2011 Şubat Anneleri

amanınnn kaynanan mı geldi? ayyya allah yardımcın olsun cnm...evde yalnızım ve rahatım ii şükür...evde biri olunca sürekli üstümde bi yük varmış gibi oluyorum,rahat rahat yatıp kalkamam da onun yanında...neyse sabır cnm artık bebişin gelene kadar...

alemsin ya burcu ama doğru söylüyosun,erkenden gelmenin ne faydası olacak ki...insan rahat edemiyor...hele kayınpeder de gelirse daha da kötü oluyo,pijamalarınla rahat rahat dolaşamıyosun evin içinde,istediğin zaman yatıp kalkamıyosun falan fistan bi sürü şey işte...

aaa valla benim bu kampanya tutcak sanırım:)))
hamilelik 35 hafta olsun indirime gidilsin :))))

he yaaaa bence de:))))

Yaa söylerim ama canın çeker şimdi gerçi bulunmıycak bir ürün değil ama

eti br _ _ _ i intense varya hani ondan

heee evet ben de pek severim oni:)))çekmez çekmez benim cnm...yahu ben hiç aşermedim,sizin canınız bişiler istedi de eşinizi dört döndürdünüz mü? keşke yapsaydım yaaa tüh,azcık naz yapsaydım keşke... hiç mide bulantısı,kusma,kokulardan tiksinme gibi bişeyim de olmadı,bu adama azcık çektirseydim ii olurdu beee:)))) bi daha bu fırsat kim bilir kaç yıl sonra tekrar geçecek elimize

kız nasıl ünlü olmuş hangi kanalda ayy kafam karıştııı

kızlar ben çıkıyorum şmdilik sonra yine uğrarım öptm hepinizi ve bütün minişleri

Benim canm yazın bir kere böyle süt m_ _ _ r dan çekti gecenin 12 de eşim arayıp bulmuştu adamda son kalanların hepsini alıp gelmişti yazık birde ekşili ve tatlı şeyleri bir arada yemeyi çok seviyordum ben birşey yerken yanında hep ondanda olsun istemişimdir.Birde tiksinme var tabi ilk üç kokular çok feci geliyordu helede soğan kokusu burnuma

kız nasıl ünlü olmuş hangi kanalda ayy kafam karıştııı

İstanbulda bir feribota binmiş canım yalnış hatırlamıyorsam onunda ilk defa açılışı oluyormuş galiba ablasıda bu ilk seferlerden birine denk gelmiş tvler ablasıyla röportaj yazmış.Geçmişte bir iki sayfa geride kalmış olması lazım yazdıkları.

kızlar ben çıkıyorum şmdilik sonra yine uğrarım öptm hepinizi ve bütün minişleri

Bizde seni kocaman öpüyoruz teyzesi kızımla

35 haftaysa benim günüm geçti :))))))

Ben seni hep ilk doğuracak diye bekliyordum canım.Ama bizim diğer aceleci minikler senin kızı solladı.Haftasıyla beraber gelicek galiba neslicim.

yaa benm kaynanam olcak insan da öyle şeyler söylüo kiii....
bizim bebekle ilgili bi sorunumuz olmuştu bağırsakta bi genişleme vardı dr ne oldunu bulamamıştı 9eylüle sevk ettiler fln doğar doğmaz ameliyat gerekebilceini fln söylüodu dr.lar çok ama çok kötü bi zamandı bi de erken doğum şüphesi vardı aynı dönem istirahat verdi,bebeğim de çok küçüktü daha...

bu karı ne aradı ne sordu o dönemde eşimin aradığı bi gün eşim zorla verdi benle knşsun die..
bana dio ki büye meselesi yok bizde olmaz böyle şeyler vs..
konuyu değiştiriyorum fln çok ayakta kalmamaya çalışıorm erken doğum riski var fln diorum,taşıyamıosundur sen ben bütün evi kaldırır indirirdim iş yapmakla bişi olmaz fln dio delirdim ya
bi de buraya gelceklermişşşşşş

ayyy neyse sinir yaptım ya sbh sbh...
gece biz acillik oluoduk valla az daha. sağ kasığıma öyle bi ağrı gridiki allahım böyle kıvrandm resmen...
hani böyle insanın dalağı şişer ya o acının son kademesi gbiydi:)
nevresimleri fln değiştirirken zorlandım heralde ondan oldu,allahtan yarım saati bulmadı geçti,bi de bebek kıpırdadıkça daha çok acıyodu anlayamadık ya,fena tırstık ama:)

Bende kızımı uzun uzun tembihliyorum ama babası,annanesi gel kızım artık seni çok özledik diyorlar,inş.kızım onların sözünü değilde benim sözümü dinlerde zamanında gelir.

annecikleri onlar bilir ne yapcaklarını ne zaman gelceklerini
ee zamane bıcırlarıama beklemek hakikatten sıkmaya başladı yaww

hoşgeldiniz kızlar gözümüz yollarda kaldı çağlayanla takılıyoduk burda sizleri bekliyoduk oooh kalabalıklaşsın burası şöyyleee

burcucum yaa neymiş senin kayınvalide öyle ben yine şükredip öpüp başıma koyiim bari
benimkinin suyuna gitmezsen çok cadı çok fesat ama suyuna gidersen iidir tabii sizinki uzakta benimki her hafta başımda neyse bu aralar ii Allah bozmasın

benim annem de şubat başında gelcek kayınvalidem dioki ocağın sonunda babanla sizde kalırız olur da erken felan doğurursan baban arabayla götürür die yok diyom taksiyle gideriz biz annemle yok o eşek başımıymış
ayyy annemle de anlaşamıyolar daha doğrusu annem tahammül edmiyo ona annem de kızım lazımsa erken gelim dio istiyom gelsin hemen ama kayınvalidem bişi derde annemi üzer die şimdiden stresleniyorum :18:

ayy bana da zor gelio artık beklemek...geceleri dönemiyorum,çok fazla yürüyemiyorum,kızımı çok merak ediyorum ...ama zamanında da gelsin istiyorum anlıomusunuz

ayy bana da zor gelio artık beklemek...geceleri dönemiyorum,çok fazla yürüyemiyorum,kızımı çok merak ediyorum ...ama zamanında da gelsin istiyorum anlıomusunuz
ayy evet cnm çok ii anlıorum,heralde herkes aynı yaa

ay annem çok fenadır walla
güveniyorum ona 2 günde postalar,şimdi kendim de çok bişi yapmak istemiorum bu sefer beni oğullarına şikayet ederler biz kocamla kötü oluruz,annem alttan alttan halletsin ki bana bulaşamasınlar.
hem bşi dicek olurlarsa koca insanlar kendi sorunlarını kendileri halletsinler der sıyrılırım işin içinden,malum benm sütüm fln kesilir sinirlenirsem ama dimi

anlıyoruz canım biz de aynıyız çünkü

ben de sütümü düşünüyorum burcu yaa yoksa yesinler birbirlerini şaka tabii de benim eşim de üzülüyo ben de ona üzülüyorum neyse atlatırız bakalım şimdiden dert etmeyelim

Selam hanımlaaaaaaaar

Bebişini gören arkadaşların gözü aydın

Hasta olan annelerimizede acil şifalar

Fatmacım kızının doğumgünü kutlu olsun cnm, bende kağanın 2. yaş günü için fikirler üretiyorum arada (ki mayısta :))

Gayecm geçmiş olsun cnm inş. haftasını doldurana kadar bekler kızçen

Kaynanalar eşler konuşulmuş, amaaaan boşverelim kızlar keyfimizebakalım, koca bizim bebek bizim ev bizim kalanları dış kapının mandalı, güzel güzel geçinmek istemiyolarbelliki illa fitnelik yapacaklar, arada kendilerini hatırlatıp ortalığı karıştırıp giderler o kadar, dahada bişi yapamazlar , Rabbim hanelerimize sağlık ve gönül hoşluğu , onlarada akıl fikir versin

Kağanı kontrole götürdüm geniz akıntısı haricinde iyileşmiş dedi dr, ama çok kötü salgın varmış dr bile hasta ağzına lastikli bi zımbırtı takıp muayene ediyor

Geceliğim yıkanmıştı kurudu ise resmini eklicem bugün bi ara, belkide tüm çantayı hazırlayıp hastane çantamızın fotosunuda koyabilirim bakalm kurumuşmuuuu:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…