2011 Şubat Anneleri

Kağanı kontrole götürdüm geniz akıntısı haricinde iyileşmiş dedi dr, ama çok kötü salgın varmış dr bile hasta ağzına lastikli bi zımbırtı takıp muayene ediyor

ii canım geçmiş yaa bi daha tekrarlamaz inş benim yeğen de aynı bi atamadı kreşe de gidiyo tekrarlayıp duruyo 2 aylık kardeşine de bulaştırmış yazık kuzucuklarıma salgın var dedğin gibi

Gözdecim annenin gönderdiği cicilerde gelmiş güle güle kullansın kızçen

ii canım geçmiş yaa bi daha tekrarlamaz inş benim yeğen de aynı bi atamadı kreşe de gidiyo tekrarlayıp duruyo 2 aylık kardeşine de bulaştırmış yazık kuzucuklarıma salgın var dedğin gibi

Cnm sağolasın, seninde yeğenlerine geçmiş olsun, dr a bu çocuk kolay kolay hastalnmazdı niye bu kadar sık hastalandı bi problemmi var acaba dedim, çok üstüste oldu çünkü, dr yeniden bulaşmış dedi, öyle bişeymişki mesla aynı hastane koridorunda duran çocuktan çocuğa hava yoluyla bile geçebiliyormuş, inş. bugünkü kontrolde yeniden bulaşmamıştır, gerçi çocuklardan uzak tuttuk ama inş. olmamıştır yeniden

ay hadi gözünüz aydın cnm atlatmışsınız hastalığı,yazık kaan da sen de mahvolmuştunz ya..
ben de 2.yi hemen yapim diorum da böyle hastalık mastalık durumları da çok zor işte:26:

selam kızlar ben geldimm

ablamın sonuçları temiz çıktı çok şükürr.çok rahatladımmm ferahladımm

ya bir saattir ıspanak yıkıyorum kaç su yıkadım bilmiyorum tezgahın önünde canım çıktı resmennn...ayhh fenalık bastı vallaa

ya bende anneme sinir olmaya başladım gitme diyoz kal burda yok oğlum yok torunum yok evim diyo gidiyo.son ay gelecekmiş doğuma.abimde 40 yaşında haaaa.şimdi annemle kalıyo tayin işi hallolmadı yengem ankarada abim annemin yanında.yeğenimde 11 yaşında koca kız.okuldan çıkınca eniştemin yanına gidiyo ders yapmaya.yani annemin yanınada gitmiyo.
eşim bi yandanben biyandan gitme diyoz ama durmuyo.gerçi, ben ısrar etmiyorum hadi komşularıydı eviydi orda daha rahat burda sıkılır diye hemen çağırmıyorum ama hafiftende sinir oluyorum yaniii.dur işte nolcakkk.

Evet kızlar bende kayınvalidesinden memnun olanlardanım resmen. O hiç müdaheleci değildir yıllardır kendi kaynanası ile oturduğu için sanırım bu tecrübe onu böyle yapmış.
Öte yandan ah sormayın ben yarın 35.haftama giriş yapıyorum :)) artık beklemekte daha bir sabırsızlaştı resmen. Daha çantam hazır değil. Oğlumun kıyafetlerini yıkamadım. Evim kir içinde ( Çanta ve bebişimin kıyafetleri zevkli ama evi temizlemek çalıştığım ve eve 7'de gittiğim için hiç zevkli gelmiyor. Bu akşam yemek yapıcak olmak bile beni düşündürüyor vallahi.
BU arada son olarak bebişe hangi deterjan ve yumuşatıcı tavsiye edersiniz?
Hastane çıkışı için portbebe alınması gerekiyor sanırım ana kucağı pek uygun değil çıkış için? Alan varmı, herhangi tavsiyeniz varmı kızlar?

ay hadi gözünüz aydın cnm atlatmışsınız hastalığı,yazık kaan da sen de mahvolmuştunz ya..
ben de 2.yi hemen yapim diorum da böyle hastalık mastalık durumları da çok zor işte:26:

Sağolasın cnm, benim eşim her zaman evde olamıyor eğer bir bebeğime bulaşırsa otomatikman diğerinede geçer... bu benim korktuğum olay, tek başıma 2 ateşli bebek ile ailemden uzakta evde tek başıma, aman Allah korusun ya, neyseki kendi evimde hastane yakında ama sorun araba yok ve bebek 2 tane, artık birini bebek arabasına diğerini anakucağına atarım tutarım hastanenin yolunu en kötü ihtimal, inş bu gerçekleşmez tabi...

Kızlar size birşey sorucam bu hamilelikte oluşan gastrit için bir çözüm yolunuz varmı yada sizede oluyormu böyle boğazıma birşey batıyor benim kuru kuru oluyor ve yanma yapıyor mideme doğru.
Süt içince geçiyor ama tek çözüm süt olmamalı diye düşünüyorum dün dr.sorucaktım ama unuttum

amanınnn ne çektim geçenlerde ben o mide yanmasından..oluyo tabi,normalmiş olurmuş,gaviscon die bi şurup verdi dr,içince ii gelio biraz..yada rennie kullanan arkadaşlar da var...

gözünüz aydın cnm
kadıncağız evini düzenini özlemiştir de ondan bahane buluodur bence
zaten kısa bi süre sonra geri gelir ordada içi rahat etmez sen doğum beklerken

artık yavaş yavaş çantanı hazırla bence.ne olur ne olmaz.aman evdede olsan temizlik yine dert.ben severim aslında bi başladımmı yaparım ama şu halde aman bişi mişi olur diye pek dalmıyorum.huyumu biliyorum çünkü illa abartıcam.

aman Allah korusun ikiside hasta olmasınn sende hastanelere gitmek zorunda kalma

yaa benimde midem yanıyo bazen ama midemde bişi hissetmiyorum boğazımda hissediyorum.banada soğuk süt iyi geliyor.ama şimdilik inşallah daha kötü olmaz

Cnm portbebeye hiç gerek yok, bende ikiside vardı sadece anakucağını(otokoltuğu olan) kullandım, anakucağının eğimi dr lar tarafından onaylanmış açılı ve yenidoğan için kullanımı uygun, ben en çok onda rahat ettim kağanda öyle, hatta bir tanıdığımız ilk 3-5 ay anakucağının içinde uyutmuş bebek reflüsü olduğu için oğlu kocaman anaokuluna başladı ve sağlıklı,
Ama maddi açıdan düşünüyor isen portbebe alırsın fiyatı uygun onun
Deterjan ve yumuşatıcı dalin öneriyorum kağandada kullandım memnunum, ilk aylar çifte durulama yaptır

Cnm ablanın sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim gözünüz aydın

maşallah cnm ne güzel memnunsandilini ısır
ev temizliği ben de de hiç arama yani ama yapamıorum artık napim cnm oğlumdan kıymetli değil ya
haftaya kadın çağırıcam dip köşe her tarafı bi güzel temizleticem şubatın ilk haftası bi daha alırım olur biter..
ben deterjan dalan ın roxy kullandım yumuşatıcı da yumoş baby ama kıyafetlerine kullanmadım alerji yapıomş die,battnyelerine alt açmasına havlularına fln az miktar koydm sadece..
hastane çıkışı için de ne anakucağı ne portbebe almadım almayı düşünmüorum kalın peluş battaniyeye sarıp çıkarcam.zaten arabayla gidicez sonuçta,gereksiz die düşündük

cutiecim maşallah de canım kayınvalidene
bence temizlik için kadın tut hiç uğraşma bebişinin kıyafetlerini de bu akşam at makineye akşamları yavaş yavaş ütülersin
ankucağı 6 aydan sonra kullanımı iimiş ben sonra otokoltuğu olarak alcam portbebe de almadım bi hastaneden çıkarmak için gerek yok dediler battaniyeye sarcam

çağlayancım bende de oluyo drum gaviscon,talcid yada reniee alabilirsin dedi zararı yokmuş

gülcancım bende habire yiyorum son ayda 4 kilo aldım yaa sonunda toplam 12etti

amin cnm inş.

Ben gaviskon kullanıyorum cnm, süt içiyorum yudum yudum ve kurutulmıuş ekmek, bunlar bastırıyor bi parça, ama gaviskon garanti çmzüm diğerleri geçici

tabi cnm allah korusun zor olur walla inşallah olmaz öyle bişi de...

Kızlar çıkayım ben artık, öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiiiiii

Teşekkür ederim kızlar cevaplar için soğuk süt içiyorum bende geçsin diye geçici bir çözüm gerçi evde rennıe vardı akşam onu deniyim olmazsa.Oda geçirmezse gaviskon aldırıyım eşime onu kullanıyım.

Cutie cim aynı konumdayız seninle canım ben çamaşırları yıkadım ütüledim ama daha çantam hazır değil odasını düzenlemedik.Temizlik desen evdeyken çok güzeldi ama çalışırken çok zor oluyor hafta sonları ancak yavaş yavaş yapabiliyorum.
Dalin aldım ben hem deterjan hemde yumuşatıcı olarak.

Sedacım çevresini özlüyordur annen nasılsa dayanamaz hasretine 1 ay sonra gene gelir.
Sen annenden ayrılmak istemiyorsun tabii annenin yanında olması sana destek olması çok güzel birşey

Evet fikirler için tşk ederim kızlar. En iyisi kadın çağırmak gerçekten. Ama maddi açıdan o da ayrı bir yük resmen tabiki benden kıymetli değil sonuçta ama...
Bu akşamdan sonra yıkayıp ütülemeye başlarım asıl kendime yedek gecelik almam lazım. Henüz bir tane aldım. Ufff bu konulardan başka hiçbirşey ilgimi çekmiyor resmen işyerindeyim ama sadece fiziğim burda aklım oğlumda ve hazırlıklarda resmen
Amaaan of canıma değsin dimi ama? Zaten ömrümüz çalışarak geçti ve geçecek belli ki en azında şu günlerimizin tadını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…