta kısa sürmüş ameliyat,şükür ikinizde iyimişsiniz,pzt daha iyi olursun kucağına allınca naz kızını,bide emzirdimmi tüm ağrı sızı bitiverir

selam kızlar,
bugün 32 haftayı doldurdum ve çalışabilir raporumu almak için hastaneye gittim. dr. herşeyin yolunda olduğunu görmek için nts istedi, ilk kez doğumhaneye girdim. nts'de yarım saat yatarken hep yan odada doğum yapacağımı düşündüm. aslında korkunun faydası yok tabi, çok da düşünüp korkutmamak lazım kendimizi ama elde değil. en güzel yanı yarım saat oğlumun kalp atışını dinlemek oldu, çooook güzeldi.
kayda değer sancı çıkmadı şükür ve raporu alıp okula döndüm.
çocuklar yeni yıl partisi yapmışlar, bir de ara tatilde ayrılıyoruz diye bana süpriz olsun istemişler. çok mutlu oldum
böyle geçti 2010'un son günü, birazdan yemeklere girişicem, bu sene son kez eşimle başbaşayız. seneye inşallah canım yavrum kollarımda olacak.

hepinize sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum...

Şenay çok şükür senin nst normal çıkmış,şu sıralar kim nst ye giriyosa sancı çıkıyor,çocukların süprizide güzel olmuş:) seninde yeni yılın sağlık mutluluk getirsin,yavrunla beraber

şenay gözünaydın canım sende bebişini görmüşsün allah hepsine zamannda doğmayı nasip etsin

şuan kızım o kadar haraketliki resmen çıkıcam bi yerlerden

slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem

şenay gözünaydın canım sende bebişini görmüşsün allah hepsine zamannda doğmayı nasip etsin

şuan kızım o kadar haraketliki resmen çıkıcam bi yerlerden

sağol canım
biri bu çocuklara enerjilerini dengeli kullanmayı öğretsin ama
bir gün delirip bizi de sevindiriyorlar sonraki iki gün yorgunluktan öylece hareketsiz uyuyorlar biz de bir panik bir panik acaba bişey mi oldu niye hareketsiz bunlar diye düşünüyoruz.

tuğbacım çok geçmiş olsun senden haber almak ne güzel en kısa sürede herşeyin yoluna girmesini diliyorum.

hoşgeldin tuğbacım seni çok merak ettik gecen hastanede olduğun haberini verdi kızlar, bir daha ses seda çıkmadı. inşallah ne kısa zamanda çıkarsın. çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

Gözün aydın ilknurgk :) ayy ne güzel yaa bebişler erken ama sağlıklı doğuyo en azından. Allah bir an önce evinize gitmeyi nasip eder inşallah maşallah Naz bebeğeee kocaman öpüyoruz onu annesi
Tekrar gözünüz aydın

too_be çok geçmiş olsun hastanedesin ama yalnız değilsin bebeğin seninle
Umarım herşey yoluna girer ve bir an önce çıkarsın hastaneden. Mutlu yıllar..

too_be çok geçmiş olsun hastanedesin ama yalnız değilsin bebeğin seninle
Umarım herşey yoluna girer ve bir an önce çıkarsın hastaneden. Mutlu yıllar..

hoşgeldin tuğbacım seni çok merak ettik gecen hastanede olduğun haberini verdi kızlar, bir daha ses seda çıkmadı. inşallah ne kısa zamanda çıkarsın. çok geçmiş olsun

tuğbacım çok geçmiş olsun senden haber almak ne güzel en kısa sürede herşeyin yoluna girmesini diliyorum.

dua edin kızlarr bebeğmin suyu çok azmışş ve bunu sürekli gittğm dr farkedememişş..geçen gece hareketszleştiğni farkttm hmen kadn doğum hastanesne gittim ve bidaa çıkamadım.inş iyi olurr dahaa ne kadar kalcağm blli değil doğuma kadar bile olabilirmşş

geçmiş olsun canım allahım hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…