- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
mucizecim akıl vermek gibi düşünme ama şuan tam kandırılma aşamasındasın
zaten dr larda bunu biliyorlar son aya kadar normal doğum taraflısıymış gibi görünüp son ay anne adayının korkuları başlayınca onu hemen sezeryana yönlendiriyorlar
benim sloganım var seninle paylaşayım
normal doğumda en fazla 3 gün sezeryanda en az 3 ay çekersin....
tabiiki bazı istisnalar dışında
çünkü bir arkadaşım normal doğum yaptı altta 36 dikişi vardı aylarca ağrı çekti
başkası sezeryan oldu dikişleri tutmadı kaç kere sıvı aldılar vs vs
yani Allahım herşeyin hayırlısını versin
çekilecekse çile kaçınılmaz ama ne olursa olsun NORMAL DOĞUM diyorum ben yinede
Çok güzel bir rüya görmüşsün canım sabah hayranı olsun inş.Normal olarak doğum yaparsın bende çok istiyorum ağrısız ve acısız olsun ama :))
Günaydın canım.Biz bugün işteyiz gene kızlarda onlara kınama msj gönderiyorlar :))
Ve yeni aldığımız eleman bugün işten ayrılıyor 3 ay dayanamadı bizimkilere :))
evet ya seni görünce şok oldum zaten
bende KINIYORUM!!!
sanada bir tebrik göndereyim maşallahın var yeniyi bile 3 ayda gönderdiklerine göre sen iyi dayanıyorsun
aynen fatmacım o kadar doğru bir tespit yapmışsın ki:)
şu an ben tam o noktadayım ve sanırım şöyle olacak benim bebişim 2,5 kgya yakın şu an sanırım çarşamba günü doktor bana iri sen normal doğum riski alma diyecek hem önceden kaybettiğim bebeğim olduğunu da biliyor.ben de sırf bu yüzden cesaretimi kırıp kabul edeceğim
mucizecim akıl vermek gibi düşünme ama şuan tam kandırılma aşamasındasın
zaten dr larda bunu biliyorlar son aya kadar normal doğum taraflısıymış gibi görünüp son ay anne adayının korkuları başlayınca onu hemen sezeryana yönlendiriyorlar
benim sloganım var seninle paylaşayım
normal doğumda en fazla 3 gün sezeryanda en az 3 ay çekersin....
tabiiki bazı istisnalar dışında
çünkü bir arkadaşım normal doğum yaptı altta 36 dikişi vardı aylarca ağrı çekti
başkası sezeryan oldu dikişleri tutmadı kaç kere sıvı aldılar vs vs
yani Allahım herşeyin hayırlısını versin
çekilecekse çile kaçınılmaz ama ne olursa olsun NORMAL DOĞUM diyorum ben yinede
Saol canım ya ne yapıyım sizin destediğiniz ve kızım için katlanıyorum bende sadece bunlara...Az bir zamanım kaldı zaten son 2 haftam ondan sonra artık isteselerde gelmiycem bir daha işe :))
annem de diyor sezeryan olursan 33 tane doğurablirsin diye,yuhh dedim 5 tanemi doğurucambencede öyle olacak ama hakkında hayırlısı olsun canım
ben eylülde 41+3 haftalıktım hala normal doğumu bekliyordum ama korkuyorumda acayip
son kontrole gittiğimizde dr um aaaaa bebeğin suyu kireçlenmiş çok riskli durum hemen alalım vs dedi
tabi oan sağlıklı düşünemiyorsun bende 1 gün daha belkiyelim bari 12.12 olsun doğum tarihim dedim
olacaklardan sen sorumlu olursun deyince kabul ettim 16 da ameliyat dedi
amaaa sonradan öğrendimki saat 16 daki ameliyatı gece doğum yapınca iptal olmuş tabi
bizimki nasıl para kazanacak beni kandırarak
öyle oldu işte
hakkımı hiç helal etmiyorum o dr a
şimdikide zaten ilki seeryan buda kesin sezeryan olacak diyor
halbuki görümcemin 1.ci seeryan 2. normal doğum olmuştu
işlerine gelmiyor tabi saatlerce beklemek
amannn neyse hakkımızda hayırlısı
bu arada sezeryan olursanız en fazla 3 çocuk oluyor biliyorsunuz:)
tabi bu zamanda 3 ten fazla düşünen olmaz ama yinede söyliyeyim ben
ne demek akıl vermek,tabiki vereceksin sen bziden deneyimlisin,bilgilendir bizi:13:
aslında haklısın doktorlarında işine geliyor ama bazı nprmal doğum öyküleri duyuyoruz amnnn sezeryan olsun diyorum,
ozaman şöyle söyleyim, inşallah çook kolay normal doğum yaparız,pıt diye doğururuz inşallahhh...
anlaştık mı
annem de diyor sezeryan olursan 3 tane doğurablirsin diye,yuhh dedim 5 tanemi doğurucam
ayyyy inşallah canımmmm
bende diyorumki aniden bir sancım gelsin hastaneye yetişemeden pıt diye doğurayım bu seferki normal olsun
günaydın kızlar
yeni yıl tüm dileklerinizi ve bebişleriniz de getirsin inş.
bugün çarşı pazar açıkmıdır acaba diyodum ama çağlayancım işe bile gitmiş.bizde kızıma beşik bakcaz bugün
haftaya eşim şehir dışında olcak haftasonu ondan sonraki haftayada allah kerim bu hafta bitirmekte işleri yarar var
aynen canım hayırlısı olsun diyelimbencede öyle olacak ama hakkında hayırlısı olsun canım
ben eylülde 41+3 haftalıktım hala normal doğumu bekliyordum ama korkuyorumda acayip
son kontrole gittiğimizde dr um aaaaa bebeğin suyu kireçlenmiş çok riskli durum hemen alalım vs dedi
tabi oan sağlıklı düşünemiyorsun bende 1 gün daha belkiyelim bari 12.12 olsun doğum tarihim dedim
olacaklardan sen sorumlu olursun deyince kabul ettim 16 da ameliyat dedi
amaaa sonradan öğrendimki saat 16 daki ameliyatı gece doğum yapınca iptal olmuş tabi
bizimki nasıl para kazanacak beni kandırarak
öyle oldu işte
hakkımı hiç helal etmiyorum o dr a
şimdikide zaten ilki seeryan buda kesin sezeryan olacak diyor
halbuki görümcemin 1.ci seeryan 2. normal doğum olmuştu
işlerine gelmiyor tabi saatlerce beklemek
amannn neyse hakkımızda hayırlısı
bu arada sezeryan olursanız en fazla 3 çocuk oluyor biliyorsunuz:)
tabi bu zamanda 3 ten fazla düşünen olmaz ama yinede söyliyeyim ben
hangi tarihte ayrılıyorsun fatmacım sen ben karne günüyaşasınnnnnnnn benimde son 3 haftam
günaydın kızlar
bugün çarşı pazar açıkmıdır acaba diyodum ama çağlayancım işe bile gitmiş.bizde kızıma beşik bakcaz bugün
haftaya eşim şehir dışında olcak haftasonu ondan sonraki haftayada allah kerim bu hafta bitirmekte işleri yarar var
Günaydın şenaycım nasılsın oğluş nasıl.Bu sabahki buranın nöbetini sen almışsın galiba :))
günaydın canım sana da:)nasılsınız bakalım oğluş ve sen?bu yıl artık bizim yılımız.bizim bebişlerimizin yılı
iyi Seneler Müstakbel Anneler
günsydın 2011 in en güzel anneleri....
biz yeni yıla eşim ve kızımlaa girdik,havai fişeklri izledik çook güzeldi...ama en komiği saat 12 oldu kocam bağırıyor ıkın ıkııınn.....noluyoruz dedim,2011 e girdik artık doğurablirsin kızım aralıkta doğsa 1 yaş büyük görünecekti diyor:26:ya havvleee yaa düşünmesi gereken şeyleri düşünmezler adamın taktığı şeye bakk,yuhh dedim
sabaha kadar rüyamda profesör olan doktorumla kendimi gördüm güzel ve rahatlatıcı bir rüyaydı adam sabaha kadar beni normal doğum için ikna etmeyi başardı.zaten istiyordum ama aynı odada sezeryan yapmış bir kadın inliyor dikişlerim diye bebeğini bile görmüyor bana diyor ki:bak sen de böyle olursun falan diye
tuhaf ama çok güzel bir rüyaydı,doğuramadan uyandım
yeni bir yıl yeni bir gün
günaydın kızlarrrrr
bebişlerinizle size harika bir gün diliyorum
:
günaydın kızlar
Kızlar ultrason kiloda garanti veremiyor ki. Çoğu zaman yanıltıyor. Arkadaşıma çocuk 4 kilo, sezeryanla alalım, senin için zor olmasın demiş dr, 2900 doğmuş. Şaka gibi. Hem insanlar 4- 4.5 kilo bebekler doğurmuyorlar mı? Bence çok uçuk gitmedikten sonra bebek iri diye normal doğumdan vazgeçmeyelim. Ben hep şöyle düşünüyorum. Milyarlarca kadın doğurdu bu zamana kadar, eskiden sezeryan mı vardı, samanlıkta bile doğuruyorlardı. Biz bu tıbbi imkanlarla rahat rahat doğururuz.
İyi yıllar herkese!!!
canım söylediklerin çok mantıklı, %100 katılıyorum ama işin duygusal yanından bakınca da % 100 korkuyorum:18::18::18:
Kızlar ultrason kiloda garanti veremiyor ki. Çoğu zaman yanıltıyor. Arkadaşıma çocuk 4 kilo, sezeryanla alalım, senin için zor olmasın demiş dr, 2900 doğmuş. Şaka gibi. Hem insanlar 4- 4.5 kilo bebekler doğurmuyorlar mı? Bence çok uçuk gitmedikten sonra bebek iri diye normal doğumdan vazgeçmeyelim. Ben hep şöyle düşünüyorum. Milyarlarca kadın doğurdu bu zamana kadar, eskiden sezeryan mı vardı, samanlıkta bile doğuruyorlardı. Biz bu tıbbi imkanlarla rahat rahat doğururuz.
İyi yıllar herkese!!!
pöfffffffff yaaaa hiç zaman geçmiyor burda okadar da iş yaptım ama yeni bir yılın gelişinden midir nedir hiç zaman akmıyor sanki.
Gerçi içimdeki minik şeyyy pek hareketli kıpır kıpır ama şimdi hıçkırık tuttu hık hık hıçkırıyor kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?