2011 Şubat Anneleri

kızlar havadan mı ne canım hiç bişi istemiyo yaa :85:kahvaltı sofrasını bile toplamadım canım bişi istiyo ama ne bilemiyorum :26: :97:

kızlar havadan mı ne canım hiç bişi istemiyo yaa :85:kahvaltı sofrasını bile toplamadım canım bişi istiyo ama ne bilemiyorum :26: :97:

havalardan yaa ben de 1 haftadır hiçbişey yapmıyordum bugün artık bi silkelendim çamaşır yıkıyorum sonra da evi süpürcem evin her an temiz olması lazım artık :}

Güneş Tutulması Başladı Yılun İlk Güneş Tutulması..

Saat11:17'de Dileğinizi Bi Kağıda Yazın ve Toprağın Altına Gömün Bakalım Gerçekleşecek mi :}

Dün Bi Astrolog Söylemişti Bunu Yapmamızı

havalardan yaa ben de 1 haftadır hiçbişey yapmıyordum bugün artık bi silkelendim çamaşır yıkıyorum sonra da evi süpürcem evin her an temiz olması lazım artık :}

ankarada okadar karanlık ki hava içim karardı dün bi enerji doluydum yemeğimi temizliğimi yaptım yeni yılın ilk pazartsisine ii başladım ama bugun sönmüş balon gibiyim

günaydınn kızlar nasılsınız insan evde olunca valla tembelleşiorr yaaa kahvaltı faln bu saati buldukk şimdide bir banyoo faslımız varrr sonra doktorumuzu görmeye gidicezz

günaydın hanımlar nasılsınız dün heyecanlı bi akşamdı eşimin yeğenine kız istedik ne çene varmış insanlarda yaw kızları evlensin huzurlu olsun bunları istiyeceklerine biz bişey yapmayız kızın bi bardağı bile yok herşeyi siz yaıcaksınız şukadar altın şukadar annesine baygınlık geçircektim ben beleşe gitmişim ailem 1 lira bile laf etmedi etmediler diye düğünde bile bi bilezik takmadılar bana dünde orda hava atıyolart biz gelinimize yarım kilo altın yaptık :))))) duyanda inanıcak eşimin gözleri pörtledi o lafı duyunca neyse herbişeye tamam dendi bu seferde yangından mal kaçırır gibi bugün söz yaın dediler altınlarıda sözde takın okadar altın 6 saat içinde nasıl alınacaksa neyse ondan vaz geçirdiler 2 hafta içinde söz olucak tekrar söylüyom ahhhhhh anne ahhhh biz beleşe gittik :)))))))))))))

bende öyle diyorum anneme kaynıma sözde akraba istediler resmen analarını ağlattı gelin tarafı

sevimcim benim eşim de kendi parasıyla herşeyi yaptı ama biz de ne gerekiyosa yaptık herşeyin en iisinden annem hala kızar bana yengelerin bi iğne getirmedi herşeyi biz yaptık sen tüm evi döşettin die ama olması gereken de o deil mi zaten herkes üstüne düşeni yapmalı mal deil ki bu ortak bi yaşam

Anammm bende beleşe gitmişim görüyormusun sen ne kız anaları varmış.Ben eşimin durumu yok herşeyi kendisi ve ben yapıcam diye annemlerden altın falan hiç birşey istetmemiştim ama istemek lazımmış demekki.
Yazdıklarını okuyunca çok ucuza gittiğimi anladım

evet yaa gittim o kadar iş yaptım geldim kimse bişi yazmamış herkes geçmişte mi yoksa keyifsiz mi ben de yemeğe verdim kendimi sıkıntıdan habire bişi atıyom ağzıma

Çalışanlar için sene sonu hazırlığı var ama ev hanımlarıda uyuyor galiba canım daha kimse senin gibi erkenci olamamış bak bu sabah :))

Günaydın kızlarrr işlerim çok yoğun foruma hiç bakamıyorum umarım herkes iyidir

Günaydın canım ben bitirdim işlerimi çok şükür kolay gelsin

bende öyle diyorum anneme kaynıma sözde akraba istediler resmen analarını ağlattı gelin tarafı

aynenn canımm bu kız akraba değil ama öyle bi anlattılarki mal mülkte değil zaten durumları iyi değil amaçlar kızları mutlu olsunnn ama gidince olaylar tersine döndü amannnn altınım yok huzurum çok kocişimi seviyorumm o en büyük altın şimdi bide oğluşum var değmeyin keyfime gerisi boşşş

Çalışanlar için sene sonu hazırlığı var ama ev hanımlarıda uyuyor galiba canım daha kimse senin gibi erkenci olamamış bak bu sabah :))

canım bende evde olduğum ilk haftalar uyudum geç kalktım ama bi yere kadar erken kalkmaya alışınca başım ağrıyodu çok uyuyunca hem geç kalkınca gecede uykum gelmiyo yaa böyle ii ama erkenden işler bitince sıkılıyorum ev hanımlığına da alışkın deilim ki sen daha kaç hafta çalışcan canım?

herkese günaydın. kızlar hangi ara kalktınızda kahvaltıları yaptınızda oturdunuz pc başına. ne çok yazmışsınız ben geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…