Anammm bende beleşe gitmişim görüyormusun sen ne kız anaları varmış.Ben eşimin durumu yok herşeyi kendisi ve ben yapıcam diye annemlerden altın falan hiç birşey istetmemiştim ama istemek lazımmış demekki.
Yazdıklarını okuyunca çok ucuza gittiğimi anladım
Çalışanlar için sene sonu hazırlığı var ama ev hanımlarıda uyuyor galiba canım daha kimse senin gibi erkenci olamamış bak bu sabah :))
Günaydın canım ben bitirdim işlerimi çok şükür kolay gelsin
canım bende evde olduğum ilk haftalar uyudum geç kalktım ama bi yere kadar erken kalkmaya alışınca başım ağrıyodu çok uyuyunca hem geç kalkınca gecede uykum gelmiyo yaa böyle ii ama erkenden işler bitince sıkılıyorum ev hanımlığına da alışkın deilim ki sen daha kaç hafta çalışcan canım?
sevimcim benim eşim de kendi parasıyla herşeyi yaptı ama biz de ne gerekiyosa yaptık herşeyin en iisinden annem hala kızar bana yengelerin bi iğne getirmedi herşeyi biz yaptık sen tüm evi döşettin die ama olması gereken de o deil mi zaten herkes üstüne düşeni yapmalı mal deil ki bu ortak bi yaşam
herkese günaydın. kızlar hangi ara kalktınızda kahvaltıları yaptınızda oturdunuz pc başına. ne çok yazmışsınız ben geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum yaaa.
ahhhhh ben annemi babamı nerelere atsam acaba yaw bari bitanecik çeyrek istelerdi ona bile razıyım yani biz herşeyi eşimle yaptım benim çeyişzim vardı hemde çok acele evlendiğim halde hala kullanmadığım onca eşyam kolilerde onlar oğullarını eski püsü kıyafetleriyle gönderdi kıyafetlerini bile vermedi doğru dürüst bide o kış gününde bi yorgan bi battaniye onlarda eşimin evde kullandığıydı düğündede alt komsusundan 3 tane bilezik almış hepsinede ip b ağlamış getirdi göstere göstere takıyor çok lazımmış gibi ama yok hava atmasalar olurmu ama iyikide yapmamışlar onlara minnet edecektim bozdurduğum zaman ama lazım oldu gittim eşime verdim kimseyede sormadım şimdi o bana geri alıyor annesinin haberi yok çünkü hakları yok
2 haftam var canım bu haftayı saymazsak haftaya çalışıp gidicem inş.ama bizim eleman kaçınca haftada 2-3 kere gelicem galiba zor durumda kalmasınlar diye...
bizde aynen öyle herşeyimizi eşimle yaptık kimseye muhtaç olmadık çok şükür evimizide arabamızıda aldık allah kimseye muhtaç etmesinn
Çalışan insanlarınız canım biz erkenciyiz günaydın bu arada
Bizde eşimle yaptık herşeyimizi çalıştığımız için.Benim annem babam saolsun bütün çeyizimi yapmışlardı zaten geri kalanını biz aldık.Eşim ailesine bilezik taksın diye kendi yaptırdığı bir bilezeği bozdurdu 4 tane yerine bilezik aldı sözde babası bize düğünden sonra parasını vericekti ama mobilyanın taksitlerini bile bize sattı saolsunlar.
Ama bundan sonra o taraftan gelicek yardımı hiç ama hiç istemiyorum beni zarara sokmasınlar yeter.Eşim kızım ve ben mutluyuz bu hayatımızdan
ii canım az kalmış sık biraz daha dişini sevil hanım nasıl bugun benim kız sağ kaburgamı kaldırıp atcak da çıkıverecek sanki maşallah canım acıyo artık ama olsun hareket etmemesinden ii
canım ööle vallla bi arabası vardı eşimin alırken yardım etmişler o araba bizim diyip duruyolardı ki kendi arabaları da var biz kendi paramızla alalım diyip duruyom şimdi aldık da sesleri kesildi Allah ne benim ne onun ailesine muhtaç etmesin işin içine para girince tanıyamıyom insanları yaa
valla öyle canım huzurumuzu bozmasınlarda başka bişey istemez
Çalışan insanlarınız canım biz erkenciyiz günaydın bu arada
haklısın cnm ben işimden o kadar soğumuşum ki doğum iznine çıkınca unutuverdim çalıştığım günleri herkesi kendim gibi sandım kusura bakmayın. bu arada aranızda bursalı olanlar varmı ben foruma yeni katıldım kim nereli bilmiyorum.
erkek annelerine sorarsanız dünyayı yaptık derler. bende yaşadım benzer şeyleri. tek çocuktu benim eşim üsteik. kenarda kıyıda kayınvalidemin kullanmadığı yada zamanında kullanıp artık beğenmediği herşey bana çeyiz oldu. ama ben ne yaptım hiçbirinden eser kalmadı evimde 5 yıl oldu evleneli herşeyi değiştirdim yavaş yavaş kendi zevkime göre kimsede bişey diyemedi ohhh canımıza değsinnn
haklısın cnm ben işimden o kadar soğumuşum ki doğum iznine çıkınca unutuverdim çalıştığım günleri herkesi kendim gibi sandım kusura bakmayın. bu arada aranızda bursalı olanlar varmı ben foruma yeni katıldım kim nereli bilmiyorum.
erkek annelerine sorarsanız dünyayı yaptık derler. bende yaşadım benzer şeyleri. tek çocuktu benim eşim üsteik. kenarda kıyıda kayınvalidemin kullanmadığı yada zamanında kullanıp artık beğenmediği herşey bana çeyiz oldu. ama ben ne yaptım hiçbirinden eser kalmadı evimde 5 yıl oldu evleneli herşeyi değiştirdim yavaş yavaş kendi zevkime göre kimsede bişey diyemedi ohhh canımıza değsinnn
canım takmamaya çalışıyorum. en çok istediğim 32. haftayı görmekti oda oldu. şimdi biraz daha rahatım artık geri sayım başladı. herşeyin iyi olacağına inanıyorum. yksa vakit geçmez .gözde sen kaçıncı haftadasın bu arada?
erken gelen bebişler var sanırım umuyorum hepsinin sağlık durumu iyidir. bebeklerine kavuşan annelerin gözü aydın.
erkenden yattım şimdide uykum kaçtı kalktım
bir duş aldım ohhh rahatladım
haftasonu kızımın doğumgününü yapacağım onu düşünmekten uyuyamıyorum
ne yapsam ne etsem nasıl yetiştircem vs vs
haftaiçi full çalışınca pasta-börek için sadece cuma öğleden sonram kalıyor
temizlik içinde cuma kadın tutayım diyorum
daha bavulumda eksiklikler var
ilkinde 7. ayda herşeyim tamamdı
inşallah erken gelmeye kalkmaz Ezgicik
25 inde dr kontrolümüz var artık son 3 haftalık iznimizede ayıracak bizi dr amcamız
internetten bebek şekeri siparişi vereceğim onu halledeceğim bakalım bğenecekmisiniz?
2 seçenek arasında kaldım
TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489
ve
AHŞAP FİGÜR BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #25296815
ikisinede ücretsiz mıknatıs,lavanta ve isim kartı takıyorlar
birde kapı tülü alacağım
süsleme için eksiğim sadece lohusa takımı kaldı
oda el becerim yok silikon tabancası yok hazır alsam 50 tl
15 e buldum ama sadece bardak ve sürahi için var
bakın sizce nasıl pembeside varmış
LOHUSA ŞERBET TAKIMI PEMBE - MAVİ GittiGidiyor.com'da #30794517
neyse ben saçımı kurulaayım bide hastalık çıkmasın şimdi
uyuyamazsam gelirim sonra
aman devlet hastanesinde ebeye yaptırmayında
zaten bakarak anlaşılmıyor 3 parmakla bakılıyor
Günaydın kızlarrr işlerim çok yoğun foruma hiç bakamıyorum umarım herkes iyidir
günaydın hanımlar nasılsınız dün heyecanlı bi akşamdı eşimin yeğenine kız istedik ne çene varmış insanlarda yaw kızları evlensin huzurlu olsun bunları istiyeceklerine biz bişey yapmayız kızın bi bardağı bile yok herşeyi siz yaıcaksınız şukadar altın şukadar annesine baygınlık geçircektim ben beleşe gitmişim ailem 1 lira bile laf etmedi etmediler diye düğünde bile bi bilezik takmadılar bana dünde orda hava atıyolart biz gelinimize yarım kilo altın yaptık :))))) duyanda inanıcak eşimin gözleri pörtledi o lafı duyuncaneyse herbişeye tamam dendi bu seferde yangından mal kaçırır gibi bugün söz yaın dediler altınlarıda sözde takın okadar altın 6 saat içinde nasıl alınacaksa neyse ondan vaz geçirdiler 2 hafta içinde söz olucak tekrar söylüyom ahhhhhh anne ahhhh biz beleşe gittik :)))))))))))))
ooo hoş geldin bende diyodum bu kız doğurdumu yoksa??slm kızlarrr nasılsınız ben burayı bayağı özlemişim yaaa geçmişide hiç okumadım umarım kötü olan hiç bişey yoktur.... dün doktor teyzemizdeydik oğlum 2.275 gr olmuş bu ayın sonunda bekliyoruz doğumu dedi...artık haftalık kontrole düştük ayy kızlar çok heyecanlandım yahu...
günaydın kızlar ben geldim valla daha kahvaltı bile yapmadım :))
görürsün canım dert etme bende ilk hastaneye yattım o zaman şööle 30 lu haftalara bi gelsem diyodum şimdi 35+3 ama 6 gün geri gözüküyo benim kızımda gerçi doktorum bu geriliği önemsemiyo pek.
maşşallahhh cnm ya büyümüş senin kuzucuğun çokta az kalmış. ben dün öğrendim geri kaldığını dünden beri kendimi besiye çektim resmen. kapatırız biz o farkları:) dedğin gibi ufak olması o kadarda sorun değil yeter ki sağlıklı olsun minişler.
günaydın kızlar ben geldim valla daha kahvaltı bile yapmadım :))
görürsün canım dert etme bende ilk hastaneye yattım o zaman şööle 30 lu haftalara bi gelsem diyodum şimdi 35+3 ama 6 gün geri gözüküyo benim kızımda gerçi doktorum bu geriliği önemsemiyo pek.
şekerler de şerbet takımı da çok güzelmiş fatmcım
neslicim merak etmiştim seni arada girde ben doğurmadım de bari:))
aaahh ahhhh demek herkesin yarası varmış bu konuda :))
ooo hoş geldin bende diyodum bu kız doğurdumu yoksa??
Bakkalada gidip kendimize bir sürü tatlı şeyler aldık.Bugün çok üşüyorum ve canım deli gibi tatlı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?