2011 Şubat Anneleri

kızlar biz melocuma verdik numaralarımızı onunkini de aldık. siz de verim isterseniz, haberimiz olsun birbirimizden.

teşekkür ederiz canım allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözünaydın canım 4.bebişimiz demekki seninki oldu ne kadar erkenci bu bebişler sağlık durumunuzda iyimiş çok şükür.Resimlerini bekliyoruz artık bebişinin.

Tuba çok geçmiş olsun canım.Bebişinin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz canım.

hepinize günaydın, çok güzel bir gün ve mutlu bir yılın başlangıcı olur umarım.

Günaydın şenaycım nasılsın oğluş nasıl.Bu sabahki buranın nöbetini sen almışsın galiba :))

Günaydın kızlar,biz bugün işe geldik mesaiye kaldığımız yerden devam ediyoruz.Kızım dün geceden beri pek hareketli saat 12 olduğunda kıpır kıpırdı minik kızım benim.

Kızımla beraber hepinize güzel bir yıl diliyoruz minişlerinizle ve eşlerinizle beraber.İnş.sağlıkla zamanlarında gelirler bebişlerimiz.

hepinize günaydın, çok güzel bir gün ve mutlu bir yılın başlangıcı olur umarım.
günaydın canım sana da:)nasılsınız bakalım oğluş ve sen?bu yıl artık bizim yılımız.bizim bebişlerimizin yılı

canım ben de kızımla sevilciğimin ve senin yeni yılını kutluyorum,öpüyoruz ikinizi de
ya çağlayancım yuh yani her yer tatil,sizin iş yeri değil mi?

eşimin dersleri var öğleye kadar ,sonra çıkıp çarşıya dolaşacağız biraz visco yatak sipariş etmiştik gelmiştir herhal gidip onu alalım kocişle.sonra da sakin olur çarşı gezeriz birazcık.ama şimdilik evdeyim.
nesli nerelerde ya merak ettim onu

Yok canım sayım yapıyoruz bugün bende yıl sonunu kapatıyorum.Yeni aldığımız eleman işten ayrılıyor ya onun yerine işleri kapatıcam bende

iyi Seneler Müstakbel Anneler

İyi seneler canım...

Ahh canım benim yerimede gez bugün çarşıda biz akşam'a kadar burdayız...
Nesli msnde yok sanırım onlara bugün tatil :))

sana da canım mutlu yıllar:)

günsydın 2011 in en güzel anneleri....

biz yeni yıla eşim ve kızımlaa girdik,havai fişeklri izledik çook güzeldi...ama en komiği saat 12 oldu kocam bağırıyor ıkın ıkııınn.....noluyoruz dedim,2011 e girdik artık doğurablirsin kızım aralıkta doğsa 1 yaş büyük görünecekti diyor:26:ya havvleee yaa düşünmesi gereken şeyleri düşünmezler adamın taktığı şeye bakk,yuhh dedim

buarada biri doğummu yaptı,geçmişe bakmadım henüz..

çağlayan bugün çalışılmazki ama yaa,kınıyorum patronlarını..

bi bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız

kolay gelsin canım,ohh iyi olmuş senin patronlara:kasımda doğurtacaklardı ya seni:)kendine dikkat et canım

sana da mutlu yıllar canım.evet ilknurg arkadaşımızın kızı doğmuş.
dün akşama kadar da eşim bana aynı geyiği yaptı -aşkım 10 saat daha dayandın mı tamamdır diye

sabaha kadar rüyamda profesör olan doktorumla kendimi gördüm güzel ve rahatlatıcı bir rüyaydı adam sabaha kadar beni normal doğum için ikna etmeyi başardı.zaten istiyordum ama aynı odada sezeryan yapmış bir kadın inliyor dikişlerim diye bebeğini bile görmüyor bana diyor ki:bak sen de böyle olursun falan diye
tuhaf ama çok güzel bir rüyaydı,doğuramadan uyandım

canım çok geçmiş oolsun,bebiş iyice büyüsün ööyle gelsin inşallahh...

Günaydın canım.Evet 4.bebişimizde dünyaya gelmiş çok şükür ki onunda sağlık durumları iyi
Ben hergün onları kınıyorum ama değişen birşey olmuyorki.Düzelmeye hiç ama hiç niyetleri yok maalesef.

Evet canım kasım dediler olmadı aralık dediler olmadı.Kızımda inat etti ocakta gelicek kesin artık :))

bu erkekler aynı vallaa...melocum bende normal normal diyorum ama çok tırsıyorum yaklaştıkça,hatta dua ediyorum sezeryanla pıt diye alsın diye,çünkü normal doğumda kolay olmazsa napcazzçok korkuyorm:18:

yeni bir yıl yeni bir gün
günaydın kızlarrrrr
bebişlerinizle size harika bir gün diliyorum

canım 6 ay rahat yatar
ben 1.5 yaşına kadar kullandım nerdeyse
benimki tamamen sökülemiyor ama araban varsa at arkaya götür annenlere rahat edersin çok hafif çünkü
bende onu yatak odamda kullanacağım sonra odasına alacağım kızımı
benimki aşağıdakindendi:)

çağlayancım hoşgeldin :)
yeni yıl dileklerin için teşekkürlerr inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur
patronların yine ne yaptı hayırdır geçmişi okuyamadımda???,

iyiyki doğurmadan uyanmışsın yoksa vazgeçerdin falan
canıııımm en sağlıklısı normal doğum ah keşke bende yapabilsem:26:

ayyyyy bi tuhaf oldum şimdi aynı espriyi gün boyu ben yaptım bizdede

kızımda aralık doğumlu olduğu için çok çektik bazı konularda bunda bari olmasın diye

bu erkekler aynı vallaa...melocum bende normal normal diyorum ama çok tırsıyorum yaklaştıkça,hatta dua ediyorum sezeryanla pıt diye alsın diye,çünkü normal doğumda kolay olmazsa napcazzçok korkuyorm:18:

mucizecim akıl vermek gibi düşünme ama şuan tam kandırılma aşamasındasın
zaten dr larda bunu biliyorlar son aya kadar normal doğum taraflısıymış gibi görünüp son ay anne adayının korkuları başlayınca onu hemen sezeryana yönlendiriyorlar
benim sloganım var seninle paylaşayım

normal doğumda en fazla 3 gün sezeryanda en az 3 ay çekersin....

tabiiki bazı istisnalar dışında
çünkü bir arkadaşım normal doğum yaptı altta 36 dikişi vardı aylarca ağrı çekti
başkası sezeryan oldu dikişleri tutmadı kaç kere sıvı aldılar vs vs

yani Allahım herşeyin hayırlısını versin
çekilecekse çile kaçınılmaz ama ne olursa olsun NORMAL DOĞUM diyorum ben yinede

çiçek çiçek canım aşağıda adını gördüm
bebk kurabiyeleri yapıyordu senin eşin değilmi yanılmıyorsam ?
ya fiyat yada link verebilirmisin canım?

aynen canım aslında normal doğum olsun diyorum,ama açılma süreci sancısı falan gözümü korkutuyorum birde ben yapı olarak çok disiplinli planlı ve programlıyımdır,sezeryan olursa normal şartlarda günü saati belli olacak diyorum onunda sonra acısı çok zor diyorlar amam hakkımızda hayırlısı sanırım bu çarşamba kontrolde benim de netleşir doğum şeklim doktorum 33.haftada söylemiş önceki doğum yapan arkadaşlarıma

inşallah fatmacım sen bizden daha tecrübelisin ve bizim öğreneceğimiz çok şey olacak senden,ben dünün yazılarını çok okuyamadım senin espriyi de kaçırmışım arada ama bak dinledik sıktık dişimizi

Çok güzel bir rüya görmüşsün canım sabah hayranı olsun inş.Normal olarak doğum yaparsın bende çok istiyorum ağrısız ve acısız olsun ama :))

Günaydın canım.Biz bugün işteyiz gene kızlarda onlara kınama msj gönderiyorlar :))
Ve yeni aldığımız eleman bugün işten ayrılıyor 3 ay dayanamadı bizimkilere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…