fatmacım karne gününden 3 gün önce ayrılacaksan izne o iki gün içinde rapor al başka bi doktordan KBB den filan nasılsa haftan dolmadığı için ek ders vermeyecekler böylece 1 hafta önceden ayrılmış olursun izne
karnımda acayip kaşıntı var kızarıklık da başladı doktoruma mail attım.hemen avil içtim daha önce içebilirsin demişti doktor
internetten araştırdım şiddetlenirse bebeğin erken alınması bile gerekebiliyormuş
bende daha öncede olmuştu.2 gün hadtanede serum ve kortizon yemiştim.umarım o kadar kötüleşmez
o da nesi melocum ilk kez duyuyorum kaşıntı ne alaka bebeğin alınmasıyla yaa kaşıntı normal deil mi ama catlaklardan dolayı felan.
hastane çantanıza nasıl terlik koydunuz kızlar?
ev terliği gibi mi yoksa dışarda giyilenlerden mi?
bir numara büyük alıcam ama nasıl alsam karar veremedim
hastane çantanıza nasıl terlik koydunuz kızlar?
ev terliği gibi mi yoksa dışarda giyilenlerden mi?
bir numara büyük alıcam ama nasıl alsam karar veremedim
güle güle kullanın canım çok uygunmuş.sen zaten oda yapmıştın ek olarka bunu aldın demi?ben sadece park yatak alacam oda yapmadım ama kararsız kalıyorum .ben sade birşey istedim.GRACO CONTOUR ELECTRA DELUXE Park Yatak - Gabi - Ürün Kategorileri bunu beğendim ama çok pahalı bu kadar para vermek gereksiz gibi geliyor bir yandan da zaten oda yapmadım diyorum kararsız kaldım.
canım çok güzelmiş güle güle kullansın minik umaybizde aslında böle bişi bakıyoruz memleketlere gittiğimizde kullanmak için bakalım akşam eşime göstereyim...kırmızısıı çok güzell
ayyyy sepetimizde kapısüsümüzde aynı olmşu canım
bende bebek şekerlerimin siparişini bugün yarın vereyim diyorum
seninkiler fotograftakindense gelince yüklede aynısımı bakalım bende düşünüyorum bunlardan hemde uygun fiyatları
bu arada senin adına çok sevindim bitti sonunda çalışma faslı darısı bizeeee
yeni yılınız sağlık mutlululk huzur geitrisn güzel arkadaşlarımm hepinizin yeni yılı kutlu olsunn
evrşidiki bebek şekerini nereden sipariş verdin bende bunları daha önce görmüştüm şimdi sipariş vermek istiyorum ama bulamıyorum nerde oldugunu :26:
Çok güzeller canım bunlar.
İznede ayrılmana çok az kalmış...Doğumada 20 gün almış aman allahım bizimde zamanlar git gide yaklaşıyor artık..
mrb kızlar ben geldim
kızıma park yatak aldım
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunun aynısı 100 lira çok ucuz geldi bana
içine bide visko yatak aldık bide tomuycuktan nevresim takımı aldık.
valla alışverişte diil ama beşiği kurarken yoruldum :))
Evridiki birşey kalmaış izine, bizim için de dinlen ama tamam mı)) biz melocumla karne gününe kadar görevdeyiz. inşallah sınfta doğmaz bebişler
fatmacım karne gününden 3 gün önce ayrılacaksan izne o iki gün içinde rapor al başka bi doktordan KBB den filan nasılsa haftan dolmadığı için ek ders vermeyecekler böylece 1 hafta önceden ayrılmış olursun izne
karnımda acayip kaşıntı var kızarıklık da başladı doktoruma mail attım.hemen avil içtim daha önce içebilirsin demişti doktor
internetten araştırdım şiddetlenirse bebeğin erken alınması bile gerekebiliyormuş
bende daha öncede olmuştu.2 gün hadtanede serum ve kortizon yemiştim.umarım o kadar kötüleşmez
Evridiki birşey kalmaış izine, bizim için de dinlen ama tamam mı)) biz melocumla karne gününe kadar görevdeyiz. inşallah sınfta doğmaz bebişler
gözdecım senın sezeryan tarıhın bellı olmadı mı daha?
Teşekkür ederiz teyzeleri. Red_cake canım gittigidiyordan sipariş verdim.
gözdecim çok güzel. güle güle kullanın.
Ay evet Şenaycım. Ama dinlenir miyim, yoksa agrı sızıdan duramaz mıyım bilemem :) Ben karne günü gelmeden bebişimi kucagıma almış olacagım inşallah.
Evet Fatma. Manik dogru söylüyor. Benim de mesela 12. Ocakta ama 2 gün boşuna gitmiş olacagım. O nedenle 7 ocaktan itibaren gitmeyecegim. 10 Ocakta da doktorum raporu yazacak, ertesi gün de eşim götürecek okula.
Pupp ilk defa duydum. Dikkat et canım. Ama bence muhtemelen çatlak belirtisi...
Gözdecigim kizin kanala girmis miiiiAy benimki acaba napti
Persembe günü ögrenecez bakalim insallah daha girmemistir:90:
Kizlar gunum yaklastikca ben korkmaya basladim ya.. Sanirim yengemin dogumundan biraz etkilendim..
Mert hastanede oldugu icin stresli gunler geciriyoruz birde ben dogurursam ikimize birden bakilmasi cok zor olucak o yuzden kizim az daha beklesin diyorumm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?