2011 Şubat Anneleri

benim karnım ve kasıklarım kaskatı kesiliyordu ayrıca bacaklarıma falan kramp giriyordu. dr. magnezyum eksikliğinden dedi, 10 gündür magnezyum kullanıyorum geçti bu kasılmalar. şeker yüklemesiyle ilgili değildir çok farklı şeyler canım ama senin durumun biraz farklı suyun az olduğu için kasılma olur mu hiç bir fikrim yok seni yanıltmayayım.

canım çok güzelmiş güle güle kullansın minik umaybizde aslında böle bişi bakıyoruz memleketlere gittiğimizde kullanmak için bakalım akşam eşime göstereyim...kırmızısıı çok güzell

Evridiki birşey kalmaış izine, bizim için de dinlen ama tamam mı)) biz melocumla karne gününe kadar görevdeyiz. inşallah sınfta doğmaz bebişler

Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım..saglıklı dogumlar dılerım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyosum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda buöyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben((

of ya 2 gündür kabızım melocum senin incir kayısı süt karışımınıda yaptıma am bana mısın demedi birazdan yine yapıp içeçeğim inş bu defa yararı olur.
Kzılar park yatak için eşim çok beğendiğinden uyku seti almış böyle çarşaf yerine pamuk dolgulu altı var elyaf yorgan gibi şimdi o alınınca yatak almak birz fuzuli gibi geldi onun altına battaniye serip üstünede o pamuk dolgulu altı sersem bebek rahat edermi acaba?

canım ben o sümüksü sıvının nişan olabilmesi için açık pembe renkte olması gerektiğini okumuştum bir yerde belki akıntın yoğunlaşmış olabilir.Ayaklarını sıcak tut üşütme devam ederse doktoruna danış

bende 25 inde karne gününden 3 gün önce

fatmacım karne gününden 3 gün önce ayrılacaksan izne o iki gün içinde rapor al başka bi doktordan KBB den filan nasılsa haftan dolmadığı için ek ders vermeyecekler böylece 1 hafta önceden ayrılmış olursun izne

canım benim sertleşme oluyor...ara ara takipteyim sürekli düzenli olursa sıkıntı demişti doktorum...
sertleşme sanırım benim dediğimde kas katı kasılıyor karnım ne kadar sürüyor canım peki .hemen geçiyor mu?

bende magenzyum içtim şimdi canım biraz devam eddeyim bari .13 ocakta randevum var ama o zamanı beklemeden yine doktora giderim sanırım.

canım gelen su gibi sıvı mantardan kaynaklı olabilir.ama bebeğin sıvısı da olma ihtimali var.bunnu doktor ayırt edecek.

canım seninki de park yataktı galiba. bence visko yataklardan almakta fayda var. hem daha sağlıklı, bebeğin vucut yapısına uygun, hem de 6 aydan sonra park yatağın alt katına indirince çok alçakta kalabilir dediğin şekilde. ben viskoyu koydum şimdi iyi, ama 6 aydan sonra altına battaniyelerle falan dolgu yapmayı düşünüyorum çünkü çok alçakta kalıyor. eğilip bebeği koymak çok zor olacak 6ay 1 yaş arası dönemde.

Evridiki birşey kalmaış izine, bizim için de dinlen ama tamam mı)) biz melocumla karne gününe kadar görevdeyiz. inşallah sınfta doğmaz bebişler
evet ya ...sınıftan doğuma gitmezsek iyi vallahi

canım ben yeni şu formülü geliştirdim
sabah aç karna 3 kuru kayısı üstüne 1 bardak su hergün düzenli tuvalet

evet ya ...sınıftan doğuma gitmezsek iyi vallahi

canım ben yeni şu formülü geliştirdim
sabah aç karna 3 kuru kayısı üstüne 1 bardak su hergün düzenli tuvalet
kuru kayısıyı bolca yediğim dönemde çok kilo aldım o yüzden şimdi günde birden fazla yemeğe korkuyorum açıkcası

karnımda acayip kaşıntı var kızarıklık da başladı doktoruma mail attım.hemen avil içtim daha önce içebilirsin demişti doktor
internetten araştırdım şiddetlenirse bebeğin erken alınması bile gerekebiliyormuş
bende daha öncede olmuştu.2 gün hadtanede serum ve kortizon yemiştim.umarım o kadar kötüleşmez

tsk ederim kizlar insallah iyilesecek yigenim.

evet karamelcim 28 aralikta geldi bebisimiz :)

kizlar yeni yilinizi kutlarim insallah 2011 bizlere saglik ve mutluluk getirir...

Allahim 2011de mert pasamiza ve diger hasta bebeklere ve tabi dogacak olan bebeklere saglik versin insallahh..

ayy geldı sonunda demek nazlı bebek.. kac haftalıkken oldu nasıl oldu kendı sancısıyla mı gelmeyınce sancı mı verıldı zor oldumu dogum..
Allahım saglık sıhatlı hayırlı ve uzun omurler versın mınık adama..
bu arada neyı var canım.. ınsallah onemlı bısey deıldır.. cok gecmıs olsun.

ben hıçkırık falan hissetmiyorum yaaaa...direkt tekme yada başını sağa sola çeviriyor onu hissediyorum ya da acaba kendimi yeterince dinlemediğimden mi

melocum hıckırıgı bende hıssedıorum 2 sanıye aralıklarla aynı yerde hareket oluoo tekme gıbı felan deıl hanı hıckırınca zıplıo heralde mınıkım ayırt edılebılcek gıbı bısey aslında ama sen kendını fazla dinleyemıo olabılırsın.

cağlayancım Allah sana sabır versın.. sen anlattıkca kendı ıs yerım ve ıslerım aklıma gelıo senı cok ıı anlıyorum.. artık o kadar bunalmıstım kı ıstende cıkamıodum tam zamanında geldı kuzucumda ogrendım 3 hafta sonra cıktım hemen zaten rısklı bı gebelıktı canıma da sefa oldu anlıcan.. neyse kı senınde az kalmıs az daha sıkın barı dısınızı kuzucunla.

bu arada herkese saglıklı, mutlu, huzurlu, basaralı, umut dolu bır yıl dılıorum.. gonlunuzden ne gecıorsa hakkkınızda en hayırlısıyla yenı yılda sızınle olsun ınsallahhhhhhhhhhh..
En onemlısı de cookk kolay pırt dıe kurtulcagımızzz şahanee bı dogum ile saglıklı güzel bebişler diliyorum kızlarrrr

geçmiş olsun canım kaşıntı ve kızarıklık neyin belirtisi ??

bişeye allerjin varmıydı canım? neden oldu ki?
ay o avil ne sevimliydi ya)) 5 yıl falan aralıklarla kullanmıştım hem de domates allerjisi yüzünden

canım her zaman aynı olmuyor süresi bazen daha uzun bazen daha kısa olabiliyor...ama sanırım o sertleşmenın ne kadar sıklıkla olduğu önemli...
aaa bunu ilk defa duydum şu bebişleri kucağımıza alana kadar daha neler öğrencez bakalım...geçmiş olsun canım inş öle bişi olmaz benimde kaşıntı var karnımda ama kızarıklık yok...dikkat etmek lazım..

bişeye allerjin varmıydı canım? neden oldu ki?
ay o avil ne sevimliydi ya)) 5 yıl falan aralıklarla kullanmıştım hem de domates allerjisi yüzünden

yok canım allerji değilde sanırım gebelikte PUPPP diye bişeymiş,yani hafifken engellenmezse.şu an benimki hafif ben hemen o yzden avil adlım baskılasın diye

benim de kaşıntım vardı bebe yağı ve krem sürünce geçiyordu hemen ama artık geçmiyor vekızarıklık hafif hafif başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…