2011 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada hepinizizn iyi dilekleri için teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum

herkese mutlu yıllar

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve miniğinle hasstane sıkıcı bi ortam ama iyi düşün en ufak bişeyde emin ellerdesin kendine dikkat et canımm

Hakkında hayırlısı olsun tuğba,teknolojidende faydalanıyosun ne güzel:)

olurda acilen hastaneye falan gidersem size nasıl haber vericem ya,telefonum uyumlu değil,eşiminki uyumlu ama dokunmatik olduğu için kullanmak zor oluyor

canım benim çok geçmiş olsun umarım tez zamanda çıkarsın...bebeğin ve senin sağlık durumun iyidir inş...duaile

olurda acilen hastaneye falan gidersem size nasıl haber vericem ya,telefonum uyumlu değil,eşiminki uyumlu ama dokunmatik olduğu için kullanmak zor oluyor

canım inş öyle bişey olmaz...kimsenin telefonu yok mu sende?bende sedaya haber veririm diye düşündüm ama şarjım bitiisaolsun o beni aramış ama o da ulaşamamış...bende farklı bi yere daha yazayım diyorum telefon numarasını...

inşallah olmaz,bende kimsenin nosu yok,öyle bi durumda artık söylerim eşime girip faceye yazar karım doğuruyo haberiniz olsun diye:))) ama cidden sağlam bi yer olsa telefon numaralarımızı yazsak oraya,yabancılar ulaşamayacak şekilde olmalı ama,nasıl yapılabilir öyle bişey

slm kızlar ben geldim.
bugün benim eşşek sıpası kızım 3 ekadar hiç oynamdı.sürekli kıpır kıpır olan kız naptıysam tık demedi.en sonunda hemen drumu aradım gel bi bakalım dedi.kalp atışları vardı çok şükür nstye bağladı çok fazla hareket yoktu ama dr bugün yılbaşı diye kalmak istemezsin sanırım dedi adam öğrenmiş beni artık :) kağıt imzalattı çıktım.
ama yarında bööle olursa gel yatıralım 24 saat nstye bağlayalım dedi.eve geldik şimdi kıpır kıpır tam eşşek çok korktum ilk defa bööle bişi oldu
bu arada 3 günde 60 gr almış minnoşum 2280 gr olmuş

kızlar bi ara birbirimize numaraalrı verlim demiştik hatta ben tuğbaya vermiştim tuğba bana bide melehat (melocum) vermişti bana bence sizde verin birilerine aklımız kalır sizlerde valla

:))) a.slm dün benimkide delirtti beni,tekme atmaya üşeniyodu hanımefendi,bugünde kudurmuş gibi kıpır kıpır,doğduğunda ısırırsın dudaklarını ödeşirsiniz

yahuuu bugün ne kadar sıkıcı birgün,tv lerde sapıtmış gibi saçma sapan yayınlar yayınlıyor,kapatim daha iyi,bide neymiş efendim hindiyi yerken çok kaçırmayın,sabaha dinamik uyanın,bir sürü hindi tarifi verip duruyolar:)))) gulu gulu guluuuu,öööfff en iyisi gidim uzanim bari herkese hayırlı geceler.

canım gözün aydınnn..bu senenin bebişleri ne kadar aceleci böyle:))allah bağışlasınn

hepinize iyi seneler arkadaşlar
mutlu sağlıklı huzurlu bi sene geçirmeniz dileğiyle

mrb kızlar bebeklerimizle mutlu huzurlu bir yıl geçiririz işallah doana kadarda bol tepikli olurlada b,izi sıkıntıya sokmazlar işallah rabbim herkese gönlünden geçeni versin bebişlerimizde kucağımıza almayı nasip etsin artık zaman gelsede doğrursak çok özledim bebişimi ona bişey olacak endişesi yaşıyorum neolur zamn çabuk geçsin yeni yıldan beklentim sağlıklı hayırlı bi evlat diliyorum sağlık ve huzur tabiii

tuğbacım senden haber aldığıma çok sevindim merak etmiştim girebilmen iyi olmuş,umarım herşey yolunda gider
kızlar bi ara birbirimize numaraalrı verlim demiştik hatta ben tuğbaya vermiştim tuğba bana bide melehat (melocum) vermişti bana bence sizde verin birilerine aklımız kalır sizlerde valla
evet evet ben de bikaç arkadaşaın daha numarası var

selam kızlar
kayınvalideme gittik 15 gündür gitmemiştik.pasta aldık bizde oturduk ama çok oturamadığım için geldik bebişimiz gelmiş gözün aydın ilknurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…