Teşekkür ederim kızlar cevaplar için soğuk süt içiyorum bende geçsin diye geçici bir çözüm gerçi evde rennıe vardı akşam onu deniyim olmazsa.Oda geçirmezse gaviskon aldırıyım eşime onu kullanıyım.
Cutie cim aynı konumdayız seninle canım ben çamaşırları yıkadım ütüledim ama daha çantam hazır değil odasını düzenlemedik.Temizlik desen evdeyken çok güzeldi ama çalışırken çok zor oluyor hafta sonları ancak yavaş yavaş yapabiliyorum.
Dalin aldım ben hem deterjan hemde yumuşatıcı olarak.
Sedacım çevresini özlüyordur annen nasılsa dayanamaz hasretine 1 ay sonra gene gelir.
Sen annenden ayrılmak istemiyorsun tabii annenin yanında olması sana destek olması çok güzel birşey
cutiecim maşallah de canım kayınvalidene
bence temizlik için kadın tut hiç uğraşma bebişinin kıyafetlerini de bu akşam at makineye akşamları yavaş yavaş ütülersin
ankucağı 6 aydan sonra kullanımı iimiş ben sonra otokoltuğu olarak alcam portbebe de almadım bi hastaneden çıkarmak için gerek yok dediler battaniyeye sarcam
çağlayancım bende de oluyo drum gaviscon,talcid yada reniee alabilirsin dedi zararı yokmuş
gülcancım bende habire yiyorum son ayda 4 kilo aldım yaa sonunda toplam 12etti
canım zencefil de çok iyi gelio mideye. benm de midem oldum olası sorunludur,hamilelik de iyice cozutur diodum ama allaha şükür çok rahatsız edici bişi yaşamadım sıkıntı çektiğimde bir iki gün ılık süte toz zencefil bi kaşık da bal karıştırıp içiyorum baya bi yatıştırıyo yanma ve reflü sorunlarını
Toz zencifili ne kadar atıyorsun canım içine.Ben pek ilaç içmeme taraftarıyımda onun için zorda kalmadıkça kullanmak istiyorum.
kızlar geçenlerde arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızcağız 8 senedir atanmayı bekliyodu bebeiş doğduktan sonra sözleşmeli atması çıkmış ama 31 ocakta iş başı yapıcakmış urfaya gitcekmiş. daha bebişi 17 aralıkta doğdu
kız sevinsemmi üzülsemmi bilemedim diyo bende aynı onun gibi oldum öncee aaa hayırlı olsun dedim sonra aa bebek nolcak dedim aman ne zor zor bi ülkede yaşıyoruz yaa
ocak anneleri doğum hikayelerini paylaşmış ayy çok dokunaklı geldi banabizde paylaşıcaz inşallah
kızlar geçenlerde arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızcağız 8 senedir atanmayı bekliyodu bebeiş doğduktan sonra sözleşmeli atması çıkmış ama 31 ocakta iş başı yapıcakmış urfaya gitcekmiş. daha bebişi 17 aralıkta doğdu
kız sevinsemmi üzülsemmi bilemedim diyo bende aynı onun gibi oldum öncee aaa hayırlı olsun dedim sonra aa bebek nolcak dedim aman ne zor zor bi ülkede yaşıyoruz yaa
kızlarr nur_45 ile konuştum.neti arızalıymış.giremiyormuş.iyiymiş ama hepinize selam söyledii
eşim geldi şimdi hastalanmışkıyamam yaa çok üzülüyorum o hastalanınca.taaa geçen hafta bi balık yemiştik söylemesi ayıp hala afedersiniz çıkarınca onlar çıkıyo.1 hafta oldu.hazmetmemişmi midesi omu dokundu anlamadık yaaaa pöffff
herkes de kaybolmuş biranda yemek telaşı sardı heralde benim eşim geç gelcek yemeğim de var zatenbir anda başıma ağrı girdi yaa çok tatlı yedim heralde :26:
Sedacım geçmiş olsun canım.Midesinide mi üşüttü acaba istifra ettiğine göre bir nanelimon yapsan midesini rahatlatır.
Eşim hasta olunca bende çok üzülüyorum gerçi bizimkide daha gribini atamadı üstünden ama hiç dikkat etmiyor kendine bu bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?