canım inş öyle bişey olmaz...kimsenin telefonu yok mu sende?bende sedaya haber veririm diye düşündüm ama şarjım bitiisaolsun o beni aramış ama o da ulaşamamış...bende farklı bi yere daha yazayım diyorum telefon numarasını...
inşallah olmaz,bende kimsenin nosu yok,öyle bi durumda artık söylerim eşime girip faceye yazar karım doğuruyo haberiniz olsun diye:))) ama cidden sağlam bi yer olsa telefon numaralarımızı yazsak oraya,yabancılar ulaşamayacak şekilde olmalı ama,nasıl yapılabilir öyle bişey
teşekkür ederiz canımallah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
hepinize günaydın, çok güzel bir gün ve mutlu bir yılın başlangıcı olur umarım.
günaydın canım sana da:)nasılsınız bakalım oğluş ve sen?bu yıl artık bizim yılımız.bizim bebişlerimizin yılıhepinize günaydın, çok güzel bir gün ve mutlu bir yılın başlangıcı olur umarım.
Günaydın kızlar,biz bugün işe geldik mesaiye kaldığımız yerden devam ediyoruz.Kızım dün geceden beri pek hareketli saat 12 olduğunda kıpır kıpırdı minik kızım benim.
Kızımla beraber hepinize güzel bir yıl diliyoruz minişlerinizle ve eşlerinizle beraber.İnş.sağlıkla zamanlarında gelirler bebişlerimiz.
iyi Seneler Müstakbel Anneler
günaydın canım sana da:)nasılsınız bakalım oğluş ve sen?bu yıl artık bizim yılımız.bizim bebişlerimizin yılı
canım ben de kızımla sevilciğimin ve senin yeni yılını kutluyorum,öpüyoruz ikinizi de
ya çağlayancım yuh yani her yer tatil,sizin iş yeri değil mi?
iyi Seneler Müstakbel Anneler
eşimin dersleri var öğleye kadar ,sonra çıkıp çarşıya dolaşacağız biraz visco yatak sipariş etmiştik gelmiştir herhal gidip onu alalım kocişle.sonra da sakin olur çarşı gezeriz birazcık.ama şimdilik evdeyim.
nesli nerelerde ya merak ettim onu
sana da canım mutlu yıllar:)
kolay gelsin canım,ohh iyi olmuş senin patronlara:kasımda doğurtacaklardı ya seni:)kendine dikkat et canımYok canım sayım yapıyoruz bugün bende yıl sonunu kapatıyorum.Yeni aldığımız eleman işten ayrılıyor ya onun yerine işleri kapatıcam bende
İyi seneler canım...
Ahh canım benim yerimede gez bugün çarşıda biz akşam'a kadar burdayız...
Nesli msnde yok sanırım onlara bugün tatil :))
günsydın 2011 in en güzel anneleri....
biz yeni yıla eşim ve kızımlaa girdik,havai fişeklri izledik çook güzeldi...ama en komiği saat 12 oldu kocam bağırıyor ıkın ıkııınn.....noluyoruz dedim,2011 e girdik artık doğurablirsin kızım aralıkta doğsa 1 yaş büyük görünecekti diyor:26:ya havvleee yaa düşünmesi gereken şeyleri düşünmezler adamın taktığı şeye bakk,yuhh dedim
buarada biri doğummu yaptı,geçmişe bakmadım henüz..
çağlayan bugün çalışılmazki ama yaa,kınıyorum patronlarını..
bi bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız
slm kızlar hepinize iyi bir yıl diliyorum...ben hastanede gricem yeni yılaa...bebeğimin suyu çok azmışş iki gündür serum yiyorum ne zaman çoıkcağım belli değil bugün özel odaya geçtim sizleri takip edebilicem
biz yeni yıla eşim ve kızımlaa girdik,havai fişeklri izledik çook güzeldi...ama en komiği saat 12 oldu kocam bağırıyor ıkın ıkııınn.....noluyoruz dedim,2011 e girdik artık doğurablirsin kızım aralıkta doğsa 1 yaş büyük görünecekti diyor:26:ya havvleee yaa düşünmesi gereken şeyleri düşünmezler adamın taktığı şeye bakk,yuhh dedim
kolay gelsin canım,ohh iyi olmuş senin patronlara:kasımda doğurtacaklardı ya seni:)kendine dikkat et canım
sana da mutlu yıllar canım.evet ilknurg arkadaşımızın kızı doğmuş.
dün akşama kadar da eşim bana aynı geyiği yaptı -aşkım 10 saat daha dayandın mı tamamdır diye
sabaha kadar rüyamda profesör olan doktorumla kendimi gördüm güzel ve rahatlatıcı bir rüyaydı adam sabaha kadar beni normal doğum için ikna etmeyi başardı.zaten istiyordum ama aynı odada sezeryan yapmış bir kadın inliyor dikişlerim diye bebeğini bile görmüyor bana diyor ki:bak sen de böyle olursun falan diye
tuhaf ama çok güzel bir rüyaydı,doğuramadan uyandım
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=35631&title=
şunun gibi bişi düşünüyorum
ayy inş:)
bu arada sana bişi sorcaktım hani şu ana dizi de diyolar ya o beşiklerden alıyım diyorum ben yatak odası için zaten planlarıma göre çok uzun süre tutmıycam odada ama yinede belli olmaz tabi 6 aya kadar rahat yatarmı orda sen ilk kızında kullanmıştın sanırım dimi.
bi de onlar portatifmi oluyo mesela anneme falan giderken söküp götürülcek bişimi
Günaydın kızlar,biz bugün işe geldik mesaiye kaldığımız yerden devam ediyoruz.Kızım dün geceden beri pek hareketli saat 12 olduğunda kıpır kıpırdı minik kızım benim.
Kızımla beraber hepinize güzel bir yıl diliyoruz minişlerinizle ve eşlerinizle beraber.İnş.sağlıkla zamanlarında gelirler bebişlerimiz.
sabaha kadar rüyamda profesör olan doktorumla kendimi gördüm güzel ve rahatlatıcı bir rüyaydı adam sabaha kadar beni normal doğum için ikna etmeyi başardı.zaten istiyordum ama aynı odada sezeryan yapmış bir kadın inliyor dikişlerim diye bebeğini bile görmüyor bana diyor ki:bak sen de böyle olursun falan diye
bu erkekler aynı vallaa...melocum bende normal normal diyorum ama çok tırsıyorum yaklaştıkça,hatta dua ediyorum sezeryanla pıt diye alsın diye,çünkü normal doğumda kolay olmazsa napcazzçok korkuyorm:18:
aynen canım aslında normal doğum olsun diyorum,ama açılma süreci sancısı falan gözümü korkutuyorum birde ben yapı olarak çok disiplinli planlı ve programlıyımdır,sezeryan olursa normal şartlarda günü saati belli olacak diyorum onunda sonra acısı çok zor diyorlar amam hakkımızda hayırlısı sanırım bu çarşamba kontrolde benim de netleşir doğum şeklim doktorum 33.haftada söylemiş önceki doğum yapan arkadaşlarımabu erkekler aynı vallaa...melocum bende normal normal diyorum ama çok tırsıyorum yaklaştıkça,hatta dua ediyorum sezeryanla pıt diye alsın diye,çünkü normal doğumda kolay olmazsa napcazzçok korkuyorm:18:
yeni bir yıl yeni bir gün
günaydın kızlarrrrr
bebişlerinizle size harika bir gün diliyorum
iyiyki doğurmadan uyanmışsın yoksa vazgeçerdin falan
canıııımm en sağlıklısı normal doğum ah keşke bende yapabilsem:26:
ayyyyy bi tuhaf oldum şimdi aynı espriyi gün boyu ben yaptım bizdede
kızımda aralık doğumlu olduğu için çok çektik bazı konularda bunda bari olmasın diye
yeni bir yıl yeni bir gün
günaydın kızlarrrrr
bebişlerinizle size harika bir gün diliyorum
canım 6 ay rahat yatar
ben 1.5 yaşına kadar kullandım nerdeyse
benimki tamamen sökülemiyor ama araban varsa at arkaya götür annenlere rahat edersin çok hafif çünkü
bende onu yatak odamda kullanacağım sonra odasına alacağım kızımı
benimki aşağıdakindendi:)
Eki Görüntüle 121618
çağlayancım hoşgeldin :)
yeni yıl dileklerin için teşekkürlerr inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur
patronların yine ne yaptı hayırdır geçmişi okuyamadımda???,
iyiyki doğurmadan uyanmışsın yoksa vazgeçerdin falan
canıııımm en sağlıklısı normal doğum ah keşke bende yapabilsem:26:
ayyyyy bi tuhaf oldum şimdi aynı espriyi gün boyu ben yaptım bizdede
kızımda aralık doğumlu olduğu için çok çektik bazı konularda bunda bari olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?