slm kızlar .herkese mutlu yıllar diliyorum.kızlar kasılmalarınız var mı nasıl oluyor bahsedermisiniz benim iki üç gündür artı yine kasılmalarım.6.ayda suyun az dediklerinde de olmuştu sorun mu var yoksa rahim doğuma hazırlandığı için olan doğal kasılmalar mı bunlar bilemedim.birde şeker yükselmesiyle alakalı olabilir mi ?
mrb kızlar ben geldim
kızıma park yatak aldım
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunun aynısı 100 lira çok ucuz geldi bana
içine bide visko yatak aldık bide tomuycuktan nevresim takımı aldık.
valla alışverişte diil ama beşiği kurarken yoruldum :))
Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım..saglıklı dogumlar dılerım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyosum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda buöyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben((
bende 25 inde karne gününden 3 gün önce
sertleşme sanırım benim dediğimde kas katı kasılıyor karnım ne kadar sürüyor canım peki .hemen geçiyor mu?canım benim sertleşme oluyor...ara ara takipteyim sürekli düzenli olursa sıkıntı demişti doktorum...
bende magenzyum içtim şimdi canım biraz devam eddeyim bari .13 ocakta randevum var ama o zamanı beklemeden yine doktora giderim sanırım.benim karnım ve kasıklarım kaskatı kesiliyordu ayrıca bacaklarıma falan kramp giriyordu. dr. magnezyum eksikliğinden dedi, 10 gündür magnezyum kullanıyorum geçti bu kasılmalar. şeker yüklemesiyle ilgili değildir çok farklı şeyler canım ama senin durumun biraz farklı suyun az olduğu için kasılma olur mu hiç bir fikrim yok seni yanıltmayayım.
canım gelen su gibi sıvı mantardan kaynaklı olabilir.ama bebeğin sıvısı da olma ihtimali var.bunnu doktor ayırt edecek.Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım..saglıklı dogumlar dılerım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyosum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda buöyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben((
evet ya ...sınıftan doğuma gitmezsek iyi vallahiEvridiki birşey kalmaış izine, bizim için de dinlen ama tamam mı)) biz melocumla karne gününe kadar görevdeyiz. inşallah sınfta doğmaz bebişler
of ya 2 gündür kabızım melocum senin incir kayısı süt karışımınıda yaptıma am bana mısın demedi birazdan yine yapıp içeçeğim inş bu defa yararı olur.
Kzılar park yatak için eşim çok beğendiğinden uyku seti almış böyle çarşaf yerine pamuk dolgulu altı var elyaf yorgan gibi şimdi o alınınca yatak almak birz fuzuli gibi geldi onun altına battaniye serip üstünede o pamuk dolgulu altı sersem bebek rahat edermi acaba?
kuru kayısıyı bolca yediğim dönemde çok kilo aldım o yüzden şimdi günde birden fazla yemeğe korkuyorum açıkcasıevet ya ...sınıftan doğuma gitmezsek iyi vallahi
canım ben yeni şu formülü geliştirdim
sabah aç karna 3 kuru kayısı üstüne 1 bardak su hergün düzenli tuvalet
kuru kayısıyı bolca yediğim dönemde çok kilo aldım o yüzden şimdi günde birden fazla yemeğe korkuyorum açıkcası
tsk ederim kizlar insallah iyilesecek yigenim.
evet karamelcim 28 aralikta geldi bebisimiz :)
kizlar yeni yilinizi kutlarim insallah 2011 bizlere saglik ve mutluluk getirir...
Allahim 2011de mert pasamiza ve diger hasta bebeklere ve tabi dogacak olan bebeklere saglik versin insallahh..
ben hıçkırık falan hissetmiyorum yaaaa...direkt tekme yada başını sağa sola çeviriyor onu hissediyorum ya da acaba kendimi yeterince dinlemediğimden mi
Eleman gitti kızlar kaldık mı gene baş başa şirkette....
Bir anda pat diye gidiyorum ben dedi ve gitti başka bir iş yerinde iş bulmuş....
Hiç olmadı bu yaptığı herkesi zor duruma soktu en çokta beni soktu ne kadar müdüreye ders olsun bu dese bile en büyük ayıbı bana yaptı.Üstüne üstlük bir sürü iş bıraktı hiç birini tamamlamadı yalnışlarla dolu bir sürü fatura bıraktı...
offff offff ben ağlamıyımda bugün kimler ağlasın şimdi siz söyleyin.Tamam seviyordum iyi kızdı ama hiç olmazsa iş konusunda bari bana böyle büyük bir kazık atmasaydı yazık günah o kadar faturayı iptal etmek zorunda kalıcam şimdi ve tabiii onları yeniden kesicem :97::84::84:
geçmiş olsun canım kaşıntı ve kızarıklık neyin belirtisi ??karnımda acayip kaşıntı var kızarıklık da başladı doktoruma mail attım.hemen avil içtim daha önce içebilirsin demişti doktor
internetten araştırdım şiddetlenirse bebeğin erken alınması bile gerekebiliyormuş
bende daha öncede olmuştu.2 gün hadtanede serum ve kortizon yemiştim.umarım o kadar kötüleşmez
karnımda acayip kaşıntı var kızarıklık da başladı doktoruma mail attım.hemen avil içtim daha önce içebilirsin demişti doktor
internetten araştırdım şiddetlenirse bebeğin erken alınması bile gerekebiliyormuş
bende daha öncede olmuştu.2 gün hadtanede serum ve kortizon yemiştim.umarım o kadar kötüleşmez
geçmiş olsun canım kaşıntı ve kızarıklık neyin belirtisi ??
canım her zaman aynı olmuyor süresi bazen daha uzun bazen daha kısa olabiliyor...ama sanırım o sertleşmenın ne kadar sıklıkla olduğu önemli...sertleşme sanırım benim dediğimde kas katı kasılıyor karnım ne kadar sürüyor canım peki .hemen geçiyor mu?
bende magenzyum içtim şimdi canım biraz devam eddeyim bari .13 ocakta randevum var ama o zamanı beklemeden yine doktora giderim sanırım.
canım gelen su gibi sıvı mantardan kaynaklı olabilir.ama bebeğin sıvısı da olma ihtimali var.bunnu doktor ayırt edecek.
aaa bunu ilk defa duydum şu bebişleri kucağımıza alana kadar daha neler öğrencez bakalım...geçmiş olsun canım inş öle bişi olmaz benimde kaşıntı var karnımda ama kızarıklık yok...dikkat etmek lazım..karnımda acayip kaşıntı var kızarıklık da başladı doktoruma mail attım.hemen avil içtim daha önce içebilirsin demişti doktor
bişeye allerjin varmıydı canım? neden oldu ki?
ay o avil ne sevimliydi ya)) 5 yıl falan aralıklarla kullanmıştım hem de domates allerjisi yüzünden
canım her zaman aynı olmuyor süresi bazen daha uzun bazen daha kısa olabiliyor...ama sanırım o sertleşmenın ne kadar sıklıkla olduğu önemli...
aaa bunu ilk defa duydum şu bebişleri kucağımıza alana kadar daha neler öğrencez bakalım...geçmiş olsun canım inş öle bişi olmaz benimde kaşıntı var karnımda ama kızarıklık yok...dikkat etmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?