kızlar canım çok sııkıldı.geçen hastanede yatmıştım.yanımda refakatlı kalcak kimsem yoktu.kaynanamı çagırdım gelemem dedi.eltilerimi çagırdım onlarında çocukları küçükmüş bilmem ne .kaynanamlar bize 1 saat.arabalarıda var...
annemler çok uzak 7-8 saat sürüyür.birde kar vardı yollar kapalıydı o zaman..
bugün aramış kaynanam ben vicdansız bir kaynana değilim diyor.sizce bu vicdansızlık değilmi tek başıma hastane odasında kaldım.hemşire yardım etti serumla tuvalete gidip gelirken kalkarken çok zorlandım.serum elimde su almaya kalktım.eşimde yoktu.almadılar onuda.1 gün kaldım ama o zamn ağrım çoktu.bana bugün açmış telefonu vicdanda bahsediyor.neymiş bebeğe eşya almışda gezmeye geleceklermiş bize.şimdi bunlara bu hasta halimle hizmet et.2 yıldır 1saat mesafe olan evime gelmeyen eltim gezmeye gelecek bana.ben hala idrar yolu enfeksiyonundan ağrım var.geçmezse alacak herhalde canım oglumu.kızlar birde benim bebeğim 5 yıldan sonra tedaviler sonrası oldu.
çok ayıp etmiş gerçekteni işe ilk aldıkları zaman az uğraşmadın onunla öğreticem diye...buraya bile gelememiştin günlerce, emeğine yazık.
sıkma kendini artık, yetiştiği kadar. her işe sen mi yetişeceksin, işte görsünler gelen gideni hep aratıyor. sen gidince çok arayacaklar
Normal olduğuna sevindim, aralıkla gelince korkmuştum
Ben raporumu aldım ama iş yeri eşimin olduğundan geliyorum hala,
Çok ağar hissettiğimde de evden idare edicem işleri,
Yerime birini yetiştirme sıkıntım yok Allahtan
canım park yatak için mi mobilya için mi yatak alacaksın....birde ne kadara aldın sorması ayıp....bende yatak araştırıyorumda şuan..eşimin dersleri var öğleye kadar ,sonra çıkıp çarşıya dolaşacağız biraz visco yatak sipariş etmiştik gelmiştir herhal gidip onu alalım kocişle.sonra da sakin olur çarşı gezeriz birazcık.ama şimdilik evdeyim.
nesli nerelerde ya merak ettim onu
canım benim ya...o hastane odası insanı gerçekten psikolojik olarak mahvediyo....eşini niye almadılar ki ben eşimle kaldım çünkü bizimde kimsemiz yok malum burda....kayınvaliden ve saz arkadaşlarının yaptığı gerçekten çok ayıp...senin bebeğin onun neyi oluyor farkında mı acaba?eşinde söyleyememişti birşey yazık onlarda arada kalıyor gerçi....Rabbim sabır versin...geldiklerinde bencede hiç bişi yapma uzan yat hiç birşey senden ve bebeğinden kıymetli değil demi....kızlar canım çok sııkıldı.geçen hastanede yatmıştım.yanımda refakatlı kalcak kimsem yoktu.kaynanamı çagırdım gelemem dedi.eltilerimi çagırdım onlarında çocukları küçükmüş bilmem ne .kaynanamlar bize 1 saat.arabalarıda var...
bugün aramış kaynanam ben vicdansız bir kaynana değilim diyor.sizce bu vicdansızlık değilmi tek başıma hastane odasında kaldım.hemşire yardım etti serumla tuvalete gidip gelirken kalkarken çok zorlandım.serum elimde su almaya kalktım.eşimde yoktu.almadılar onuda.1 gün kaldım ama o zamn ağrım çoktu.bana bugün açmış telefonu vicdanda bahsediyor.neymiş bebeğe eşya almışda gezmeye geleceklermiş bize.şimdi bunlara bu hasta halimle hizmet et.2 yıldır 1saat mesafe olan evime gelmeyen eltim gezmeye gelecek bana.ben hala idrar yolu enfeksiyonundan ağrım var.geçmezse alacak herhalde canım oglumu.kızlar birde benim bebeğim 5 yıldan sonra tedaviler sonrası oldu.
hadi gözün aydın canım...doğumada baya az kalmış...sağlıkla alırsın kızını kucağına inş...Merhaba arkadaşlar. Yeni yılınız kutlu olsun.
Dogum iznine ayrılmama son 4 iş günüm kaldı5 Ocak Adana'nın kurtuluşu tatil dolayısıyla o günü saymıyorum :)
Doguma da son 20 gün inşallah :)
Bu arada bebek şekerlerimizin siparişini de verdim. Çarşamba elimizde olacak inşallah.
Kapı süsümüz ve sepetimizi de Çaglayan ve Fatma'nın aldıgı siteden aldım.
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
Gelince tekrar fotograf eklerim :)
Çok güzel görünüyor.
Nekadar bu sepet canım ?
güzell günlerde kullanın inş......
Bu arada bebek şekerlerimizin siparişini de verdim. Çarşamba elimizde olacak inşallah.
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
[
hangi tarihte ayrılıyorsun fatmacım sen ben karne günü
Fatmacım biliyormusun bende öyle diyorum hep...Hastaneye gidip beklemiyim..Ani bir sancı gelsin öncesinde açılmadı başlama olsun.Hastaneye gittiğimdede doğum başlamış olsun hemencik doğsun.Bu biraz imkansız gibi birşey ama gönlümden geçen böyle bir anda doğum başlasın ve bebişim gelsin hemencik
Kızlar ultrason kiloda garanti veremiyor ki. Çoğu zaman yanıltıyor. Arkadaşıma çocuk 4 kilo, sezeryanla alalım, senin için zor olmasın demiş dr, 2900 doğmuş. Şaka gibi. Hem insanlar 4- 4.5 kilo bebekler doğurmuyorlar mı? Bence çok uçuk gitmedikten sonra bebek iri diye normal doğumdan vazgeçmeyelim. Ben hep şöyle düşünüyorum. Milyarlarca kadın doğurdu bu zamana kadar, eskiden sezeryan mı vardı, samanlıkta bile doğuruyorlardı. Biz bu tıbbi imkanlarla rahat rahat doğururuz.
İyi yıllar herkese!!!
haklısın tabi sıradan doktorlar için böyle ancak benim doktorum türkiyede ultrason ölçümünde sayılı doktorlardan ve önceki hastalarından 4 arkadaşım var yanılmadı,keşke bu kadar doğru olmasaydı ben de senin gibi düşünebilseydim.
ha şu da var ben 5,5 kilo normal doğumla evde ebeyle doğmuşum,konuşurken senin gibi konuşabiliyorum ama sonra olay şenayın dediği noktaya dayanıveriyor:18::18:
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
www.nikahmalzemeleri.com
kızlar canım çok sııkıldı.geçen hastanede yatmıştım.yanımda refakatlı kalcak kimsem yoktu.kaynanamı çagırdım gelemem dedi.eltilerimi çagırdım onlarında çocukları küçükmüş bilmem ne .kaynanamlar bize 1 saat.arabalarıda var...
güle güle kullanın canım çok uygunmuş.sen zaten oda yapmıştın ek olarka bunu aldın demi?ben sadece park yatak alacam oda yapmadım ama kararsız kalıyorum .ben sade birşey istedim.GRACO CONTOUR ELECTRA DELUXE Park Yatak - Gabi - Ürün Kategorileri bunu beğendim ama çok pahalı bu kadar para vermek gereksiz gibi geliyor bir yandan da zaten oda yapmadım diyorum kararsız kaldım.mrb kızlar ben geldim
kızıma park yatak aldım
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunun aynısı 100 lira çok ucuz geldi bana
içine bide visko yatak aldık bide tomuycuktan nevresim takımı aldık.
valla alışverişte diil ama beşiği kurarken yoruldum :))
aynen canım hala da kilo sorunum var ömrüm diyetle geçiyorbende 25 inde karne gününden 3 gün önce
ayyy melocum ne ortak yanımız var senle yaaa
bende 5,5 kilo doğmuşum hemde evde ebeyle
annemin heryeri yırtılmış hala elime geliyor parçalar der yazık kadıncağıza yaa
şimdide kilolar devam ediyor tabi bende
tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah ....bebişlerimizle birlikte....
slm kızlar .herkese mutlu yıllar diliyorum.kızlar kasılmalarınız var mı nasıl oluyor bahsedermisiniz benim iki üç gündür artı yine kasılmalarım.6.ayda suyun az dediklerinde de olmuştu sorun mu var yoksa rahim doğuma hazırlandığı için olan doğal kasılmalar mı bunlar bilemedim.birde şeker yükselmesiyle alakalı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?