2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.dün dişçiye gittim dolgu yaptırdım.1 ay daha sabredemedim dr zararı yok dedi.dayanamadım 1 ay daha.

kızlar 68 kğ dan 84 kğ almışımım moralim sıfır nasıl vereceğim bilmiyoru.meyveyi çok yiyorum birde hamur işleri ekmek

günaydın kızlar.dün dişçiye gittim dolgu yaptırdım.1 ay daha sabredemedim dr zararı yok dedi.dayanamadım 1 ay daha.

günaydın canım merak etme bişi olmaz ben de 2 kanal yaptırdım yeni kendi dr um ısrar etti şimdi yaptır bebeğe zarar verebilir die iiki de yaptırdım ağrısını çekmek daha kötü valla

kilo hepimizin derdi bende 8 kilo almıştım şimdi bi ayda 4 kilo aldım :26: hep canım hamurişi istiyo şekerim yok die götürüyorum ama dr um kızdı dikkat et dedi kilo haddimi doldurdum

gunaydın kızlar zaman daraldıkca bızım korkularda tavan yapıyor anlasılan dun aksam kayınvaldemle konustukta ılk cocugunu dogurdugunda hıc korkmamıs cunku bılmıyormus hıcbırsey dogumhanede drlar onu gosterıp 3.4.yapanlara utanın bak kızacagızın gıkı cıkmıyor dıyorlarmıs sanırım bız okadar cok sey bılıyoruz kı buyuzdende korkularımız artıyor

bu hatun var ya bu hatun deliiii :}

günaydın kızlar hakkaten yaa tamam hamileydik saltanat sürdük falan ama artık ağırlaştı yaa benim oğluşum ağırlığını koymaya başladı iki doğurup gelsek de anneanneleri babaanneleri babaları taşısa biraz da :}

günaydın kızlar gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum.gıcık oldum..

yok canım iyi ki sabretmedin iltihap daha zararlı bebek için

bencede yaa bilmemek en iyisi ama sanırım geç kaldık :::))

günydın canım.ben hamileliğiin yeni başladığını düşünüyorum.şimdiye kadarki telaşlarımız kendi paniğimizdi sanki :)))

bazen cehalet mutluluk getirir :} ben nasıl normal nasıl sezeryan doğum yapılır bilmiyorum ama yine de korkuyorum becerebilecekmiyim acıya dayanabilecek miyim oğlumu elime alabilecek miyim diye..

günydın canım.ben hamileliğiin yeni başladığını düşünüyorum.şimdiye kadarki telaşlarımız kendi paniğimizdi sanki :)))

evet aslında.. ama ben hamileliğimin ilk zamanlarına o saltanata doyamadım 2. düşünüyorum dün eşime 2.yi de doğururum dedim de ne çabuk unuttun o mide bulantılarını 1 tane yeter dediğin günleri diyor.. insan unutuyor geçiyor gidiyor işte..

sağ salim elimize alsak bi de bebişlerimizi..

evet ya bewn bu bebeği 5 yıldır erteliyordum.şimdi ikiinciyi düşünüyom.tabi doğum sürecindensonra fkrim değişirse bilemem :)

bence bunlarda ii günlerimiz sancılarımız başlayınca daha telaşlı olcaz ama nihayetinde hepsi unutuluyo bakın bulantı günlerimizi bile unuttuk bu yüzden doğumu da düşünmeyin onu da unutup gitcez zor ve kötü bişi olsaydı millet 5. 6. yı yapmazdı dimi ya

gunaydin kizlar bugun 36. haftamda bitti

Son düzenleme:
hayırlısıyla bi doğursak biraz büyütsek 2-3 yaşına getirsek de düşünürüz sonra yine birbirimizi gaza getiririz belki :}

2014 annleri nerdesiniz diye :}

günayın güzelim :)
az kaldı sen 4 hafta öndesin benden ..geçmiyor gibi geliyordu.bitti bitecek.bir avazda derler ya.....

haklisin canim geçmiyor gibi geliyordu ilk ba$larda. zaman su gibi akiyor hele $u son 1 hafta nasil geçti hiç anlamadim.

günaydınn kızlarrr.ooooo 2.ler konuşulmaya başlanmış .

plan yapiyorlar napsinlar

Ben Daha Çömezim 33. Haftadayız.. :}

sizde büyürsünüz canim

cidden canım yaa çok az kaldı senin mert geleli eskisi gibi sabırsız değilsin sanki mert oyaladı gibi geldi bana

evet öyleyim canim kizim 2 hafta daha beklesin diyorum bi evde 2 lohusa çok zor olur yoksa

aaaa benim ondan haberim yok mert kim bi evde iki bebiş mi olcak ayyy ne güzeeellll

Günaydın kızlarrrr 1 günlük yokluktan sonra geri döndüm.Dün işler çok yoğunda kızın yaptığı hataları temizledim seneyi kapattım çok şükür bu sabahta işlerimi toparladım geri döndüm aranıza...

Sizler nasılsınız geçmişe birazdan bakıcam ama aranızda doğuran yok dimi.Kuzucuklar artık zamanlarını bekliyorlar doğmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…