- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
pöfffffffff yaaaa hiç zaman geçmiyor burda okadar da iş yaptım ama yeni bir yılın gelişinden midir nedir hiç zaman akmıyor sanki.
Gerçi içimdeki minik şeyyy pek hareketli kıpır kıpır ama şimdi hıçkırık tuttu hık hık hıçkırıyor kızım
yesin onu teyzesi, maşallah güzel kızıma.
tam gün mü çalışacaksın bugün canım?
ben hıçkırık falan hissetmiyorum yaaaa...direkt tekme yada başını sağa sola çeviriyor onu hissediyorum ya da acaba kendimi yeterince dinlemediğimden mi
Kızlar ultrason kiloda garanti veremiyor ki. Çoğu zaman yanıltıyor. Arkadaşıma çocuk 4 kilo, sezeryanla alalım, senin için zor olmasın demiş dr, 2900 doğmuş. Şaka gibi. Hem insanlar 4- 4.5 kilo bebekler doğurmuyorlar mı? Bence çok uçuk gitmedikten sonra bebek iri diye normal doğumdan vazgeçmeyelim. Ben hep şöyle düşünüyorum. Milyarlarca kadın doğurdu bu zamana kadar, eskiden sezeryan mı vardı, samanlıkta bile doğuruyorlardı. Biz bu tıbbi imkanlarla rahat rahat doğururuz.
İyi yıllar herkese!!!
gülşahcım hoşgeldin, bugün nasılsın? daha iyidir inş. durumun
hımmm bi dikkat edeyim bakalımEvet canım tam gün çalışacaz sayım bitine kadar ama belki bana torpil geçerler diycektim ki kız bir iki saat'e gidiyor mecburen bende akşama kadar burdayım.
Hıçkırığı nasıl anlayabilirsin canım biliyormusun...
Böyle çok derinden geliyor ard arda küçük küçük tekme gibi ama değil...
hoşbulduk senaycımm iyiyim aldığım ilçlardanmı ne baş agrısından durmaıyorumm cok basım agrıyorr
Eleman gitti kızlar kaldık mı gene baş başa şirkette....
Bir anda pat diye gidiyorum ben dedi ve gitti başka bir iş yerinde iş bulmuş....
Hiç olmadı bu yaptığı herkesi zor duruma soktu en çokta beni soktu ne kadar müdüreye ders olsun bu dese bile en büyük ayıbı bana yaptı.Üstüne üstlük bir sürü iş bıraktı hiç birini tamamlamadı yalnışlarla dolu bir sürü fatura bıraktı...
offff offff ben ağlamıyımda bugün kimler ağlasın şimdi siz söyleyin.Tamam seviyordum iyi kızdı ama hiç olmazsa iş konusunda bari bana böyle büyük bir kazık atmasaydı yazık günah o kadar faturayı iptal etmek zorunda kalıcam şimdi ve tabiii onları yeniden kesicem :97::84::84:
Senin işin ne üzerineydi tatlım
Raporu ne zaman alacaktın ?
İnşallah o vakte kadar yeni birini bulursunuz.
Kızlar kasığıma arada bi acaip bi sancı giriyo,
Sizce bu normalmi
Eleman gitti kızlar kaldık mı gene baş başa şirkette....
Bir anda pat diye gidiyorum ben dedi ve gitti başka bir iş yerinde iş bulmuş....
Hiç olmadı bu yaptığı herkesi zor duruma soktu en çokta beni soktu ne kadar müdüreye ders olsun bu dese bile en büyük ayıbı bana yaptı.Üstüne üstlük bir sürü iş bıraktı hiç birini tamamlamadı yalnışlarla dolu bir sürü fatura bıraktı...
offff offff ben ağlamıyımda bugün kimler ağlasın şimdi siz söyleyin.Tamam seviyordum iyi kızdı ama hiç olmazsa iş konusunda bari bana böyle büyük bir kazık atmasaydı yazık günah o kadar faturayı iptal etmek zorunda kalıcam şimdi ve tabiii onları yeniden kesicem :97::84::84:
15 ocakta benim raporum doluyor yani 2 hafta önümde inş.bulurlar ama onu yetiştirmekte çok zor olucak arada gidip gelicem sanırım oda alışana kadar buraya
Normal canım ben sürekli yaşıyorum o ağrıları
kızlar canım çok sııkıldı.geçen hastanede yatmıştım.yanımda refakatlı kalcak kimsem yoktu.kaynanamı çagırdım gelemem dedi.eltilerimi çagırdım onlarında çocukları küçükmüş bilmem ne .kaynanamlar bize 1 saat.arabalarıda var...
annemler çok uzak 7-8 saat sürüyür.birde kar vardı yollar kapalıydı o zaman..
bugün aramış kaynanam ben vicdansız bir kaynana değilim diyor.sizce bu vicdansızlık değilmi tek başıma hastane odasında kaldım.hemşire yardım etti serumla tuvalete gidip gelirken kalkarken çok zorlandım.serum elimde su almaya kalktım.eşimde yoktu.almadılar onuda.1 gün kaldım ama o zamn ağrım çoktu.bana bugün açmış telefonu vicdanda bahsediyor.neymiş bebeğe eşya almışda gezmeye geleceklermiş bize.şimdi bunlara bu hasta halimle hizmet et.2 yıldır 1saat mesafe olan evime gelmeyen eltim gezmeye gelecek bana.ben hala idrar yolu enfeksiyonundan ağrım var.geçmezse alacak herhalde canım oglumu.kızlar birde benim bebeğim 5 yıldan sonra tedaviler sonrası oldu.
merhaba kızlar,
1 haftadır nete giremiyordum 1 haftadır doğum yapan oldumu bilmiyorum ama ben bıraktığımda 2 kişi doğum yapmıştı.sanırım 3.kişi ben oldum çünkü geçen cumartesi BEBEĞİM DÜNYAYA GELDİ :)
Hemde hamileliğimde hiçbir problem yoktu neden erken doğum yaptığımı anlayamadım bile.gece uyandığımda suyum gelmişti doktorum acil hastaneye çağırdı,hastaneye gittiğimizde suyum neredeyse bitmişti.ne karın ağrısı ne sancı hiçbirşeyim yoktu.32 hafta 5 günlük olarak kızım mecburen sezeryanla doğdu.çiğerleri gelişmemiştir diye doğuma girerken çok korkmuştum,doktorum eğer bebek doğduğunda ağlarsa bir problem yaşanmayacağını söylemişti.o yüzden bebeğimin sesini duymak için genel anestezi yerine epidural anesteziyi tercih ettim,çok şükürki bebeğim doğunca ağladı
kızım şimdi küvezde ve allaha şükürki herşey yolunda inşallah pazartesi kızımızı kucağımıza alacağız
allahım kızım sana emanet,sen kızımı koru
kızlar canım çok sııkıldı.geçen hastanede yatmıştım.yanımda refakatlı kalcak kimsem yoktu.kaynanamı çagırdım gelemem dedi.eltilerimi çagırdım onlarında çocukları küçükmüş bilmem ne .kaynanamlar bize 1 saat.arabalarıda var...
annemler çok uzak 7-8 saat sürüyür.birde kar vardı yollar kapalıydı o zaman..
bugün aramış kaynanam ben vicdansız bir kaynana değilim diyor.sizce bu vicdansızlık değilmi tek başıma hastane odasında kaldım.hemşire yardım etti serumla tuvalete gidip gelirken kalkarken çok zorlandım.serum elimde su almaya kalktım.eşimde yoktu.almadılar onuda.1 gün kaldım ama o zamn ağrım çoktu.bana bugün açmış telefonu vicdanda bahsediyor.neymiş bebeğe eşya almışda gezmeye geleceklermiş bize.şimdi bunlara bu hasta halimle hizmet et.2 yıldır 1saat mesafe olan evime gelmeyen eltim gezmeye gelecek bana.ben hala idrar yolu enfeksiyonundan ağrım var.geçmezse alacak herhalde canım oglumu.kızlar birde benim bebeğim 5 yıldan sonra tedaviler sonrası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?