mrb cnm walla bende allaha şükür kabus olayı fln yok. uykum da hiç erken gelmio 2den önce yatamıorum,ama ben oldm olası öyle alışık olduumdn sanırım,dua fln oku cnm sıksık.
benm oğlm da 30. haftada fln dönmştü cnm,ama daha sonra da dönebiliolarmş umutszlğa kapılmamk lazım. bak sürmeliye cimcimesi annesinin karnında kuzey güney doğu batı her pozisyonu denedi yanii,sonundada buldu heralde doğru pozisyonu:1
aaa artık girmen gerekiyodu nstye...ben geçen hafta girmeye başladım ve 2 haftada bir geleceksin dedi,hatta haftaya da gidicem ondan sonra her hafta geleceksin dedi...seninki niye taaaa 1 şubata verdi yaa bi dahaki muayeneyi...senle aramızda pek bi gün farkı da yok...
ay normalde okurum her gece yatmadan once ama baya korktum gecen gece ALLAHtan esım ızne ayrıldı oda tv ızlıodu bı cıglık attım esım kosa kosa geldı noldu dıebugunde kuran okucam hayırlısı artık acaba dıorum daha bebegımın odası tam tamamyamadım dıe kafaya takıorumda ondanmı oluyo ((
Gulcancım cnm valla bende sasırdım yaa hayret yanı nst sokmamsıda yanı sımdılık bı sorun yok ama bı agrım sızım olursa gıdıcem ve kızıcam
mrb herkese bende şubat annesi oluyorum nasip olursa doğum tarihim belli oldu 4 şubat inşallah.daha çok varmış gibi geliyor. artık çok zorluyor hamilelik gerçekten hamileliğin son günleri çok zormuş uyku problemi ağrı kasılma şiş rahat hareket edememe ya ne arasan var Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
maşallah canım artık büyüdüler valla sıpalar ben 1,5 kiloyu geçermi diyodum ama benim kız bile bekledi :))
tühhh gitti portakal suyu:)) boşver cnm napıcan hadi üşenme de bu aksiliğn keyfini bozmasına izin verme...
aaa artık girmen gerekiyodu nstye...ben geçen hafta girmeye başladım ve 2 haftada bir geleceksin dedi,hatta haftaya da gidicem ondan sonra her hafta geleceksin dedi...seninki niye taaaa 1 şubata verdi yaa bi dahaki muayeneyi...senle aramızda pek bi gün farkı da yok...
gözün aydın cnm,bebişinin durumu gayet iimiş...hakkında nasıl doğum hayırlıysa öyle olsun...
maşallah cnm ya
oh temzlği de hallediosn,bende haftaya 2 kadın çağrcam dip köşe bütün evi indirtcem,halıları,perdeleri de yolliycm yıkamaya..
ben de normal istiorm bu arada,ama ben pek bi relaxım yaa,amann girdii gbi çıkar diip takmayıveriyorum
napalım artık hızlanmam lazım temizlik için .) sende başlat temizlige girdigi gibi çıkcak ama nasıl yaa işte:))
bendeeeeeeeeeeeeeee.. bide yalnızlıktan sıkılanları anlamam.. kaygısız aşım ağrısız başımmm...
maşallahhhh kızına canım bende yarın görücem kızımı bi ay oldu çok merak ediorum özledim boncuğumu..
doğum konusunda normalde sezryende ikiside aynı uzaklıkta ve yakınlıkta bana karar veremiorum.. bu gidişle beklicem kızım karar vericek sanırım geliş şekline.. hayırlısı bakalım..
sagol canım özleniyor bebikler valla bende ortadayım suan sezeryan mı normal mi diye
selam kızlar mavi bende halıları veriom yarın yıkasınlar perdeleri filanda yıkıcam kocamda camları siler annemide çağırcam fidrindeki bardakları porselenleri parlatsın bi güzel:))
yaptır canım artık temizlik ler bitsin de öyle bekleyelim
selam kızlar mavi bende halıları veriom yarın yıkasınlar perdeleri filanda yıkıcam kocamda camları siler annemide çağırcam fidrindeki bardakları porselenleri parlatsın bi güzel:))
benim boğazlar şişmiş gibi yanıyorlar üff çok kötü ayak bilekleim acıyor acaip.
lale devrii dizisi güzel konulu ama oyuncularda iş yok sanki
cnm sezryan olacağın için mi belli oldu doğum tarihin? evet artık son haftalar zor ama bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri düşünüp bu problemleri gözardı etmeye çalışalım artık napalım...bu arada ben bu haftalarda anneciğimin kıymetini daha da ii anladım...
evet canım sezeryan olacağım 39.haftada tabi ondan önce gelmezse.kucağıma alacağım günü bekliyorum ve hep düşünüyorum ama hiç sabrım kalmadı çok daralıyorum bir an önce geçsin artık istiyorum hamilelik çooook çok uzun....
evet canım sezeryan olacağım 39.haftada tabi ondan önce gelmezse.kucağıma alacağım günü bekliyorum ve hep düşünüyorum ama hiç sabrım kalmadı çok daralıyorum bir an önce geçsin artık istiyorum hamilelik çooook çok uzun....
ay şu sunumu bi hallediim ondan sonra dicem zaten hoca marta kdr bana müsade die.. bu sunumu da yapmk zorndayız seminer var:Saynen yaa ben de oturamıyorum artık,kaburgalarımı deldi artık saolsun minik kızımpeki bi müddet donduramıyomusun?hocan biliodur sonuçta hamile olduğunu ve zorlandığını,bi konuşsan olmaz mı?
hayrlı olsn cnm,sağ salim kucağına almayı nasip etsn allahmrb herkese bende şubat annesi oluyorum nasip olursa doğum tarihim belli oldu 4 şubat inşallah.daha çok varmış gibi geliyor. artık çok zorluyor hamilelik gerçekten hamileliğin son günleri çok zormuş uyku problemi ağrı kasılma şiş rahat hareket edememe ya ne arasan var Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
geçmiş olsn cnm,salgn var dikkat edin. özellikle hastanelere kontrollere gittiğmzde dikkat edelim,bulaşmasın,çok zor oluo atlatması..selam kızlar mavi bende halıları veriom yarın yıkasınlar perdeleri filanda yıkıcam kocamda camları siler annemide çağırcam fidrindeki bardakları porselenleri parlatsın bi güzel:))
benim boğazlar şişmiş gibi yanıyorlar üff çok kötü ayak bilekleim acıyor acaip.
lale devrii dizisi güzel konulu ama oyuncularda iş yok sanki
ayy benmki de öle yaaa,mübarek kordonu kovalıo içerde sanki,yawru köpekler kuyruğunu yakalamya çalışır ya,bu da öle diorm benkızlar ben kalkayım şu koltuğu bi iyicene sileyim böyle olmuyo gözüme batıyo.ya sabah beride kasığımda bir sızı var anlayamadım.sağ kasığımda sabah yataktan kalkarken sızladı böyle cızzz etti.şimdide ara ara sızlıyo.üşüdümmü naptım acebaaa.
benim tepikcan oğlumunda katkıları unutulmaz tabeee.tepik tepik tepiikk.yicem ben onunu tepiklerini bi gelsiinnnn.
canım sezeryanı kendın mı sectın yoksa mecburi mi oldu.. nasıl karar verebildin öff yaaa
hayırlısı olsun cnm,peki drun mu önerdi sezeryanı yoksa sen mi istedin? sanırım vakit yaklaştıkça geçmemeye başladı dimi...bebeğinin cinsiyeti ne peki?şu an kaçıncı haftandasın?
kızlar hepinize günaydın mı desem tünaydın mı desem:)) gecce uykusuzluğundan dolayı eşim işe gittikten sonra bir yatıyorum yatış o yatış saat 1 olmuş,gece uyuyamıyorum ama nasıl oluyorsa sabah mışıl mışıl saatlerce uyuyabiliyorum anlamış değilim.bende bi ka gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım hatta bu sabah bebeğim doğmuştu 2 tanelerdi eve getirdik ama bebekler daha cenindi çok miniklerdi ben telaşla nasıl emzireceğimi falan soruyorum daha şeffaflar ağızları yok kimse yardımcı olmjuyor ayy ne bilim çok sıkıntılı bi rüyaydı uyanınca ohh dedim.bu arada benim kayınvalidemlerde bi 3 güne gelirler,annemde yazık rahatsızlık vermiyim diye 2 gün kala gelirim ben diyor.bu arada benim kayınbabamda gelcek ben loğusalıkta onun yanında nasıl rahat etcem ya.ilk torunları olduğu için çok heyecanlılar gelmede diyemezsin nolcak bilmiyom.
2 gündür mide bulantısıyla uyanıyorum bu arada hatta dün istifra ettim niye bilmiyorum sanırım öğlene doğru uyandığım için üstteki komşunun yaptığı yemek kokusu geliyor mutfağıma buram buram ondan,soğan kavurmuş nasıl kötü kokuyor öğğğ.başamı dönüyoz nedir.
kızlar hepinize günaydın mı desem tünaydın mı desem:)) gecce uykusuzluğundan dolayı eşim işe gittikten sonra bir yatıyorum yatış o yatış saat 1 olmuş,gece uyuyamıyorum ama nasıl oluyorsa sabah mışıl mışıl saatlerce uyuyabiliyorum anlamış değilim.bende bi ka gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım hatta bu sabah bebeğim doğmuştu 2 tanelerdi eve getirdik ama bebekler daha cenindi çok miniklerdi ben telaşla nasıl emzireceğimi falan soruyorum daha şeffaflar ağızları yok kimse yardımcı olmjuyor ayy ne bilim çok sıkıntılı bi rüyaydı uyanınca ohh dedim.bu arada benim kayınvalidemlerde bi 3 güne gelirler,annemde yazık rahatsızlık vermiyim diye 2 gün kala gelirim ben diyor.bu arada benim kayınbabamda gelcek ben loğusalıkta onun yanında nasıl rahat etcem ya.ilk torunları olduğu için çok heyecanlılar gelmede diyemezsin nolcak bilmiyom.
2 gündür mide bulantısıyla uyanıyorum bu arada hatta dün istifra ettim niye bilmiyorum sanırım öğlene doğru uyandığım için üstteki komşunun yaptığı yemek kokusu geliyor mutfağıma buram buram ondan,soğan kavurmuş nasıl kötü kokuyor öğğğ.başamı dönüyoz nedir.
bu haftalarda herkes görürmüş cnm heralde bu tarz rüyalar...seniki de bi garipmiş,insan korkar gerçekten...:18:benim kayınvalidemlerde bugün gelceklerdi ama sanırım yarına kaldı yarın gelecekler gibi...bi kaç gün kalıp gidicekler sanırsam...ben de diyorum eşime kayınpederim gelmesin doğumda die,yaa ben de rahat edemem onun yanında...kendi babam bile gelmiycek,yazık utanıyo adam,ben de bu halimle babama görünmek istemiyorum ve utanıyorum ondan bakalım nolucak doğumda merak ettim...cnm yaa bişey sorcaktım sana ben de...dün çatı muayenesinin zamanıyla ilgili konuşmuşsunuz sanırsam..benim de önümüzdeki cuma günü kontrolüm var ve o hafta çatı muayenesi yapacağını söylemişti drum..ama senin eşin sanki erken demiş...ben de önümüzdeki cuma 36.haftayı bitirmiş olucam..erken mi yaa?:26:
mecburi sezeryan olcam canım gerçekten son haftalar hiç geçmiyor bide anlamsız bi şekilde gerginim eşime patlıyorum yazık adamcağız grip olmuş zaten çok üzülüyorum bu halime Allah nasip ederse oğlum olcak36 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?