2011 Şubat Anneleri

ben hıçkırık falan hissetmiyorum yaaaa...direkt tekme yada başını sağa sola çeviriyor onu hissediyorum ya da acaba kendimi yeterince dinlemediğimden mi

yesin onu teyzesi, maşallah güzel kızıma.
tam gün mü çalışacaksın bugün canım?

Evet canım tam gün çalışacaz sayım bitine kadar ama belki bana torpil geçerler diycektim ki kız bir iki saat'e gidiyor mecburen bende akşama kadar burdayım.

ben hıçkırık falan hissetmiyorum yaaaa...direkt tekme yada başını sağa sola çeviriyor onu hissediyorum ya da acaba kendimi yeterince dinlemediğimden mi

Hıçkırığı nasıl anlayabilirsin canım biliyormusun...
Böyle çok derinden geliyor ard arda küçük küçük tekme gibi ama değil...

cnm bnm kilolu bebek dpğurmak okadrda kolay değil iki gün önce ege ünversitesinin doğumhanesinde yattım kadının birini gece 12 den sabh bese kadr normal doğum için beklettiler nasıl bağırmalar cığlıklarr kadın en sonunda doğurdu ama bnde doğurdum bütün gece dua ettim bebek kiloluymuşşş cokk zor yaniii

hımmm bi dikkat edeyim bakalım
hoşbulduk senaycımm iyiyim aldığım ilçlardanmı ne baş agrısından durmaıyorumm cok basım agrıyorr

şekerli bişeyler ye gülşahcım azaltıyor baş ağrısını

deniz günaydın canım nasılsın?alışverişe çıkıcaz az sonra sen nerelerden aldın eşyaları bebişe yada sana ben çarşıdaki alpay bebeden aldım herşeyimi

Bende bgn çalışanlardanım
Gece de çok geç yattım, acaip uykum var.
Bu arada sabah oğlum babasını tekmeleyip duruyodu,
Ama şimdi okuduklarımdan hıçkırdığını anlamış oldum.
Rabbim sen nelere kadirsin

Eleman gitti kızlar kaldık mı gene baş başa şirkette....
Bir anda pat diye gidiyorum ben dedi ve gitti başka bir iş yerinde iş bulmuş....
Hiç olmadı bu yaptığı herkesi zor duruma soktu en çokta beni soktu ne kadar müdüreye ders olsun bu dese bile en büyük ayıbı bana yaptı.Üstüne üstlük bir sürü iş bıraktı hiç birini tamamlamadı yalnışlarla dolu bir sürü fatura bıraktı...
offff offff ben ağlamıyımda bugün kimler ağlasın şimdi siz söyleyin.Tamam seviyordum iyi kızdı ama hiç olmazsa iş konusunda bari bana böyle büyük bir kazık atmasaydı yazık günah o kadar faturayı iptal etmek zorunda kalıcam şimdi ve tabiii onları yeniden kesicem :97::84::84:

sinir bozucu bi durum gerçekten,
Helede yılın ilk günü
Ama bozma moralini canım,
Her işte bi hayır vardır elbet.

Raporu ne zaman alacaktın ?
İnşallah o vakte kadar yeni birini bulursunuz.

Kızlar kasığıma arada bi acaip bi sancı giriyo,
Sizce bu normalmi

Raporu ne zaman alacaktın ?
İnşallah o vakte kadar yeni birini bulursunuz.

15 ocakta benim raporum doluyor yani 2 hafta önümde inş.bulurlar ama onu yetiştirmekte çok zor olucak arada gidip gelicem sanırım oda alışana kadar buraya

Kızlar kasığıma arada bi acaip bi sancı giriyo,
Sizce bu normalmi

Normal canım ben sürekli yaşıyorum o ağrıları

kızlar canım çok sııkıldı.geçen hastanede yatmıştım.yanımda refakatlı kalcak kimsem yoktu.kaynanamı çagırdım gelemem dedi.eltilerimi çagırdım onlarında çocukları küçükmüş bilmem ne .kaynanamlar bize 1 saat.arabalarıda var...
annemler çok uzak 7-8 saat sürüyür.birde kar vardı yollar kapalıydı o zaman..
bugün aramış kaynanam ben vicdansız bir kaynana değilim diyor.sizce bu vicdansızlık değilmi tek başıma hastane odasında kaldım.hemşire yardım etti serumla tuvalete gidip gelirken kalkarken çok zorlandım.serum elimde su almaya kalktım.eşimde yoktu.almadılar onuda.1 gün kaldım ama o zamn ağrım çoktu.bana bugün açmış telefonu vicdanda bahsediyor.neymiş bebeğe eşya almışda gezmeye geleceklermiş bize.şimdi bunlara bu hasta halimle hizmet et.2 yıldır 1saat mesafe olan evime gelmeyen eltim gezmeye gelecek bana.ben hala idrar yolu enfeksiyonundan ağrım var.geçmezse alacak herhalde canım oglumu.kızlar birde benim bebeğim 5 yıldan sonra tedaviler sonrası oldu.

çok ayıp etmiş gerçekteni işe ilk aldıkları zaman az uğraşmadın onunla öğreticem diye...buraya bile gelememiştin günlerce, emeğine yazık.
sıkma kendini artık, yetiştiği kadar. her işe sen mi yetişeceksin, işte görsünler gelen gideni hep aratıyor. sen gidince çok arayacaklar

Normal olduğuna sevindim, aralıkla gelince korkmuştum
Ben raporumu aldım ama iş yeri eşimin olduğundan geliyorum hala,
Çok ağar hissettiğimde de evden idare edicem işleri,
Yerime birini yetiştirme sıkıntım yok Allahtan

İnsan böyle durumları okuyunca,
Kimseyi kimseye muhtaç etmesin die dua ediyor.
Zaten ihtiyacın olunca kimse yanında olmaz,
Ama kendi keyifleri yetince hatırlarlar birden
Sıkma canını güzelim,
İnşallah enfeksiyonu atlatırsın biran evvel

ayy bir bebek daha gelmiş hoşgelmiş güle güle büyüt bebegini canım

ne kadar ayıp yaptıgı seni o halde hastane de yalnız bırakmış tabiki vicdansızlık yani bide ne yüzle gelip oturcaklarsa bide sana hizmet ettircekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…