Herkese günaydın,bugün gebzede eşimin işi var oraya gidecek,dedimki hazır gitmişken bende geleyimde diğer doktoruma bir görünim,acaba bebeğin kilosu boyu sağlığı buradaki doktorumun ölçtüğü gibimi çıkacak bir göriyim emin olurum en azından dedim,oda tamam dedi,kalktım gece 2 gibi duş alıp yatağa girdim,sanırım bir yere gitmenin psikolojisimidir nedir yarım yamalak uyudum uyku bile denmez,zaten hep öyle olurum ne zaman ertesi günü bir yere gitmek için duş alsam yatamam,neyse demin kalktım üzerimi giyindim,eşim uyuyor şuan,ama nedense ben birden vazgeçtim gitmekten,üzerimi çıkarıp yatağa geri girip uyumayı planlıyorum,eşim farketmeden:) bakalım bizimki ne dicek kalkınca bu duruma
heheheheeeeekaçışım yok gidiyorum ben gebzeye,odaya parmak uçlarımla girdim tam üzerimi çıkaracaktımkiii o sırada eşim uyanmış döndü bana hazırmısın dedi,yok vazgeçtim gelmim ben ayak bağı olmim sana hastane psikolojisi çekmim sabah sabah desemde saçmalama geleceksin beraber gidelim hava almış olursun dedi:S neyse birazdan yola çıkıcaz napim dediği gibi havada almış olurum:)bebeğin ölçümlerini bide diğer doktoruma yaptırmış olurum,bakalım doktorumunkiyle tutacakmı kilo boy vs..15 gün içinde nasıl oluyorda bebeğim 800 gr alabiliyor burası biraz muamma,sanki fıçıyla yemek yediğimmi var benim,neyse kopar dananın kuyruğu bugün,öptüm hepinizi,akşam gelir anlatırım olanları.
Herkese Selaaam... Benim bugün işyerinde son günümhem üzgünüm, hem de çok sevinçliyim :)) karmaşık bir duygu :80:
bende minişimin kilosunu çok merak ediyorum doğrusumapuci yerinde olmak çok isterdim valla, ne güzel git de öğren. Benim ufaklık 25 aralıkta 2052 kg idi acaba şuan ne kadar oldu çok merak ediyorum. artık dr' a gidince yalnız nst'ye giridğim için kilo bilgisi alamıyorum
Herkese merhaba
geçen hafta cuma sabahı bebeğim dünyaya geldi. 35+6 haftalıktı. Perşembe sabahı suyum geldi bir gece tuttular cuma sabahı sancım başlayınca doğuma aldılar.Sabah 6:30 da sancım başladı 07:10 da da bebeğim dünyaya geldi. Doğumum normal oldu ve rahattı. Bebeğim premature olduğu ve kan grubu uyuşmazlığı olduğu için sarılığı ağır geçiriyor. 3. günden sonra hastaneye yatırdılar dün akşam taburcu oldu. uzun zamandır giremedim malum hastane koşturmacısı umarım herkes iyidir. Başka doğum yapanlar oldumu. Bende ocak annesi oldum ama sizlerle başladım sizlerle devam edeceğim inşaallah
nasılsınız hanımlar..kahvaltımı yaptım..bir bakıyım foruma dedim..sonra çok birikiyor okuyamıyorum:))) bugün dr gidip sezeryan hakkında bilgi alacağım..özelde mi yoksa devlette mi sezeryan doğum yaptıracağıma henüz karar vermedim..özelin fiyatları bana tuzlu geliyor..bakalım hayırlısı.
bu arada dün gece doğumla ilgili netten yazılar okumuştum gece rüyamda da doğum anımı gördüm...bebeğim normal olarak elime doğuveriyordu..öyle pat diye doğdu..bu muymuş doğum dedim hiç acımıyor..keşke gerçekte de böyle olsa demi:))))))))))
hepinizi öpüyorum..ben hazırlanıyım birazdan çıkarım..öptüm hepinizi
nasılsınız kızlar......ya ben çok mutsuzum ama mutsuzluğumun hiç bir sebebi yok sanırım evde eşimden başka biriyle yaşamaktan çok sıkıldım....çok bunaldım....artık herşey batıyo bana...sadece eşimle ve kızımla olmak istiyorum bidee kendi ailemlee onları çok özledim....ben onları bu kadar özlerkenn nerdeyse 20 gündür kayınvalidemle 7gün 24 saat birlikte olmakkk sinirimi bozuyooooooooooooooooooo
İnsan kendini bile taşıyamaz oluyo bu dönemlerde bi başkasını hele kayınvalideyiii.. anlıyorum seni canım ama işin komik tarafı gelseler dert gelmeseler dert bak benimkiler 20 dk ötemde oturuyolar 3 tane görümce teyze dayı çocukları gelinler elti kayınvalide birsürüler hepsi aynı yerde ama 8 aydır bırak gelmeyi aramadılar bile naptın nasılsın diye. Tüm hazırlığımı kendim yaptım isterdimki büyük olarak bi sorsunlar akıl versinler heyecanımı paylaşsınlar ama nerdeeee... Takmıyım diyorum ama üzülüyo insan işte..
az önce unnoda dan sipariş ettiğim emzirme önlüğü geldi kızlarrrr.aslında gayet basit bişii.dümdüz bişi öyle ahım şahım bişi de değilmiş yani
az önce unnoda dan sipariş ettiğim emzirme önlüğü geldi kızlarrrr.aslında gayet basit bişii.dümdüz bişi öyle ahım şahım bişi de değilmiş yani
güle güle kullan canım sağlıklı bol sütlü günlerde bebişini emzir inşallah :)
güle güle kullan canım...hazırlara baktım bende çok sade geldi bana o yüzden teyzemen diktircem iki süs koysun orasına burasına
selam kızlarrr.dün gece yine geç yattım 2yi geçiyodu yatağın içinde döndüm durdum tam uyudum derken nefesimmi tükürüğümmü neyse boğazıma kaçtı bi öksürükle uyandıım tabi eşimde uyandı nasıl korktum boğuluyorum diye.ondan sonrada biraz zor uyudum sinir oldum
11e geliyodu kalktığımda kahvaltı edesim gelmedi oyalandım bak saat kaç oldu.hiç kahvaltı edesim yok öyle aklımda makarna varzatende öğlen oldu bi makarna haşlayayımda onu yiyeyim barii.bugünde kahvaltı olmayıversin dimi
sabahları kalktığımda ellerim parmaklarım öyle uyuşuk öyle uyuşuk oluyorki böyle sanki davul gibi şişmiş oluyor.hiç can olmuyor parmaklarımda.yüzümde falan bişi yok aama ellerimin parmakları fena oluyor.sizdede varmı böle bişi
nasılsınız kızlar......ya ben çok mutsuzum ama mutsuzluğumun hiç bir sebebi yok sanırım evde eşimden başka biriyle yaşamaktan çok sıkıldım....çok bunaldım....artık herşey batıyo bana...sadece eşimle ve kızımla olmak istiyorum bidee kendi ailemlee onları çok özledim....ben onları bu kadar özlerkenn nerdeyse 20 gündür kayınvalidemle 7gün 24 saat birlikte olmakkk sinirimi bozuyooooooooooooooooooo
Merhaba kızlar..
Aynı gerginlik mutsuzluk sinir harbi vs vs bende de var artık kendime hükmedemiyorum öfkem bedenime sığmıyo sebepsiz herşeye sinirleniyorum ve eşimde pek hoşnut değil bu durumdan adam bıktı artık
Sürekli ağrılı bir vücut uykusuz yorgun geceler doğum korkuları derken iyce yıprandı sinirlerimiz ..Bende pazartesi gidicem doktora bakalım bu sefer bişey diycekmi uyuz kadın artık doğumla ilgili bişeyler söylesin istiyorum ama yok bakalım bu kez nolacak.Birde geçen hafta kilosu az çıkmıştı değişen bişey oldumu çok merak ediyorum
İnsan kendini bile taşıyamaz oluyo bu dönemlerde bi başkasını hele kayınvalideyiii.. anlıyorum seni canım ama işin komik tarafı gelseler dert gelmeseler dert bak benimkiler 20 dk ötemde oturuyolar 3 tane görümce teyze dayı çocukları gelinler elti kayınvalide birsürüler hepsi aynı yerde ama 8 aydır bırak gelmeyi aramadılar bile naptın nasılsın diye. Tüm hazırlığımı kendim yaptım isterdimki büyük olarak bi sorsunlar akıl versinler heyecanımı paylaşsınlar ama nerdeeee... Takmıyım diyorum ama üzülüyo insan işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?