dua edin kızlarr bebeğmin suyu çok azmışş ve bunu sürekli gittğm dr farkedememişş..geçen gece hareketszleştiğni farkttm hmen kadn doğum hastanesne gittim ve bidaa çıkamadım.inş iyi olurr dahaa ne kadar kalcağm blli değil doğuma kadar bile olabilirmşş
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
olurda acilen hastaneye falan gidersem size nasıl haber vericem ya,telefonum uyumlu değil,eşiminki uyumlu ama dokunmatik olduğu için kullanmak zor oluyor
canım inş öyle bişey olmaz...kimsenin telefonu yok mu sende?bende sedaya haber veririm diye düşündüm ama şarjım bitiisaolsun o beni aramış ama o da ulaşamamış...bende farklı bi yere daha yazayım diyorum telefon numarasını...
slm kızlar ben geldim.
bugün benim eşşek sıpası kızım 3 ekadar hiç oynamdı.sürekli kıpır kıpır olan kız naptıysam tık demedi.en sonunda hemen drumu aradım gel bi bakalım dedi.kalp atışları vardı çok şükür nstye bağladı çok fazla hareket yoktu ama dr bugün yılbaşı diye kalmak istemezsin sanırım dedi adam öğrenmiş beni artık :) kağıt imzalattı çıktım.
ama yarında bööle olursa gel yatıralım 24 saat nstye bağlayalım dedi.eve geldik şimdi kıpır kıpır tam eşşek çok korktum ilk defa bööle bişi oldu
bu arada 3 günde 60 gr almış minnoşum 2280 gr olmuş
:))) a.slm dün benimkide delirtti beni,tekme atmaya üşeniyodu hanımefendi,bugünde kudurmuş gibi kıpır kıpır,doğduğunda ısırırsın dudaklarını ödeşirsiniz
merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
allahım kızım sana emanet,sen kızımı koru
saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum[/QUO
ne güzel bi yeni yıl hediyesi almışsıın çok sevindim allah sağlıklı sıhatli hayırlı uzun uzun ömür versin hep birlikte işallah allahım bir an önce evine getirmeyi nasip eder hayırlısıyla artık bizler için dua et işallah bizde kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi inan içinde daha mı zor ne hareket ettimi etmedimi bişeymi oldu doğduya hızla toparlanır şimdik o işallah annesi 1 ay sonra tombik b i kzı olur çıkar işaallah
saol canım :) kızım bizim yeniyıl hediyemiz oldu,yanımda değil ama varlığını bilmek bile yetiyor bana... şuan o iyi olsun biran önce başka birşey istemiyorum[/QUO
ne güzel bi yeni yıl hediyesi almışsıın çok sevindim allah sağlıklı sıhatli hayırlı uzun uzun ömür versin hep birlikte işallah allahım bir an önce evine getirmeyi nasip eder hayırlısıyla artık bizler için dua et işallah bizde kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi inan içinde daha mı zor ne hareket ettimi etmedimi bişeymi oldu doğduya hızla toparlanır şimdik o işallah annesi 1 ay sonra tombik b i kzı olur çıkar işaallah
iyi akşamlar iyi seneler kaç haftalık hamilesin
tuğbacım senden haber aldığıma çok sevindim merak etmiştim girebilmen iyi olmuş,umarım herşey yolunda giderslm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
evet evet ben de bikaç arkadaşaın daha numarası varkızlar bi ara birbirimize numaraalrı verlim demiştik hatta ben tuğbaya vermiştim tuğba bana bide melehat (melocum) vermişti bana bence sizde verin birilerine aklımız kalır sizlerde valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?