2011 Şubat Anneleri

ahhhhh ben annemi babamı nerelere atsam acaba yaw bari bitanecik çeyrek istelerdi ona bile razıyım yani biz herşeyi eşimle yaptım benim çeyişzim vardı hemde çok acele evlendiğim halde hala kullanmadığım onca eşyam kolilerde onlar oğullarını eski püsü kıyafetleriyle gönderdi kıyafetlerini bile vermedi doğru dürüst bide o kış gününde bi yorgan bi battaniye onlarda eşimin evde kullandığıydı düğündede alt komsusundan 3 tane bilezik almış hepsinede ip b ağlamış getirdi göstere göstere takıyor çok lazımmış gibi ama yok hava atmasalar olurmu ama iyikide yapmamışlar onlara minnet edecektim bozdurduğum zaman ama lazım oldu gittim eşime verdim kimseyede sormadım şimdi o bana geri alıyor annesinin haberi yok çünkü hakları yok

Tahmin edebiliyorum zorluğu geçen haftalarda bende evdeydim ya biraz geç kalktığımda fevrim dönüyordu erken kalkıncada bütün işleri erkenden bitirip oturuyordum öylece..
2 haftam var canım bu haftayı saymazsak haftaya çalışıp gidicem inş.ama bizim eleman kaçınca haftada 2-3 kere gelicem galiba zor durumda kalmasınlar diye...

bizde aynen öyle herşeyimizi eşimle yaptık kimseye muhtaç olmadık çok şükür evimizide arabamızıda aldık allah kimseye muhtaç etmesinn

herkese günaydın. kızlar hangi ara kalktınızda kahvaltıları yaptınızda oturdunuz pc başına. ne çok yazmışsınız ben geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum yaaa.

Çalışan insanlarınız canım biz erkenciyiz günaydın bu arada

Bizde eşimle yaptık herşeyimizi çalıştığımız için.Benim annem babam saolsun bütün çeyizimi yapmışlardı zaten geri kalanını biz aldık.Eşim ailesine bilezik taksın diye kendi yaptırdığı bir bilezeği bozdurdu 4 tane yerine bilezik aldı sözde babası bize düğünden sonra parasını vericekti ama mobilyanın taksitlerini bile bize sattı saolsunlar.
Ama bundan sonra o taraftan gelicek yardımı hiç ama hiç istemiyorum beni zarara sokmasınlar yeter.Eşim kızım ve ben mutluyuz bu hayatımızdan

2 haftam var canım bu haftayı saymazsak haftaya çalışıp gidicem inş.ama bizim eleman kaçınca haftada 2-3 kere gelicem galiba zor durumda kalmasınlar diye...

ii canım az kalmış sık biraz daha dişini sevil hanım nasıl bugun benim kız sağ kaburgamı kaldırıp atcak da çıkıverecek sanki maşallah canım acıyo artık ama olsun hareket etmemesinden ii

bizde aynen öyle herşeyimizi eşimle yaptık kimseye muhtaç olmadık çok şükür evimizide arabamızıda aldık allah kimseye muhtaç etmesinn

canım ööle vallla bi arabası vardı eşimin alırken yardım etmişler o araba bizim diyip duruyolardı ki kendi arabaları da var biz kendi paramızla alalım diyip duruyom şimdi aldık da sesleri kesildi Allah ne benim ne onun ailesine muhtaç etmesin işin içine para girince tanıyamıyom insanları yaa

valla öyle canım huzurumuzu bozmasınlarda başka bişey istemez

slm kızlarrr nasılsınız ben burayı bayağı özlemişim yaaa geçmişide hiç okumadım umarım kötü olan hiç bişey yoktur.... dün doktor teyzemizdeydik oğlum 2.275 gr olmuş bu ayın sonunda bekliyoruz doğumu dedi...artık haftalık kontrole düştük ayy kızlar çok heyecanlandım yahu...

Ah teyzesi sorma bizimkide seninkinden aşağı kalır deyil hani bir tekme atıyor neye uğradığımı şaşırıyorum.O kadar sertleştiki artık.Birde sürekli yer değiştiriyor nasıl buluyor gidecek yer anlamıyorum.

valla öyle canım huzurumuzu bozmasınlarda başka bişey istemez

bebeklerimizde bir gelse zaten mutluluk tamamlanmış olacak.

Bursalı varmı bilmiyorum ama orhangazi bir arkadaşımız var aramızda bende yalovadayım canım.Bende soğudum işten ama kızçem için mecbur son bir haftamıza kadar dayanacağız.
Evlenirken sanırım hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışlar...Çok şükürki artık gölge edemiyorlar eşlerimiz ve bizim evlerimiz üzerinden

yakınmışız çiçekk yalova bursa kardeşş. bende çok istedim doğum iznimi aktarmayı ama oğluşum istemedi :) onu kaybetme korkusu olunca ayrıldım izne hakkımızda hayırlısı napalım.

kızlar ben bugün oğlumun uyku setini yıkıycam birde bu sağ kaburgama gelen minnoş tekmelerden fırsat olursa biraz ütüler kaldı onları yapıcam. ama şu beşik yanı korumalaı varya uzun ince süngerli parçalar. onları yıkayınca içiindeki süngerden dolayı bozulurmu ki yıkamadan da olmaz dikildiği yerler malum toz içinde. siz naaptınız yıkayan oldumu uyku setini

günaydın kızlar ben geldim valla daha kahvaltı bile yapmadım :))

görürsün canım dert etme bende ilk hastaneye yattım o zaman şööle 30 lu haftalara bi gelsem diyodum şimdi 35+3 ama 6 gün geri gözüküyo benim kızımda gerçi doktorum bu geriliği önemsemiyo pek.

şekerler de şerbet takımı da çok güzelmiş fatmcım

Günaydın kızlarrr işlerim çok yoğun foruma hiç bakamıyorum umarım herkes iyidir

neslicim merak etmiştim seni arada girde ben doğurmadım de bari:))

aaahh ahhhh demek herkesin yarası varmış bu konuda :))

ooo hoş geldin bende diyodum bu kız doğurdumu yoksa??

selamın aleyküm eeyyy KK ahalisiii

bugün pek sessizsiniz maşallahh ne işş

bende dün gece 3 e kadar burdaydımm yine uyku tutmadıı.sonra yattım işte ayhh oram vayyhh buram derken uyudum iştee nefes alamıyorum gibi geliyo yatınca yaaa

sabahın köründede (körü derkene 10 buçukta ) ablam aradı.istanbul da oturuyo.sabah beşiktaşa gitmek için yola çıkmış.vapura binmiş oda bugün ilk sefere başlayan paralel seferlere binmiş.vapurdada bütün tv kanalları haber programları varmış ablamlada röportaj yapmışlar oda tabi heyecanla beni aramışş

neyse işte kalktık bizde kahvaltı felan yaptıkk.ben yine çok yedimm zannımca midem bi hoş.ahhyyy yesem bi dertttt yemesemm bi derttt bilemedimki ben napıyıımm

ikincilerden bahsetmişsiniz.valla durun ben bi birinciyi haklayayımmm ikincilere bakarık

bende düğünde nişanda hiiçç bişi istemedim.bizde ayıptır zaten öyle bişi istemek .annem babamda hiç bişi istemediler.herkes durumuna göre elinden geleni yapar dediler.allahtan bizim erkek tarafıda öyle ne laf ettiler nede bişi eksik ettiler.benim yatak odamı bile onlar aldılar hepsini alırken onuda alalım dediler.hatta nişanda alışverişe çıktık eşim ben ablam.ben bitek nişan elbisesi aldım ayakkabı bile almadım var ayakkabım diye.başka hiç bişi almadım.eve geldik kayınvalidem kızdı niye almadınız çanta ayakkabı gecelik falan diye.bende gerek yok dedim

sonra peşimden hepsini kendi alıp yollamış şimdi hala öyledir hiç bişi istemem ama herşeyimi eellerinde varsa yaparlar.ama lafı açıldımı bizi yere göğe sığdıramazlar.gönüller kırılmasın para pul hepsi olur

ayy çenemmi düştü neeyyyy

Son düzenleme:
yaa nereye kayboldunuzz

ben gelince bi kayboluyo herkes hayırdır.kendi kendime konuşturuyonuz beni burdaa

yok kız daha doğuramadımama artık geri sayım başladı sen nasılsın ne yapıosun

Biz geldik yemeğimizi yedik kızımla çok çabuk acıkıyorum artık ben kızlar ya..Gerçi öyle sofrada abartılı bir yemek yemiyorum azcık yiyorum hemen doyuyorum ama öğünlerim arası git gide kısalıyor artık.

annanemizi görmeye gidelim dedik ama kızım arabada bir hareketlendi sormayın.Bu çocuk arabayla gezmeyi pek sevicek galiba ne zaman arabayı kullansam yerinde duramıyor.(yada eyvahhh annem gene şöfor koltuğuna geçti sığınacak bir liman lazım bana diyor

Bakkalada gidip kendimize bir sürü tatlı şeyler aldık.Bugün çok üşüyorum ve canım deli gibi tatlı istiyor

Kızlar nereye gittiniz yaaa bugün üzerineze bir miskinlik mi çöktü hepinizin benim işlerim bitti...
Hadi gelinde konuşalım azıcık

Bakkalada gidip kendimize bir sürü tatlı şeyler aldık.Bugün çok üşüyorum ve canım deli gibi tatlı istiyor

afiyet olsun canım yarasın prenseslerimize aynı bende çok sık acıkıyorum hele bugun sabahtan beri bişiler yiyorum şimdide yemek yedim ama hala dolanıyorum evde ne yesem die tabii ben yedikçe benim kız da 4 dönüyo içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…