2011 Şubat Anneleri

Valla canım senin kaynananda benimki eşimin teyzeleri gibi zerre kadar vicdan yokmuş.Hastanede yattığını bile bile gelmediler şimdi sana aldıklarını getirmek için mi gelicekler hiç zahmet etmesinler..
Ağrım var diyorsun üstüne üstlük sen bu halinle onlara hizmet ediceksin çünkü senden bekliycekler kendileri hiçbirşey yapmayacaklar.Eşinde keşke söyleseymiş anne gelmeyin eşim rahatsız diye ama onuda dinlemezlerki gerçek istemediğini sanırlar.Allah yardımcın olsun canım ama onlar geldiğinde bence hiç kalkma bırak kendi hizmetlerini kendileri görsünler.Artık son zamanlarımız ve böyle durumlarda bakıma bizim daha çok ihtiyacımız var.

Haklarında hayırlısı olsun artık canım ne diyimki çok büyük ayıp etti çekti gitti.Bakalım bundan sonrası için artık kendileride biraz işe sarılırlar belki bu vesileyle

Ooo senin iş güzelmiş canım.İş yeri eşininse bugün bende geldim diye üzülme sakın istediğin zaman gidersin nasılsa ama bizde öyle değilki mecburen çalışıcaz artık arkadaşta gitti çünkü bütün yük benim üzerime kaldı yeniden

Merhaba arkadaşlar. Yeni yılınız kutlu olsun.

Dogum iznine ayrılmama son 4 iş günüm kaldı 5 Ocak Adana'nın kurtuluşu tatil dolayısıyla o günü saymıyorum :)

Doguma da son 20 gün inşallah :)

canım park yatak için mi mobilya için mi yatak alacaksın....birde ne kadara aldın sorması ayıp....bende yatak araştırıyorumda şuan..
canım benim ya...o hastane odası insanı gerçekten psikolojik olarak mahvediyo....eşini niye almadılar ki ben eşimle kaldım çünkü bizimde kimsemiz yok malum burda....kayınvaliden ve saz arkadaşlarının yaptığı gerçekten çok ayıp...senin bebeğin onun neyi oluyor farkında mı acaba?eşinde söyleyememişti birşey yazık onlarda arada kalıyor gerçi....Rabbim sabır versin...geldiklerinde bencede hiç bişi yapma uzan yat hiç birşey senden ve bebeğinden kıymetli değil demi....
hadi gözün aydın canım...doğumada baya az kalmış...sağlıkla alırsın kızını kucağına inş...

güzell günlerde kullanın inş......

[
hangi tarihte ayrılıyorsun fatmacım sen ben karne günü

bende 25 inde karne gününden 3 gün önce

benim geçen ay bir arkadaşım 2.5 saatte doğurmuş
çabukta olabiliyor yani

kesinlikle haklısın!

ayyy melocum ne ortak yanımız var senle yaaa
bende 5,5 kilo doğmuşum hemde evde ebeyle
annemin heryeri yırtılmış hala elime geliyor parçalar der yazık kadıncağıza yaa
şimdide kilolar devam ediyor tabi bende

ayyyy sepetimizde kapısüsümüzde aynı olmşu canım
bende bebek şekerlerimin siparişini bugün yarın vereyim diyorum
seninkiler fotograftakindense gelince yüklede aynısımı bakalım bende düşünüyorum bunlardan hemde uygun fiyatları
bu arada senin adına çok sevindim bitti sonunda çalışma faslı darısı bizeeee

yeni yılınız sağlık mutlululk huzur geitrisn güzel arkadaşlarımm hepinizin yeni yılı kutlu olsunn

evrşidiki bebek şekerini nereden sipariş verdin bende bunları daha önce görmüştüm şimdi sipariş vermek istiyorum ama bulamıyorum nerde oldugunu :26:

Çok güzeller canım bunlar.
İznede ayrılmana çok az kalmış...Doğumada 20 gün almış aman allahım bizimde zamanlar git gide yaklaşıyor artık..

Demekki kendini vicdansız hissetmiş böye söylüyor. Vicdansız zaten, zor gününde gelmiyor, utanmadan gezmeye geliyor. Allah sana sabır versin arkadaşım. Tabi bir de kimseye muhtaç olamamak için sağlık.

slm kızlar .herkese mutlu yıllar diliyorum.kızlar kasılmalarınız var mı nasıl oluyor bahsedermisiniz benim iki üç gündür artı yine kasılmalarım.6.ayda suyun az dediklerinde de olmuştu sorun mu var yoksa rahim doğuma hazırlandığı için olan doğal kasılmalar mı bunlar bilemedim.birde şeker yükselmesiyle alakalı olabilir mi ?

gülşah seninde suyun azdı sanırım yanlış hatırlmaıyorsam !!!!naısl durumun kasılmaların var mı ?

güle güle kullanın canım çok uygunmuş.sen zaten oda yapmıştın ek olarka bunu aldın demi?ben sadece park yatak alacam oda yapmadım ama kararsız kalıyorum .ben sade birşey istedim.GRACO CONTOUR ELECTRA DELUXE Park Yatak - Gabi - Ürün Kategorileri bunu beğendim ama çok pahalı bu kadar para vermek gereksiz gibi geliyor bir yandan da zaten oda yapmadım diyorum kararsız kaldım.

tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah ....bebişlerimizle birlikte....

aynen canım hala da kilo sorunum var ömrüm diyetle geçiyor
tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah ....bebişlerimizle birlikte....

senin de canım

NUR45 sevi bebenin visco yatağını aldık canım 50 tl biz bütün ürünleri ordan aldığımızdan çok indirim yapıyorlar

canım benim sertleşme oluyor...ara ara takipteyim sürekli düzenli olursa sıkıntı demişti doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…