afiyet olsun canım yarasın prenseslerimize aynı bende çok sık acıkıyorum hele bugun sabahtan beri bişiler yiyorum şimdide yemek yedim ama hala dolanıyorum evde ne yesem dietabii ben yedikçe benim kız da 4 dönüyo içimde
Sonunda sesimi duyan biri çıktı.Bir ara yalnız kaldım sandım burda nereye gitti bütün annişler....
Az önce yediğim tatlı çok iyi geldi canım allah bu etiden razı olsun...İsim vermiyorum onu yediğim zaman kendimi çok ama çok mutlu hissediyorum...Ve tabiii kızımda içimde ne yapacağını şaşırıyor o tatlılar mideme indikçe :))
seda vardı buralarda çıktı heralde ee ablası ünlü olmuş
canım benim de etinin bi ürünü var çantadan eksik etmiyom kızım da benim gibi bayılıyo galiba ona
evet okudum canım.akşam haberlerde izleriz bizde artık :))
bol bol reklamlarını çıkan ürünmü canım hani demet evgar'ın oynadığı reklam filmindeki tatlı şeymi yoksa
herkes geçmiş okuyo heralde ya kızlar sabah böyle akşam böyle geçmiş okumaktan muahbbet edemiyoz yaww
buarada geçen indirimi kaçırdığımız ürünleri eşim sipariş vermişbeni dinlese 150 tl daha ucuza alcaktık ama neyse artık sabırsızlıkla bekliyom 10 gün sonra gelir heralde
ewweeeetttt !!!!!!!
selamın aleyküm eeyyy KK ahalisiii
bugün pek sessizsiniz maşallahh ne işş
bende dün gece 3 e kadar burdaydımm yine uyku tutmadıı.sonra yattım işte ayhh oram vayyhh buram derken uyudum iştee nefes alamıyorum gibi geliyo yatınca yaaa
sabahın köründede (körü derkene 10 buçukta) ablam aradı.istanbul da oturuyo.sabah beşiktaşa gitmek için yola çıkmış.vapura binmiş oda bugün ilk sefere başlayan paralel seferlere binmiş.vapurdada bütün tv kanalları haber programları varmış ablamlada röportaj yapmışlar oda tabi heyecanla beni aramışş
neyse işte kalktık bizde kahvaltı felan yaptıkk.ben yine çok yedimm zannımca midem bi hoş.ahhyyy yesem bi dertttt yemesemm bi derttt bilemedimki ben napıyıımm
ikincilerden bahsetmişsiniz.valla durun ben bi birinciyi haklayayımmm ikincilere bakarık
bende düğünde nişanda hiiçç bişi istemedim.bizde ayıptır zaten öyle bişi istemek .annem babamda hiç bişi istemediler.herkes durumuna göre elinden geleni yapar dediler.allahtan bizim erkek tarafıda öyle ne laf ettiler nede bişi eksik ettiler.benim yatak odamı bile onlar aldılar hepsini alırken onuda alalım dediler.hatta nişanda alışverişe çıktık eşim ben ablam.ben bitek nişan elbisesi aldım ayakkabı bile almadım var ayakkabım diye.başka hiç bişi almadım.eve geldik kayınvalidem kızdı niye almadınız çanta ayakkabı gecelik falan diye.bende gerek yok dedim
sonra peşimden hepsini kendi alıp yollamışşimdi hala öyledir hiç bişi istemem ama herşeyimi eellerinde varsa yaparlar.ama lafı açıldımı bizi yere göğe sığdıramazlar.gönüller kırılmasın para pul hepsi olur
ayy çenemmi düştü neeyyyy
yok kız daha doğuramadımama artık geri sayım başladı sen nasılsın ne yapıosun
ayy nnihayet biraz mola veriim dedim napıonuz kızlar nasıl gidio kim ünlü olmuş
oo valla seninkiler iimiş canım aman allah bozmasın
bu arada ablanda ünlü olmuş:))
napalım aynı bol bol geri sayıyoruz bizde ama artık sıkıldım bu hamilelikten :)
yaa kızlar bi fikrim geldi şimdi yeni bi reklam çıkıyo ya aylar 3 hafta olsun diye bende kampanya başlatsam hamilelik 35 hafta olsun diye olmamı yaaa
valla 35 den sonrası geçmiycek sanırım
bu arada o bahsettiğiniz etinin ürününü ilk hamile kaldığımda deli gibi istiyodum ama allahtan şimdi pek aramıyorum aman sizde çok güpletmeyin haaa
merhablar herkese...nasılsınız kızlar,biz iizi şükür kızımla,kızımın slmı varmış öyle diyokıpır kıpır maşalllah sabahtan beri...valla geçmişi okumadım yoksa burdaki sohbeti kaçırıyorum...bi yerlerden girmek lazım ama nerden dalsam konuya:)) bi arkadaşbi ara çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo gibi bişey sormuştu heralde...ben kendi dr umun söylediğini aktarayım...32. haftada doğum iznine ayrıldım,o hafta bana bundan sonra 2 haftada bir geleceksiniz dedi,iki hafta sonra geldiğinizde nst ye gireceksiniz dedi yani 34.haftada ondan 2 hafta sonra tekrar geleceksiniz dedi o hafta da çatı muaenesi yapıcaz dedi...yani 36.haftada çatı muayenesi kızlar...yani dr un bana dediği...belki de kişiden kişiye değişiodur orasını bilemem...
off evet bugün herkes geçmişe daldı sanırım muhabbet yok.Gözünaydın canım biraz geç olmuş ama olsun gene senin istediklerini almış eşin.Bazen tutuyor bunların böyle zamanları biz onlara masraf olmasın diye uğraşıyoruz ama bazen bizi anlamk istemiyorlar :))
Bu kızlar ağızlarının tadlarını biliyor annesi...Benimkide onu yiyince bir cosuyor ki sorma ama tadıda beğenilmiycek gibi değil ki
slm kızlar nasılsınız?
eşlerin ailelerinden konuşmuşsunuz:)
ben de dün sinir oldum eşime... şubat başı gelceklermiş de marta kadar kalcaklarmışşşş,oldu dedim başka derdinnnn!!!
o kadar yoldan gelceklermiş de hemen dönsünlermiymişşşş... tadımı kaçırmasınlar benm dedim,sıkılırım ben çekemem ona göre düşün taşın dedm.
sinirlenince ağzıma ne geldiyse de söylerim bilio yani.. bi ay bide onlarımı beslicem ben sanki bana bi faydaları dokunmuş gbi...
eh gelsinler o zaman bilirim ben yapcamı..
hayret ya lohusalı lohusalı ne işi var elalemin adamının benm evimde,çok sinir oldum.
ama ayırcam bacaklarımı yatcam salonumda azcık utanması varsa duramazlar zaten..annemide çağırcam bizde kal die o da bakar icaplarına
çok uyuz oluyorum yaa..
merhablar herkese...nasılsınız kızlar,biz iizi şükür kızımla,kızımın slmı varmış öyle diyokıpır kıpır maşalllah sabahtan beri...valla geçmişi okumadım yoksa burdaki sohbeti kaçırıyorum...bi yerlerden girmek lazım ama nerden dalsam konuya:)) bi arkadaşbi ara çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo gibi bişey sormuştu heralde...ben kendi dr umun söylediğini aktarayım...32. haftada doğum iznine ayrıldım,o hafta bana bundan sonra 2 haftada bir geleceksiniz dedi,iki hafta sonra geldiğinizde nst ye gireceksiniz dedi yani 34.haftada ondan 2 hafta sonra tekrar geleceksiniz dedi o hafta da çatı muaenesi yapıcaz dedi...yani 36.haftada çatı muayenesi kızlar...yani dr un bana dediği...belki de kişiden kişiye değişiodur orasını bilemem...
bende ööle biliyorum yaaa 36 dan sonra yapılıyo diye.
ayy benim bi dahaki kontrol 36+4 te o zaman yaparmıki acaba yapsında kurtulayım bari.hem baksın bakalım müsait diilsem sezeryan tarihi versin bana artık bir an evvel kavuşmak istiyorum kızçeme.
hem ne kadar çabuk gelirse kaynanamla yanlız vakitler okadar çabuk biter:)))
slm kızlar nasılsınız?
eşlerin ailelerinden konuşmuşsunuz:)
ben de dün sinir oldum eşime... şubat başı gelceklermiş de marta kadar kalcaklarmışşşş,oldu dedim başka derdinnnn!!!
o kadar yoldan gelceklermiş de hemen dönsünlermiymişşşş... tadımı kaçırmasınlar benm dedim,sıkılırım ben çekemem ona göre düşün taşın dedm.
sinirlenince ağzıma ne geldiyse de söylerim bilio yani.. bi ay bide onlarımı beslicem ben sanki bana bi faydaları dokunmuş gbi...
eh gelsinler o zaman bilirim ben yapcamı..
hayret ya lohusalı lohusalı ne işi var elalemin adamının benm evimde,çok sinir oldum.
ama ayırcam bacaklarımı yatcam salonumda azcık utanması varsa duramazlar zaten..annemide çağırcam bizde kal die o da bakar icaplarına
çok uyuz oluyorum yaa..
neymiş yahu bu etinin ürünü? merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?