2011 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı inş

ilknur doğum yapmış hayırlı olsun canım maşallah kızına
ayyy kızlar da açılışı yaptı pıtır pıtır gelir kızlar şimdi allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
tekrardan ii yıllar herkese!!!

herkescikler yeni yılı kutluo heralde kımsecikler yok.. burdakilere selammlarr..
4 gündür giremiodum bebişlerimizin maşallahı var topiği canlı tutuolar hosgelmiş yeni meleklerımız darısı kolay saglıklı bı doğumla bızlerın basına ınsallahh..
130 sf gecmiş birikmiş atladığım başka bişey varmı herkes ii demi..
ha bide sürmeli yengen mi doğum yaptııı

oğlumla ben yeni yılınızı kutluyoruz kızlar sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum bebişlerimizle bize:)

tsk ederim kizlar insallah iyilesecek yigenim.

evet karamelcim 28 aralikta geldi bebisimiz :)

kizlar yeni yilinizi kutlarim insallah 2011 bizlere saglik ve mutluluk getirir...

Allahim 2011de mert pasamiza ve diger hasta bebeklere ve tabi dogacak olan bebeklere saglik versin insallahh..

kimsecikler yok sanırım
bende bi bakiim dedim
aaa tuğbacım burdaymış canım inş iyisindir.bugün benim yaramaz da korkuttu hiç hareket etmedi ama şimdi kıpır kıpır maşallah :))

too-be canım çoook geçmiş olsun hastanede yatıyormuşsun umarım herşe güzel gelişir

kimsecikler yok sanırım
bende bi bakiim dedim
aaa tuğbacım burdaymış canım inş iyisindir.bugün benim yaramaz da korkuttu hiç hareket etmedi ama şimdi kıpır kıpır maşallah :))

gözdecim benim kızımda saat tam 12 de habire kıpır kıpır oynadı
yıl boyu uyanık olacak bunlar sanırım

gözdecim benim kızımda saat tam 12 de habire kıpır kıpır oynadı
yıl boyu uyanık olacak bunlar sanırım

aman fatma valla ööle olmasın yandık o zaman.
geçen sene şehir dışından arkadaşlar gelmişti bize oğlu diş çıkartıyodu tam 12 gibi çocuğun ateşi 39a yükselince apar topar hastaneye gitmiştik.bende diyodum bütün senem hastanede geçcek diye.
eşim zaten mümessil o hep hastanede ee benimde yapım aşamsı 2 günde bir hastanede hamilelik dönemedi her hafta hastanede:)) bari yılbaşında doğurmasam diyodum çok şükür o olmadı :))
ama bütün sene ayakta olmasın çocuklar yahuuu

ay yok inandığımdn değil öylesine yazdım :)
aman canım batıl inanç deyip geçelim inandırmayalım kendimizi
bizimkiler pek uslu olacak annesi
yatırdığımız yerde uyuyacak

gözümden uyku akıyor resmen
hadi ben kaçtım
2011 hepimizin yüzünü güldürür inşallah....
iyi gecelerrr

ay yok inandığımdn değil öylesine yazdım :)
aman canım batıl inanç deyip geçelim inandırmayalım kendimizi
bizimkiler pek uslu olacak annesi
yatırdığımız yerde uyuyacak

ayy inş:)
bu arada sana bişi sorcaktım hani şu ana dizi de diyolar ya o beşiklerden alıyım diyorum ben yatak odası için zaten planlarıma göre çok uzun süre tutmıycam odada ama yinede belli olmaz tabi 6 aya kadar rahat yatarmı orda sen ilk kızında kullanmıştın sanırım dimi.
bi de onlar portatifmi oluyo mesela anneme falan giderken söküp götürülcek bişimi

yeni yıla kocamsııız girdiim kızım ve annemle....keşke kızım karnımda değilde kucağımda olsaydı dahamı mutlu olurdum acaba... allah cümlemize sağlık huzur ve mutluluk versinde eşlerimiz ve bebeklerimizle gerisi önemli değil...bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur inş kızlar...
uyursam belki moralim düzelir sabaha....

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah pazartesi kızınıda alır evinize dönersiniz canım dünyanın en güzel yeni yıl hediyesi gelmiş sana

çok geçmiş olsun tuğbacım inşallah bir an önce düzelip evine dönersin canım

sanada çok geçmiş olsun gözdecim umay hanım baya bir korkutmuş yaramaz neyseki şükürler olsun oynuyor

Allahim 2011de mert pasamiza ve diger hasta bebeklere ve tabi dogacak olan bebeklere saglik versin insallahh..

amin canım inşallah mertte biran önce iyileşir dualarımız onunla ve tüm hasta olan bebişlerle

aynen bende kocamsız girdim geçen yılbaşında da askerdeydi yine yalnızdım yani... 10dan geriye saydık 0 dediğimizde koydum kafayı yastığa uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…