iyi akşamlar iyi seneler kaç haftalık hamilesin
[merb canım bana sordun galiba 33+2 günlük oldum ama sanki zamn durdu sen kaç haftalık hamilesin işallah bebişlerimzi sağlıcakla koklarız birde size bişey sorucam kızlar benim bebiş tekmelemekten çok yani genelde hep geziyo orasını burasını çıkartıp farkediyorum topuğunu dirseğini gezdiriyor içimde acaba böyle olması normalmi sizdedemi böyle oluyor
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
Allahim 2011de mert pasamiza ve diger hasta bebeklere ve tabi dogacak olan bebeklere saglik versin insallahh..
kimsecikler yok sanırım
bende bi bakiim dedim
aaa tuğbacım burdaymış canım inş iyisindir.bugün benim yaramaz da korkuttu hiç hareket etmedi ama şimdi kıpır kıpır maşallah :))
gözdecim benim kızımda saat tam 12 de habire kıpır kıpır oynadı
yıl boyu uyanık olacak bunlar sanırım
aman fatma valla ööle olmasın yandık o zaman.
geçen sene şehir dışından arkadaşlar gelmişti bize oğlu diş çıkartıyodu tam 12 gibi çocuğun ateşi 39a yükselince apar topar hastaneye gitmiştik.bende diyodum bütün senem hastanede geçcek diye.
eşim zaten mümessil o hep hastanede ee benimde yapım aşamsı 2 günde bir hastanede hamilelik dönemedi her hafta hastanede:)) bari yılbaşında doğurmasam diyodum çok şükür o olmadı :))
ama bütün sene ayakta olmasın çocuklar yahuuu
ay yok inandığımdn değil öylesine yazdım :)
aman canım batıl inanç deyip geçelim inandırmayalım kendimizi
bizimkiler pek uslu olacak annesi
yatırdığımız yerde uyuyacak
merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
allahım kızım sana emanet,sen kızımı koru
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
slm kızlar ben geldim.
bugün benim eşşek sıpası kızım 3 ekadar hiç oynamdı.sürekli kıpır kıpır olan kız naptıysam tık demedi.en sonunda hemen drumu aradım gel bi bakalım dedi.kalp atışları vardı çok şükür nstye bağladı çok fazla hareket yoktu ama dr bugün yılbaşı diye kalmak istemezsin sanırım dedi adam öğrenmiş beni artık :) kağıt imzalattı çıktım.
ama yarında bööle olursa gel yatıralım 24 saat nstye bağlayalım dedi.eve geldik şimdi kıpır kıpır tam eşşek çok korktum ilk defa bööle bişi oldu
bu arada 3 günde 60 gr almış minnoşum 2280 gr olmuş
Allahim 2011de mert pasamiza ve diger hasta bebeklere ve tabi dogacak olan bebeklere saglik versin insallahh..
yeni yıla kocamsııız girdiimkızım ve annemle....keşke kızım karnımda değilde kucağımda olsaydı dahamı mutlu olurdum acaba... allah cümlemize sağlık huzur ve mutluluk versinde eşlerimiz ve bebeklerimizle gerisi önemli değil...bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur inş kızlar...
uyursam belki moralim düzelir sabaha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?