- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
allahım kızım sana emanet,sen kızımı koru
saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum
günaydın güzel anneler herkese huzurlu mutlu seneler
kızımı gördüm bu gün yüzünü kapatmıştım ama dudaklarını gördümmm yavrumun nst de biraz sancılarımız çıktı doktorumuz artık son aydayız üç şeye dikkat et dedi hareketi,suyu,nst sonuçların önemli bizim için dedi kızım olduğundanda haraketli son aylarda aslında bu kadar olmaz ama seninki baya hareketli ve canını yakabilir dedii
kızımın duruşu baş aşağı doğum şeklini almış normal doğumu bekleriz dedi eğer sen sezeryan istemezsen dedi bende istemiyorum dedim
nefes alma problemimden bahsettim son aylarda olabilir birde kansızlık problemi olanlarda daha fazla görülebiliyor dedi ilaçlarımı düzenli almamı ve biraz yüksekte yatmamı söyledi tabi ben geceleri nöbet tuttuğum için nerde uyumak :))
birde bebişim 2500gr 45 cm dedi ama biraz ufak bi bebek ama sağlığı iyi gerisi önemli değil dediii
sllmm kızlar bn geldimm iki gündür ege üniversitesinde yatıyordum biraz önce cıktımm allahıma şükür bişimiz yokk yalancı doğum dedilerr iltihap tedaviside gördümmm cok kötü geceler geçirdimm çünkü doğumhanenin içinde yatrdılar dakka başı biri doğurdu hele 29 haftalık biri geldi hmn doğuma aldılar bnde ordaydım yatrmışlar masaya dikiş atıolardı ayy psikolojimm cok bozulduuu onları gördükten sonra doğurmak istemiyorummm
ben geldimmmmmmmmm
ama ağrıdan ölüyom...kızımın odası geldi mobilyaları yerleştirdik...
yatağımız yoktu bi de kızımın odasına bi çekyat alalım istiyorduk...eşim gece nöbetteyken orda yatarım diye...onlara bakalım diye çıktık....ama ben çokk yoruldum....
bellonada bi kanape beğendim....
yatak için yatağa baktık 165 tl
işbir yatağa baktık yaylı yataklara 125 yaysız yataklara 185 dedi...ama orda bi kutu gördü eşim bu ürünler işbir yatak için çinde özel olarak üretilmiştir yazıyordu....çin malı diye içimize sinmedi...almadık yanı...
bi de bi yerde yaylı bi yatak sorduk 50 tl dedi...
karar veremedikk haliylede alamadık...olan bana oldu....anladım ben artık eski ben değilim
merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
bu arada sen nasılsın ağrın falan varmı? doğumun nasıl geçti,heyecanlandınmı,birazcık anlatsana
saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum
doğum hiç beklemediğimiz biranda gerçekleştiği için inanılmaz korku ve heyecan vardı,dizlerim resmen titriyordu,zangır zangır titreyerek ve tabiki ağlayarak girdim doğuma.doğumhanede belime iğne yapmak için anestezi doktoru öne eğil dizlerinden tut dediğinde titremekten dizlerimi tutamadım,bebeğin durumu kötüdür,ciğerleri gelişmemiştir diye çok korkuyordum doğum sırasında hep dua ettim bebeğim için,3-4 dk sonra allaha binlerce şükürler olsunki bebeğim ağlayarak doğdu
bebeğimi hemen küveze aldılar.benimde ağrılarım oldu tabi,tekbaşıma oturamıyor,yatamıyor ve kalkamıyordum.şimdi çok daha iyiyim.ağrılarım azaldı
allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
selam kızlar,
bugün 32 haftayı doldurdum ve çalışabilir raporumu almak için hastaneye gittim. dr. herşeyin yolunda olduğunu görmek için nts istedi, ilk kez doğumhaneye girdim. nts'de yarım saat yatarken hep yan odada doğum yapacağımı düşündüm. aslında korkunun faydası yok tabi, çok da düşünüp korkutmamak lazım kendimizi ama elde değil. en güzel yanı yarım saat oğlumun kalp atışını dinlemek oldu, çooook güzeldi.
kayda değer sancı çıkmadı şükür ve raporu alıp okula döndüm.
çocuklar yeni yıl partisi yapmışlar, bir de ara tatilde ayrılıyoruz diye bana süpriz olsun istemişler. çok mutlu oldum
böyle geçti 2010'un son günü, birazdan yemeklere girişicem, bu sene son kez eşimle başbaşayız. seneye inşallah canım yavrum kollarımda olacak.
hepinize sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum...
Eki Görüntüle 121566
Şenay çok şükür senin nst normal çıkmış,şu sıralar kim nst ye giriyosa sancı çıkıyor,çocukların süprizide güzel olmuş:) seninde yeni yılın sağlık mutluluk getirsin,yavrunla beraber
şenay gözünaydın canım sende bebişini görmüşsün allah hepsine zamannda doğmayı nasip etsin
şuan kızım o kadar haraketliki resmen çıkıcam bi yerlerden
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
merhaba kızlar,
too_be çok geçmiş olsunhastanedesin ama yalnız değilsin bebeğin seninle
Umarım herşey yoluna girer ve bir an önce çıkarsın hastaneden. Mutlu yıllar..
hoşgeldin tuğbacım seni çok merak ettik gecen hastanede olduğun haberini verdi kızlar, bir daha ses seda çıkmadı. inşallah ne kısa zamanda çıkarsın. çok geçmiş olsun
tuğbacım çok geçmiş olsun senden haber almak ne güzel en kısa sürede herşeyin yoluna girmesini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?