seeeelaaammmlar kızzlaaaaar
bugün keyfm yernde şükürler olsunnn
mıymıntılığım geçtisabah babam aradı yarm saaat fln onunla knştm iyi geldi galiba
aslında azck steslym ama salladım gtti walla düşünmiycemm
salak sunumum hala bitmediiiii
burdan çok sevgili hocama ismail yk dan bas gaza sarkısını hediye etmek istiooruuumm,kim tutar seni hocaaaa
amannn yetişmezse de yetişmez napiim
he bide başvuru sonçları açıklansa artık,,anam şu işler yüzünden doğurmazsam daha da doğurmam hee,yok yok doğururum daha kaynana faktörü var,onlar gelnce de doüurabilirim..
anammm:26: çok geç gelmese bari oğlm geldklri gün doğurym,hemen dönsünler
ayyy kendi kendime ne çok geyik yaptım
yok anacm ben kafayı yicem az daha evde oturursam
Herkese merhaba
geçen hafta cuma sabahı bebeğim dünyaya geldi. 35+6 haftalıktı. Perşembe sabahı suyum geldi bir gece tuttular cuma sabahı sancım başlayınca doğuma aldılar.Sabah 6:30 da sancım başladı 07:10 da da bebeğim dünyaya geldi. Doğumum normal oldu ve rahattı. Bebeğim premature olduğu ve kan grubu uyuşmazlığı olduğu için sarılığı ağır geçiriyor. 3. günden sonra hastaneye yatırdılar dün akşam taburcu oldu. uzun zamandır giremedim malum hastane koşturmacısı umarım herkes iyidir. Başka doğum yapanlar oldumu. Bende ocak annesi oldum ama sizlerle başladım sizlerle devam edeceğim inşaallah
Kızlar yi akşamlar döktürmüşsünüz yine sayfalarca:)
yaw bişey sorcam,kafam çok karışık,söyleyeceklerimi istişare edelim hep beraber,herkes fikrini söylesin lütfen,şimdi haftaya perşembe doktorum beni çatı muayenesi için çağırdı,ben şuan 35+5 günlüğüm,haftaya perşembe 36+3 mü olucam? çatı muayenesi için erken değilmi?
2.sorum,gelişimi haftaca önde giden bebekler zamanından erkenmi doğar? mesela 35 haftalık olan bebek ölçümlerde 37,38 haftalık gibi çıktığında,bu o bebeğin daha erken doğacağını gösterir?
benim adet sata göre doğum 14 şubat,doktor gelişim iyi şubatın ilk haftası doğar dedi,salı günü kontroldede ocağın son haftası doğabilir şubatı beklemez dedi,hiç bişey anlamadım bu işten
35 haftalık bebek 38 haftalık çıkıyorsa gelişiminin iyi olmasından dolayı,ozaman ben 2 hafta sonramı doğurucam doktorun mantığıda sanki bu yönde,siz ne diyosunuz? biraz karışık dimi :S
slm kızlar nasılsınız..Bişi sorucam sizlere ya ben son zamanlarda cok korkulu ruyalar goruorum bazen uyumak ıstemıorum.Bıde gecelerı cok erkenden uykum gelıyo sızdede oluyomu ?
ya gecen haftada doktora gıttık bebek hala donmemıs yatıodu.sizinkiler dondumu kızlar...
ben de çok garip saçma sapan rüyalar görüyorum,sadece sende deil yani bu durum( benimki uzun zamandır dönmüş durumda,umarım hala aynıdır...döner cnm ya daha merak etme..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerim bozulduu
ohh makarnamı haşladım koca bir bardak portakal suyu sıktımm koydum tepsiyee geçtim tv karşısına tam kuruldum afiyetle keyifle yiyecemm
senn bardak devrill portakal suyu koltuğa döküllll
aaaaaaa portakal suyunamı yanayımmm keyfimin canına okunduğunamı yanayımmm koltuğamı yanayımm bilemedim
kalktım sildim gitti üç paralık zevkim yauuuu
Merhaba arkadaşlar,
Dün dr. kontrolümüz vardı gittik tahliller nst muayene derken saat 4 'e kadar hastanedeydim.
Kızım 3.000 kiloyu geçmiş şükürbütün ölçümler 38. haftalık çıktı
baştan beri hep önde gidiyoruz zaten
Dr. 15-20 güne kendini hazırla dedi daha fazla beklemez dedi tabi normal dogum için öyle...
Kafam karıstı normal istiyorum dedim ama korkuyorumda bi yandan...
herşeyim hazır bekliyorum artık bi evimin temizlenmesi kaldı halılarıda verdim yıkanıyor.
hayırlısı olsun artık ne zaman gelirse bebiş...)))
benden haberler böyle işte...:18:
mrb cnm walla bende allaha şükür kabus olayı fln yok. uykum da hiç erken gelmio 2den önce yatamıorum,ama ben oldm olası öyle alışık olduumdn sanırım,dua fln oku cnm sıksık.slm kızlar nasılsınız..Bişi sorucam sizlere ya ben son zamanlarda cok korkulu ruyalar goruorum bazen uyumak ıstemıorum.Bıde gecelerı cok erkenden uykum gelıyo sızdede oluyomu ?
ya gecen haftada doktora gıttık bebek hala donmemıs yatıodu.sizinkiler dondumu kızlar...
ayy saol cnm ya,bu elmdeki işn önümzdeki haftya hazr olması lazım:26:hoşgeldin cnmm..şarkı güzell yakışır hocana:))ne zamana kadar yetiştirmen lazım cnm?allah yardımcın olsun valla,bu halde bi de tezle uğraşıyosun...
ohh makarnamı haşladım koca bir bardak portakal suyu sıktımm koydum tepsiyee geçtim tv karşısına tam kuruldum afiyetle keyifle yiyecemm
aaaaaaa portakal suyunamı yanayımmm keyfimin canına okunduğunamı yanayımmm koltuğamı yanayımm bilemedim
saol cnm normal dogum ıstıyorum ama kısmet ıns doner...Burada bu haftama kadar nst sokmadı doktor vede gecen hafta gıttım doktoruma bana subat 1de gel gene muayneye dedi nerdeyse dogurucam adam ole dedi cok sasırdım benım bıldıgım 2 hafta arayla cagırıolar bu haftalarda ...Ay ıns muayne olasıya kadar dogurmam
Merhaba arkadaşlar,
Dün dr. kontrolümüz vardı gittik tahliller nst muayene derken saat 4 'e kadar hastanedeydim.
Dr. 15-20 güne kendini hazırla dedi daha fazla beklemez dedi tabi normal dogum için öyle...
herşeyim hazır bekliyorum artık bi evimin temizlenmesi kaldı halılarıda verdim yıkanıyor.
mrb cnm walla bende allaha şükür kabus olayı fln yok. uykum da hiç erken gelmio 2den önce yatamıorum,ama ben oldm olası öyle alışık olduumdn sanırım,dua fln oku cnm sıksık.
benm oğlm da 30. haftada fln dönmştü cnm,ama daha sonra da dönebiliolarmş umutszlğa kapılmamk lazım. bak sürmeliye cimcimesi annesinin karnında kuzey güney doğu batı her pozisyonu denedi yanii,sonundada buldu heralde doğru pozisyonu
ayy saol cnm ya,bu elmdeki işn önümzdeki haftya hazr olması lazım:26:
ama gözlerm çıktı artk yaaa,çok sıkıldm,zaten otrmak da çok yoruo artık,bebek walla ayaklarını ağzmdan çıkarck bigün tekmelerken,otrmam rahatsz edio heralde
maşallah cnm yaMerhaba arkadaşlar,
ay allah sabır versn cnm,boşvermeye çalş hamileliğin son günlerini böyle hatrlama,bi daha geri gelmicek bugünlergünaydın diycem ama utanıyorum kızlar :))
hoş uyudunmu diye sorsanız nerdeeeee
sedacım aynı şişlikler bende de başladı son 1 haftadır hatta bi günde 1 kilo almışım sanırım vücut su tutmaya başladı ellerimi ayaklarımı kapatamıyorum valla
nur ahhh kader arkadaşım sabah daha yataktan kalkmadan annemi aradım aynı şeyleri sööledim hatta dün gece burdada söölemiştim 3 hafta oldu tam zaten sevmediğim bi insan bide evimde yalnız olmayı severim ben canım ister dışarı çıkarım canım ister deviri kıçımı yatarım valla varlığı sinirimi bozar oldu.allahtan haftaya küçük kardeşim geliyo o annemleri beklemeden sınavları bitince gelcek ayy çok zor valla bide yatak odama girmek için bin bir bahane uyduruyo yaa özel oda sonuçta orası çıldırcam
geçmş olsn cnm. zencefil de çok ii gelio gerçi hep muhabbeti geçio okumuşndr..Merhaba güzel anneler hepiniz iyi olun mutlu olun zamanlarımız az kaldı.Ben bugün keyifli uyandımama boğazım çok ağrıyor şişmiş başım da ağrımaya başladı ağır bir grip olmaktan korkuyorum öksürmek çok zor oluyor.ballı ıhlamur ballı süt içtim ama bakalım.Çağlayancım da hala atamamış dün telde konuştuk onunla yazdım size ama görmediniz sanırım sizlere çok slmları var.Ben yine gelirim güzel anneler ve kuzuları....
nasılsınız kızlar......ya ben çok mutsuzum ama mutsuzluğumun hiç bir sebebi yok sanırım evde eşimden başka biriyle yaşamaktan çok sıkıldım....çok bunaldım....artık herşey batıyo bana...sadece eşimle ve kızımla olmak istiyorum bidee kendi ailemlee onları çok özledim....ben onları bu kadar özlerkenn nerdeyse 20 gündür kayınvalidemle 7gün 24 saat birlikte olmakkk sinirimi bozuyooooooooooooooooooo
Merhaba kızlar..
Aynı gerginlik mutsuzluk sinir harbi vs vs bende de var artık kendime hükmedemiyorum öfkem bedenime sığmıyo sebepsiz herşeye sinirleniyorum ve eşimde pek hoşnut değil bu durumdan adam bıktı artık
Sürekli ağrılı bir vücut uykusuz yorgun geceler doğum korkuları derken iyce yıprandı sinirlerimiz ..Bende pazartesi gidicem doktora bakalım bu sefer bişey diycekmi uyuz kadın artık doğumla ilgili bişeyler söylesin istiyorum ama yok bakalım bu kez nolacak.Birde geçen hafta kilosu az çıkmıştı değişen bişey oldumu çok merak ediyorum
İnsan kendini bile taşıyamaz oluyo bu dönemlerde bi başkasını hele kayınvalideyiii.. anlıyorum seni canım ama işin komik tarafı gelseler dert gelmeseler dert bak benimkiler 20 dk ötemde oturuyolar 3 tane görümce teyze dayı çocukları gelinler elti kayınvalide birsürüler hepsi aynı yerde ama 8 aydır bırak gelmeyi aramadılar bile naptın nasılsın diye. Tüm hazırlığımı kendim yaptım isterdimki büyük olarak bi sorsunlar akıl versinler heyecanımı paylaşsınlar ama nerdeeee... Takmıyım diyorum ama üzülüyo insan işte..
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?